1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • lwb
    Érdekes, amiket hibának írtál le, azok pont meghozták a kedvem a játékhoz. :)
    Különbözőek vagyunk ...
  • steweee
    nos, megrögzött kaladjátékos vagyok,ezt gyorsan hozzáteszem,már kiskoromaban is a kaland-játék-kockázat könyvetek bújtam.icewind dale, baldurs gate, neverwinter stb. végigjátszva.ez sem lenne éppen rossz, csak elbaszták azzal hogy tisztára vontatott az egész játékmenet, a radial menü kismillió féle opciója, egy nyomi láda kinyitása sok idejig tart tolvajjal is és a csapda jó eséllyel felrobban és ki is nyírja(ami mondjuk tetszett,elég élethű). a karakterek mozgatása is némi kívánni valót hagy maga után, 5 emberből 1-2 rendszeresen lemarad ha házad között mész.szóval gagyi.a graf szép, de látszik hogy csak ezzel foglalkoztak.visszalépést jelent az icw dalehez vagy a BG hez képest,azoknak is tökéletes volt a graf kalandjátékhoz,nem kellett volna erőltetni a 3d-s karaktereket.meg az egész gördülékenyebb volt.de azért próbáld ki és dönts magad.nekem nem jött be
  • Davidus
    A fika az kevés létszi írd le mi az ami nem tetszik:) Hátha elveszed a kedvem és nem kell letöltenem. Bár erre kicsi az esély:)
  • Davidus
    alap:)
  • steweee
    no, grafika gyönyörű, de a többi fika. sajnos. a lionheart után egy újabb játék ami nagyon jónak ígérkezett de a wincseszteren élt kb.1 órát.
  • Sanca
    W3-azol meg mindig?
  • Davidus
    Este meg nem tudok tölteni mert megy a b.net:)
  • Davidus
    Lementem focizni és közben szakadt a netem:)
  • Sanca
    Letoltessel mi a helyzet? Mer nem nagyon mozog a dolog.
  • dracoon
    :D
  • dracoon
    mert nincs benne multi
  • Davidus
    Nincs benne multi:)
  • Joint
    köszönöm!

Multiban próbálta már valaki?
  • dracoon
    csak olvastam
  • Sanca
    Mar el is erted vagy csak olvastad vhol?:)
  • dracoon
    10-es szint a maximum :(
  • CarajoEsp
    Nembaj. Ilyen néha minde3nkivel megesik.
  • shaba23 #322
    bazz, de marha vagyok... még mielőtt harcoltam volna, megfogalmazódott bennem, hogy megkérdezem, de aztán láttam hogy körökre osztott. Ennek ellenére most mégis megkérdeztem...öregszem:(
  • SecMan
    A harc az körökre osztott, egyéb esetben pedig szerintem elég ha menübe lépsz.
  • shaba23 #320
    System Requirements
    -------------------

*Minimum System Requirements

Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
    Processor: Pentium® III 700 MHz
    Memory: 128 MB
    Hard Disk Space: 1200 MB Free
    CD-ROM Drive: 4x
    Video: 16 MB Windows 98/ME/2000/XP - compatible 3D video card
    Sound: Windows 98/2000/ME/XP compliant soundcard
    DirectX: DirectX® version 9.0 (included) or higher
    Peripherals: Keyboard, Mouse

*Recommended System Requirements

Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
    Processor: Pentium® 4 1.7 GHz or higher
    Memory: 256 MB
    Hard Disk Space: 1.2 GB
    CD-ROM Drive: 10x speed
    Video: 64 MB Windows 98/Me/2000/XP-compatible 3D vidoe card
    Sound: Windows 98/2000/ME/XP DirectX® certified sound card
    DirectX: DirectX® version 9.0 (included) or higher
    Peripherals: Keyboard, Mouse
  • Joint
    valaki egy gépigényt is írhatna!
  • shaba23 #318
    meg lehet állítani az időt? és ha igen, akkor mivel?
  • SecMan
    Használtam...
  • dracoon
    hasznalj turn undead-et, amugy eselyed sincs :D
  • dracoon
    haat az ai egyszer jo egyszer nem, de taktikazni azt kell, mert eleg nehez :D
  • Joint
    olyan kérdésem lenne, hogy véleményetek szerint milyen a szörnyek AI-ja? intelligensen támadnak? Taktika kell ezerrel?
  • SecMan
    Hát ez érdekes. Az első két zombin nem tudok továbbjutni haláleset nélkül... csapat: saját fighter,saját ranger,cleric,wizard,rogue.
  • Shaman
    Na most tőtöm lefelé. Éjfél körülre talán lennt is lesz:-)
    Remélem lesz olyan jó,mint amilyennek beharangoztátok!
  • dracoon
    multiclassolni lehet, de nem erdemes. bar ha tudod hogy vannak dndben, akkor ok. hat mindenki izlese szerint, de sok harcos es sok pap, mert nem konnyu :) foleg ha 10 gnoll atrohan a partidon, es leabalja a hatul acsorgo varazslot :D
  • steweee
    na kitapasztaltam, tényleg nem rossz habár egy kicsit szokatlan.aki már játszik vele,milyen tanácsot tudna adni, milyen csapattal érdemes kezdeni?barbár/fighter, rouge/bard, wizard,pap és még valami?ja, és lehet e multiclassozni?
  • ollie
    óje
  • CarajoEsp
    Énis megveszem valszeg ,ha jó de elötte azért megnézem ,mert rosszat nem veszek meg.
  • ollie
    Én kivárom és legálisan fogom megvenni. Esetleg külföldről megrendelem, ha sokat kell itthon várni...
  • ollie
    SMS? Úgy érted wapon?
  • dracoon
    kivarni nem lehet? ha valaki rajon hogy kell ne habozzon szolni, mert az azert hasznos lenne neha ;)
  • shaba23 #304
    Nekem crackelve 1024x 768-ban 100Hz-en simán elindult
  • Jacky
    Sracok, honnan lehetne letölteni? Ne SMS-webet mondjatok.
  • Davidus
    A radial menü ott jelenik meg ahol akarod. Ne a portrékra rakd:)
  • Davidus
    Nyomsz egy jobb klikket amire bejön az a kör alaku izé középen a karakter arcával. Na ott az egyik ikon alatt vannak a varázslatok.
  • steweee
    hogyan lehet varázsolni?a tutorialt most próbálom,és az őrületbe kerget hogy nem tudom aktiválni. inventory,spells,átrakom a memorized slotba,utána rest.mielőtt a zombikhoz érek tájékoztat a progi hogy ideje lesz használni a varázslatokat,nem kell mást tennem mint radial menü,villogó labda ikon,vagy mi a fene,kiválasztani a varázslat típusát és szintjét.a gond az hogy nincs ilyen ikon a radial menüben.mint csinálok rosszul? egyébként a graf szép,de az irányítás eléggé körülményes,és a radial menü sem látszik néha mert beletakarnak a portrék és egyebek