FankaDeli
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért, volt valami vita kettõjük közt?
http://althir.org
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
mondjuk engem is idegesítene,ha beleszólna a magánéletembe,semmi köze hozzá,arról meg fõleg ne ítéljen meg,hogy mennyire vagyok szexista vagy drogozok-e.
az meg hogy mindenre reagál,mindent felvesz,az tényleg vicc...az is mekkora vicc volt,hogy írt egy nyílt levelet a rap.blog.hu-nak,mintha tényleg számítana,hogy mit ír kriptha...😄
ReaL MaDRid x siempre
soha nem bírtam a nightchildot sem a salátát.
és még egy idézet
interjú feri karierjének az elején:
"Kedvenc külföldi elõadó(k)?
Kedvenc külföldi elõadóm, nehéz kérdés. Bevallom õszintén, hogy nem ismerem a legüszkösebb rap-arcokat külföldrõl, mivel nem régen mozgok hiphop körökben. De tanulok szorgalmasan!😊 Hozzám igazából csak a ''kommersz-mainstream'' cuccok jutnak el, de azok közül Snoop Dog vonala tetszik, Snoop Dog - Midnight love az egyik legjobb rap szám szerintem, ami valaha készült, bár privát véleményem, hogy a tévében látható amerikai rappeknek elég butuskák és nem valami elõre mutatóak a szövegeik. A német hiphop, bár igen fura elemeket tartalmaz, sokkal velõsebb és több a mondanivalója, legalábbis a mainstream részének. A francia cumókat sajnos nem értem, viszont hangzásban csont nélkül viszik a pálmát. "
na ilyen nekem ne magyarázzon a hiphopról, aki úgy kezd el rappelni, hogy nem is ismeri a stílust.
csak annyit, hogy én siskát elõbb ismertem meg, mint fankát.
nem tudom konkrétan mivel szídja most fanka õt/õket (lehet, hogy flowal pont nem), de a lényeg, hogy ha siska vagy gõz keze alól mostanában kikerül valami, az feri/nc-s szemszögbõl egybõl szar (mondanivalóban fõleg)! holott nem sokat változtak azóta sem, csak más kiadó áll mögöttük.
hogy kinek van igaza? nem tudom, de azért furcsa, hogy feri szemben áll az egész magyar rapszakmával, és azért valjuk be, ferinek elég féreg dolgai vannak. elég sokszor turkál mások magánéletében, és még ha azok a baromságai igazak is, mi van? ki a fasznak van köze hozzá? engem pont úgy nem érdekel feri barátnõje, aki más farkát rángatta, mint hogy siska hány ribancot szopatott le. de feri ilyenekkel is szította a tüzet. ezek után te csodálkoznál, hogy baszogatnak?
ha az én anyámat olyan szídná, aki állítólag kicsit sem érdekel, mert a szememben egy senki, azt leszarnám, nem bántanám, minek? hiszen csak egy eszköz neki, hogy felhergeljen. feri ezeket felveszi, mert annyira agyatlan, hogy nem képes leállni a kis nevetséges "raphaborújáról".
ha annyira kurva nagy király lenne és erkölcsi bajnok, már rég leszarná az egész bb-t, hh.hu, és minden ezzel kapcsolatos dolgot. mégis, a salátán olvasok majdnem hetente valami hírt, mindenféle mondvacsinált indokkal a "másik oldalról", nem a blosse oldalán vagy a hiphop.hu-n. ez nekem fura.
deegos szitu, pl.
de a lényegen nem változtat, az én szemben feri nem rap, soha nem is volt az, nem is hiteles, soha nem is volt az. fõleg mostanában, mikor írta a fórumában, hogy kitiltották a viváról, amit nem is bán, mert többet nem tenné be oda a lábát amúgy sem, azóta kb 3szor volt vendég. 😄
ReaL MaDRid x siempre
ja,és fanka elõbb lett híresebb,2000-ben vagy mikor küldte be a vivának (talán akkor még Z+ volt) a veletek c. számát és onnantól kezdve lett ismert.
egyébként nem fanka dobálja a szart,hanem inkább siska,eléggé seggfej módon viselkedik,de egyértelmû,hogy fankát lerappeli bárhol bármikor - az meg kérdéses,hogy jogosan-e,nem tudjuk a valódi tényeket,csak azt,amit õk állítanak,és nem lehet tudni ki mond igazat,vagy ki mennyire mond igazat,egyiket sem kell félteni,azt hiszem.
mondjuk azt nem tudom,hogy hol mondta,hogy szar flow,de ha tényleg mondott ilyet (kétlem),akkor kicsit magába nézhetne fanka,siskának van vagy 4-5 flowja,fankának 1-2 és azok is eléggé sivárak.
mondjuk ez a sexista,drogos dolog tényleg eléggé furcsa,volt aki miatt azért veszett össze,mert drogos,sexista szövegeket írt,kidobta az nc-bõl,volt aki nem írt róla,de ilyen életmódot élt,azzal is összeveszett (szerintem bele akar kontárkodni más életébe...),közben meg csomóan vannak az nc-ben most is,akik ugyanúgy drogoznak,mégse szól rájuk,szóval ez érdekes,sõt valamelyik még hangoztatja is.
ja és még valami: ha valaki a te anyádat szidná,azt te sem vennéd komolyan? szerintem abban a pillanatban nekirontanál az illetõnek és szétbasznád a fejét 😄
ReaL MaDRid x siempre
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bennfentes vagy?😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
siska már akkor rappelt, amikor feri még csak nem is tudta mi az a rap zene, hozzátenném most sincs hozzá lövése sem.
késõbb siska bekerült az nc-be, ferinek nem kevés pénzt keresve. ebben az idõben feri kb szopta siska f***át, hogy mekkora király, meg, hogy õ a legnagyobb...
aztán összebalhéztak valamin, siska kilépett/ki lett dobva az nc-bõl.
na és a vicc az egészben, hogy siska stílusa nem nagyon változott, de feri azóta lehordja, hogy szarok a szövegek, szar a flow, szar az egész, sexista, drogos.. mindezt úgy, hogy amig ezt nc név alatt csinálta addig kibaszottul magyarország legjobbja volt feri szemében. 😄 érdekes nem?
a videóról: igen feri anyjának a gyalázása erõs volt, nem kellett volna.
viszont fel kéne már fogni, hogy ez rap, ebbe beletartozik a harc, az említett szöveg meg akármilyen gusztustalanul is hangzik nem feri anyjának szól, hanem ferinek. csak feri, mivel se neki sem a rajongóinak sincs lövése a hiphopról, szeret mögé magyarázni sok faszságot. ez is csak így lett felkapva. nem kell ezt a mondatot annyira komolyan venni.
ReaL MaDRid x siempre
Nem kell meghallgatni, oszt jónapot!
Én errõl a (c)si(c)skáról még csak nem is hallottam!
Fanka számai meg igen is nagyon jók!
A másik meg az, hogy ez a topik nem Fanka fikázó topik...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
peace
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Magyar rendõr velünk van!?
Rövidesen kapható az új albuma Magyar földre címmel!
FANKADELI nagyon eltalálta
www.1899.hu
Kõházy FankaDeli Ferenc - Szikra 1/2
Kõházy FankaDeli Ferenc - Szikra 2/2
FankaDeli most nem dalban mondja el, de elmondja. És kérdez.
Hol vannak az egyetemisták, hol vannak a "rendszerváltó" politikusok, hol vannak a nagy, antirasszista rapperek? Meddig tûrhetjük még azt, ami körülöttünk zajlik?
FankaDeli 22 millió magyarról beszél. Ebbõl 6-nak nem szavaztuk meg a magyar állampolgárságot, s õk mégsem fordultak el tõlünk. A másik 6 pedig meg sem született... Nagyon mély és fájdalmas szavak.
Kötelezõ meghallgatni!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
bravó nevetõ harmadik, szép a kettõs mérce... ELÉG!
Fankadeli: Napok felett, idõk alatt
Csak pár óra hosszat volt látható a legújabb FankaDeli videó a youtube oldalán. Indoklás nélkül távolította el a videómegosztó egyik adminisztrátora a Napok felett, idõk alatt címû számhoz tartozó képsorokat. A cenzúrázatlan verziót pár órán belül meg tudjátok tekinteni jó minõségben a Saláta TV menüpont alatt(salatamagazin.com). Feri természetesen kommentálta az esetet.
Cenzúra - A fankadeli.hu oldalon olvasható.
A Bombagyár cikke a dallal kapcsolatban.
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
nemtalálom a fankadeli ft riddler:Hogy is van ez címû számot!
valaki tudna segíteni h hol lehet letölteni?
Limewaren próbáltam de ott sérült a fájl...
elõre is köszi
VeNoN
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
<#eljen>#eljen>
esetleg vkinek nincs meg, megoszthatná velem😊)
Yo, Bitch!
Kiemelkedõ. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ