1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#339 Érdekes, amiket hibának írtál le, azok pont meghozták a kedvem a játékhoz. :)
Különbözőek vagyunk ... -
steweee #338 nos, megrögzött kaladjátékos vagyok,ezt gyorsan hozzáteszem,már kiskoromaban is a kaland-játék-kockázat könyvetek bújtam.icewind dale, baldurs gate, neverwinter stb. végigjátszva.ez sem lenne éppen rossz, csak elbaszták azzal hogy tisztára vontatott az egész játékmenet, a radial menü kismillió féle opciója, egy nyomi láda kinyitása sok idejig tart tolvajjal is és a csapda jó eséllyel felrobban és ki is nyírja(ami mondjuk tetszett,elég élethű). a karakterek mozgatása is némi kívánni valót hagy maga után, 5 emberből 1-2 rendszeresen lemarad ha házad között mész.szóval gagyi.a graf szép, de látszik hogy csak ezzel foglalkoztak.visszalépést jelent az icw dalehez vagy a BG hez képest,azoknak is tökéletes volt a graf kalandjátékhoz,nem kellett volna erőltetni a 3d-s karaktereket.meg az egész gördülékenyebb volt.de azért próbáld ki és dönts magad.nekem nem jött be -
#337 A fika az kevés létszi írd le mi az ami nem tetszik:) Hátha elveszed a kedvem és nem kell letöltenem. Bár erre kicsi az esély:) -
#336 alap:) -
steweee #335 no, grafika gyönyörű, de a többi fika. sajnos. a lionheart után egy újabb játék ami nagyon jónak ígérkezett de a wincseszteren élt kb.1 órát. -
Sanca #334 W3-azol meg mindig? -
#333 Este meg nem tudok tölteni mert megy a b.net:) -
#332 Lementem focizni és közben szakadt a netem:) -
Sanca #331 Letoltessel mi a helyzet? Mer nem nagyon mozog a dolog. -
#330 :D -
#329 mert nincs benne multi -
#328 Nincs benne multi:) -
Joint #327 köszönöm!
Multiban próbálta már valaki? -
#326 csak olvastam -
Sanca #325 Mar el is erted vagy csak olvastad vhol?:) -
#324 10-es szint a maximum :( -
#323 Nembaj. Ilyen néha minde3nkivel megesik. -
#322 bazz, de marha vagyok... még mielőtt harcoltam volna, megfogalmazódott bennem, hogy megkérdezem, de aztán láttam hogy körökre osztott. Ennek ellenére most mégis megkérdeztem...öregszem:( -
#321 A harc az körökre osztott, egyéb esetben pedig szerintem elég ha menübe lépsz. -
#320 System Requirements
-------------------
*Minimum System Requirements
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium® III 700 MHz
Memory: 128 MB
Hard Disk Space: 1200 MB Free
CD-ROM Drive: 4x
Video: 16 MB Windows 98/ME/2000/XP - compatible 3D video card
Sound: Windows 98/2000/ME/XP compliant soundcard
DirectX: DirectX® version 9.0 (included) or higher
Peripherals: Keyboard, Mouse
*Recommended System Requirements
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium® 4 1.7 GHz or higher
Memory: 256 MB
Hard Disk Space: 1.2 GB
CD-ROM Drive: 10x speed
Video: 64 MB Windows 98/Me/2000/XP-compatible 3D vidoe card
Sound: Windows 98/2000/ME/XP DirectX® certified sound card
DirectX: DirectX® version 9.0 (included) or higher
Peripherals: Keyboard, Mouse -
Joint #319 valaki egy gépigényt is írhatna! -
#318 meg lehet állítani az időt? és ha igen, akkor mivel? -
#317 Használtam... -
#316 hasznalj turn undead-et, amugy eselyed sincs :D -
#315 haat az ai egyszer jo egyszer nem, de taktikazni azt kell, mert eleg nehez :D -
Joint #314 olyan kérdésem lenne, hogy véleményetek szerint milyen a szörnyek AI-ja? intelligensen támadnak? Taktika kell ezerrel? -
#313 Hát ez érdekes. Az első két zombin nem tudok továbbjutni haláleset nélkül... csapat: saját fighter,saját ranger,cleric,wizard,rogue. -
#312 Na most tőtöm lefelé. Éjfél körülre talán lennt is lesz:-)
Remélem lesz olyan jó,mint amilyennek beharangoztátok! -
#311 multiclassolni lehet, de nem erdemes. bar ha tudod hogy vannak dndben, akkor ok. hat mindenki izlese szerint, de sok harcos es sok pap, mert nem konnyu :) foleg ha 10 gnoll atrohan a partidon, es leabalja a hatul acsorgo varazslot :D -
steweee #310 na kitapasztaltam, tényleg nem rossz habár egy kicsit szokatlan.aki már játszik vele,milyen tanácsot tudna adni, milyen csapattal érdemes kezdeni?barbár/fighter, rouge/bard, wizard,pap és még valami?ja, és lehet e multiclassozni? -
#309 óje -
#308 Énis megveszem valszeg ,ha jó de elötte azért megnézem ,mert rosszat nem veszek meg. -
#307 Én kivárom és legálisan fogom megvenni. Esetleg külföldről megrendelem, ha sokat kell itthon várni... -
#306 SMS? Úgy érted wapon? -
#305 kivarni nem lehet? ha valaki rajon hogy kell ne habozzon szolni, mert az azert hasznos lenne neha ;) -
#304 Nekem crackelve 1024x 768-ban 100Hz-en simán elindult -
Jacky #303 Sracok, honnan lehetne letölteni? Ne SMS-webet mondjatok. -
#302 A radial menü ott jelenik meg ahol akarod. Ne a portrékra rakd:) -
#301 Nyomsz egy jobb klikket amire bejön az a kör alaku izé középen a karakter arcával. Na ott az egyik ikon alatt vannak a varázslatok. -
steweee #300 hogyan lehet varázsolni?a tutorialt most próbálom,és az őrületbe kerget hogy nem tudom aktiválni. inventory,spells,átrakom a memorized slotba,utána rest.mielőtt a zombikhoz érek tájékoztat a progi hogy ideje lesz használni a varázslatokat,nem kell mást tennem mint radial menü,villogó labda ikon,vagy mi a fene,kiválasztani a varázslat típusát és szintjét.a gond az hogy nincs ilyen ikon a radial menüben.mint csinálok rosszul? egyébként a graf szép,de az irányítás eléggé körülményes,és a radial menü sem látszik néha mert beletakarnak a portrék és egyebek