Temple of Elemental Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Saint of Underworld N/Me
Tudom biztos ezren kérdezték már,de én felinstalláltam felkrekkeltem,s elindítanám,és semmi sem történik.Nem az hogy elindul a gamma,vagy avalami.El sem indul.Homokórázik az egér 1-2 másodpercet,és semmi sem történik. Mi lehet a baj?
Lécci help!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
http://gaborszantai.co.uk/
de, a planescape-t még DC-rõl sem lehet lehúzni.
INNEN lehet is szedni a planescape maygarítást. Eddig a szóveg 74%-a van kész. Nagyon király munka.
V9ykn8_TZL0
Neked is ezt ajánlom, ha szerepjátékra vágysz.
Ja és ahhoz nem árt jól tudnod angolul.
Bocsi a kiabálásért, de ha kipróbálod, akkor TUDNI fogod, hogy talán minden idõk legjobb számítógépes szerepjátéka (jobban fogod élvezni, mint azokat, amiket felsoroltál, bár azok is nagyon jók!).
V9ykn8_TZL0
A másik, hogy lvl4en belebotlottam a temple of elemental evilbe. Most akkor bemenjek vagy mivan? Mert nem hinném hogy megfelelõ ellenfelek vannak benn, de máshová már nem nagyon tudok menni, semmi hely nincs a térképen ahová mehetnék...
Amúgy a játék nekem nagyon tetszik, csak várhattak még voln vele egy hónapot, és azalatt kijavíthatták volna a bugokat, meg fejleszthették volna a küldetéseket. Szvsz azér elég gáz amikor:
-Kinyírtam a rablókat, a bandavezért meg a segédeit....
-Jólvan ügyes vagy...
-Kinyírtam a borzalmas óriás csukát....
-Gratulálok...
Azér legalább vmi jelképes jutalmat kaphatnék. Na meg a jellemet is erõsen mellõzték....😞
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
TOEE, Zero Hour, BF Open Cup, azt sem tom mivel játszak, és még egy csomó dolog pottyan itt õsszel ...
Szóval most asszem kihagyom.
Az egy hatalam élmény NwN-ben amikor 3-4 elindultok, megvan egy egészséges csapat (ranger/wizard/cleric/druida) és összeköt benneteket a TeamSpeak...
Mikor üvöltik a füledbe, hogy: ÁLLJ, NEEE...benyomtam egy fireballt a szobába...
Én pedig vigyorgok a 0-ás sebzõdésemen, mert tûzre immunis vagyok...
Ezt az élményt nem tudja offline game visszaadni, de ígérem kap lehetõséget a game...
Mivel minden este nekünk sem jön össze az NwN multi...
Freddy nem szállsz be? 😊))
...naaagyooon nehéz...
már csak a grafika miatt érdemes, meg az apró nüanszok miatt pl.: szörnyek spéci támadásainka grafikai megvalósítása, scrollkészítés, satöbbi satöbbi...
A legnagyobb hibája : NINCS MULTI ! 😞((
De a legtöbb varázscuccra rá lehet jönni, ha az ember használatba veszi és megnézi, mi változott. Az identify miatt kint is nagy a sírás, szerintem sem a legszerencsésebb ez a megoldás.
Én fantasy függõ vagyok😊
Mi esténként NwN-ezünk, ezért nem tudom, hogy egy online élményt dobjak-e ezért a játékért, mégha kis idõre is...
archangel: szerintem jatssz vele, igaz, hogy sok bug van benne, es a jatekot is irhattak volna meg 1x masfel evig, de szerintem igy is minden benne van, ami az nwn-bol kimaradt. iwd szinvonalan ott van a tortenet, a rendszer pedig mindegyiket lealazza 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hany karakterrel jatszotok?
1-5? Erdemes az 5-ot kihasznalni, vagy nem?
Jatszik valaki velejeig romlott bandaval? Enged a program gonosz karaktereket is? (Alapkonyv elvileg nem nagyon engedi)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Megszereztem a "biztonsági másolatot", feltelepítettem, de miután elolvastam a fórumot, kicsit félek elkezdeni...
Nálam a BG+BG2+IwD+IwD2+NwN+SoU hatosfogat az isten, nem fogok én csalódni?
Vagy maradjak az NwN-nél?
Installkor a jatek fokonyvtaraba felmegy egy Manual (pdf), 1.3 MB koruli, asszem.
Melohelyemen ki szeretnem nyomtatni, de otthon maradt. Nem tudna valaki elkuldeni erre a mail-cimre?!
[email protected]
Koszi!
Identify is trükkösen mûködik (sírnak is miatta a külföldi fórumokon), szóval azt semmiképp ne vedd fel a sorcererednek. Csak ha jobbat már nem találsz 1. szintrõl.
A readme még azt is írja, hogy itt a wandokban csak 20 töltet lesz, nem 50, mint a szabályok szerint kellene.
amugy nemtudom, az atarinak ez az uj uzletpolitikaja, szarik ra hogy all egy jatek, csak puff kib*ssza a piacra, mert kell a love? nem ertem.