1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#218 Ja egy nagyon király feature hogy minden megkötés nélkül lehet mászkálni a helyszínek között a world mapen. Nem kell kiballagni a térkép széléig meg ilyenek. Sőt úgy nem is lehet elhagyni a pályát hogy kimész a szélére. -
#217 Közben újra elővettem a gémet mert nem bírtam és egyre jobban bezsongok tőle:) Eljutottam oda ahol a videoban látott óriásbékák vannak. Na azok egy az egyben be tudják kapni az egyik karaktert:) Nem hal meg rögtön hanem belüröl tudja szurkálni a békát:)) A béka szerencsétlenségére pont a barbárt kapta be aki 1 ütéssel kivágta magát:)) -
#216 Millio1x le lett írva a warezcenter címe meg úgyis ismeri mindenki szal nem titok:) http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php -
pinehead #215 Hm- mi is a címe?
Jöhet magánban is--ez meg a BSA-nak:
-
#214 warezcenteren tuti hogy holnap fent lesz -
pinehead #213 Az mikor is lesz???!!
-
#211 Na kipróbáltam a demot de idegesített hogy nincs zene meg nem full szal abbahagytam:) A grafika egészen brutál... Nem is írok semmit majd úgyis néztek nagyot ha meglátjátok:) -
Joint #210 szerintetek mikor lesz elérhető warezlapokon? -
#209 Ja ebböl hiányzik a zene meg a videók amit csak akkor lehet hozzá letölteni ha kipengeted a dellát. -
#208 Amúgy ha valaki nem tudná annak megmondom, hogy ez nem átlag demo, ugyanis pénzért majd regisztrációval és némi letöltéssel fullá lehet majd varázsolni... -
Joint #207 megkattanok , lehuzom ezt a demo-t :)
-
#206 ITT van egy link a "demo"-hoz. 800 mega de csak 6 órát lehet tolni. ADSL/Kábel arcoknak megéri leszedni szvsz amíg nem lesz DC-n vagy warez oldalon. -
#205 Csak annyit mondok szeptember 30:) -
TheZsenyka #204 Bírom, ahogyan egyesek könyörögnek a linkekért. -
#203 Akinek nem volt fent a directx9 az nyugodtan felrakhatja mert kell hozzá:) -
#202 Mondjuk most ért le nekem a trial verzió szal állok neki:) Csak az a gáz hogy ez mindössze 6 órát ad:) -
#201 Ja csak leszedni nem lehet még sehonnan:) -
#200 Ezaz már megis jött. Kurva jó
Innentől kjezdve ez van teríztéken!!! -
#199 kb -
#197 majd biztos elárulja:) -
#195 Már csak 15x14,31 MB -
Joint #194 plz én is kérek elérést! :( -
#193 Igazandibol ha komolyan fogallkozom most vele, az jonehany ora, es az most abszolut nem fert bele :)))
De tudom, hogy barbarsag volt! :)))
Persze jatszani sajat karakterekkel fogom ugyis! -
Mr. Perfect #192 Szemetek, én még el se tudtam kezdeni :(((( -
Mr. Perfect #191 akkor te is megírhatod, ha nem nagy nehézség :-))))))) -
#190 erról amelyikről én:)
nekem még egy óra kell:( -
Mr. Perfect #189 mayday melyik privát FTP-ről töltötted? mail-re írd már meg légyszi!!! -
#188 atugrottad? ATUGROTTAD??? barbar :P -
#187 Na feltettem, kiprobaltam.
Nagyon szep intro, menuben nem sok lehetosegunk van, kicsit pofazhatjuk a megjelenest.
Karakteralkotast mondhatni atugrottam, ki kell valasztani egy jellemet (en torvenyes semlegest valasztottam), es csak olyan karaktereket enged bevalasztani (5 fos a parti), akik ilyen, vagy ezzel meg osszeegyeztetheto jellemuek. Szoval kivalasztottam oket a listabol. (Meglepett, hogy az egyik karaktert Ember-nek hivjak, mondom hogy kerul ide magyar szoveg, de a faja human volt).
Elso lepesben egy druidaval kellett beszelni, o adja meg az elso dolgokat. (Ez a New Game, van Tutorial is!)
A karakterek tevekenyseget hasonlokeppen tudjuk kezelni, mint az NWN-ben. Felulrol latjuk a gamet, en nem tudtam zoomolni sajnos, igy egy allando szemszogbol latszodik csak a dolog. Egy nagy kor a lathatar, kicsit szokatlan, korulotte meg a feketeseg, vagy a felderitett terulet ugyebar elsotetedve. Harcom meg nem volt.
Ennyi igy elso nekifutasra. -
#186 oke. csak meg nincs meg. 2 ora. ;) -
#184 :DD
leégett -
#183 elvitte a fireball -
Mr. Perfect #182 Akkor hol van a puttonya, meg a szakálla? -
#181 Hüjék...a kéményen gyött...ő a mikulás!!! -
#180 Mindegy, de jól néz ki ;D
Egyébként meg akár NWN-ben is bárhova követ egy sárkány. -
#179 mekkora gecik:) -
#178 Jajj, de butak vagytok! Hat felul! Nem latjatok, hogy felul lyukas, nincs teto!? :))))))) -
#177 Remélem qrvasokféle item lesz benne -
Mr. Perfect #176 Ott született, és egészen kis kora óta ott élt, amíg egy csapat kalandozó le nem nyomta :-)))))) -
#175 A nap kérdése: Hol ment be a 4 méter magas kőgólem a szobába?:)