1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
Joint #380 aoo = attack of opportunity
-
#379 már csak az a00 kárdéses:)
sry de én M.A.G.U.S.-oztam:( -
Kryn #378 Trip attack: az ellen földre lökése. Fegyver nélkül csinálva attack of opportunityt ad az ellenfélnek, fegyverrel (csak olyan fegyverekkel lehet, mint pl: halberd, hammer, stb) nincs aoo.
Single attack szerintem nem kerül magyarázatra. ;)
Coup de grace: tehetetlen, földön fekvő, stb. ellenfeleken jónagy kritikus csapás bevitele, tolvaj esetén belecsapja a sneak dmg bónuszt is. Ja és miközben a kari ezt csinálja az ellenfél aoo-t kap ellene.
Gondolom adódik, hogy mi is az attack of opportunity...
Nos ez egy plusz támadás körönként ha az, aki kapja harcon kívül mást csinál, pl. elfut, varázsol, stb.
Javítsatok ha vmit rosszul tudok.
-
#377 Az én kérdésemre esetleg nem tudna valaki válaszolni? #369-es hozzászólás... -
Kryn #376 Kérdezz nyugodtan, sok ad&d guru ólálkodik errefelé... :)
-
Kryn #375 Bakker, tudtam, hogy vmit elfelejtettem...
Ezt a gamét akartam beszerezni most németo-ban. Na marad a töltés
-
#374 érdekes :) -
#373 muszáj leszek beszerezni egy szabálykönyvet... -
Joint #372 monitoron meg már maxon van ... na mindegy majd graf kártyán felnyomok mindent max-ra aztán csak látok majd valamit :)
-
#371 Akkor ezek szerint nem véletlenül nincs az optionsben, mert nem lehet változtatni. Sorry, akkor kénytelen leszel a monitorodon felnyomni, más ötletem nincs. -
Joint #370 beírtam 1-2-3-4-5-1000-2000 et neki mindegy ... nem változtat a világosságon... -
#369 El tudná nekem valaki mondani hogy mi a különbség a különböző támadásoknál: Trip attack,Single Attack, Coup de Grace, stb.? -
#368 képzeld kaptam már ilyen vicces jellegű válaszokat amikor komolyabb gondom volt mint neked most a brightness-el, csakhogy én akkor kértem help-et amikor már mindent megpróbáltam, ezért írtam azt hogy talán esetleg próbálkozhatnál is, elvégre is kétlem hogy bármit elcseszhetnél azzal ha a brightness beállításával szórakozol. -
Joint #367 dejó köszi a SEGÍTSÉGET, nézném a fejedet amikor bajod van egy gameval és kapsz ilyesmi szintű vicces válaszokat;) na de hát mindegy ez az ember ;) -
#366 konkrétan nem tudom, de szerintem próbáld először 1-el, aztán 2-vel és így tovább :) -
Joint #365 brightness=0 van .cfg-be irva mit írjak oda hogy nekem jobb legyen és világosabb? -
Laacaa #364 Lejött! Megyek játszani! Eddig csak egy karaktert generáltam. Ha lesz egy kis tapasztalatom milyenre sikerült az egész, majd írok.
Idegesített az egér lassúsága. Nem tudja valaki hogy hogyan lehet felgyorsítani játék alatt?
-
steweee #363 szerintem nézzd meg a .cfg fájlt,hátha abban benne van.én már letöröltem úgyhogy nem tudom benne van e,de pl a refreshrate-et ott állítottam át 100 hzre mert a játékban csak 85-ig van -
Joint #362 help me!! nálam elég setét a játék , hogyan lehet brightness-t állítani? egyáltalán lehet? vagyhogyha nem akkor hogyan tehetném világosabbá?
előre is thx! -
#361 Kár hogy nem jöttél rá, hogyan lehet bekapcsolni a körökre osztott harcot BG-ben meg IWD-ben, mert úgy sokkal jobb volt. -
Jacky #360 Honnan lehetne letölteni? Én is szeretném kipróbálni. -
steweee #359 no jó, én nem akarok lebeszélni erről a játékról senkit sem.különböző az ízlésünk.viszont ha vki beleolvas a topicba,és a vitánk alapján el tudja dönteni hogy letölti e vagy ne adj isten megvásárolja a boltban,akkor már volt értelme beszélni róla.van hogy én is ez alapján döntök más topicokban olvasgatva.habár ez a ritkább,inkább leszedem ami egy kicsit is érdekel,aztán vagy jó vagy nem jó -
#357 Ezt te sem hiszed el:) -
steweee #356 lehet hogy rosszul fogalmaztam,vagy te vagy nehéz felfogású.nem azt mondtam hogy a temple... ua mint a pool of radiance,hanem azt hogy MOST olyan mint az AKKOR volt! -
#355 PoR legnagyobb hibája a zsír egyforma dungeonok, a nagyon sok hent és a tök nulla sztori volt szvsz. -
#354 Szerintem itt is segíteni fog egy patch a csapat terelgetésen mert elég bugosnak tűnik... -
#353 Már van 1.31 is. Nem a SoU a legújabb. -
#352 ja, csak a poolban nem lehetett beszelgetni senkivel, tokugyanugy nezett ki az osszes labirintus, a szintlepes abbol allt, hogy rakattintottal a szintlepes ikonra, de igen, egyebkent tokugyanolyan, tenyleg. -
steweee #351 na igen,az alap nwn-nek sok hibája volt,de azóta már xmillió peccs jött ki hozzá vagy a shadows of undretine egyből felpeccseli a legmagasabbra,és így már nagyon kevés bug maradt benne.pont amiket mondtál azokat javították ki majdnem teljesen,csak egyszer-kétszer forul elő hogy a summon lény beszorít vmi szűk helyre vagy a tolvaj nem fér hozzá a ládához,de ismétlem,ennél a verziószámnál már nagyon ritka! -
#350 DnD-ben a Heal skill csak stabilizálja a 0 hp alá került karaktert és/vagy növeli az egy napi pihenéssel visszanyerhető hp-k számát.
NWN-ben nagyon táp volt, hogy jobban gyógyított vele egy ranger pl., mint egy akármilyen pap. De az eredeti szabályok szerint ez nem így műxik. -
#349 A karakterek terelgetése nekem se tetszik... A scrollozással nem tudom mi a gondod mert nálam tükörsima. Elég sokan sírtak a hivatalos fórumon hogy szaggatott a scroll még durva gépeken is másoknak meg semmi gond nincs vele. -
#348 igy van. es van heal skill, ha sikerul, es utanna pihensz, akkor duplajat ill. haromszorosat gyogyulod, mint egyebkent (elvileg), es a betegseget is kezeli, de instantban nem ad vissza hpt. -
steweee #347 visszatérve a dologra kb.olyan ez a játék mint annak idején a pool of radiance volt.azt is nagyon beharangozták,volt is benne egy csomó újítás,mégsem adott játékélményt.itt a grafika kiemelkedő,a szörnyek sem simán csak csapkodnak,látványos a harc,de összességében mégsem az igazi.persze ez csak az én véleményem -
#346 hat nemtom a neverwinter az szerintem szar volt :P na, ez is televan hibaval, karakterek mozgatasa jo bena, utkereses szinten, scrollozas is eleg gaz, viszont nekem tetszik a radial menu bonyolultsaga, es tok jo, hogy millio fele dolgot beleraktak, ill. szeretek nyugisan es lassan jatszogatni. -
#345 Ebben az uj D&D ben lehet hogy van olyan skill hogy heal? Eddigi D&D szerepjátékokban 3 mód volt a gyógyulásra:
1 alvás
2 gyógyital
3 gyógyító varázslatok -
Sanca #344 Healelni hogyan lehet valoban? Mer ramegyek hogy heal, vmit csinalgat is a kari, de a gyogyulni kivant alany nem gyogyul... -
#343 Ja... :( Sajnálom is magam ezerrel. :((( -
#342 szar dolog a limitált letöltés:P -
#341 Nem az. Hanem a "tökölés", a lassú játékmenet. IWD-ben meg NWN-ben már kezdett idegesítővé válni a sok hent és a pörgő akció. Én szeretem a lassú, megfontolt dolgokat.
A csapdás példád pl. tökre kedvet csinált a játékhoz. Még hely is lenne, ahonnan leszedhetném (jó gyors ftp), csak éppen ebben a hónapban már odavágtam az 5 gigás limitemnek a JK3-mal. :( -
steweee #340 a vontatott játékmenet és hogy elkószálnak a karakterek hozta meg a kedved a játékhoz? érdekes az ízlésed, de végül is nekem mindegy. az összes úgy játékot leszedem ftp-ről és nincs túl sok szabadidőm, csak a legjobbakkal játszom.