Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
ezzel a húzással szereznél egy rabszolgát😊

V9ykn8_TZL0

Ha lassan jon akkor csinalhatok neked ftp-t ahonnan tuc atlag 50k-val szedni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Koszi meg1x mindenkinek az infokat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ollie
ja

Davidus
Na elárasztotta a DC-t a game már csak be kell jutom valakihez😊

V9ykn8_TZL0

ollie
😄

ollie
ok, a d&d3e-t nem ismerem annyira.

lwb
adb+c
a=hány darab kockával (dobótesttel) dobsz
d=dice, azaz kocka (die) többesszámban
b=hány oldalú a dobótest (pl d6 a normál kocka)
c=mennyit adsz a dobott eredményhez

Davidus
Nem kell ennyire bonyolítani😊 2d4=2x1-4-ig azt kész😊

V9ykn8_TZL0

Na koszi szepen all, igy mar vilagos.
A #246-os kommentemet meg felejcsetek el.

ollie
Van tényleg 4 oldalú fizikailag, bár ténylegesen az egy egyenlõ háromszög lapú gúla (bár nem biztos, hogy gúla a neve, a lényeg hogy 4db egyenlõ oldalú 3szögbõl áll)

lwb
ollie,
ez ADnD-ben volt igaz. DnD-ben a Hit dice már nem annyira van összefüggésben a monszták szintjével, hiszen van:
- CR
- lehetnek kaszt-szintjeik is

Davidus
Úgy van ahogy ollie leírta

V9ykn8_TZL0

Jo ezt csak ugy irtam. Szal adb+c-bol a=hanyoldalu a kocka, d=kocka, b=ennyivel kell megszorozni a kidobott erteket, c=ennyi mindig hozzaadodik. Igy van ez vhogy?

lwb
Hit Dice = Életerõ Dobás

Ennyi kockával dobja az életerõpontjait. Pl. 8. szintû lich 8d12-vel dobja, ami 8 darab 1-12-ig terjedõ számot jelent.

ollie
Ja elírtam, egyébként meg jól számoltam.

A 2d4+6 meg 2x 4 oldalú kockadobás +4, tehát 1-4-ig két szám (2 dobás), plusz 6, azaz egy szám 8 és 14 között.

ollie
Egyébként d&d-ben a HD (hit dice) használatos a monszták HP-jének kiszámolásához, valamint általánosságabn jelöli a monszták szintjét is. Pl egy 1 HD-s szörnyike elsõ szintû, és általában könnyû ellenfél (1-8 HP). Míg mondjuk egy 8 HD-s szörnyike már megizzaszthat (8-64 HP), fõleg, ha vannak mágikus tulajdonságai is.

Davidus
Vagy az 5?😊 hol egy rpg fan?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Van 4 oldalú "kocka" is😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na jó 4 oldalú az nem lehet kocka de hülyén hangzik ha azt mondom hogy 2x dobsz a piramissal😊

V9ykn8_TZL0

ollie
A Hit Dice az 1d8-at jelent.
A két szám között a d azt jelenti dice. Ez meg kockák magyarul.
Az 1d8 annyit tesz, mint 1x 8 oldalú kockadobás, ethát egy szám 1 és 8 között.
A 2d4+6 meg 2x 6 oladlú kockadobás +4, tehát 1-6-ig két szám (2 dobás), plusz 6, azaz egy szám 8 és 14 között.

Davidus
2d4+6= 2x dobsz a négy oldalú kockával és hozzáadsz hatot. Tehát a sebzés 8-14. A hit dice most nem ugrik be pedig tudom ám mi az😊

V9ykn8_TZL0

Sracok, dmg-nel hogy is van az PONTOSAN - tehat mit jelent - hogy pl 2D4+6? Meg Hid Dice-ot sem tom micsoda.

Davidus
Nekem meg lejárt a 6 órás próbaverzió és most csak nézek mint a fasz😊

V9ykn8_TZL0

Na, végre már nekem is gyün lefele, estére kipróbálom, ha minden igaz :-))))))))))))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

ollie
Fear és hasonlók sem.

ollie
A pók annyira hülye, hogy semmi elmére ható varázslat nem hat rá d&d-ben (agy nuku).

dracoon
kiprobalom, csak nekem 100 on van a gemben meg csak 85 ig lehet 😄

lwb
Nem tudja valaki, hogy a nagyobb méreten kívül van-e még valami különbség a Deviance és a Fairlight féle törés között?

Hülye, de erõs!!!!

Davidus
Lehet hogy hülye az óriáspók de az én partymat kinyírta mint a szart😊

V9ykn8_TZL0

Szerinted egy óriáspóknak kb mennyi lehet az inteligenciája. Úgyhogy az ostoba viselkedés teljesen érthetõ részérõl :-)))))

EndreMan
Nekem is bejön a game!!
Végre valami komolyabb mint a hulladék ál-rpg Lionheart....

Davidus
Azt olvastam hogy annyira kell beállítani a gémben a refresh rate-et amennyi a windowsban van külömben szaggatni fog a scroll. Nekem a game is meg a win is 85hz-n megy és tök sima a scroll.

V9ykn8_TZL0

ollie
heee? nem jáccottál d&d-t? eretnek!

dracoon
en meg epp csak elkezdtem, eddig karaktereket generaltam, ebbol tenyleg nem sporoltak ki semmit, benne van az osszes dnd3e skill es feat (meg ilyenek is, mint a scrollkeszites!!), sot meg nehany raadas is. 😊)) Az ertekek is egesz jol alakultak kb 300 ujradobassal karakterenkent. eddig az egyetlen negativum, hogy a scrollozas kisse szaggat, es szerintem nem azert, mert szar a gepem 😉 tobbit holnap.

persze ez a sok kepzettseg, harci menuk es miegymas eleg atlathatatlannak tunhet azoknak, akik nem vagjak a dnd3e szabalyokat, de hat ez mar az o bajuk 😛

shaba23
ízlések és pofonok...
Davidus
Kérjük konzultáljon a legközelebbi szemorvossal😊

V9ykn8_TZL0

shaba23
Brutál grafika????
Érdekes, a béka nekem is a barbárt kapta be😊 de kijött...
A szörnyek meglehetõsen köcsögök, mert az óriáspókok addig csépelték a földre került karaktereket, amíg végleg meg nem haltak😞
Ami viszont érdekes, az az hogy nem tudtam potiont inni😊 nem jöttem rá, hogy hogy kell😛
A grafikáról az a véleményem, ami mér a képek láttán is megfogalmazódott. ECCERÛ. A menük, amiket játék közben használni kell, mostmég meglehetõsen áttekinthetetlenek,de ez a dolog még változhat(bár nem a game részérõl, hanem én okosodok😊)
Mindenesetre az eddigiek alapján az Icewind Dale 2 nekem jobban bejött.
A kezdõ videók jók, a zene szvsz nem túl passzos a világhoz. Szóval a lényeg az, hogy elsõ körben a véleményem nem jó, de ez nem jelent semmit fél óra játék után...Szerintem olyan mint a BG és az ID más rajzstílussal és néhány grafikai újdonsággal(ebben a kategóriában)
Davidus
Kis grafika hájpolás következik😊 Este a folyó mellett ahol a békák jönnek elég kegyetlenül néz ki a cucc. Lengedeznek a fák meg az aljnövényzet gõzölög a mocsár és ha ez nem lenne elég még egy csomó szentjánosbogár is repked a fák körül. Nagyon tutter a grafika.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja egy nagyon király feature hogy minden megkötés nélkül lehet mászkálni a helyszínek között a world mapen. Nem kell kiballagni a térkép széléig meg ilyenek. Sõt úgy nem is lehet elhagyni a pályát hogy kimész a szélére.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Közben újra elõvettem a gémet mert nem bírtam és egyre jobban bezsongok tõle😊 Eljutottam oda ahol a videoban látott óriásbékák vannak. Na azok egy az egyben be tudják kapni az egyik karaktert😊 Nem hal meg rögtön hanem belüröl tudja szurkálni a békát😊) A béka szerencsétlenségére pont a barbárt kapta be aki 1 ütéssel kivágta magát😊)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Millio1x le lett írva a warezcenter címe meg úgyis ismeri mindenki szal nem titok😊 http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php

V9ykn8_TZL0

Hm- mi is a címe?
Jöhet magánban is--ez meg a BSA-nak:

Davidus
warezcenteren tuti hogy holnap fent lesz

V9ykn8_TZL0

Az mikor is lesz???!!

Davidus
Na kipróbáltam a demot de idegesített hogy nincs zene meg nem full szal abbahagytam😊 A grafika egészen brutál... Nem is írok semmit majd úgyis néztek nagyot ha meglátjátok😊

V9ykn8_TZL0

szerintetek mikor lesz elérhetõ warezlapokon?

Saint of Underworld N/Me

Davidus
Ja ebböl hiányzik a zene meg a videók amit csak akkor lehet hozzá letölteni ha kipengeted a dellát.

V9ykn8_TZL0

SecMan
Amúgy ha valaki nem tudná annak megmondom, hogy ez nem átlag demo, ugyanis pénzért majd regisztrációval és némi letöltéssel fullá lehet majd varázsolni...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"