34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30759 A Steamnek? Nem. Illetve közvetve nyilván igen, de nem azt az 5$-t amit elkér azért, hogy az ő szolgáltatását használod. -
kissssss #30758 pedig a boltból való beaktiválós kódéért is ugyan úgy pénzt fizet az ember... ez így nagyon nem fair. -
RAMyMamy #30757 tök mindegy a játék értéke, sem a kód beaktiválás, sem a kapott steam gift beváltás nem számít vásárlásnak -
#30756 köszi srácok :) elég az ingyen játék letöltés is nem kell minimum összeg -
#30755 Minimum 5 USD/EUR összeget kell levásárolnia, vagy legalábbis feltöltenie. Utána tudja elhagyni a 0-ás szintet és attól fogva teljes jogú steam felhasználó. -
#30754 Akkor még nem volt vásárláshoz kötve a dolog. Valószínűleg. Ingyenes játék aktiválása nem számít vásárlásnak. Minimum 5€-nak kell lennie. Bár nem tudom, hogy azóta is ez a minimum összeg-e.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.07. 15:21:36 -
Ironman2 #30753 Sőt! Ha valaki meghívott,úgy is müködött a dolog! -
Ironman2 #30752 Ez már nem működik,állítólag,most olvastam róla.Mindenképpen a steam áruházból kell venni,régen nem igy volt,én még egy ingyenes játékot aktiváltam anno,és máris megjelentek a barátok. -
kissssss #30751 az is elég ha az illető besétál a helyi boltba megvesz valami olcsó dobozos steam játékot(pl cs1.6 gyűjtemény) és beaktiválja a dobozban levő kódot, nem kötelező online vásárolni. -
RAMyMamy #30750 mivel a kereső is community rész, így nem fog működni költés nélkül az se, nem dobja ki találatként
ha megadja neki a profilja linkjét, úgy tuti fel fogja tudni venni -
#30749 Egyébként ha elküldi neked a saját community linkjét, akkor lehet hogy te meg tudod hívni (ha neked megvannak az előző feltételek), és nem kell költenie, és csak a kereső szarakszik.
http://steamcommunity.com/id/<hosszúszám>/ - ezt nézze meg -
#30748 értem. köszönöm a válaszokat srácok :) -
#30747 Tudsz, de nincs értelme. Neki kell 5€-t költenie az áruházban, vagy feltöltenie a walletére.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.07. 14:46:55 -
#30746 értem. igy akkor ajándékba sem tudok neki venni játékot? -
#30745 Tudtommal nem. -
#30744 ha ingyen játékot tölt le úgy is jó? -
#30743 Vennie kell egy játékot, hogy használhassa a Steam community részét -
#30742 sziasztok. lenne egy kérdésem felétek. tegnap regisztráltam haveromat a steamre de nem tudom ismerősnek jelölni mert nem találja a kereső ez miért lehet?! -
#30741 Én is csak megerősíteni tudom az alább említett tanácsokat. Steam Support. (és türelem) -
#30740 Regisztrálsz a Steam support oldalán, nyitsz egy ticket-et, megmondod nekik mit szeretnél (angolul), és mellékeled a dobozos játékaidról (kulcsról és ha van számláról) készített fotókat. A többit majd mondják ők. -
Evoluti0N #30739 Szerintem maximum azt tudod, h megváltoztatod a régi Steam fiókodhoz tartozó email címet és a régi fiókot használod tovább. Ezt úgy tudod, h kapcsolatba lépsz a Steam supporttal. Valószínűleg kérni fognak adatokat, amivel bizonyítod, h a tiéd a fiók. Többek között az eredeti Steam fiókodra regisztrált valamelyik játék kulcsát. Esetleg a dobozról képet úgy, h látszik a kulcs.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.04. 13:55:43 -
gonosz99 #30738 Sziasztok!
Kérdésem lenne felétek,aki esetleg tudna valemilyen információval segíteni a steamel kapcsolatban.
Az elvesztettem a régi email fiokom adatait,sőt ezzel regiztem a steam oldara is,
amivel aktiváltam jó pár lemez nélküli játékomat.
Sikerült újra regisztrálnom egy új steam fiókot más emailel,és próbáltam azzal feltenni a már aktivált játékot.
De sajnos nem engedi mivel azt irja ki,mikor megadom a serialt idézem.
Az általad megadott termékódot már aktiválták egy másik steam fiókkal. Ezt a kódot nem lehet újra felhasználni.
Mivel a régi email fiókom adatai elvesztek,se a email fiókomba, se a Steam fiókomba sem tudok belépni,
hogy újra telepíteni tudnám a lemez nélküli originált játékaimat.
Erre szeretnék információkat kérni aki tudd valamit,van-e valamilyen más lehetőség arra,
hogy tudnám a régi fiókom nélkül feltenni ismét a játékokat.
A válaszokat előre is köszönöm. -
#30737 A British Telekom beperelte a Valve-ot négy különböző szabadalma megsértése miatt. A beidézett szövegrészek ritka nevetséges általánosító leírások... -
#30736 Ez nem igaz, hogy haveroknak fenntartott hely, mert én nem ismerek személyesen senkit és senkinek se vagyok a haverja. Persze nem vagyok tag, de most próbálok bekerülni, ha lehetséges. -
Lokker #30735 Az ilyen haveroknak fenntartott lehet, akkor ezért nem hallottam még róla eddig. -
#30734 Nem elit, csak privát. Szerintem ez mindent megmagyaráz:) -
Lokker #30733 Miért ne kerülhetne be? Az valami "elit" csoport lenne? :D -
#30732 Szívesen, de az EJ csoportba nem valószínű, hogy bekerülsz. Még én sem vagyok benne... :) -
#30731 Igen, jogos, eredeti játékaink csoportról van szó. A szinkronizálással nincs gond, ahogy elnézem, elég sűrűn frissít automatikusan. -
#30730 Igen, levelet nem is kell írnod Atisz, lévén, hogy MerlinW már bevett a csoportba.
(az EJ csoport más tészta) -
#30729 steamgifts profilodat szinkronizáltad már? Ha nem, tedd meg, mielőtt levelet írsz! -
#30728 Akinek korábban megvolt a "Titan Quest" és a kiegje, az a mai napon INGYEN megkapta ezt: Titan Quest Anniversary Edition
Release Date: 31 Aug, 2016 -
#30727 Ismét köszönöm a segítséget, így már minden világos :)
Ha jól látom ratgab-nek vagy Iminek kellene írnom. -
#30726 Ha tagja vagy az SG csoportnak, akkor a steamgifts-en is jelentkezhetsz az ajándékokért. Az Eredeti Játékaink csoport más.
Ez a két csoport : sg.hu -> http://steamcommunity.com/groups/supergamez (ebben bent is vagy)
sg.hu Eredeti Játékaink -> http://steamcommunity.com/groups/sgerja
-
#30725 Igaz. Ha már tagja a csoportnak, akkor a steamgifts-en a Giveaways - Group alatt látszania kell (most egy felajánlást látok ott). Ha nincs ott semmi, akkor szinkronizálni kell (ezt hetente amúgy is muszáj). -
#30724 Ez nem úgy működik, hogy ha a Steam-en tagja vagy egy csoportnak, akkor automatikusan a Steamgifts-en is?
Csak ugye a rendszer nem frissítgeti magát minden pillanatban, nem árt egy változás utána a steamgifts-en is frissítést kérni. (steamgifts-en Account -> Sync with Steam) -
#30723 Küldj PM-et neki itt, az sg-n, benne a Steam-es profiloddal. -
#30722 Köszönöm, annak már tagja vagyok egy ideje, ez kifejezetten a steamgifts-re vonatkozott. Nem tudom, hogy MerlinW-nek kell-e írnom, itt vagy steam-en, többek között ezzel kapcsolatban kértem volna segítséget. -
#30721 Ott van fönt: "Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának"
(viszont halkan szólok, hogy ez csak az általános SG.hu csoport, nem az SG-EJ. Az külön fut, EJ topikban kell felvételt kérvényezned az ottaniaktól) -
#30720 Valaki meg tud hívni az sg steamgifts csoportjába?
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.31. 14:27:55