Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megkattanok , lehuzom ezt a demo-t 😊

Saint of Underworld N/Me

Davidus
ITT van egy link a "demo"-hoz. 800 mega de csak 6 órát lehet tolni. ADSL/Kábel arcoknak megéri leszedni szvsz amíg nem lesz DC-n vagy warez oldalon.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Csak annyit mondok szeptember 30😊

V9ykn8_TZL0

Bírom, ahogyan egyesek könyörögnek a linkekért.

Davidus
Akinek nem volt fent a directx9 az nyugodtan felrakhatja mert kell hozzá😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mondjuk most ért le nekem a trial verzió szal állok neki😊 Csak az a gáz hogy ez mindössze 6 órát ad😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja csak leszedni nem lehet még sehonnan😊

V9ykn8_TZL0

CarajoEsp
Ezaz már megis jött. Kurva jó
Innentõl kjezdve ez van teríztéken!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Davidus
kb

V9ykn8_TZL0

Davidus
majd biztos elárulja😊

V9ykn8_TZL0

shaba23
Már csak 15x14,31 MB
plz én is kérek elérést! 😞

Saint of Underworld N/Me

Mayday
Igazandibol ha komolyan fogallkozom most vele, az jonehany ora, es az most abszolut nem fert bele 😊))
De tudom, hogy barbarsag volt! 😊))
Persze jatszani sajat karakterekkel fogom ugyis!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Szemetek, én még el se tudtam kezdeni 😞(((

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

akkor te is megírhatod, ha nem nagy nehézség :-)))))))

shaba23
erról amelyikrõl én😊
nekem még egy óra kell😞
mayday melyik privát FTP-rõl töltötted? mail-re írd már meg légyszi!!!

dracoon
atugrottad? ATUGROTTAD??? barbar 😛

Mayday
Na feltettem, kiprobaltam.
Nagyon szep intro, menuben nem sok lehetosegunk van, kicsit pofazhatjuk a megjelenest.
Karakteralkotast mondhatni atugrottam, ki kell valasztani egy jellemet (en torvenyes semlegest valasztottam), es csak olyan karaktereket enged bevalasztani (5 fos a parti), akik ilyen, vagy ezzel meg osszeegyeztetheto jellemuek. Szoval kivalasztottam oket a listabol. (Meglepett, hogy az egyik karaktert Ember-nek hivjak, mondom hogy kerul ide magyar szoveg, de a faja human volt).
Elso lepesben egy druidaval kellett beszelni, o adja meg az elso dolgokat. (Ez a New Game, van Tutorial is!)
A karakterek tevekenyseget hasonlokeppen tudjuk kezelni, mint az NWN-ben. Felulrol latjuk a gamet, en nem tudtam zoomolni sajnos, igy egy allando szemszogbol latszodik csak a dolog. Egy nagy kor a lathatar, kicsit szokatlan, korulotte meg a feketeseg, vagy a felderitett terulet ugyebar elsotetedve. Harcom meg nem volt.
Ennyi igy elso nekifutasra.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dracoon
oke. csak meg nincs meg. 2 ora. 😉

ollie
😄D
leégett

shaba23
elvitte a fireball
Akkor hol van a puttonya, meg a szakálla?

shaba23
Hüjék...a kéményen gyött...õ a mikulás!!!
ollie
Mindegy, de jól néz ki ;D
Egyébként meg akár NWN-ben is bárhova követ egy sárkány.

Davidus
mekkora gecik😊

V9ykn8_TZL0

Mayday
Jajj, de butak vagytok! Hat felul! Nem latjatok, hogy felul lyukas, nincs teto!? 😊))))))

shaba23
Remélem qrvasokféle item lesz benne
Ott született, és egészen kis kora óta ott élt, amíg egy csapat kalandozó le nem nyomta :-))))))

Davidus
A nap kérdése: Hol ment be a 4 méter magas kõgólem a szobába?😊

V9ykn8_TZL0

Mayday
Egy Diablo azert nem foghato a Mayday nejehez... 😊))))))))

ollie
Az email cím még az elõzõ Bill Gates-es beszólásomból maradt...
Amúgy voltam már Diablo is a Diablo2 topicban

shaba23
ejnye...én ismerem a nejed, nem mernék a nevében írni mert azt mekkeserülném..😊
Nem kapnék több tunéz csokit
Mayday
Bevallom, Shaba23-ra gyanakodtam... 😊)))
De az e-mail cim nagyon tetszetos volt! 😊

shaba23
francba...😊
shaba23
remélem télleg Õ volt
ollie
hehe, bevallom én voltam

Mayday
Mi Tuneziaban voltunk, de en sem hoztam 10 tevet haza, maradtam a jol bevalt parocskamnal! 😊
Mellesleg abban az orszagban 3 felesege lehet egy ferfi-embernek, jo lett volna maradni... 😊

Mayday
Valakinek mikre nincs ideje! 😊)))))

ollie
A lite-ban nincs reklám, meg ad/spyware meg hasonló cuccok.

Davidus
Innen szedjétek le a kazaa-t. Ez a verzió sokkal több file-t talált. Nemtom ez mitõl jobb de tény hogy 49k-val jön a cucc😊 820 mega az egész de hiányzik belõle a zene meg pár karakter. Ezeket csak akkor kapjuk meg ha megvesszük a gémet. Na mindegy amig meglesz valahol a 2 cd-s verzio elszorakozok ezzel😊

V9ykn8_TZL0

ollie
😄DD

A legnagyobb büntetés az ha törlöd, a már teljes egészében letöltõdött ToEE-t, és a helyét felülírod FF-ekkel :-)))

Húha, itt az asszony :-))))

Ha egy kicsit több akkor még elmegy, ha sokkal több akkor nem vesszük meg és kész 😊)))

Davidus
ToEESetup.EXE a file név ha valaki mégis rászánná magát😊

V9ykn8_TZL0

ollie
És mi van ha több? Levágnak belõle?

Davidus
Annyi a bibi hogy normális speeddel csak a fizetõs kazaaval kön. Az ingyenessel csak userektöl lehet szedni az meg nagyon lassú. Úgy nézem marad a várakozás😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na ilyen se volt még.... Le lehet szedni a gémet az Atari-tol kazaa-val. Ez egy órás Trial verzió szal ha lejárt a 6 óra csak azután lehet nyomni ha kicsengetted a dollárokat. 850 mega a cucc. Ja és a maradékot akkor lehet letölteni a kifizeted a gémet. Na asszem leszedem ezt aztán nyomom amíg nem lesz meg a full DC-n vagy warezcenteren😊

V9ykn8_TZL0

shaba23
Hmmm...én úgy tudom TE voltál azona környéken nyaralni az asszonnyal😛P