1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • kHares
    http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=60e766712fe93258b9acb4531818c0f9&threadid=322684

Ott leírják mit javít. Ennél nagyobb káoszt nem csinálhat, hisz a játék összes része bugos. Nekem jól ment. Mondjuk valakinek megy a metamagic? Ha memorizálni akarok valamelyik feattal akkor rögtön kifagy
  • ollie
    aludj a szobádban
  • kHares
    Nyilván azért, mert még nincs. A nemhivatalost az atari fórumokon találhatod meg
  • air23
    a patch et le tudta már valaki tölteni? mert én még sehol se találom :/
  • Joint
    ja ez az egyik legnagyobb hibája a játéknak , hogy nem lehet benne pihenni max 2-3 helyen ( a kocsmákkal együtt számolva ) gáz. SOKKAL többet vártam ettől a játéktól , de mind hiába:(
  • Laza
    bazz, hogy aludjak, mikor kimegyek a csataterre (pl oda, ahol bekak jonnek az elejen, vagy oda, ahova talan az elso kuldi visz, elohalotakkal teli), es ezren jonnek ram... :)))))))))
    pl az elohalottak megallas nelkul tortek elo a fold alol... vagy 10en voltak.. :))))))
  • pinehead
    "Pár" napja próbálgatom, nekem nem jön be.
    Baldur's I-II ezerszer jobb volt.
  • RSmart
    Üdvözlet néktek harcosok! :)
    Ugylátom hogy nagyon vágjátok itt páran a játékot, én most kezdem el nyomni és csak eggyetlen kérdésem lenne! Nincs valami magyar Temle os Elemental Evil oldal? Ugyanis nemszivesen nyomom teli a forumokat láma kérdésekkel!
    Elöre is köszi a választ!
  • Mayday
    Hardwired:
    A klorai megjelenést követő nagy lélegzetvétel után az ATARI bejelentette, hogy a Greyhawk: Temple of Elemental Evil c. majdnem mesterműhöz kiadnak egy peccset. Ebben többek között benne foglaltatik az a közel 100 oldalnyi tárgyleírás, ami kimaradt a játékból, egy jó adag bugírtás és néhány apróbb küldetéshez szolgáló magyarázó írás. A tárgyak böllére engedett beszámolóinak örülni fognak a kései játékosok, ugyanis számos olyan tárgy van a játékban, ami ugyan hangzatos névvel van ellátva, valós képességeiről azonban nincs tudomásunk.
  • ollie
    aludni sem árt néha
  • ollie
    És bármely kaszt hsználhatja? ;)
  • Methylisocloro
    A 6 Hp-s varázslókat a hátsó sorba kell tenni. A frontvonalba a harcosok mellé én rengeteg ágyútöltelék summon monstert használok. Egyébként nagy probléma hogy a véletlen találkozásoknál mindig a varázslókat teszi a szörnyek mellé a program
  • Laza
    en sem, de ha 6-9HPje van max, mit csinaljak vele?! :)
    nem lehet folyamatosan gyogyitani, az is elfogy... vagy nem?! :)
  • air23
    nemtom, én egy karakterem sem hagytam emghalni :)
  • Laza
    ékt?

a bekak is szivattak a kastelynal (v. miaz:)
    pedig magammal vittem a barban acsingozo harcost is..

igazabol keves a feleleszto trutyi, es sokat mennek minuszba halalkor.. :(
  • air23
    hát muszáj identifyzni egyébként szerintem nem hat. ha id után se ír semmi plusszt akkor vlsz az egy eladhahtó tárgy :) azt hiszem kaptam egy elftől valami pegazus gyűrűt, id után se mondott semmit de volt vagy 23842 arany, szal inkább felvettem és megtartottam. hátha valami... :)

laza - dobj szoxor a karakterednek, meg rakj be egy ékt harcost is, akkro vlsz sikerülni fog. vagy inkább máshova menny és lépj egy két szintet békák leverésével. utána menni fog.
  • Laza
    hello urak...

tud valaki mondani vmi tippet, hogyan erdemes nekifogni a gamenak, ugy, hogy az elso csatamezon ne verjenek rogton szarra? (omlik az ellen)
  • air23
    identify. a boltosok tudják neked azonosítani, vagy ha van identify varázslatod vmelyik mágusodnál.
  • Methylisocloro
    Találtam egy gyűrűt csak annyi van kiirva: Lareth's magic ring. Hogy lehet kitalálni mire jó?
  • air23
    dájuk = rájuk csak ork tájszólás. sry
  • air23
    ja. van dájuk dismiss.

ez a bards tale jó nak tűnik, thx a linkeket
  • ollie
    ha minden igaz van unsummon
  • ollie
    idézni kell
  • Methylisocloro
    tegnap én is megidéztem egy familiart, de én még azt se vettem észre hogy az invetoryba kerül . És utána hogy lehet tőle megszabadulni?
  • Knox
    Hali!
    Megidéztem a wizardommal egy hollo familiart, de csak ott parkol az inventoryban és nemtom se használni, se semmi! Nem lehet vele pl. felderíteni? thx a segítségért
  • Methylisocloro
    Gameplay instantly reminds of the Bard's Tale-Series. Step-by-step first person 3D, opponents materialize out of the air. The combat system is turn based.
    Ez igen!
  • Methylisocloro
    Köszönöm!
  • ollie
    Részletesebb Dragon Wars info.
  • ollie
    Eh megvan. Dragon Wars. A linkre kattintva találsz némi infót. Nem hivagtalos folytatás, de gyakorlatilag ugyanaz mint a BT3 szebb grafikával és persze más történettel.
  • ollie
    Screenshotok itt
  • ollie
    Csinálnak egy új Bards Tale-t és ugyanaz a Brian Fargo vezeti a projectet, aki az eredeti Bard's Taleket csinálta!
  • ollie
    Ezt csekkold!
    Bard's Tale New Adventures
  • ollie
    Valami Dragonnal kapcsolatos. Nem emléxem, de majd utánanézek.
  • Methylisocloro
    Mi volt az a +1 folytatás cime?
  • ollie
    A BT a C64-es korszak legnépszerűbb szerepjáték sorozata volt (3 rész + 1 folytatás más néven) kb 15 éve. Az akkor ikövetelményekhez képest kiemelkedő grafika és (nagyon jó)harcrendszer jellemezte. Nem kötődöt semelyik PnP szerepjátékhoz, hanem saját rendszert fejlesztettek ki hozzá.
  • Methylisocloro
    Nem AD&D, hanem saját szabályok vannak mint például a Wizardry-ban.
  • ollie
    Ez akkor valami freeware játék?
  • Methylisocloro
    Egy az egyben az original Bards Tale harcrendszerét használja, turn-based (phase-based) .
  • pinehead
    Köszi, megnézem.
    Lehetne rá több időm is, de sajna a "csak játék" évek véget értek egy ideje...
  • Mayday
    Nincs valakinek a jatekhoz borito? Akinek eredetije van, nem szkennelne be esetleg???