Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Bocs, nem közvetlenül ide vág: milyen a Wasteland 2?
Leszögezném: nagy Fallout rajongó vagyok (számomra a 2. résszel zárul a sorozat, a Bethesda eltévelyedéseit kihagytam) és néhányan azt mondják, hogy nagyon jól megcsípték a hangulatot a Wastelandben, mások szerint viszont inkább az akcióra koncentrál, mint a Fallout Tactics (ami szintén nem tetszett, mert RPG-hez nem sok köze van).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Papa01
Tényleg ezekkel a "apróbb "random" Steam-es játékokkal" van értelme cserélgetni? Kellenek ezek valakinek, keresik őket? 😊

Ööö mik azok a tazok? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tinman
?

Nem. Ki akarom rakni a Wasteland 2 lvl5 kitűzőt és ha lehet a Foilt badge-t is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vegicsek
Fogadjunk csak azért írtad, hogy eladd a booster packjaidat! 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Tinman
Apróbb "random" Steam-es játékokat adok Wasteland 2 kártyákért, 3 kártya = 1 játék.
1 db. Foil kártya = 2 játék.

P.ü.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vegicsek
Vagy mondjuk csomóan küldenek neki, vagy alt accountokkal farmolja őket. Mindegyis amúgy.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Jim Morrison
ráadásul azokkal még játszani is lehet és ha nincs net akkor is megy ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mint régen a tazoknál. xD
Papa01
Köszönöm a válaszokat. :-) Én saját pénzt még nem töltöttem fel soha a Steambe.Amelyik kártya nem tetszik azt eladom, es abból veszem meg azokat, amelyeket szeretném.Vagy cserélek. :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
De, kell. Mert nem tudja megcsinálni a 9000. szintű kitűzőt máshogy csak ha valós pénzt költ rá. Több ezer dollárt nem tudsz a walletban tartogatni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Zeller01
Teljesen hülyeséget beszèlsz.

. : Z E L L E R : .

vegicsek
Nem kell milliomosnak lenni hozzá. Attól, hogy neked személy szerint a steam kitűző annyit ér mintha kidobálnád a pénzt az ablakon, valakinek lehet ez a hobbija.

Ryder62
PalmDesert miatt kell a Valve-nak szinteket gyártani.

Amúgy ezeknek az usereknek millióik lehetnek, nem számít nekik a pénz. Valaki kiszámolta, hogy a fent említett rekorder mennyit költött egy téli/nyári steam sale-n csak a aktuális sale kitűzőre ami valami 9000 szintű volt. Több ezer dollár jött ki eredményként.

Az más kérdés, hogy ezeknek az usereknek most van-e egyáltalán életük, mivel 9000. szintű kitűzőt legyártani nem kevés idő lehetett. És van 2580 kitűzője.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

akkor gondolom, neked már csak összetekerve fér el az e-penis a monitoron?<#fogmosas>
MerlinW
Bundle-ökkel (humblebundle, indiegala, bundlestar, stb) 10+ játékot gyűjthetsz be 1-5 dollárért akár hetente évek óta. Aztán persze ott a steamgifts, a barátok, a steam/amazon/kulcsos oldalakon akciós időszakok és természetesen a pénz. Én is 850 fele közelítek, de vannak itt a fórumon 1200 feletti tagok is páran.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.29. 18:55:03

[merlinw.org]

Papa01
😄 😄 De ehhez nagyon sok pénz kell... 😊 Főleg úgy, hogy minden 10 szintlépéssel 100-al több xp kell a következőig.. (ha jól tudom.)

Sok lé.
Jim Morrison
folyamatosan vásárolnak játékokat, idléznek, veszik a hiányzó kártyákat. most mit csináljanak, csak üljenek a sok pénzen? 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Papa01
Sziasztok!

A Steam-n sok olyan felhasználót látok, akinek a Steam szintje több száz (900 fölöttit is láttam már). Több ezer játékkal.
Szerintetek hogy csinálják? 😊

Azt kell mondjam hogy a humbli most egész jó bundlékat dobott ki, mármint a heti és a firaxis games bundlijuk.
Loál János
Át is vettem, köszönöm.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Képek alapján ilyen total war szerűnek tűnik
zola2000
Aki ennyi ésszel megveszi, az meg utána amiatt panaszkodna, hogy nagyon bonyolult stratégia (a 11. részben ami volt angolul több óra volt csak a tutorialt végigvinni)

A

Loál János
Fú, nyertem én. <#wow2> Köszi szépen. <#smile>

Dzsini
És bár ki van írva, hogy csak ezek a nyelvek vannak, lent többen panaszkodnak miatta. Először vásárol, utána (se) olvas.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zola2000
Ez mi?

http://store.steampowered.com/app/363150/?snr=1_4_4__104
Stratégiai játék (nem anime) csak japán és hagyományos kínai nyelven érhető el angolul nem, baromi drága (83 euró) , mégis a 3. legkeresettebb játék a steamen, ilyent se láttam még.

A

Atisz
Igen, tegnap meg is halt.Most 2 cím van az ajánlóban 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Igen, nekem is.
Hali
Másnak is megvan halva az áruház->kiemelt résznél az ajánló?
Tegnap tűnt fel, de gondoltam majd kijelentkezés után jó lesz, de nem 😄
Atisz
Nekem is volt szerencsém párhoz, mert úgy gondoltam, hogy 5 ezer Ft körül is lehet jó kontrollert találni, nem kell a 9 ezer Ft-os. Találtam is olyat, ami kényelmes is, meg súlya is volt, de vagy ugrándozott a kurzor a kar mozgatásakor vagy a d-pad volt laza és ez nem annak az adott darabnak a hibája volt, mivel 3-4 kipróbáltam ugyanabból.
Konklúzió: sajnos nincs jó kontroller 9 ezer alatt és ott is elsősorban az x boxos ami leginkább ajánlható. Ez van. A Logitech annak idején nagyon jókat csinált, de ma már valamiért kivonult (erről) a piacról.

MerlinW
Miután a játékok 90%-a multiplatform és ugye a két legnagyobb platform az XBox és a Playstation, ráadásul ebből az egyiknek az atyja ugyanaz, mint a Windows-é, nem kérdéses melyik kontroller lesz a legjobban támogatva Windows-on. Az meg egy hatalmas plusz, hogy a Microsoftnál jobb kontrollert kevesen tettek le az asztalra.

[merlinw.org]

MerlinW
Határozottan az Xbox kontrollerek a legjobbak. Nem találsz jobbat náluk. Nekem One kontrollerem van, szuperjó.

[merlinw.org]

Dzsini
Az Xinput kompatibilitást meg kell fizetni az MS irányába, anélkül nem lehet árusítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#wow3>
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ez azért nem teljesen fedi a valóságot.Több kontrollert is volt szerencsém kipróbálni és semmi gond nem volt velük.
Az viszont egész más kérdés hogy ami nem megy csak ilyen drága szarokkal az nem támogatja csak a drága szarokat mert direkt nem támogatják az olcsóbbakat,így működik a lefizetés a mikrofos és egyéb gyártók által.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

LaposElem
Köszönöm a válaszokat, gyorsak vagytok nagyon. Ennek fényében fogok akkor dönteni. Köszi mégegyszer.

:)

Atisz
Csak xbox kontrollert, 9-10 k körül, mert a többivel átkozódni fogsz. Vagy nem működnek a gombok, vagy rosszul van belőve az irány.
Ha valahol találnál Logitech-est, akkor azt vedd, mert mint ahogy egérnél, kontroller esetén is király márka.
A steam kontrollertől óvakodj, mert még nem olvastam róla pozitív méltatást, ráadásul nagyon drága is.

Ahogy Genndy is írta, Xbox 360 vagy One kontroller az ajánlott. Az tényleg olyan, hogy bedugod és játszol. Nem kell semmiféle programokkal, emulációkkal szenvedned.
genndy
Xbox360 vagy Xbox One kontrollere. Ezek biztosan mindennel kompatibilisek. Vezetékes vagy vezeték nélküli már igény szerinti.

Nekem xbox 360 kontrollerem van jó pár éve, eddig minden működött vele, ami támogatja!

szerintem csak annyi a lényeg, hogy xinputos legyen
LaposElem
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kontroller vásárlás előtt állok.
Eddig is volt, használtam, de jó lenne egy olyan amit gépbe dugok, és működik a steames játékokkal, nem kell hozzá mágikus trükköket alkalmazni.

Ha ti használtok ilyet, kérlek segítsetek választani.
Köszi.

:)

genndy
<#eljen>

Loál János
htxvm

Scooter
<#eljen>

3Error
Hol? Ki? Bojler eladó ! <#duma>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Ha nem emlékszik rá akkor meg nem mindegy? 😄 Újra végigtolja és örül neki, hogy milyen jó is volt 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/