1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#84 valóban:) -
Sanca #83 Az nmy is. Mivel a csapat tagjai is megtalalhatoak ott. -
Sanca #82 Lent van a csapat. Fennt sztem a kepernyo teruleten jelenleg tartozkodo lenyek talalhatoak. -
#81 Eh tök mindegy ki csinálja, csak jó legyen -
#80 Ja a felsö az enemy ez tuti. -
Sanca #79 Asszem 5. A kepek alapjan is. Az annyira nem sok sztem -
#78 Eh, jó kérdés. Talán fent az ellenség, lent meg a csapat van??? De mondjuk ha azt nézzük, hogy a régi SSI játékokban 8-an voltak egy csapatban, akkor nem is olyan vészes... -
#77 ÁÁÁ de várom bazz:) Végre egy D&D gémet csinál a troika. -
steweee #76 egyszerre hány csapattag van maximum?itt a kép alapján kicsit soknak tűnik a portrék száma! -
#75 forgalamzó
-
#73 Azt még ki lehet bírni... ki a forgalamzó?? -
Mr. Perfect #71 Addig is amíg várunk a csodára Egy-két kép:
Ebből a cikkből... -
#70 Majd ugy jelenik meg mint a Wizardry8, másfél év után -
#69 "Nem tudja valaki mikor jelenik meg nálunk a boltokban?"
Ezt én is szeretném tudni... -
Mr. Perfect #68 Hát gyerekek, nekem nagyon úgy tűnik, hogy erről a játékról elfelejtkeztek az igen tisztelt warez szállító urak vagy túl jó a védelme ? :-(((((
Én már lassan kezdek lemondani róla. Nem tudja valaki mikor jelenik meg nálunk a boltokban? -
Mr. Perfect #67 Hát igen, ez az év vége meglehetősen erős a PC-s játékfelhozatalt tekintve :-)))))) -
#66 Na lassan már gazdálkodnom kéne a 15 gigás limittel. Ez a game is lesz vagy 2-3 cd, hóvégén HL2 meg ki tudja még mi huha :D -
#65 Még én se láttam sehol fent :(( Arghh -
Kryn #64 Jaja, a zegét-zugátos válasz ér pontot! :)
-
Mr. Perfect #63 Ezt én nem értem, nagyjából minden játék, kb egy héttel, de legalábbis néhány nappal a hivatalos megjelenés előtt már ki szokott jönni.Erre a nagyszerű játékra meg itt kell várnunk, mostmár a hivatalos megjelenés után is. :-(((
Aki ezt érti az feltétlen szóljon :-)))))))) -
Joint #62 hát már tűkön ülök :) -
Joint #60 hány cd-s nem tudja valaki? -
Mr. Perfect #59 Ne a demo jöjjön már hanem a full JÁTÉK!!!!!!
Látogassátok sűrűn az NFOrce-ot :-))))))))) -
#58 Ehhh, nemtok várni addig+++ -
#57 Ez egy kicsit frissebb site: greyhawk.lexx.eu.org -
#55 Azért nem semmi, hogy még meg se jelent a játék, de már van hozzá végigjátszás...
-
Mr. Perfect #54 sajnos még csak a bótokba, de addig is amíg a kezünk közé kaparintjuk,itt lehet körülnézni:ToEE site -
#52 Na akkó ma megjelent,vagymi?? -
#51 Egyébként most a Max Payne 2 trailer-t töltöm... -
#50 Akkor add vissza a Radeont. -
#49 Arcanum az egyik legjobb játék, amit valaha is láttam. Ha valaki kihagyta a grafika miatt, az megszívta. Pont a grafika az, ami utoljára érdekel engem egy játékban. -
#48 Úyg érted: minden zegét-zugát, vagy pedig még nem is láttad? -
Kryn #47 Morrowind?
Azzal csak egyetlen baj van. Azt is kívülről ismerem. ;)
-
pinehead #46 Hol a gyíkban van már eme csodagáma?????!!
-
#45 Akkor Morrowind tetszene... -
#44 ööööööö.... hány hónap múlva??? -
#43 Ez a szabad barangolás hiányzott nagyon a BG2-ből. Vajon a ToEE-ben lesz ilyen, véletlen találkozásokkal? -
#42 Én meg azt remélem, hogy a druidnak lesz animal companionja:) A BGben is ez volt az egyetlen sírásom...:/ -
Joint #41 naon remélem :) -
Kryn #40 Adok én biz' hónap! :)