Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öhm ez mind szép és jó , de AGGYÁL MÁR NEKEM GREYHAWKOT 😊😊😊

Saint of Underworld N/Me

Meg még egy fontos dolog. Arcanumnak volt egy isteni fícsörje, mégpedig ha végigjátszottad a játékot, akkor a karaktered tetteinek hatása átformálta a világot. Pl. ha a fõvárosban kiirtottad a züllött negyedet, ahol bandák gyilkolászták egymást, akkor a játék végére oda szép nagy szálloda kerekedett. Meg ha a falucskának, ahova elõsször érkeztél visszaszerezted az ezüstbányát, a játék végére egy óriási várossá nõtte ki magát. Nem egetrengetõ dolog, de én pont az ilyen finomságokat imádom.
No, eccómincáz, ez benne lesz ebben is. 😉

Arcanum egy iszonyatosan jó rpg volt, a grafika egy dolog, ha azon túlléptél és elindultál a nagyvilágba (a szó szoros értelmében) akkor onnantól már abbahagyhatatlan volt. A szabad barangolás lehetõsége szerintem egy olyan kulcsfontosságú dolog, amit úgy tûnik az ostobább játékkészítõk figyelmen kívül hagynak. Nekem pl. a BG1 ezért viszi még mindig a pálmát magasan az utódok felett, mert ott megvolt ez a lehetõség. Fallout, Arcanum szintén ezért óriási játékok. Reméljük a Troika az Arcanum után nem csinál egy lineáris szemetet.

Meg mellesleg hozzáfûzném, hogy ez a game az Arcanum továbbfejlesztett motorját használja, csak már 3D-s modellekkel.

elvileg igen 😊

Saint of Underworld N/Me

Shaman
Hmmm ma van 15.-e.Ezek szerint holnap kijön??????

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ez itt nem Arcanum topic na de mindegy ,nem vagyok moderátor 😊

Saint of Underworld N/Me

Methylisocloro
Arcanum-ban az is lelohasztó volt hogy a varázslom az 1. szintû Harm spellel lenyomott mindenkit

szeretnék már egy site cimet látni és izzitani a flashgetemet 😊 ( persze miután megvettem az eredetit , kell biztonsági másolatnak. )

Saint of Underworld N/Me

ollie
Mi a vélemény az Arcanumról? Én megvettem kézikönyvvel, mindennel együtt gyönyörû dobozban, de annyira lelohasztott a csúnya grafika, hogy szinte nyomban odaadtam valakinek...

Mayday
Erdekes, hogy holnap mar a boltokban, es meg warez sehol...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Eye-scream
Engem a Pool of Rad.-ban iszonyúan zavart a harcrendszer ügyetlensége. A karakterek/szörnyek túl nagyok voltak, és könnyû volt mellékattintani. Mikor már ötödször vesztettem elé a boszimesteremet egy véletlen mellékattintás miatt akkor meguntam... Ráadásul ha mást nem azért a pontok elosztását rábízhatták volna a játékosra szintlépéskor.
A Lionheart elsõ fele még elmegy, vannak kellemes küldetései, és jópofa ahogy a "kitaszított" fajokhoz hozzáállnak, de a második felétõl szvsz elfogytak a készítõk ötletei, és agyatlan hentelés lett az egészbõl...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Methylisocloro
Troika (Tim Cain) akik az Arcanum-ot csinálták.

ollie
Ez is körökre osztott lesz? És ki csinálja?

Methylisocloro
Azért szvsz a Pool of Radiance 2 sokkal közelebb áll gameplay szempontjából ( körökre osztott, D&D 3rd) a Temple of the Elemental Evilhez. Az más kérdés mint lentebb Eye-scream is irta hogy tele volt bosszantó hibákkal. Meg az iszonyatosan nagy dungeon ne lett volna a végtelen zombi hegyekkel. A Lionheart meg csak egy elrontott Diablo klón szvsz.

A Lionheart tényleg nem egy rossz darab, de a Pool of Radiance-ról inkább ne beszéljünk 😞(((

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Methylisocloro
Azért a Pool of Radiance 2 annyira nem volt rossz...

Azert Lionheart annyira nem volt rossz...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Eye-scream
Én is megnéztem a videót és lenyûgözõ. Úgy tûnik a pool of radiancehez hasonló lesz, de annak bosszantó hibáit kiküszöbölve...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Megnéztem a videjót és teljesen fellelkesültem. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Egyetértek az elöttem szólóval, ez a játék egyszerûen nem lehet rossz. És végre megint egy rendes csapatot irányíthatunk nem úgy mint a NWN-ban és a Lionheart-ban 😊))

Amúgy most töltöm amit kryn kolléga linkelt be. MÁR NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK :-)))))

Ez egy nagyon ütõs játék lesz szerintem, legalábbis a képek és az elõzetes infók alapján.CSak tényleg lenne már itt. Szvsz már cak napok kérdése és a kezein közé kaparinthatjuk. Ha beváltja areményeket akkor én eredetiben is megveszem az biztos.

Eye-scream
Hmm a képek alapján nagyon kellemes játéknak néz ki, remélem a csapattársakat is mi irányíthatjuk mint a BG-ben. A NWNben is a társak AI-je volt az ami miatt nem nyerte meg teljes tetszésemet...:/

Err...
Bocsesz, a gép ördöge, szóval a videót itt lehet leszedni. Mea culpa.

Joint: reméljünk, pozitív hozzáállást kérünk. 😊
Olyat már sokat láttunk, hogy tolták a megjelenést, de hogy elõrébb hozták volna.... Ez magáért beszél. 😊

Mayday
3.5? Mar olyan is van? Nem olyan regen jelent meg (a 2.-hoz kepest) a 3. kiadas, nem volt meg eleg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

figyu,ez a halflife2-nek egy játék közbeni videója, nagyon állat, jó volt megnézni, de ennek mi köze ehhez a játékhoz?

Eszembe jutott egy kérdés, nem tudja valaki , hogy hány CD-s lesz? 😊

Saint of Underworld N/Me

igen igen igen csak lenne már a kezemben 😊

Saint of Underworld N/Me

ollie
Húúúúúúú, remélem jó játék lesz! Imádom a D&D gámákat!

"További jó hír, hogy a játék szeptember 16-án jelenik, meg azaz jövõ kedden. 😊"

gyermekem , ez már biztos? 😊

Saint of Underworld N/Me

Lacc
Ez a game engem is érdekel 😊 Legalábbis a képek tetszettek 😄
én csak képeket láttam belõle , meg tudom , hogy 3.5 adnd szabályok szerint fog játszódni , és megöl már a vágy , hogy játszhassak vele 😊

Saint of Underworld N/Me

[HUN]PAStheLoD
mi az hogy CRPG?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nincs még üzenet