1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • Joint
    öhm ez mind szép és jó , de AGGYÁL MÁR NEKEM GREYHAWKOT :):):)
  • Kryn
    Meg még egy fontos dolog. Arcanumnak volt egy isteni fícsörje, mégpedig ha végigjátszottad a játékot, akkor a karaktered tetteinek hatása átformálta a világot. Pl. ha a fővárosban kiirtottad a züllött negyedet, ahol bandák gyilkolászták egymást, akkor a játék végére oda szép nagy szálloda kerekedett. Meg ha a falucskának, ahova elősször érkeztél visszaszerezted az ezüstbányát, a játék végére egy óriási várossá nőtte ki magát. Nem egetrengető dolog, de én pont az ilyen finomságokat imádom.
    No, eccómincáz, ez benne lesz ebben is. ;)
  • Kryn
    Arcanum egy iszonyatosan jó rpg volt, a grafika egy dolog, ha azon túlléptél és elindultál a nagyvilágba (a szó szoros értelmében) akkor onnantól már abbahagyhatatlan volt. A szabad barangolás lehetősége szerintem egy olyan kulcsfontosságú dolog, amit úgy tűnik az ostobább játékkészítők figyelmen kívül hagynak. Nekem pl. a BG1 ezért viszi még mindig a pálmát magasan az utódok felett, mert ott megvolt ez a lehetőség. Fallout, Arcanum szintén ezért óriási játékok. Reméljük a Troika az Arcanum után nem csinál egy lineáris szemetet.

Meg mellesleg hozzáfűzném, hogy ez a game az Arcanum továbbfejlesztett motorját használja, csak már 3D-s modellekkel.
  • Joint
    elvileg igen :)
  • Shaman
    Hmmm ma van 15.-e.Ezek szerint holnap kijön??????
  • Joint
    ez itt nem Arcanum topic na de mindegy ,nem vagyok moderátor :)
  • Methylisocloro
    Arcanum-ban az is lelohasztó volt hogy a varázslom az 1. szintű Harm spellel lenyomott mindenkit
  • Joint
    szeretnék már egy site cimet látni és izzitani a flashgetemet :) ( persze miután megvettem az eredetit , kell biztonsági másolatnak. )
  • ollie
    Mi a vélemény az Arcanumról? Én megvettem kézikönyvvel, mindennel együtt gyönyörű dobozban, de annyira lelohasztott a csúnya grafika, hogy szinte nyomban odaadtam valakinek...
  • Mayday
    Erdekes, hogy holnap mar a boltokban, es meg warez sehol...
  • Eye-scream
    Engem a Pool of Rad.-ban iszonyúan zavart a harcrendszer ügyetlensége. A karakterek/szörnyek túl nagyok voltak, és könnyű volt mellékattintani. Mikor már ötödször vesztettem elé a boszimesteremet egy véletlen mellékattintás miatt akkor meguntam... Ráadásul ha mást nem azért a pontok elosztását rábízhatták volna a játékosra szintlépéskor.
    A Lionheart első fele még elmegy, vannak kellemes küldetései, és jópofa ahogy a "kitaszított" fajokhoz hozzáállnak, de a második felétől szvsz elfogytak a készítők ötletei, és agyatlan hentelés lett az egészből...
  • Methylisocloro
    Troika (Tim Cain) akik az Arcanum-ot csinálták.
  • ollie
    Ez is körökre osztott lesz? És ki csinálja?
  • Methylisocloro
    Azért szvsz a Pool of Radiance 2 sokkal közelebb áll gameplay szempontjából ( körökre osztott, D&D 3rd) a Temple of the Elemental Evilhez. Az más kérdés mint lentebb Eye-scream is irta hogy tele volt bosszantó hibákkal. Meg az iszonyatosan nagy dungeon ne lett volna a végtelen zombi hegyekkel. A Lionheart meg csak egy elrontott Diablo klón szvsz.
  • Mr. Perfect
    A Lionheart tényleg nem egy rossz darab, de a Pool of Radiance-ról inkább ne beszéljünk :((((
  • Methylisocloro
    Azért a Pool of Radiance 2 annyira nem volt rossz...
  • Sanca
    Azert Lionheart annyira nem volt rossz...
  • Eye-scream
    Én is megnéztem a videót és lenyűgöző. Úgy tűnik a pool of radiancehez hasonló lesz, de annak bosszantó hibáit kiküszöbölve...
  • Mr. Perfect
    Megnéztem a videjót és teljesen fellelkesültem. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Mr. Perfect
    Egyetértek az elöttem szólóval, ez a játék egyszerűen nem lehet rossz. És végre megint egy rendes csapatot irányíthatunk nem úgy mint a NWN-ban és a Lionheart-ban :)))
  • Mr. Perfect
    Amúgy most töltöm amit kryn kolléga linkelt be. MÁR NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK :-)))))
  • Mr. Perfect
    Ez egy nagyon ütős játék lesz szerintem, legalábbis a képek és az előzetes infók alapján.CSak tényleg lenne már itt. Szvsz már cak napok kérdése és a kezein közé kaparinthatjuk. Ha beváltja areményeket akkor én eredetiben is megveszem az biztos.
  • Eye-scream
    Hmm a képek alapján nagyon kellemes játéknak néz ki, remélem a csapattársakat is mi irányíthatjuk mint a BG-ben. A NWNben is a társak AI-je volt az ami miatt nem nyerte meg teljes tetszésemet...:/
  • Kryn
    Err...
    Bocsesz, a gép ördöge, szóval a videót itt lehet leszedni. Mea culpa.

Joint: reméljünk, pozitív hozzáállást kérünk. :)
    Olyat már sokat láttunk, hogy tolták a megjelenést, de hogy előrébb hozták volna.... Ez magáért beszél. :)
  • Mayday
    3.5? Mar olyan is van? Nem olyan regen jelent meg (a 2.-hoz kepest) a 3. kiadas, nem volt meg eleg?
  • steweee
    figyu,ez a halflife2-nek egy játék közbeni videója, nagyon állat, jó volt megnézni, de ennek mi köze ehhez a játékhoz?
  • Joint
    Eszembe jutott egy kérdés, nem tudja valaki , hogy hány CD-s lesz? :)
  • Joint
    igen igen igen csak lenne már a kezemben :)
  • ollie
    Húúúúúúú, remélem jó játék lesz! Imádom a D&D gámákat!
  • Joint
    "További jó hír, hogy a játék szeptember 16-án jelenik, meg azaz jövő kedden. :)"

gyermekem , ez már biztos? :)
  • Lacc
    Ez a game engem is érdekel :) Legalábbis a képek tetszettek :D
  • Joint
    én csak képeket láttam belőle , meg tudom , hogy 3.5 adnd szabályok szerint fog játszódni , és megöl már a vágy , hogy játszhassak vele :)
  • [HUN]PAStheLoD
    mi az hogy CRPG?
  • Cat #1
    Nincs még üzenet