Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquli
alacsony szintu karival hova menjek? Moathaouset kipucoltam, emiry meadowson (vagy mi) a hill giantet nem tudom leverni, annal a temple broken tower vagy minel, ahova lather csalt, az megint tul nehez. szoval?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ollie
aszondod nincsen PnP-ben? majd otthon lecsekkolom van mind dm guide meg phb is.

ollie
ehehehe, még jó, hogy mi mindig eltekintettünk a tárgyi komponensektõl

miért, ad&d-ben fekete gyöngy kellett hozzá... az még rosszabb, pénz még akadhat, de pont fekete gyöngy...
ollie
mondjuk 100 arany nem túl olcsó, de 50 sem. kiváncsi vagyok, hogy miért kellett beletenni ezt az idiótaságot. ez már eleve nem reális még a d&d-ben sem. az identify pont egy elsõ szintû varászlat és mondja meg már nekem valaki, hogy honnan szed egy kezdõ mágus 100 aranyat egy ilyen kis jelentõségû varázslathoz???? még ha fireball lenne...

Mint lentebb írtam:"Egyébként a manual leírja még pár varázslat kerül pénzbe, a többinél úgy vették ha 100 pénznél kevesebbe kerül a komponens akkor alapból megvan, ergo nem kell fizetni"

Tehát mindnek van, de az olcsónál nem vesz le pénzt

ollie
khm...

Methylisocloro
Én azt csináltam hogy : 4 identify memorizál - alvás - casting - alvás - casting - alvás...aztán egyszer csak kiirta a program hogy nincs elég pénzem...😊

ollie
mé nincs lore????? ezt a f****ságot!!!!

ollie
sux

ollie
na akkor mi van akkor, ha egy karinak elég magas a lore-ja ahhoz, hogy bármit, bármikor magától identify-oljon??? mint pl a bard? ezért nem értem ezt a 100 arany dolgot. akkor minek memorizálná bárki is, ha úgy is pénzbe kerül? akkor már inkább magic missile...

Toughtful
Lehet, hogy túl táp lenne az Identify, amolyan "behozhatatlan" elõny a többi kasztal szemben, és komenzálni kellett? Bár kérdés, ki az a marha - már elnézést - aki nem visz varázslót a partiban.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Toughtful
Memorizált identify.

De most gondoltam át: Nem csak simán egy Bagolytoll volt a komponens?

ollie
na most akkor mirõl beszéltek? a boltosnál levõ identify-ról (ami minden crpg-ben 100 arany), vagy a memorizált identify varászlatról???

Toughtful
Már az AD&D-ben is így volt...

Methylisocloro
De az identify spell ingyen volt. Talán csak a régi Might&Magic részekben volt hogy Spellpoint+Gems kellett a varázslatokhoz, de a 6. résztõl ott is elhagyták.

Toughtful
Nna. Mit gondoltok, nekiáljak, vagy várjam meg a peccset? Utoljára ott hagytam abba, hogy kipucoltam az õrposztot - vagy mifenét - megöltem a barbár örjöngõt, a pincében a zombikat meg a zöld nyálkát...

Methylisocloro
Kösz, én csak a CRPG-ket ismerem, azért volt ujdonság.

tegnap felraktam az említett patch-et. egybõl szintet léptek a karik. valaki felrakta rajtam kívûl? érdemes?
tapasztalat?

ollie
aha, ez szívás

Szerintem nem arra gondolt, hogy meg akarja venni a spell-t, hanem az elkasztolás kerül minden alkalommal 100 aranyba.
Ami normális, mert ugye minden varázslathoz kellene anyagi komponens x pénz értékben. Tehát egy tápabb spell-hez mondjuk baziliskus szeme vagy sárkánytojás kéne, de mivel ezt soha nem rakták be a crpgkbe ezért olyan tápos minden varázsló.
Az identifyhez valami prizma vagy mi kéne, ezért a 100 arany. Egyébként a manual leírja még pár varázslat kerül pénzbe, a többinél úgy vették ha 100 pénznél kevesebbe kerül a komponens akkor alapból megvan, ergo nem kell fizetni.

ollie
Minden D&D játékban rohadt drágák a spellek. 100-ért még talán olcsó is.

Methylisocloro
AD&D szabály hogy az Identify spell 100 aranyba kerül vagy a Troika találta ki? Nem emlékszem ilyenre az eddigi D&D játékokban. Pedig biztos észrevettem volna mert alaposan felidegesitett ez a tényállás 😊

Knox
hogyan kell kitenni a zászlokat? vágom hogy a térkép menuben rákattintok de nem történik semmi? vagy nem igy kell? THX

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

kiváncsi vagyok, hogy a fanpatch mennyit javít! lassan hazaviszem.

ollie
Én a BG1-es Baldur's Gate-rõl beszélek, ami egy hatalmas város.

Hyder
szisztok

most kezdtem nemrég a gammát, nagyon állat, csak kérdésem lenne..

eloszor megkeresem az a fickót, valami druida ugye, onnan elmegyek valami M.... házhoz, ott kiirtok mindenkit, patkányok, kigyok, élõhalottak...

ott a Gnollokat vagy az Embereket kell kiengednem élve? mert a Gnollokat sikerült harc nélkül eltüntetni

másik, utána el kellett mennem aszem valami Numb nevû helyre onnan meg benéztem Temple of ELemental -ba, na azt nem kellett volna =)

hol tok még küldiket felvenni meg hasonlók? mert a temple lvl 2-n kicsit khm, túlnehéz =)

pls help

Steam: [HUN]Feriggno

ollie
Túl nagy a város? Akkor még nem voltál Baldur's Gate-ben. 😊

ollie
Megjelent itthon a gáma brutkó 13-ért!
Hát LoL!

ollie
szerintem az ini file-ban

Falabu
Azt hol?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

ollie
írd át a mxfps-t a képernyõ frissítési frekvenciájával megegyezõre

Falabu
Kira a játék!
Tök jól fut de ha scrollozok akkor beakadozik, miért?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

ollie
Van egy fan-ek által készített patch. Próbáljátok ki...
TOEE FIXES

...ezért várom én meg a patch-et.

mad mind
Ro*adt bugok! Befagyott a silence a varázslómon. Aludtam három hetet, de nem múlikle a programozóival.

Knox
Igen, ilyen következtetéseket én is megprobáltam levonni, de az armoroknál meg a különbözõ kardoknál már problémás a dolog!

ollie
Hmm, nincs sehol a gámában (fegyver tulajdonságok, stb), hogy mi tartozik ebbe a körbe? Simplebe általában a kissebb fegyverek tartoznak, mint pl a tõr.

Knox
Hi!
Kérdésem lenne itt a gurukhoz! Hogy tudom meg hogy egy fegyver vagy armot milyen besorolásba tartozik(medium/simple stb)! csakmert oksa hogy a tolvajom simple fegyver proficyencivel rendelkezik, de nem tudom mit vehetek neki és mit nem mivel a tradernél nincs kiirva hogy melyik fegyver hova tartozik!

ollie
Soha nem is játszottam még a játékkal.

ollie
poénból, azért volt ott az a

ollie
ah, köszi

jöhetne már a patch. addig nem tisztítom meg a moat-ot.

ollie
ÍRTS KI MINDENT!!!

ollie
Ja, magasabb szinten rögtön megdöglenek, de persze függ a pap és az elõhalottak szintjétõl is, hogy elfutnak, vagy megdöglenek.

Methylisocloro
Élõhalottak ellen Turn Undead javasolt, nagyon hatásos. Bár az rosszul esett amikor a templomban 3 ghast ugy megijedt hogy háromfelé futott, aztán körökre osztva kellett üldözni õket szobákon keresztül. Ennél az is jobb volt amikor a PoR2-ben elpárologtak a szörnyek...

Megoldódott...

Szerintem kitakarítottam a Moathouse-t, banditákat, zombikat, pókot, kígyót kinyestem.
Van ott még valami feladat? Hiába megyek vissza Bourne-höz, visszaküld mindíg...Remélem EZ legalább nem bug.

Laza
de az olyan snassz.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ember, legalább pár sort olvass vissza! Nincs és talán csak a hónap végén lesz. Amúgy bármilyen keresõvel meg lehet találni a honlapjukat, ott olvasd el a dolgokat. Minimális önállóságot