34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29351 Már ha az működik, hogy küldenek neked egy ajándékot, átveszed, majd bekerül a raktárba, hogy tovább tudd küldeni -
Anonymusxx #29350 Nem tudja valaki hogy a tf2 kulcsok orosz áruházakban is ugyanannyi mint nálunk? Régen sok helyen lehetett venni 1.7-1.8 dollár körüli tf2 kulcsokat, ezeken csak nincs régiózár, vagy..? -
#29349 Odaadom itt valakinek és visszaigazolom, hogy megkaptam! Lehet abból bajom? -
#29348 Francba ebbe a hülye a steamgifts-be, hogy az ilyen DLC szerűségeket nem jelzi, hogy megvannan. Véletlenül tettem egy CoH 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West-re, ami már megvan és nem bejött. Ilyenkor mi a teendő? -
#29347 Tudtommal ahhoz, hogy normálisan tudd használni, nem árt, ha letöltesz valami játék motort egy harmadik féltől, és a játék adatokat bemásolod alá :) -
#29346 Két ajánlat, egyik belsős, a másik contributor level-hez kötött.
Karácsonyt Boldogat! -
#29345 Játékban szívesen hallgatok sok zenét, de, hogy kocsiban, buszon, vagy csak itthon betegyek egy játékban hallott zenét, az elég felejtős. :) Szóval számomra nem ér meg 1 eurót a soundtrack. A játék viszont nagyon jó, bátran ajánlom, bár ezzel a felújítottal nem játszottam még, de gondolom nem lett rosszabb. :D
Lokker: Ahogy Imi is mondja. Engem abszolút nem érdekel a játék, de tudom, hogy elég nagy sikere volt, és elég sok a South Park rajongó. :)
Szerk.: Na jó, azért érdekel, egyszer biztos végig vinném, ha meglenne, de ez max úgy lesz meg ha bundle-ban szórják, vagy megnyerem, önmagába biztos nem veszem meg.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.24. 17:01:49 -
#29344 Már annak, aki szereti a South Parkot. -
Lokker #29343 South Park-al nem lehet melléfogni, simán megéri annyiért. :) -
#29342 Hűű! A Skyrim megvan, örök kedvenc. Új szerelem a Spintires. Régi letöltött korszakból a GTA sorozat. DayZ...
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.12.24. 16:07:14 -
#29341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nektek ! -
#29340 A Grim Fandango Remastered - Soundtrack Edition is nagyon gondolkodtatóba ejtett, 3.99€-ért. A soundtrack nélkül csak 2.99€, de szerintem simán megér ennyi pluszt. A másik ok, hogy nagyon jókat hallottam róla régen is és még nem volt hozzá szerencsém! -
#29339 Hát ez így elég tág. Azt se tudjuk mi van meg neked, ha tudnánk, már ki lehetne zárni jó pár játékot. Meg azért valamit írhatnál, hogy mégis mi érdekel jobban. De ha ilyen "mindenevő" vagy, akkor nem mindegy? Vegyél valamit, ami videók alapján tetszik. :) De hogy mondjak is valamit a kérdésedre:
Dishonored - Game of the Year Edition - 8.50 euró
South Park: The Stick of Truth - 7.50 euró
Grim Fandango Remastered - 3 euró
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition - 7.50 euró
Wolfenstein: The New Order - 7.50 euró
The Talos Principle - 5 euró
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 1.50 euró
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 3 euró
És ez a lista még rengeteg címmel bővülhetne, mindent nem fogok azért leírni, mert estig se végeznék. :D Ha ezek nem jók, akkor valamivel konkrétabb kérdést tegyél fel (pl. melyik stílus ami legjobban bejön - RPG, FPS, RTS, stb.) -
#29338 velvet assassin, a topic ajánlásával! -
Anonymusxx #29337 http://store.steampowered.com/search/?price=0,10 -
#29336 Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok, mert van 10 euro játékra elkölthető pénzem, de nem tudok dönteni mit vegyek. Igazából a horroron kívül mindent szeretek. Tippeket tudnátok adni? -
#29335 Sajnos pedig így működik. Hiába veszed meg mondjuk most 60 euróért a Fallout 4-et, ha 5 év múlva bundle-be lesz, akkor a bundle árához igazítják a contri értéket, nem pedig a 60 eurót számolják el. Persze most annyit számolnak, de az semmis lesz, ha bundle-be rakják. -
#29334 Szerintem nem eshet vissza az ember. A rendszer kiírja a FAQ-ban, hogy mikor lett egy játék bundle. Akkor ha te előtte ajánlottad fel, amikor még teljes értékű volt, elvileg nem rakhat vissza a rendszer. Én még 1x se estem vissza. -
#29333 Fenébe :) -
#29332 Hát ez így tényleg érdekes. -
ToMy_ #29331 Ez a SGifts-es szintszámítás amúgy elég vicces dolog ám: voltam már 4.3-es szintű, aztán pár általam felajánlott cuccot valamibe belebundliztak, és hiphopp visszaestem 3.3-ra, ami úgy gondolom, elég nagy szívás... -
#29330 Mindenre én sem tudom a választ :D :D -
#29329 Köszi, és azt hol látom ,hogy a felajánlásra szánt mennyit ér, mert régen mikor kiválasztottam a listából írta de most nem látom. -
#29328 Jobb fent a szinted fölé viszed az egeret és kiírja mennyid van. -
#29327 Hol tudom azt megnézni ,hogy milyen értékben kellene még felajánlanom SG-n, hogy szintet lépjek? -
#29326 Sz*n*lm*s k*cs*g b*nd*, még az anyjukat is eladnák 1 dollárért... -
#29325 Nem mintha nagyon érdekelne ez a refund dolog, mert olyan játékot veszek steam-en, ami érdekel is, de azért elég nagy köcsögség. :D Bár a Valve már nem tud meglepni. -
#29324 Egyszerre csak 1 játékot vegyetek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29323 Nem olyan nehéz azt elérni :) -
#29322 Level 5 kell hozzá, ami nekem sincs meg. -
#29321 Köszi a felajánlást! -
#29320 -
#29319 -
#29318 Látom népszerű a csoport-kívánságlista tételei között, szóval:
Steam gift, SG.hu csoport részére, min. 2. contri, vasárnap este 7-ig. Sok szerencsét, boldog karácsonyt! -
#29317 nekem meg se tegnap se ma nem adott egyet sem, pedig becsülettel végigpörgetem ki is írja, hogy már 6-ot kaptam összesen, de hűlt helye van... -
#29316 Nekem is. -
#29315 Nekem simán megadta tegnap is ma is. -
#29314 Adja ez a vacak a kártyákat rendesen?
Tegnap beadta mind a hármat, de ma csak egyet adott, pedig végigpörgettem mindhárom listát :( -
#29313 Köszi a Gyromancer-t -
nxs #29312 Gyromancer! Nekem sokkal jobban bejött mint a PQ,kár,hogy nem jön több ilyen játék pc-re :)