Méj\'víz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igyekszem feltenni a frissiteseket, de otthoni ido szerint 1200ig dolgozom, ebben a honapban, ugy, hogy ha 1700ig lennek az is keves lenne, ugyhogy egy piszit el vagyok maradva, de bepotolom!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Tegnap olvastam a blogodat, de mostanában nem írtál. Néha be sem jön az oldal. ...what\'s for You, will not pass You by...
A fiúk nagyon belejöttek.
Aztán meg elkezdtük nézni a Különvéleményt, de nekünk (Lesszi+én) le kellett lépnünk, mert ment az utolsó buszom. Szóval dióhélyban ennyi.

...what\'s for You, will not pass You by...
Aztán aludtam és néha ránéztem a gépre.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
mi volt tegnap este? mit lattatok?
Tegnap este beszéltem Szofival.
Jól van.
Ma találkozunk is, de nem tudom hol.
Holnap úgyis visszatér.
Most mondta, hogy elaludt (bár õ sosem szokott) és nem biztos, hogy megy iskolába.
Én tudom.
Szofi suliban van, tudhatnád( mármint Elvira).
de most legalabb biztos ami tuti!
Azt hittem. Örülök, mert már nagyon unatkoztam, hogy nem csinálok semmit...
Azt hittem, tuti helyed van négy évre.
Hol vagytok?

valszeg becsbe megyek, mert oda van a lauda airnek es az austrian-nak is jarata olcson!
ha megvan a jegy, akkor toltom ki az engedelykero lapot az idoponttal, utana meg csomagolok!
de a legjobb...lehet, hogy kifizetik a jegy, illetve az, hogy hazaengednek, mert ez azt jelenti, hogy vissza kell jonnom, tehat a szerzodesem meg lesz hosszabbitva!!
tegnap beszeltem a goreval, aki reklamalt, hogy miert nem vettem mar autot! es hogy 3 evre nyugodtan megvehetek valami uj jarganyt!
ez igy nem rossz!
ugyhogy megyek haza, de meg nem tudom mikor!
HURRRRAAAAAA!!!
de igazag szerint jo ez a bojt!
nem csinalom nagyon komolyan, mert vizet iszom, es eszem is egy keveset, de joval ritbabban, mint azelott!
És akkor mehetsz velük kurvázni este.
az ehenhalastol nek kell tartani!
tok jol megy a koplalas, tenyleg! barmongyuk tegnap grilleztuk, meg alkoholt is ittunk, ugyhogy nem vagyok jo muszlim, de ma ugyis minden megy a rendes kerekvagasban!
Lekerültünk a fõlistáról. Alig találtam ide......what\'s for You, will not pass You by...
De azért ne halj éhen, mert még szeretnénk hallani, hogy hogy mennek ottanság a dolgok!

ittmeg...kb 120bol kijon a tv, huto, xbox, mikro! ha meg ilyen szarok ils kellenek, mint mixer, kenyerpirito, elektromos vizforralo, akkor keb meg egy 30! persze nem csucs minoseg, dehat albiba minek, meg ugycse akarom hazavinni oket!!!
Hat en itt eze alatt a honap alatt vagy lefogyok, vagy meghalok!
Csutortokon volt egy laza szulinap a beachen! Kimentunk Wollongonggal, ez persze mi magyarok voltunk a legjobb fejek, mert vittunk zenet, csinaltunk tuzet, szereztunk tuzifat, a kocsog kanadaiak, meg tatottak a szajukat. Kenyltelenek voltunk kint aludni, mert volt egy piszi alkoholfogyasztas!
Reggel, Ramadam elso napjan, uszonadragban, felmesztelenyul mentunk a benzinkutra kajaert es cigiert... Meg jo, hogy egy eldugott kuton voltunk, es mindenki leszarta.
Este meg elmentunk egy Iszlam Centerbe, egy kozos vacsorara. Jopofa volt, tok baratsagos volt mindenki, es nem akartak megteriteni!
Kb ennyi az elso tapasztalat a Ramadamrol, ja meg annyi, hogy kurvara nem dolgozik senki, es majdnem uresek az utak!
Sikerült beüzemelnem a matávos modemkapcsolatomat!
Úgyhogy itt vagyok. Tehát itt.
Csináljatok vmi jót este helyettem is!

Fõleg Szofi!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
A hûtõszekrénnyel nekem is az a helyzet, mint Szakembernek.
De már nézelõdök, hogy milyet szeretnék, meg hogy milyet tudok szerezni, ha nincs 80ropim éppen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az a baj, hogy 30 nõnemûvel ülök egy szobában, és a jó arcok messze ülnek!
Csak bedugom a fülem, és szarok mindenkire!
Engem az zavar, h én soha nem szoktam így viselkedni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.