1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#988 Azota van esetleg vmi uj cucc, javitas, mod, stb? Es ha igen merre talahato? -
#987 The Temple of Elemental Evil 3.0 Patch
Igen szűkszavú a leírása: Corrects problems associated with upgrading to DirectX 9.0c, specifically, the inability to loot bug.
http://games.softpedia.com/get/Patch/The-Temple-of-Elemental-Evil-Patch.shtml
http://dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=eng&sys=pc&file=toee_any30.zip
http://www.atari.com/us/support/newfaq/dungeonsdragonsthetempleofelementalevil.php?browser=1&osType=WIN98&pageDisplay=DOWNLOADS -
#986 Na !!Modositok!!!!Baxottul állat joo a játék,csak elszoktam a megfontolt csatáktól.../sok volt a BG,stb henteléses rpg...tettszik,hogy aprolékosan kell lemészárolni az ellent,márha sikerűl:)))....ja!!Mi van ha 1 mellémcsapódott NPC kinyiffan??késöbb lehet ebböl gáz??amugy elég gyógyegér ipse volt:)))...thx...kellemes szórakozást!! -
#985 Hali!! Ez most nagyon brutalnehéz vagy csak nekem nincs szerencsém....véletlenszerűen generált ellenségek a térképen való barangolás közben...de full 1 ütéssel végeznek velem/velünk...amugy most kezdtem ezt de ilyen durvulások még a baldursban sem voltak...pl hegyioriás jön a semmiből,aztán annyi a karimnak...HMM??thx..:)) -
#984 Nah sikerult beszereznem nagy szerencsemre ugyhogy targytalan a dolog! -
#983 Van itt esetleg koztetek olyan, akinek nem erdeti van es megis boldogul vele? Mondjuk azon csodalkoznek, mert patch nelkul hasznalhatatlan, patch-elve meg en nem tudom felvenni a legyilkollt ellenfelek hullaitol a cuccokat, egyszeruen nem hozza be azt az ablakot. Nem sajnalnam ra azt a 3-4 ezer forintot, de 13 e-ert amennyiert az 576 adja mar kicsit tulzasnak tartom. -
#982 Udv minden RPG fan-nek! mostanaban probalom megszerezni a jatekot eredetiben, de nem nagyon sikerul, mindenhol hianycikk, egyedul az 576-ban lehetne megvenni csillagaszati aron. Ha esetleg valakinek van elado, akkor azt megkoszonnem! -
#981 befulladt a magyarítás? -
KH #980 van új rajongói patch
Circle of Eight -
#979 Van már újabb patch!
Temple_of_elemental_evil Patch 2 contains the following changes:
Bardic music now is a standard action (before it was incorrectly a Free Action)
Bardic music now provokes attacks of oppertunity
Fixed a crash where fleeing enemeies could lose track of who they were fleeing from
Fixed a bug in which completed actions that were pending an animation or event (e.g. using a wand of magic missiles) that would cause a pushed action (e.g. an attack of oppertunity) could create an infinite loop (thus hang the game) when the pushed action completed and the already completed (yet pending) action would advance to an invalid state
Fixed hover text missing in character creation for Abilities and Deity
Bardic Knowledge Help Page had incorrect title, it is now "Bardic Knowledge"
Amulet of Mighty Fists adds to both Attack and Damage now
Help entry for Grummsh linked to Strenght Attribute not Strength Domain, fixed.
Help entry for Chain Lightning grammar errors fixed.
Fix for not being able to remove shields in combat
Masterwork Light Crossbow size corrected, now useable by small races
Wonnilon's Repeating Crossbow size corrected, useable by small races
Masterwork Guisarme type and size corrected, no longer is it a one handed axe
Dust of Disappearance worth corrected
Jaer's Spheres of Fire can no longer be used as melee weapons
Cat's Grace is no longer a Strength Domain lvl2 spell
Romag's 3rd quest no longer allows acknowledgement of killing Belsornig even if you had not done so
Exposing the spies in the trading post now gives the proper 200gp
Courier from lord wizard Sargen will now talk to you
More information regarding the woodcutters dialog is revealed
Valden now gives masterwork shields as his rewrad for rescuing his wife
Syntax errors in Hedrack's dialog fixed
Bracers no longer stack in the bracers slot
Fixed bug with Criticals not confirming when you roll exactly the opponents AC
Enhancement bonuses of projectiles no longer apply when making Melee attacks
One handed weapons weilded two handed calculate strength bonuses properly (1.5x unless light)
Bár ezek jórészt játékmeneti javítások, így a engine valszeg továbbra is lassú marad. -
M.A.D. #978 :)))) Csak így tovább!
-
Cyrax #977 Üdvözletem. Bár már elég régen jártak erre, azért elmondom. Elkezdtem a játék magyarítását ami meg is található a ezen a címen. -
steweee #976 na mi van, senki nem játszik ezzel a "remek" játékkal?persze mindenki köpködött, amikor megjelent és azt írtam, hogy a graf szép, de a játék egy nagy ****. -
Jóska Kapitány #975 Nem tudom találkozott-e valaki ezzel a gondal, de szintlépéskor a kapott skill pontjaimat nem tudom eosztani, mert túl sok van belőlük, így viszont nem engedi tovább szintlépést a progi.
Esetleg tud-e valaki valami gyógyírt a gondra.
Szevasztok -
#974 -van(lesz)-é magyarítás????
-van(lesz)-é végigjáccás????
-van-é olyan d&d buzi a tarsasagban aki még a csetes szerepjatéktól se riad visssza????
-hogy a csudába lehet a varázslonal/magusnal a fasmulust használni??? vagy csak a bonuszokat kapom meg oszt jovan...nem is lehet vele semmit csinálni?
-
#973 Sajnos igy van... mindenesetre ezzel a patch-hel most már nem a használhatatlan kategóriában van a játék... -
#972 Ha nem a tutorialt próbálom, akkor bizony fél percig is áll a kép, mire odébbscrolloz. Szóval patch ide vagy oda, ez nem lett jobb. :( -
#970 Én nem nagyon nyilatkozhatom, mert rögtön a patch-et is feltelepítettem és csak a Tutorial-t vittem végig, de nekem a 400@450 MHz-es Celeronon nem tűnt akadozónak a scrollozás. Aztán lehet, hogy ha már 30-40 ellenfél is lesz a képen, akkor más lesz a helyezet ;) -
#969 Megjavult a peccstől az iszonyúan lassú scrollozási effect? -
steweee #966 hi!lenne egy furcsa kérdésem, de ezért nem akartam új topicot nyitni.szeretném vhonnak megszerezni a spiderweb software-től az exile sorozatot, annak is a legutolsó darabját a blades of exilét.az olyan topikokba írok ahol kalandjátékosok vannak, hátha tud vki segíteni.az oldalukról csak demót lehet leszedni. -
Demeter #964 Köszönöm, de végül is sikerült rájönnöm. -
kHares #962 Elvileg megjelenik egy kis + ikon az arcképen.
Sikerült már valakinek axiomatic fegyvert csinálni? Mi kell hozzá? Illetve a burstös(ice, fire) enchantok miben különböznek a sima elemental sebzést adó cuccoktól? -
Demeter #961 Üdv!
Csak egy gyors kérdés, miképp lehet megszabadulni egy halott NPC-tõl? Csak mert egy kicsit idegesít, hogy hurcolom magammal mindenhová.... -
antijedi #959 tudtomal még nincs, de amugy nem lenne korai :P -
#958 Hello!
Magyar végigjátszás még korai, vagy már van??? Havernak.. -
#957 Nincs mit. Orommel segitettem. -
antijedi #956 -
#955 Ok:!!! -
antijedi #954 azért kicsit más ha valaki ugy áll hozá mint te vagy mint a két lentebbi zsenigyerek... :P -
#953 Nekem pl jól jött most hirtelen. Nagyon szépen köszönöm a linket!!!! -
antijedi #952 ok :PPP -
#950 Jo hat helyetesitsd akkor gondolatban a "hasonlo" helyett, a f*szt. ;) -
antijedi #949 ezt msot mért kellet beirni?? aki ekkora fasz az hagy szenvedjen már :P -
#948 Es ehez mit szolsz ?
Temple of Elemental Evil v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE
Amugy javaslom a te es hasonlo tarsadnak a Gamecopyworld oldalt. -
antijedi #947 amugy látszik az értelmi szintedből hogy még azt se tudod hogy a caps lockot hogy kell használni zsenikém, najo én inétől kezdve inkább nem irok ide , inkább kerülöm a magadfajta észlényeket :P -
antijedi #946 1 amikor én néztem nekem még élt, nem fogom kedvedért 50szer lecsekolni
2 ha ilyeny hogy egy kurva cracket nem tudsz megtalálni meg is érdemled, és én inentől lezártam a mgadfajtával való tárgyalást... -
antijedi #944 te vagy a sötét barom, tnaulj meg gondolkodni mielött pofázol... -
#942 Tevedsz kisse bogaram.
Ha eltudtad volna olvasni az update szocskat, az a patchhoz valo.
Legalabb ertelmezned az olvasnivalot, mielott barmozol.
"The Temple Of Elemental Evil Update 1.0"
Title: The Temple Of Elemental Evil Update 1.0
Url: n/a
Group: FLTDOX
Released: Monday November 10th, 2003
Size: xx/02
NFO: Viewing plain text [switch to java mode] [save .nfo]
iSONEWS removes serial and keys from NFO files.
The serial/key listed here will NOT work with the release.
___________ ___________ ________/ ____________ _____
+----- _ _____ /_____ _____/ -_______ _____ /_ |/ / -+
| / ___/ / / / / / / / / _/ _/ |
| __/ / _/ / / __/ __/ / __/ / _ |
| /_____ / / ______/_____ /_____ / |
+--- / ---- / / ------ / ---------- / ----- / ---+
/ / / / / / (nw!)
ÚÄÄÄÄ FairLight DOX Division Presents: ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ The Temple Of Elemental Evil Update 1.0 ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Cracked by: Heavenspawn : : Release Date: 11/10/03 :
³ Packaged by: Heavenspawn ³ ³ # of Options: N/A ³
³ Type: [ ] Manual/Reference Card ³ ³ Type: Patch ³
³ [ ] CD/Box Covers ³ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ [ ] Walkthrough ³ ³ ³
³ [ ] Strategy Guide ³ ³ ³
: [ ] Cheat/Trainer ³ ³ :
: [X] Patch ³ ³ ³
³ Number of archives: 2 ³ ³ ³
À¿ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÚÙ
ÀÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Update your copy of The Temple Of Elemental Evil using the included patch,
then copy the cracked 'toee.exe' over.
-
#941 te mekkora sötét barom vagy...az az 1.0 crack,neki meg a 1.1 kell,há bazz -
#940 mikor jelent meg a gamma?