1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
kHares #758 http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=60e766712fe93258b9acb4531818c0f9&threadid=322684
Ott leírják mit javít. Ennél nagyobb káoszt nem csinálhat, hisz a játék összes része bugos. Nekem jól ment. Mondjuk valakinek megy a metamagic? Ha memorizálni akarok valamelyik feattal akkor rögtön kifagy -
#756 aludj a szobádban -
kHares #753 Nyilván azért, mert még nincs. A nemhivatalost az atari fórumokon találhatod meg -
#752 a patch et le tudta már valaki tölteni? mert én még sehol se találom :/ -
Joint #751 ja ez az egyik legnagyobb hibája a játéknak , hogy nem lehet benne pihenni max 2-3 helyen ( a kocsmákkal együtt számolva ) gáz. SOKKAL többet vártam ettől a játéktól , de mind hiába:( -
#749 bazz, hogy aludjak, mikor kimegyek a csataterre (pl oda, ahol bekak jonnek az elejen, vagy oda, ahova talan az elso kuldi visz, elohalotakkal teli), es ezren jonnek ram... :)))))))))
pl az elohalottak megallas nelkul tortek elo a fold alol... vagy 10en voltak.. :)))))) -
pinehead #748 "Pár" napja próbálgatom, nekem nem jön be.
Baldur's I-II ezerszer jobb volt. -
RSmart #747 Üdvözlet néktek harcosok! :)
Ugylátom hogy nagyon vágjátok itt páran a játékot, én most kezdem el nyomni és csak eggyetlen kérdésem lenne! Nincs valami magyar Temle os Elemental Evil oldal? Ugyanis nemszivesen nyomom teli a forumokat láma kérdésekkel!
Elöre is köszi a választ! -
#745 Hardwired:
A klorai megjelenést követő nagy lélegzetvétel után az ATARI bejelentette, hogy a Greyhawk: Temple of Elemental Evil c. majdnem mesterműhöz kiadnak egy peccset. Ebben többek között benne foglaltatik az a közel 100 oldalnyi tárgyleírás, ami kimaradt a játékból, egy jó adag bugírtás és néhány apróbb küldetéshez szolgáló magyarázó írás. A tárgyak böllére engedett beszámolóinak örülni fognak a kései játékosok, ugyanis számos olyan tárgy van a játékban, ami ugyan hangzatos névvel van ellátva, valós képességeiről azonban nincs tudomásunk. -
#744 aludni sem árt néha -
#743 És bármely kaszt hsználhatja? ;) -
#741 A 6 Hp-s varázslókat a hátsó sorba kell tenni. A frontvonalba a harcosok mellé én rengeteg ágyútöltelék summon monstert használok. Egyébként nagy probléma hogy a véletlen találkozásoknál mindig a varázslókat teszi a szörnyek mellé a program -
#740 en sem, de ha 6-9HPje van max, mit csinaljak vele?! :)
nem lehet folyamatosan gyogyitani, az is elfogy... vagy nem?! :) -
#739 nemtom, én egy karakterem sem hagytam emghalni :) -
#738 ékt?
a bekak is szivattak a kastelynal (v. miaz:)
pedig magammal vittem a barban acsingozo harcost is..
igazabol keves a feleleszto trutyi, es sokat mennek minuszba halalkor.. :( -
#737 hát muszáj identifyzni egyébként szerintem nem hat. ha id után se ír semmi plusszt akkor vlsz az egy eladhahtó tárgy :) azt hiszem kaptam egy elftől valami pegazus gyűrűt, id után se mondott semmit de volt vagy 23842 arany, szal inkább felvettem és megtartottam. hátha valami... :)
laza - dobj szoxor a karakterednek, meg rakj be egy ékt harcost is, akkro vlsz sikerülni fog. vagy inkább máshova menny és lépj egy két szintet békák leverésével. utána menni fog. -
#736 hello urak...
tud valaki mondani vmi tippet, hogyan erdemes nekifogni a gamenak, ugy, hogy az elso csatamezon ne verjenek rogton szarra? (omlik az ellen) -
#733 identify. a boltosok tudják neked azonosítani, vagy ha van identify varázslatod vmelyik mágusodnál. -
#732 Találtam egy gyűrűt csak annyi van kiirva: Lareth's magic ring. Hogy lehet kitalálni mire jó? -
#731 dájuk = rájuk csak ork tájszólás. sry -
#730 ja. van dájuk dismiss.
ez a bards tale jó nak tűnik, thx a linkeket -
#729 ha minden igaz van unsummon -
#728 idézni kell -
#726 tegnap én is megidéztem egy familiart, de én még azt se vettem észre hogy az invetoryba kerül . És utána hogy lehet tőle megszabadulni? -
#724 Hali!
Megidéztem a wizardommal egy hollo familiart, de csak ott parkol az inventoryban és nemtom se használni, se semmi! Nem lehet vele pl. felderíteni? thx a segítségért -
#723 Gameplay instantly reminds of the Bard's Tale-Series. Step-by-step first person 3D, opponents materialize out of the air. The combat system is turn based.
Ez igen! -
#722 Köszönöm! -
#721 Részletesebb Dragon Wars info. -
#720 Eh megvan. Dragon Wars. A linkre kattintva találsz némi infót. Nem hivagtalos folytatás, de gyakorlatilag ugyanaz mint a BT3 szebb grafikával és persze más történettel. -
#719 Screenshotok itt -
#718 Csinálnak egy új Bards Tale-t és ugyanaz a Brian Fargo vezeti a projectet, aki az eredeti Bard's Taleket csinálta! -
#717 Ezt csekkold!
Bard's Tale New Adventures -
#716 Valami Dragonnal kapcsolatos. Nem emléxem, de majd utánanézek. -
#715 Mi volt az a +1 folytatás cime? -
#714 A BT a C64-es korszak legnépszerűbb szerepjáték sorozata volt (3 rész + 1 folytatás más néven) kb 15 éve. Az akkor ikövetelményekhez képest kiemelkedő grafika és (nagyon jó)harcrendszer jellemezte. Nem kötődöt semelyik PnP szerepjátékhoz, hanem saját rendszert fejlesztettek ki hozzá. -
#712 Nem AD&D, hanem saját szabályok vannak mint például a Wizardry-ban. -
#710 Ez akkor valami freeware játék? -
#709 Egy az egyben az original Bards Tale harcrendszerét használja, turn-based (phase-based) . -
pinehead #708 Köszi, megnézem.
Lehetne rá több időm is, de sajna a "csak játék" évek véget értek egy ideje...
-
#707 Nincs valakinek a jatekhoz borito? Akinek eredetije van, nem szkennelne be esetleg???