Temple of Elemental Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
a=hány darab kockával (dobótesttel) dobsz
d=dice, azaz kocka (die) többesszámban
b=hány oldalú a dobótest (pl d6 a normál kocka)
c=mennyit adsz a dobott eredményhez
A #246-os kommentemet meg felejcsetek el.
ez ADnD-ben volt igaz. DnD-ben a Hit dice már nem annyira van összefüggésben a monszták szintjével, hiszen van:
- CR
- lehetnek kaszt-szintjeik is
Ennyi kockával dobja az életerõpontjait. Pl. 8. szintû lich 8d12-vel dobja, ami 8 darab 1-12-ig terjedõ számot jelent.
A 2d4+6 meg 2x 4 oldalú kockadobás +4, tehát 1-4-ig két szám (2 dobás), plusz 6, azaz egy szám 8 és 14 között.
V9ykn8_TZL0
A két szám között a d azt jelenti dice. Ez meg kockák magyarul.
Az 1d8 annyit tesz, mint 1x 8 oldalú kockadobás, ethát egy szám 1 és 8 között.
A 2d4+6 meg 2x 6 oladlú kockadobás +4, tehát 1-6-ig két szám (2 dobás), plusz 6, azaz egy szám 8 és 14 között.
V9ykn8_TZL0
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
V9ykn8_TZL0
persze ez a sok kepzettseg, harci menuk es miegymas eleg atlathatatlannak tunhet azoknak, akik nem vagjak a dnd3e szabalyokat, de hat ez mar az o bajuk 😛

Érdekes, a béka nekem is a barbárt kapta be😊 de kijött...
A szörnyek meglehetõsen köcsögök, mert az óriáspókok addig csépelték a földre került karaktereket, amíg végleg meg nem haltak😞
Ami viszont érdekes, az az hogy nem tudtam potiont inni😊 nem jöttem rá, hogy hogy kell😛
A grafikáról az a véleményem, ami mér a képek láttán is megfogalmazódott. ECCERÛ. A menük, amiket játék közben használni kell, mostmég meglehetõsen áttekinthetetlenek,de ez a dolog még változhat(bár nem a game részérõl, hanem én okosodok😊)
Mindenesetre az eddigiek alapján az Icewind Dale 2 nekem jobban bejött.
A kezdõ videók jók, a zene szvsz nem túl passzos a világhoz. Szóval a lényeg az, hogy elsõ körben a véleményem nem jó, de ez nem jelent semmit fél óra játék után...Szerintem olyan mint a BG és az ID más rajzstílussal és néhány grafikai újdonsággal(ebben a kategóriában)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Jöhet magánban is--ez meg a BSA-nak:

V9ykn8_TZL0
Saint of Underworld N/Me
V9ykn8_TZL0