Temple of Elemental Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Tehát mindnek van, de az olcsónál nem vesz le pénzt
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
De most gondoltam át: Nem csak simán egy Bagolytoll volt a komponens?
tapasztalat?
Ami normális, mert ugye minden varázslathoz kellene anyagi komponens x pénz értékben. Tehát egy tápabb spell-hez mondjuk baziliskus szeme vagy sárkánytojás kéne, de mivel ezt soha nem rakták be a crpgkbe ezért olyan tápos minden varázsló.
Az identifyhez valami prizma vagy mi kéne, ezért a 100 arany. Egyébként a manual leírja még pár varázslat kerül pénzbe, a többinél úgy vették ha 100 pénznél kevesebbe kerül a komponens akkor alapból megvan, ergo nem kell fizetni.
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
most kezdtem nemrég a gammát, nagyon állat, csak kérdésem lenne..
eloszor megkeresem az a fickót, valami druida ugye, onnan elmegyek valami M.... házhoz, ott kiirtok mindenkit, patkányok, kigyok, élõhalottak...
ott a Gnollokat vagy az Embereket kell kiengednem élve? mert a Gnollokat sikerült harc nélkül eltüntetni
másik, utána el kellett mennem aszem valami Numb nevû helyre onnan meg benéztem Temple of ELemental -ba, na azt nem kellett volna =)
hol tok még küldiket felvenni meg hasonlók? mert a temple lvl 2-n kicsit khm, túlnehéz =)
pls help
Steam: [HUN]Feriggno

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Tök jól fut de ha scrollozok akkor beakadozik, miért?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
TOEE FIXES

le a programozóival.
Kérdésem lenne itt a gurukhoz! Hogy tudom meg hogy egy fegyver vagy armot milyen besorolásba tartozik(medium/simple stb)! csakmert oksa hogy a tolvajom simple fegyver proficyencivel rendelkezik, de nem tudom mit vehetek neki és mit nem mivel a tradernél nincs kiirva hogy melyik fegyver hova tartozik!
Van ott még valami feladat? Hiába megyek vissza Bourne-höz, visszaküld mindíg...Remélem EZ legalább nem bug.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**