1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#174 Egy Diablo azert nem foghato a Mayday nejehez... :))))))))) -
#173 Az email cím még az előző Bill Gates-es beszólásomból maradt...
Amúgy voltam már Diablo is a Diablo2 topicban
-
#172 ejnye...én ismerem a nejed, nem mernék a nevében írni mert azt mekkeserülném..:)
Nem kapnék több tunéz csokit -
#171 Bevallom, Shaba23-ra gyanakodtam... :))))
De az e-mail cim nagyon tetszetos volt! :) -
#170 francba...:) -
#169 remélem télleg Ő volt -
#168 hehe, bevallom én voltam -
#167 Mi Tuneziaban voltunk, de en sem hoztam 10 tevet haza, maradtam a jol bevalt parocskamnal! :)
Mellesleg abban az orszagban 3 felesege lehet egy ferfi-embernek, jo lett volna maradni... :) -
#166 Valakinek mikre nincs ideje! :))))))
-
#165 A lite-ban nincs reklám, meg ad/spyware meg hasonló cuccok. -
#164 Innen szedjétek le a kazaa-t. Ez a verzió sokkal több file-t talált. Nemtom ez mitől jobb de tény hogy 49k-val jön a cucc:) 820 mega az egész de hiányzik belőle a zene meg pár karakter. Ezeket csak akkor kapjuk meg ha megvesszük a gémet. Na mindegy amig meglesz valahol a 2 cd-s verzio elszorakozok ezzel:) -
#163 :DDD -
Mr. Perfect #162 A legnagyobb büntetés az ha törlöd, a már teljes egészében letöltődött ToEE-t, és a helyét felülírod FF-ekkel :-))) -
Mr. Perfect #161 Húha, itt az asszony :-)))) -
Mr. Perfect #160 Ha egy kicsit több akkor még elmegy, ha sokkal több akkor nem vesszük meg és kész :)))) -
#157 ToEESetup.EXE a file név ha valaki mégis rászánná magát:) -
#156 És mi van ha több? Levágnak belőle? -
#155 Annyi a bibi hogy normális speeddel csak a fizetős kazaaval kön. Az ingyenessel csak userektöl lehet szedni az meg nagyon lassú. Úgy nézem marad a várakozás:) -
#154 Na ilyen se volt még.... Le lehet szedni a gémet az Atari-tol kazaa-val. Ez egy órás Trial verzió szal ha lejárt a 6 óra csak azután lehet nyomni ha kicsengetted a dollárokat. 850 mega a cucc. Ja és a maradékot akkor lehet letölteni a kifizeted a gémet. Na asszem leszedem ezt aztán nyomom amíg nem lesz meg a full DC-n vagy warezcenteren:) -
#153 Hmmm...én úgy tudom TE voltál azona környéken nyaralni az asszonnyal:PP -
#152 Barataink iden voltak egyiptomban (ferj-feleseg), a not meg akartak venni tole 10 teveert... :) De mondta a srac aztan, hogy mit csinalt volna annyi tevevel, ugyhogy maradt a parja... :) -
#151 Olvassak azert neha.. .:) -
Mr. Perfect #149 Mayday még az a szerencse, hogy a feleségek nem nagyon olvassák ezt a topicot, igaz? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Mr. Perfect #148 Milyen jó lehet, kimész a piacra és azt mondod: kérek 60-65Kg feleséget :-))) -
Mr. Perfect #147 Ilyenkor jó az araboknak, ha kell egyszerűen vesznek maguknak egy feleséget azt kész :-)))))) -
#146 Egyszer nosulj meg, megeri :) -
#145 Az anyja... ezekre nem is gondoltam.
Ide nekem egy feleséget!
-
#144 És még főz is...:) -
Mr. Perfect #143 Hanem az hogy otthon van egy humán processzoros letöltő gép, aki akkor is letolti a ToEE-t amikor az Ember nincs is otthon? -
#142 Hát mi más? -
#141 Shaba, neked is meg kellene mar nosulnod... :) Biztos kapnal naszajandeknak egy 9800XT-t! :)))
Es ez meg nem is a legnagyobb elonye volt annak, ha nos az ember....! :) -
#140 Persze egy olyan feleség esetében aki engedélyt ad a 9800 Pro megvásárlására...:) Így könnyű....:P -
#139 Hmmmm...:) -
#138 Mindenkeppen! :) -
#137 Lehet hogy mégis érdemes megnősülni? -
#136 Este a Chrome jott! :) -
#135 Mayday pedig benned bíztam, hogy leszeded és reggel kipróbálod:) Ja és rossz neked, mert én viszont nem dolgozok :P
Mond meg a nejednek, ha lejött átmegyek és kipróbálom a game-et:) -
#134 Aki tud majd public címet ne tartsa magában:) -
#133 Varjuk a leggyorsabbaktol az elso benyomasokat! Vegulis mar tegnap este kijott, senki nem szedte le ejszaka??? :) -
#132 Hat en meg a melohelyen ulok, es otthon a nejem tolti le a cuccot, ugyhogy jol vagyok... :)