Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
thx kipróbálom.Egyébként XP-m van,s pont azt a progit használom amit említettél,csak nálam 120 Hz van 800*600-ban és 100Hz 1024*768-ban.Akkor lejjeb veszem.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Eye-scream
Mickey ott van ugyanabban a városban a kocsma felé vezetõ úton éjszaka. Én megvettem tõle a gömböt de hiába viszem, vissza, nem ajánl fel olyan párbeszédlehetõséget, hogy odaadjam.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

kellene egy kis help 😞 merre találom Mickey-t? ( Nilb-ben beszéltem egy gypsy öreglánnyal akitõl elvette a valamilyen orb-ját )

Saint of Underworld N/Me

Shaman
Sziasztok.

Tudom biztos ezren kérdezték már,de én felinstalláltam felkrekkeltem,s elindítanám,és semmi sem történik.Nem az hogy elindul a gamma,vagy avalami.El sem indul.Homokórázik az egér 1-2 másodpercet,és semmi sem történik. Mi lehet a baj?
Lécci help!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Eye-scream
Vki az #518 asnál leírtakban segítsen nekem pls.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ollie, túl vagyok a Planetscape-n köszi, de a felsoroltak MP élményük miatt (is) fogtak meg, míg a PsT nem..., de azért király volt az is😊

http://gaborszantai.co.uk/

nálam bejön a gamma!
de, a planescape-t még DC-rõl sem lehet lehúzni.

Davidus
Vanni van csak nem érdemes bekapcsolni minden kártyán😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én 6 órát alszok😊

V9ykn8_TZL0

ollie
MTÖ

ollie
Te nem mész reggel dolgozni? Csak mert még itt lógsz a neten...

ollie
Antialiasing van minden kártyán, így radeonon is. Nem, nem, francia kártyán nincs.

Davidus
nvidiám van szal nem kell tudnom hogy írják
INNEN lehet is szedni a planescape maygarítást. Eddig a szóveg 74%-a van kész. Nagyon király munka.

V9ykn8_TZL0

ollie
antinemtomaliasing?

ollie
Azért módosíthattak volna egy kicsit a modulon és máris lehetne magasabb a szinthatár.

ollie
Planescape: Torment!
Neked is ezt ajánlom, ha szerepjátékra vágysz.
Ja és ahhoz nem árt jól tudnod angolul.

Davidus
Fõleg hogy lassan elkészül hozzá a full magyarítás😊

V9ykn8_TZL0

ollie
Amúgy nagyon jó az ízlésed ;D

ollie
PRÓBÁLD KI A PLANESCAPE:TORMENT-et!!!!

Bocsi a kiabálásért, de ha kipróbálod, akkor TUDNI fogod, hogy talán minden idõk legjobb számítógépes szerepjátéka (jobban fogod élvezni, mint azokat, amiket felsoroltál, bár azok is nagyon jók!).

dracoon
nalam mukodik az 1024x768-as felbontas (xp), 85Hz-en (nemtom 100-ra miert nem lehet), es nem is sotet. A cfg-ben probaltad atirni a brightness-t? Nalam 10-en van, es minden ok. Mar a scrollozast is megszoktam, szoval a szamtalan bugon tul mar csak az az iszonyat bena pathfinder zavar. 😄

Davidus
LOL mindenkinél más😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én át tudom állítani a felbontást. Nálam akkor fagy ha ki akarom kapcsolni az anti nemtommit. Jól fog jönni az a patch😊

V9ykn8_TZL0

Eye-scream
Sztem bug, nekem ugyan feljebb viszi, de akadni kezd a hang...

Eye-scream
Na van 1 komoly problémám. Megvettem a gömböt Mickytõl, amit õ Monától lopott el. De hiába viszem vissza neki, nem akar beszélni velem egyáltalán. ez most bug vagy mi?

A másik, hogy lvl4en belebotlottam a temple of elemental evilbe. Most akkor bemenjek vagy mivan? Mert nem hinném hogy megfelelõ ellenfelek vannak benn, de máshová már nem nagyon tudok menni, semmi hely nincs a térképen ahová mehetnék...

Amúgy a játék nekem nagyon tetszik, csak várhattak még voln vele egy hónapot, és azalatt kijavíthatták volna a bugokat, meg fejleszthették volna a küldetéseket. Szvsz azér elég gáz amikor:
-Kinyírtam a rablókat, a bandavezért meg a segédeit....
-Jólvan ügyes vagy...

-Kinyírtam a borzalmas óriás csukát....
-Gratulálok...

Azér legalább vmi jelképes jutalmat kaphatnék. Na meg a jellemet is erõsen mellõzték....😞

Davidus
És ez miért sajnos? Nagyon sok embernek jobban bejön ez a stílus mint a BG. Nekem mind a kettõ bejön szal hü de jó nekem😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez a game nem akar BG lenni... A TOEE inkább olyan mintha összemixelték volna az IWD a Poolal.

V9ykn8_TZL0

SecMan
Azt mégis honnan lehet tudni hogy az ellen milyen messze van? Mert azért íjjal nem ártana, ha tudnám...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Eye-scream
Vki aki elõbbre jutott, mondjameg, hogy lesznek egyáltalán csapdák/zárt ajtók meg hasonlók. Én félszerzet rougémnak semmi hasznát nem láttam eddig, meg is kezdtem a rangerré való átképzését... Harcban elég béna szegény, a rouge skilleket pedig nem kellett használni eddig

Methylisocloro
Hát az biztos hogy feelinget azt adtak... Annyi nyavalygást se hallottam addig... Még szerencse hogy multiplayer-ben lehetett inditani 6 fõs partit aztán átvinni single-be.

Én szeretnék vele játszani, csak nem találom honnan lehetne letölteni. Légy szíves valaki írja meg nekem a letöltési helyet a [email protected]. Nagyon kéne. Koszi!
Figyelj már! Nem értem miért kell meggyõzni valakit arról, hogy játsszon egy játékkal? Ha akarod kipróbálod, ha tetszik akkor játszol vele, ha nem akkor meg visszaméssz a NwN multiplayerhez azt kész. Ez a játék kifelyezetten az egyszemélyes játék miatt készült, és nekem speciel egyáltalán nem hiányzik belõle a multiplayer rész...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

El vagyok havazva.
TOEE, Zero Hour, BF Open Cup, azt sem tom mivel játszak, és még egy csomó dolog pottyan itt õsszel ...
Szóval most asszem kihagyom.

dracoon
miert kene feladni? vegyel ki szabit, es jatsszal mindel 😄

Dracoon,

Az egy hatalam élmény NwN-ben amikor 3-4 elindultok, megvan egy egészséges csapat (ranger/wizard/cleric/druida) és összeköt benneteket a TeamSpeak...
Mikor üvöltik a füledbe, hogy: ÁLLJ, NEEE...benyomtam egy fireballt a szobába...
Én pedig vigyorgok a 0-ás sebzõdésemen, mert tûzre immunis vagyok...
Ezt az élményt nem tudja offline game visszaadni, de ígérem kap lehetõséget a game...
Mivel minden este nekünk sem jön össze az NwN multi...
Freddy nem szállsz be? 😊))

Nos hát igen ez nagy hiba, Neked elhiszem, hogy érdemes végignyomni, de hát az NwN-t feladni...
...naaagyooon nehéz...

dracoon
ebben nem vagyok kompetens, ahhoz kepest, hogy tobb, mint egy evig nagyon vartam, nekem nem tetszett az nwn egyaltalan.

Angyalka :
már csak a grafika miatt érdemes, meg az apró nüanszok miatt pl.: szörnyek spéci támadásainka grafikai megvalósítása, scrollkészítés, satöbbi satöbbi...
A legnagyobb hibája : NINCS MULTI ! 😞((

lwb
Cloak of Elvenkind: +10 Hide skillre

De a legtöbb varázscuccra rá lehet jönni, ha az ember használatba veszi és megnézi, mi változott. Az identify miatt kint is nagy a sírás, szerintem sem a legszerencsésebb ez a megoldás.

Annyira nem vagyok világfüggõ, mert mindegyiknek más a hangulata...
Én fantasy függõ vagyok😊
Mi esténként NwN-ezünk, ezért nem tudom, hogy egy online élményt dobjak-e ezért a játékért, mégha kis idõre is...

dracoon
sot, gonosszal ugyebar mas lesz a vege is 😄 szerintem tokmind1 hany karit inditasz, eloszor 5-el probaltam, most egyel jatszom es a kezdeti felelmekkel ellentetben nem olyan nehez. 😄 de a szintlimitet 5-el is elered, szoval..

archangel: szerintem jatssz vele, igaz, hogy sok bug van benne, es a jatekot is irhattak volna meg 1x masfel evig, de szerintem igy is minden benne van, ami az nwn-bol kimaradt. iwd szinvonalan ott van a tortenet, a rendszer pedig mindegyiket lealazza 😊

Mayday
Ja, es persze nem Forgotten Realms a vilag...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Kerdes:
Hany karakterrel jatszotok?
1-5? Erdemes az 5-ot kihasznalni, vagy nem?
Jatszik valaki velejeig romlott bandaval? Enged a program gonosz karaktereket is? (Alapkonyv elvileg nem nagyon engedi)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Figyelj, ez is egy jo kis szerepjatek, meg ha "mas" is. Ha nem az Unreal, meg a Doom, meg a Quake az isten, sztem nem fox csalodni!

Srácok, most õszintén:
Megszereztem a "biztonsági másolatot", feltelepítettem, de miután elolvastam a fórumot, kicsit félek elkezdeni...
Nálam a BG+BG2+IwD+IwD2+NwN+SoU hatosfogat az isten, nem fogok én csalódni?
Vagy maradjak az NwN-nél?

Mayday
thanx!

dracoon
elkuldtem 😉

Mayday
Hi All,
Installkor a jatek fokonyvtaraba felmegy egy Manual (pdf), 1.3 MB koruli, asszem.
Melohelyemen ki szeretnem nyomtatni, de otthon maradt. Nem tudna valaki elkuldeni erre a mail-cimre?!
[email protected]
Koszi!

lwb
Elvileg DnD-ben a potionök azonosítására az Alchemy skill lenne hivatott. Itt sajnos kihagyták ezt a képzettséget... Én még mindig a save-load próba/szerencse verzióra szavazok. Aztán, ami nem jó, azt eldobni...

Identify is trükkösen mûködik (sírnak is miatta a külföldi fórumokon), szóval azt semmiképp ne vedd fel a sorcererednek. Csak ha jobbat már nem találsz 1. szintrõl.

lwb
Szerintem a manual leírja. De ha nem, akkor elárulom, hogy mindenki medium csak a halfling és gnome nem (õk small).

A readme még azt is írja, hogy itt a wandokban csak 20 töltet lesz, nem 50, mint a szabályok szerint kellene.

dracoon
haat hogy igy volt e tervezve, azt nemtudom, de szerintem csak kimaradt. azert elegge latszik, hogy egy jo eros beta allapotban van a jatek, es rafert volna meg 1-2 honap teszteles.

amugy nemtudom, az atarinak ez az uj uzletpolitikaja, szarik ra hogy all egy jatek, csak puff kib*ssza a piacra, mert kell a love? nem ertem.