Méj\'víz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reggelt!
Itt már kitört a hiszti...
Mit csináljak a sötétekkel?

Amit én csinálnék, ahhoz min. egy láncfûrész kell...

Szaki!
Hogyhogy rossz?!?!?
Az nem lehet!!

Mícs meg vegetál?!!?
Eddig hogy bírod a szexmentes délelõttöt???

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Dzsini
na, kitört a Ramadam - milyen érzés?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csak kár, hogy vissza kell vinnem, mert rossz...

Lesszi
tényleg jo nagy az a TV, most esett le, mikor hazaértem, és megláttam az enyémet

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

mícs
helyes!

ha masert nem lesz jo ez a kint dolgozas, a kompromisszumpok koteset nagyon gyorsan megtanultam!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Hûtõ most van a pecóban. Majd egyszer...
Szerencsére eddig mindenhez nagykeráron sikerült hozzájutni. Persze így kell kompromisszumokat kötni, de megéri.

mícs
bazze, nagyon bevasaroltal...
huto??
nekem meg az hianyzik!

Nekem most már az álltalad felsoroltak megvannak, sõt tegnap elõtt még vasalót is vettem. Most jön majd még a mosógép, porszívó, hajszárító, angoltanfolyam...

mícs
hat igen! en is nyomtam fel adag csokis sutit, es vagy 2 liter vizet!
este grillezes lesz a sivatagban, ugyhogy sporolni kell a kaloziaval, es temeszetesen fel adagot fogok enni mindenbol!

en kompromisszumot kotottem magammal adossagugyben!
Jenci jon ki, ugyhogy meg kell vennem a jegyet, az kapasbol minusz, de nem veszek most pda-t, csak februarban, addig meg valtok 6600-ra, mert most olcsobb, ugyhogy ha valakit erdekel, decemberben lesz egy fekete, alig hasznalt T630-as eledo, termeszetesen garival, es T szoftver nelkul jutanyos aron!

februarban meg kezdodik a bevasarloszezon, ahol olcsobb lesz az XBOX, ugyhogy a tv es az XBOX akkor kerul beszerzesre!

mícs
kell a valtozatossag!!

Jaja! Így kevesebb lesz a fizud...
😄

Dzsini
...nyilvánosság elõtt? :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hát ezaz! Olyan kiri a TV, mint állat! Megéri az adóság, ami igazából nem is komoly összeg.
Hú! Egy Rákóczi túróst most én is nyomnék. Tudom, max. 12 óra elõtt, és hozzám képest fél adagot...

mícs
😄
a kaja, a pia es a cigi ok, de a delutani sex nagyon fog hianyozni...

Dzsini
szerintem gond nélkül 😊 rövid hisztirohamokkal :o)

Dzsini
szerintem gond nélkül 😊 rövid hisztirohamokkal :o)

mícs
ha lenne nyomnek is!

holnaptol viszont bojt van!
napkeltetol napnyugtaig se inni, se enni, se cigizni nem szabad nyilvanossag elott! ja, es a szex is tilos... hogy fogom kibirni ezt az 1 honapot??

Ha egyszer élünk, akkor nyomass egy Rákóczi túróst....

mícs
hat ja, ezt gondoltam!
dehat egyszer elunk, nem?

eLviRA
Pápá, elmentem! Majd megpróbálok otthonról is csatlakozni.

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
A szüret, a szülinap, a névnap, az évfordulók, a péntek este, a szombat este és minden jeles ünnep (amely okot ad az ivászatra) kivétel. Ok pedig mindig van, úgyhogy ne aggódj, várunk szeretettel!

Lesszi
hát ja, igazábol a gondolatot vittem tovább..

Ez még az adóság eleje. A nagybevásárlás csak most kezdõdik...

Kizárt! A vedelésben (ivásban) nem számít semmi, csak az a lényeg, hogy ártson...

mícs
adossag indult?? 😊)
en meg varok egy picit, majd jauarban veszek TV-t!
de remelem decemberben megmutatod!

hamar fitness..
a legkozelebbi szureten akkor energiamentes mustot es teljes kiorlesu listbol keszult pogi fogunk majszolni illetve vedelni?

Válaszoltál magadnak?
😄DD

Lesszi
a "magyarbolt" polcain lehetne még: "konzervhagymászsírosdeszka" és "pickrizseshúskonzerv" is

Akkor mostantól legyen.... WELNESS!!

Királylány!
Nagyon ügyi vagy!!
Biztos észre veszem majd!

Kircsi fitness topick lett a méj'vízbõl...

Olyan szép TV-m van, hogy olyat még nem is láttatok.
Már otthon van, már alig várom, hogy hazaérjek, és teszteljem. Akkora súlya van, hogy a kollegámmal alig bírtuk felvinni az emeletre.

mícs
igen, de ez ellen is lehet tenni valamit!
megallod, hogy nem eszel, es kesz!

csodallak, hogy leszoktal a cigirol!
bennem meg nem eleg eros ez az elhatarozas!

eLviRA
Hiába, cukorfüggõk vagyunk...

Királylány
Az angol tankönyvek topikba innen írt valaki.
Benne volt a gépnél a legördülõben.

Királylány
Ma megint háziasszonykodtam otthon.
Apróságok, de remélem Szofi észreveszi majd...

Királylány
Jó ez a nõi topik.
LTB el is tûnt.

mícs
en egyre kevesebb cukros szart iszom, de neha azert egy piszit azert kivan a szervezetem!

a csokit is csak neha, mert kell, es mert finom, meg kulonbenins!

meg kell talalni az arany kozeputat itt is, mint egy csomo mas teruleten!

eLviRA
A cukros üdcsitõl csak szomjasabb leszel, tönkreteszi a fogaidat és nem utolsósorban hízlal, mint a p*csa.

Én a csokival állok hadilábon, olyan Gombóc Artúr stílusban.

Szerintem az a lényeg, hogy jól érezd magad a bõrödben, és a tested is jól érezze magát körülötted.

mícs
amit en eszrevettem magamon, hogy lenyegesen kevesebbet eszem, mondjuk Dzsasztinhoz kepest, meg a 3 evvel ezelotti onmagamhoz kepest. akkor egy grillpipi meg sem kottyant, de ma mar a 2 csomb utan kivagyok!

ezt nem tudom miert van, de jo is igy. a sulyom allando, 114 es 116 kozott van, ami nem is lenne gond, de van egy piszi kocakom, ami meg mindig nem baj, de a hatfajasomnak es a viszereim nem szereti.
allitolag a 94-96 kg lenne nekem az idealis, de amikor 99 voltam akkor ugy neztem ki, mint egy csontvaz!

szerintem nekem is egy kis odafigyeles lenne a megoldas!

ja, mar csokit sem eszem annyit mint regem, de cukros uccsiket sem!
lehet ez az elso lepes???

eLviRA
Az igen!

eLviRA
Szivi...

eLviRA
Igen, csak az a baj, hogy ezek a súlyvesztések idõszakosak. Egyszer le, egyszer föl.
Ezzel én is így vagyok, csak már unom , úgyhogy most megpróbálom stabilizálni a dolgokat vmi mással.

Dzsini
nekem a fogyás úgy sikerült, hogy ritkán ettem, viszont akkor keveset... pár hét alatt úgy lecsökkent a kajaigényem, hogy azóta is csak fele-harmadaannyit eszem, mint elõtte és 25kilóval lejjebb vagyok 😊

😊))))
Annyira ari vagy!

mícs
koszonjuk!
tok erdekes!

Én úgy fogytam le, hogy kábé fél hónapig figyeltem a kajára mozgás mellett, utána már nem is kellett, mert ment az magától is!

De persze így biztos hatásosabb...

eLviRA
Akkor idézem:
"A jelen elfogadott álláspont szerint amikor mozogni kezdesz, elõször elégeted a vércukrodat. A következõ fokozat, amikor az optimális pulzustartományban(130-150 között) a vércukor után az izom elkezdi felhasználni a benne lévõ szénhidrátot, vagyis a glikogénraktárakat, ami nem más, mint glükóz. Ez után - szól a hivatalos fitneszkinyilatkoztatás -, úgy a 25 perc tájékán elkezdõdik a régóta várt, misztikus zsírégetés. Ami zömmel izomégetés - sajnos.
A sûrû és lágy szövetek arányát vizsgáló készülék ugyanis a vízveszteséget is zsírveszteségnek számolja! Az olyan ember, aki elhiszi, hogy zsírt égetett, nyugodtan bevacsorázik azzal, hogy holna azt úgyis "elégeti". Aztán a vizet pótolja, rossz ételeket eszik rosszkor, vagyis ahelyett, hogy fogyna, hosszú távon tovább gyarapszik a súlya.
A zsírégetés szakasza jórészt a fitneszfantázia szüleménye. Az izom ugyanis elsõsorban nem a zsírt apasztja, hanem ott keres magának energiát, ahol a legközelebb talál. És ez nem más, mint önmaga! Amikor kezdenek kiürülni az izomglikogén-raktárak, egyre kifejezettebb lesz a fehérjékbõl történõ energianyerés. Az izom elkezdi felfalni saját magát, hogy biztosítsa a stabil vércukorszintet és ezáltal a folyamatos energiaellátásat további mûködéséhez. Eközben nagyon elenyészõ arányban bont testzsírt.
Arról viszont sokkal világosabb képet tudok adni, hogyan is történik az igazi zsírlebontás. A szervezetünk éjszaka, illetve edzés utáni nyugalmi állapotban nyúl a testzsírhoz. Ehhez persze az kell, hogy az inzulin- és vércukorszint optimálisan alacsony legyen, vagyis a szükséges energiát sem a vérbõl, sem pedig az izmok szénhidrátraktáraiból ne tudja megkapni. Ezért jó, ha este már csak sovány húsféleségeket fogyasztunk salátával. Ha magas a vérben az aminosavtartalom, és ehhez még némi aszkorbinsav (C-vitamin) bevitele is párosul, tökéletes körülményeket teremtünk az éjszakai zsírlebontáshoz, illetve izomépítéshez."

Amikor jártam eddzeni, az edzzzõnõ azt mondta, hogy fél óra után kezdjük el égetni a zsírt, ez a min. idõ!
A taposógép a tuti, nekem teljesen bevált, csak elsõre kb 15-20 percet bírtam! Aztán már ment az óra is, csak tök uncsi,de hatásos!!!

Tapasztalatból tudom, hogy rendszeres (napi szintû) mozgás mellett egy hónap alatt akár tíz kilót is le lehet fogyni, csak utána két hónapig semmi változás, mert azt kell megtartani!

Általában érdemes hallgatni az örgebbekre... Nagyim mindig azt mondja, hogy mindenbõl kell enni, mert a szervezetnek sokfélére van szüksége, csak a felét annak, amit kívánsz, meg bírsz enni, és este 6 után semmit!

Köszi, hogy elküldted, csak nem a rendes mail címemre...

mícs
azok is hizlalnak??
a picsaba, tudtam!!

eLviRA
És a felszabaduló boldogsághormonokat még nem is említettem...