Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszögezném: nagy Fallout rajongó vagyok (számomra a 2. résszel zárul a sorozat, a Bethesda eltévelyedéseit kihagytam) és néhányan azt mondják, hogy nagyon jól megcsípték a hangulatot a Wastelandben, mások szerint viszont inkább az akcióra koncentrál, mint a Fallout Tactics (ami szintén nem tetszett, mert RPG-hez nem sok köze van).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ööö mik azok a tazok? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem. Ki akarom rakni a Wasteland 2 lvl5 kitűzőt és ha lehet a Foilt badge-t is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
1 db. Foil kártya = 2 játék.
P.ü.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy ezeknek az usereknek millióik lehetnek, nem számít nekik a pénz. Valaki kiszámolta, hogy a fent említett rekorder mennyit költött egy téli/nyári steam sale-n csak a aktuális sale kitűzőre ami valami 9000 szintű volt. Több ezer dollár jött ki eredményként.
Az más kérdés, hogy ezeknek az usereknek most van-e egyáltalán életük, mivel 9000. szintű kitűzőt legyártani nem kevés idő lehetett. És van 2580 kitűzője.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.29. 18:55:03
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Steam-n sok olyan felhasználót látok, akinek a Steam szintje több száz (900 fölöttit is láttam már). Több ezer játékkal.
Szerintetek hogy csinálják? 😊
A
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://store.steampowered.com/app/363150/?snr=1_4_4__104
Stratégiai játék (nem anime) csak japán és hagyományos kínai nyelven érhető el angolul nem, baromi drága (83 euró) , mégis a 3. legkeresettebb játék a steamen, ilyent se láttam még.
A
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Másnak is megvan halva az áruház->kiemelt résznél az ajánló?
Tegnap tűnt fel, de gondoltam majd kijelentkezés után jó lesz, de nem 😄
Konklúzió: sajnos nincs jó kontroller 9 ezer alatt és ott is elsősorban az x boxos ami leginkább ajánlható. Ez van. A Logitech annak idején nagyon jókat csinált, de ma már valamiért kivonult (erről) a piacról.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az viszont egész más kérdés hogy ami nem megy csak ilyen drága szarokkal az nem támogatja csak a drága szarokat mert direkt nem támogatják az olcsóbbakat,így működik a lefizetés a mikrofos és egyéb gyártók által.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
:)
Ha valahol találnál Logitech-est, akkor azt vedd, mert mint ahogy egérnél, kontroller esetén is király márka.
A steam kontrollertől óvakodj, mert még nem olvastam róla pozitív méltatást, ráadásul nagyon drága is.
Segítséget szeretnék kérni kontroller vásárlás előtt állok.
Eddig is volt, használtam, de jó lenne egy olyan amit gépbe dugok, és működik a steames játékokkal, nem kell hozzá mágikus trükköket alkalmazni.
Ha ti használtok ilyet, kérlek segítsetek választani.
Köszi.
:)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/