1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#299 A simple csak folt a komák alatt viszont a geometricnek van alakja. -
Sanca #298 Shadow type-ban menyik a legszebb? -
Sanca #297 Ahh koszi valoban ez volt. Ezt a nyomorek debil faszsagot. Attettem desktopot 800x600-ba, belottem reforszot 85Hz-re es igy hajlando volt elindulni... Nevetseges. Remelem ez 1 irasvedelmi dolog mert ha nem akkor a keszitoknek ezt uzenem. -
#296 www.greyhawkgame.com forumán van pár topic ami ilyenekkel foglalkozik. -
#295 Asszem egyezni kell a desktop meg a game képfrissítésnek külömben nem indul el. -
#294 Akkor pedig ez a refresh rate probléma lesz.... Nálam is ez volt a demonál. Nézz bele a cfg-be és állítsd át a felbontást 800x600 85 hz-re. -
Sanca #293 Vki plz #286 komment. -
Sanca #292 Krekkel nem keri a cd-t, csak nem indul el. Meg elobb reinstalaltam is, de igy sem jo. -
#291 Kéri a cd-t? Vagy csak nem indul el? -
Sanca #290 Koszi, de igy sem megy:( -
#289 Na elküldtem. Másold be aztán hátha lesz valami:) -
#288 Jó ötlet:) -
#287 Akkor küld el neki emailben, hátha valamiért a gém hozza létre első indítás után a config file-t. -
Sanca #286 Vki akinek megy a game teljessel, az kiprobalna hogy cd(mountolas) nelkul is megy-e(crack-elve)? -
#285 muszáj:) -
Sanca #284 Nincs ilyen. Sztem tobbieknek sincs akik teljessel nyomjak. -
#283 A legkisebb file a könyvtárban 1kb -
Sanca #282 Kosz. Hmm hat akkor lovesem sincs hogy mi lehet a gondja. Nektek ment nagyobb felbontasokba? Mer 800x600-ban nem tom berakni 85Hz-t windozba. -
#281 muszák lennie pedig -
#280 csak install miatt -
Sanca #279 DTools-al. -
Sanca #278 Kosz, de ilyen nincs a teljes verzioba. -
#277 DTools-al nyomod vagy cd-röl? -
#276 A ToEE nevü CFG file a fökönyvtárban. Notepad megnyitja. -
Sanca #275 Meg a readme-be van olyan kovetelmeny hogy 1.1 gb hard disk space. Ez komoly hogy annyi szabad helynek kell lennie a c-n?? Vagy ez csak az install miatt van? -
Sanca #274 Ez a cfg dolog hol van? -
Sanca #273 Ha meg krekkelem akkor olyan mintha dead link-re mennek, csak nem ir ki semmit. -
#272 Ja akkor passz -
#271 Van egy olyan bug hogy nem indul el a game ha.... ha nemtom mi van:) De a megoldás a következő: cfg-ben át kell állítani a felbontást 800x600 85hz-re. Nekem a demonál ezt csinálta és ez megoldotta. -
Sanca #270 Nem. Keri a Play Dics-et. -
#269 Betöltődik de mielött elindulna kilép? -
Sanca #268 Hanyas cd amugy a play disc? -
Sanca #267 Nincsmit, de asszem restartolok 1-et -
Sanca #266 Hmm faszan nem indul el a game, pedig fairlight van meg ami jo. Krekkelem, ramegyek ikonra es nem csinal semmit. Ez miert van? -
#265 Itt válaszolok mert így gyorsabb KÖSZI -
Sanca #264 Elment ide is. Na megyek jacani. -
#263 Egy moderátor meg tudja változtatni a mail címedet. -
Sanca #262 Ja meg lehetoleg ne sima wc-vel toltsel mert neha megszakad kis idore a net. Szal olyen klienssel ami tudja folytatni. -
#261 Már nem az a címem és nem lehet megváltoztatni. [email protected] ez van most. -
Sanca #260 Mail ment.