1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • air23
    hát az elég gagyi akkor :/ a templom milyen nagy? jártam ugye a legfelső szinten ahol még nincsnenek szörnyek, aztán van az első szint ahol qrvasok terem van, aztán a második szint, aztán a harmadik ahol az elementálok vannak? ennyi?
  • lwb
    Húzni lehet, meg feelingezni is. Akkor persze tovább tart. De ha valaki célirányosan megy, csinál a szint miatt pár mellékküldetést, akkor simán benne lesz a 10 órában.

Meg lent van egy módszer, ahogy 4-5 óra alatt is végig lehet vinni.
  • air23
    huh. akkor én valamit tényleg elrontok :)) a templom gondolom a fő szál. azt 8 óra alatt végigtoltad? én asszem kb 8-10 órája csapkodhatom ott a srácokat de még csak a 2. szinten vagyok mármint a föld alatt
  • lwb
    Szerintem nem több 8-9 óránál. Max. 10 óra. Ez nem sok sajnos. :(
  • Mayday
    Mennyi ido atlagosan egy vegigjatszas, ha mellekuldeteseket is bevallal az ember?
  • FreddyHawk
    Igazából sokkal táposabb karit lehet kihozni a roll-os rendszerrel. Roll -al elérheted, hogy akár két fő tulajdonságod 17-18 körüli legyen, míg a többiek sincsenek 10 alatt ; vásárlásból ez nem lehetséges.
    Air : ha végigvittem a chaotic-good partival, feltehetőleg én is újra nyomom, ezúttal Evil partival, bemegyek a templomba, és ott maradok bulizni.
  • air23
    hát én akkor tettem meg egy csapattal mikor olyan 4 óra játék után tudtak csak szintet lépni. azóta azért feltoltam ezt a három srácot 8. szintre.. mondjuk lehet hogy újrakezdem én is megint.. meglátjuk :)
  • Methylisocloro
    Mi baj van pontosan ezzel a pontvásárlós rendszerrel?
  • FreddyHawk
    Én megtettem egy komplett csapattal, mivel pontvásárlós módszerrel óriásszopás volt.
  • air23
    az lesz. rányomok 1-2 tűzlabdát véletlen :)
    tod fredy már nincs kedvem 1 es szitről indítani a karit ;)
  • lwb
    Akkor öld/ölesd meg. Harcban. Elvileg "friendly fire" lesz és nem támad vissza a bevett NPC.
  • FreddyHawk
    Az én fő harcosom Bastard sword-re van fókuszolva.

1. Kezdésből az van a kezében.

2. Gyanítom nem sok ilyet lehet majd találni, pláne varázslatosban

3. Speckózz +5-ös kardra, akkor azzal kezdesz :D
  • air23
    hát először én nis levertem de akkor nem tudtam meg hol van a temple. aztán jól beszéltem vele és bejött a csapatba és mentünk templomot ölni.. most meg mondom neki menjen el a csapatból de az istené se lép le :) leheht hogy dungeon ba nem lehet elküldeni embereket?
  • lwb
    Hát a nulbi kovács cucca az a nulbi kovácsnál, az üllőnél van. Én gonosz partival simán levertem... (meg vele együtt majd' az egész várost)

A másik kard pedig asszem a Temple fölött, a brigand-toronyban a brigand leadernél volt.
  • air23
    és mégis honnan szerezhetőek be azok a cuccok? :)
  • lwb
    Akkor nálad a hiba, mi még csak 6. szinten vagyunk, de már a hátizsákban is figyel egy +1-es tartalék... (a kézben meg a nulbi kovács kardja van)
  • air23
    hát elég vicces hogy a csapatom 8. szintű de még egy rühes kezdő longsword ja van a harcosomnak...
  • lwb
    Már többször végigvittem sajnos...
  • kHares
    Hatótávon belül vannak. Mindegy, ez legyen a legnagyobb problémám. Az már zavaróbb, ha a featek meg a speelek egy része nem vagy csak részben müxik. Valahogy a sok kis bug elvette a kedvem, pedig annyira lehetett volna jó ez a game. Persze most se rossz. Csak legyen patch.
    Amúgy a feleség miért lootol mint állat? A +1 holy longsword-ért megérte fölvenni, de ki is dobtam szegényt.

Ha már a Planescape-ről van szó, elég sok játékom van, de eredetiben csak azt vettem meg. Egyértelműen a legjobb.
  • Jonny87
    Haliho minden RPGFAN !

Tudom, nem ide tartozik, de annyira emlegetitek a PLANSPACE-t, nem tudtok esetleg 1 helyet, ahol még fellelhetö ? Vagy legalább valami infot, hogy mikori ( honapra pontosan ) a game, mert dc++on nem igazán találom. Elöre is kösz
  • ollie
    akkor jó :)
  • PResident Evil
    ismerem :)
  • ollie
    Emberek, ha valakinek IGAZI szerepjátszás kell, akkor Planescape: Torment
    Lehet, hogy most erre azt mondjátok hogy hallottátok eleget, de ott az xp szerzés elsősorban ismeretszerzésen keresztűl történik, nem pedig harcon. Most is azt nyomom és állat!
  • Eye-scream
    És mi a helyzet a hegyi óriással a templomban? Én őt vettem fel most, (nagyon kellett egy jó fegyverforgató) ő nem lép le? Mert elsőre igencsak túl tápnak tűnik, bár lootol is a szemétje:)
  • lwb
    Amúgy lehet, hogy a temple-ben lelép, de nálam nem élt addig...
  • lwb
    Nem magában a temple-ben, hanem mellette egy towerben. Oda akar elcsalni.
  • air23
    ha beveszed akkor lelép mikor a templomba értek ha jól tudom.
  • lwb
    Nálam is le lehet zúzni. De akár be is veheted, egész ütőképes karakter, csak van két bökkenő:
    1. a falusiak megutálnak (megkapod a Friend of Lareth reputationt)
    2. csapdába akar csalni a temple-él. Épp most vertem le az egész brigand sereget ott. Nem volt könnyű!
  • lwb
    Az Aura of Courage csak bizonyos hatósugaron belül hat a többiekre. Ha azon kívül vannak, akkor nincs ott a kis ikon. Az én paladinomnál rendesen műxik.
  • lwb
    Lareth the Beautifulre gondolsz?
  • G_ArchAngel #614
    Onve upon..., most lett meg a "security copy"..., még nincs véleményem:)
  • M.A.D.
    nagyon bugos a game, sajnos. írták lejjeb. olvasd el!

az atari másik produkciója(?):
    Once Upon A Knight
  • kHares
    Valaki elárulhatná miért van az, hogy 3. szintű lettem a paladinnal, megkapja az aura of courage-t, majd visszatöltöm, ismét szintlépés játszok 20 percet majd észreveszem senki nem kapja! Nem jelenik meg a kis ikon a többiek feje fölött, pedig a feateknél jelzi hogy van.
  • air23
    ja skacok. mi van akkor ha elérem a 10. szintet? gondolom utána is kap a char xp-t, meg azért +hp-t szitnlépésekkor? vagy utána elfelejt a karakter fejlődni vagy mi?? most a csapatom 7. szintű és ha nem fejlődhet tovább akkor hagyom a cleric osztályát az egyik fighter emnek..
  • air23
    MM6.. ja az volt az isten nekem is annó :) mikor kijött a 7, 8 ránéztem a képekre stb mondom ezt én már mégegyszer nem fogom játszani.. tök ugyanolyan volt az engine mint a 6 nak stb..
  • lwb
    Ja, ja. Én is hárommal tolom most. Egy harcos (magas karizmával és sok szociális skillel), egy pap (heal miatt, de ő a csapat megbízott tolvaja is) és egy sorci. Utóbbi a spelljei miatt nélkülözhetetlen, alacsony szinten a Sleep és a Tasha's Hideous Laughter, később a Suggestion meg a Fireball.
  • G_ArchAngel #607
    Mi 3-4-en nyomjuk esténként az NwN-t: ez 4 pc-t, 4 npc-t, 4 familiárist és 4 idézett lényt jelent... ez szép csapat:)
  • G_ArchAngel #604
    az NwN-ben hány karakterrel is mehetsz? 1?:)
  • G_ArchAngel #602
    Dauby:

"Kihagytad volna a BaK, PT, A, W7-W8 überjátékokat?"

Kihagytam, nekem sincs mindenre időm, bár Krondort sajnálom, helyette Might&Magic-eztem...
    Egyébként míg suliba jártam, addig az asztal melletti RPG híve voltam, mikortól géphez kényszerültem, akkor jött a BG1, amit azonnal meg is vettem, és a mai napig nem bánom...
    A történet szubjeztív, kinek mi jön be...
    Szeretnék egy olyan játékkal játszani, amely visszaadja akár a DragonLane könyvek hangulatát - de ilyen nem lesz.

Az hogy a BlackIsle játékok csak a tápolsról szólnak, khmmm, játszottál Te a Diabloval? Na, az a tápolás..., bár az meg nem rpg...
    Mindenesetre, amikor lvl 16. on találsz egy +3 hosszúkardot, az nem táp, mikor arra gondolok, hogy asztal mellett a DM simán adta lvl 10-nél a +3 cuccokat...
    És egy NwN mellett, TeamSpeak-kal összekötve jobban érzem magam, mint egy single menetben.
  • Dns5000
    nem csunya nagyon ez a gama?