1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • Davidus
    Ja egy nagyon király feature hogy minden megkötés nélkül lehet mászkálni a helyszínek között a world mapen. Nem kell kiballagni a térkép széléig meg ilyenek. Sőt úgy nem is lehet elhagyni a pályát hogy kimész a szélére.
  • Davidus
    Közben újra elővettem a gémet mert nem bírtam és egyre jobban bezsongok tőle:) Eljutottam oda ahol a videoban látott óriásbékák vannak. Na azok egy az egyben be tudják kapni az egyik karaktert:) Nem hal meg rögtön hanem belüröl tudja szurkálni a békát:)) A béka szerencsétlenségére pont a barbárt kapta be aki 1 ütéssel kivágta magát:))
  • Davidus
    Millio1x le lett írva a warezcenter címe meg úgyis ismeri mindenki szal nem titok:) http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php
  • pinehead
    Hm- mi is a címe?
    Jöhet magánban is--ez meg a BSA-nak:
  • Davidus
    warezcenteren tuti hogy holnap fent lesz
  • pinehead
    Az mikor is lesz???!!
  • Davidus
    Na kipróbáltam a demot de idegesített hogy nincs zene meg nem full szal abbahagytam:) A grafika egészen brutál... Nem is írok semmit majd úgyis néztek nagyot ha meglátjátok:)
  • Joint
    szerintetek mikor lesz elérhető warezlapokon?
  • Davidus
    Ja ebböl hiányzik a zene meg a videók amit csak akkor lehet hozzá letölteni ha kipengeted a dellát.
  • SecMan
    Amúgy ha valaki nem tudná annak megmondom, hogy ez nem átlag demo, ugyanis pénzért majd regisztrációval és némi letöltéssel fullá lehet majd varázsolni...
  • Joint
    megkattanok , lehuzom ezt a demo-t :)
  • Davidus
    ITT van egy link a "demo"-hoz. 800 mega de csak 6 órát lehet tolni. ADSL/Kábel arcoknak megéri leszedni szvsz amíg nem lesz DC-n vagy warez oldalon.
  • Davidus
    Csak annyit mondok szeptember 30:)
  • TheZsenyka
    Bírom, ahogyan egyesek könyörögnek a linkekért.
  • Davidus
    Akinek nem volt fent a directx9 az nyugodtan felrakhatja mert kell hozzá:)
  • Davidus
    Mondjuk most ért le nekem a trial verzió szal állok neki:) Csak az a gáz hogy ez mindössze 6 órát ad:)
  • Davidus
    Ja csak leszedni nem lehet még sehonnan:)
  • CarajoEsp
    Ezaz már megis jött. Kurva jó
    Innentől kjezdve ez van teríztéken!!!
  • Davidus
    kb
  • Davidus
    majd biztos elárulja:)
  • shaba23 #195
    Már csak 15x14,31 MB
  • Joint
    plz én is kérek elérést! :(
  • Mayday
    Igazandibol ha komolyan fogallkozom most vele, az jonehany ora, es az most abszolut nem fert bele :)))
    De tudom, hogy barbarsag volt! :)))
    Persze jatszani sajat karakterekkel fogom ugyis!
  • Mr. Perfect
    Szemetek, én még el se tudtam kezdeni :((((
  • Mr. Perfect
    akkor te is megírhatod, ha nem nagy nehézség :-)))))))
  • shaba23 #190
    erról amelyikről én:)
    nekem még egy óra kell:(
  • Mr. Perfect
    mayday melyik privát FTP-ről töltötted? mail-re írd már meg légyszi!!!
  • dracoon
    atugrottad? ATUGROTTAD??? barbar :P
  • Mayday
    Na feltettem, kiprobaltam.
    Nagyon szep intro, menuben nem sok lehetosegunk van, kicsit pofazhatjuk a megjelenest.
    Karakteralkotast mondhatni atugrottam, ki kell valasztani egy jellemet (en torvenyes semlegest valasztottam), es csak olyan karaktereket enged bevalasztani (5 fos a parti), akik ilyen, vagy ezzel meg osszeegyeztetheto jellemuek. Szoval kivalasztottam oket a listabol. (Meglepett, hogy az egyik karaktert Ember-nek hivjak, mondom hogy kerul ide magyar szoveg, de a faja human volt).
    Elso lepesben egy druidaval kellett beszelni, o adja meg az elso dolgokat. (Ez a New Game, van Tutorial is!)
    A karakterek tevekenyseget hasonlokeppen tudjuk kezelni, mint az NWN-ben. Felulrol latjuk a gamet, en nem tudtam zoomolni sajnos, igy egy allando szemszogbol latszodik csak a dolog. Egy nagy kor a lathatar, kicsit szokatlan, korulotte meg a feketeseg, vagy a felderitett terulet ugyebar elsotetedve. Harcom meg nem volt.
    Ennyi igy elso nekifutasra.
  • dracoon
    oke. csak meg nincs meg. 2 ora. ;)
  • ollie
    :DD
    leégett
  • shaba23 #183
    elvitte a fireball
  • Mr. Perfect
    Akkor hol van a puttonya, meg a szakálla?
  • shaba23 #181
    Hüjék...a kéményen gyött...ő a mikulás!!!
  • ollie
    Mindegy, de jól néz ki ;D
    Egyébként meg akár NWN-ben is bárhova követ egy sárkány.
  • Davidus
    mekkora gecik:)
  • Mayday
    Jajj, de butak vagytok! Hat felul! Nem latjatok, hogy felul lyukas, nincs teto!? :)))))))
  • shaba23 #177
    Remélem qrvasokféle item lesz benne
  • Mr. Perfect
    Ott született, és egészen kis kora óta ott élt, amíg egy csapat kalandozó le nem nyomta :-))))))
  • Davidus
    A nap kérdése: Hol ment be a 4 méter magas kőgólem a szobába?:)