1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • Mayday
    Egy Diablo azert nem foghato a Mayday nejehez... :)))))))))
  • ollie
    Az email cím még az előző Bill Gates-es beszólásomból maradt...
    Amúgy voltam már Diablo is a Diablo2 topicban
  • shaba23 #172
    ejnye...én ismerem a nejed, nem mernék a nevében írni mert azt mekkeserülném..:)
    Nem kapnék több tunéz csokit
  • Mayday
    Bevallom, Shaba23-ra gyanakodtam... :))))
    De az e-mail cim nagyon tetszetos volt! :)
  • shaba23 #170
    francba...:)
  • shaba23 #169
    remélem télleg Ő volt
  • ollie
    hehe, bevallom én voltam
  • Mayday
    Mi Tuneziaban voltunk, de en sem hoztam 10 tevet haza, maradtam a jol bevalt parocskamnal! :)
    Mellesleg abban az orszagban 3 felesege lehet egy ferfi-embernek, jo lett volna maradni... :)
  • Mayday
    Valakinek mikre nincs ideje! :))))))
  • ollie
    A lite-ban nincs reklám, meg ad/spyware meg hasonló cuccok.
  • Davidus
    Innen szedjétek le a kazaa-t. Ez a verzió sokkal több file-t talált. Nemtom ez mitől jobb de tény hogy 49k-val jön a cucc:) 820 mega az egész de hiányzik belőle a zene meg pár karakter. Ezeket csak akkor kapjuk meg ha megvesszük a gémet. Na mindegy amig meglesz valahol a 2 cd-s verzio elszorakozok ezzel:)
  • ollie
    :DDD
  • Mr. Perfect
    A legnagyobb büntetés az ha törlöd, a már teljes egészében letöltődött ToEE-t, és a helyét felülírod FF-ekkel :-)))
  • Mr. Perfect
    Húha, itt az asszony :-))))
  • Mr. Perfect
    Ha egy kicsit több akkor még elmegy, ha sokkal több akkor nem vesszük meg és kész :))))
  • Davidus
    ToEESetup.EXE a file név ha valaki mégis rászánná magát:)
  • ollie
    És mi van ha több? Levágnak belőle?
  • Davidus
    Annyi a bibi hogy normális speeddel csak a fizetős kazaaval kön. Az ingyenessel csak userektöl lehet szedni az meg nagyon lassú. Úgy nézem marad a várakozás:)
  • Davidus
    Na ilyen se volt még.... Le lehet szedni a gémet az Atari-tol kazaa-val. Ez egy órás Trial verzió szal ha lejárt a 6 óra csak azután lehet nyomni ha kicsengetted a dollárokat. 850 mega a cucc. Ja és a maradékot akkor lehet letölteni a kifizeted a gémet. Na asszem leszedem ezt aztán nyomom amíg nem lesz meg a full DC-n vagy warezcenteren:)
  • shaba23 #153
    Hmmm...én úgy tudom TE voltál azona környéken nyaralni az asszonnyal:PP
  • Mayday
    Barataink iden voltak egyiptomban (ferj-feleseg), a not meg akartak venni tole 10 teveert... :) De mondta a srac aztan, hogy mit csinalt volna annyi tevevel, ugyhogy maradt a parja... :)
  • Mayday
    Olvassak azert neha.. .:)
  • Mr. Perfect
    Mayday még az a szerencse, hogy a feleségek nem nagyon olvassák ezt a topicot, igaz? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Mr. Perfect
    Milyen jó lehet, kimész a piacra és azt mondod: kérek 60-65Kg feleséget :-)))
  • Mr. Perfect
    Ilyenkor jó az araboknak, ha kell egyszerűen vesznek maguknak egy feleséget azt kész :-))))))
  • Mayday
    Egyszer nosulj meg, megeri :)
  • ollie
    Az anyja... ezekre nem is gondoltam.
    Ide nekem egy feleséget!
  • shaba23 #144
    És még főz is...:)
  • Mr. Perfect
    Hanem az hogy otthon van egy humán processzoros letöltő gép, aki akkor is letolti a ToEE-t amikor az Ember nincs is otthon?
  • ollie
    Hát mi más?
  • Mayday
    Shaba, neked is meg kellene mar nosulnod... :) Biztos kapnal naszajandeknak egy 9800XT-t! :)))
    Es ez meg nem is a legnagyobb elonye volt annak, ha nos az ember....! :)
  • shaba23 #140
    Persze egy olyan feleség esetében aki engedélyt ad a 9800 Pro megvásárlására...:) Így könnyű....:P
  • shaba23 #139
    Hmmmm...:)
  • Mayday
    Mindenkeppen! :)
  • Methylisocloro
    Lehet hogy mégis érdemes megnősülni?
  • Mayday
    Este a Chrome jott! :)
  • shaba23 #135
    Mayday pedig benned bíztam, hogy leszeded és reggel kipróbálod:) Ja és rossz neked, mert én viszont nem dolgozok :P
    Mond meg a nejednek, ha lejött átmegyek és kipróbálom a game-et:)
  • Davidus
    Aki tud majd public címet ne tartsa magában:)
  • Mayday
    Varjuk a leggyorsabbaktol az elso benyomasokat! Vegulis mar tegnap este kijott, senki nem szedte le ejszaka??? :)
  • Mayday
    Hat en meg a melohelyen ulok, es otthon a nejem tolti le a cuccot, ugyhogy jol vagyok... :)