Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Íme egy kép arrol a bizonyos party sebzõdésröl😊 Nem mellékesen a spellek is atomcsászárul néznek ki.

V9ykn8_TZL0

Davidus
HW-n van egy 10 perces muvi a gémbõl katt Bár már egy hetes hír de hátha valaki még nem látta mint pl én😊

V9ykn8_TZL0

ollie
Na igen, azokban rohadt jól lehetett taktikázni, viszont az NWN-ben már csak szinte az ügyességen múlik, hogy ki nyer...
Hjajjj, a régi szép SSI-s idõk...

Davidus
Én a mostanában megjelent rpgkröl beszélek. BG+IWD teljesen jó harcrendszerrel voltak felszerelve. Nem ez egy kutya😊

V9ykn8_TZL0

ollie
A BG+IWD-ket be lehetett állítani körökre osztott harcra.

ollie
Amúgy mi az a logódon? Medve?

ollie
Szerintem ez minden Bioware gémben így volt, nem? Talán csak az NWN kivétel.

Davidus
Ja és VÉGRE kapunk egy körökreosztott rpg-t. Azt hittem már kiment a divatbol mert minden real-time szarral jelent meg mostanában.

V9ykn8_TZL0

Davidus
A harc nagyon taktikázós lesz mert a partytagokat is sebzi egy felelõtlenül elsütöt tüzesõ😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Remélem ettöl a gémtöl megkapjuk azt amit a NWN-nak kellett volna nyújtani de talán az erõs multi miatt ez nem sikerült.

V9ykn8_TZL0

Davidus
valóban😊

V9ykn8_TZL0

Az nmy is. Mivel a csapat tagjai is megtalalhatoak ott.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lent van a csapat. Fennt sztem a kepernyo teruleten jelenleg tartozkodo lenyek talalhatoak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ollie
Eh tök mindegy ki csinálja, csak jó legyen

Davidus
Ja a felsö az enemy ez tuti.

V9ykn8_TZL0

Asszem 5. A kepek alapjan is. Az annyira nem sok sztem

ollie
Eh, jó kérdés. Talán fent az ellenség, lent meg a csapat van??? De mondjuk ha azt nézzük, hogy a régi SSI játékokban 8-an voltak egy csapatban, akkor nem is olyan vészes...

Davidus
ÁÁÁ de várom bazz😊 Végre egy D&D gémet csinál a troika.

V9ykn8_TZL0

egyszerre hány csapattag van maximum?itt a kép alapján kicsit soknak tûnik a portrék száma!

ollie
forgalamzó

ollie
Azt még ki lehet bírni... ki a forgalamzó??

Addig is amíg várunk a csodára Egy-két kép:

Ebbõl a cikkbõl...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Methylisocloro
Majd ugy jelenik meg mint a Wizardry8, másfél év után

ollie
"Nem tudja valaki mikor jelenik meg nálunk a boltokban?"

Ezt én is szeretném tudni...

Hát gyerekek, nekem nagyon úgy tûnik, hogy errõl a játékról elfelejtkeztek az igen tisztelt warez szállító urak vagy túl jó a védelme ? :-(((((
Én már lassan kezdek lemondani róla. Nem tudja valaki mikor jelenik meg nálunk a boltokban?

Hát igen, ez az év vége meglehetõsen erõs a PC-s játékfelhozatalt tekintve :-))))))

Lacc
Na lassan már gazdálkodnom kéne a 15 gigás limittel. Ez a game is lesz vagy 2-3 cd, hóvégén HL2 meg ki tudja még mi huha 😄
Lacc
Még én se láttam sehol fent 😞( Arghh
Jaja, a zegét-zugátos válasz ér pontot! 😊

Ezt én nem értem, nagyjából minden játék, kb egy héttel, de legalábbis néhány nappal a hivatalos megjelenés elõtt már ki szokott jönni.Erre a nagyszerû játékra meg itt kell várnunk, mostmár a hivatalos megjelenés után is. :-(((
Aki ezt érti az feltétlen szóljon :-))))))))

hát már tûkön ülök 😊

Saint of Underworld N/Me

hány cd-s nem tudja valaki?

Saint of Underworld N/Me

Ne a demo jöjjön már hanem a full JÁTÉK!!!!!!
Látogassátok sûrûn az NFOrce-ot :-)))))))))

ollie
Ehhh, nemtok várni addig+++

Methylisocloro
Ez egy kicsit frissebb site: greyhawk.lexx.eu.org

ollie
Azért nem semmi, hogy még meg se jelent a játék, de már van hozzá végigjátszás...

sajnos még csak a bótokba, de addig is amíg a kezünk közé kaparintjuk,itt lehet körülnézni:ToEE site

Shaman
Na akkó ma megjelent,vagymi??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ollie
Egyébként most a Max Payne 2 trailer-t töltöm...

ollie
Akkor add vissza a Radeont.

Amiga
Arcanum az egyik legjobb játék, amit valaha is láttam. Ha valaki kihagyta a grafika miatt, az megszívta. Pont a grafika az, ami utoljára érdekel engem egy játékban.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Úyg érted: minden zegét-zugát, vagy pedig még nem is láttad?

Morrowind?
Azzal csak egyetlen baj van. Azt is kívülrõl ismerem. 😉

Hol a gyíkban van már eme csodagáma?????!!

ollie
Akkor Morrowind tetszene...

ollie
ööööööö.... hány hónap múlva???

Methylisocloro
Ez a szabad barangolás hiányzott nagyon a BG2-bõl. Vajon a ToEE-ben lesz ilyen, véletlen találkozásokkal?

Eye-scream
Én meg azt remélem, hogy a druidnak lesz animal companionja😊 A BGben is ez volt az egyetlen sírásom...:/

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

naon remélem 😊

Saint of Underworld N/Me

Adok én biz' hónap! 😊