FankaDeli

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

* nõvéremnek.
hellotok honnan tudnám letölteni fankadeli - álmodtam cimu számát meg a messze a sárban? nagyon fontos léenne hugomnak kérdlek titeket segítsetek.
ChuckyHUN
Ez a furcsa érzés, Valami el van rontva, Éjszaka, Veletek vagyunk... sorolhatnám órákig ugyanis megvan az összes lemeze, és mindet végighallgattam... bennem nagyon mély gondolatok vált(ott) ki.
DE nagyon szeretem!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Csabesz6
igen erröl beszelek.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Maco13
a saláta meg nem megy, lefoglalták a szervert, mert fizetõs ftp is ment róla <#boxer>
Maco13
Csabesz6
www.salatamagazin.com
mondjuk ez nem csak fanka oldal,van minden ami kell😄

de sajna pár napja nem megy a hulye szerver mizeria miatt-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

VeNoN
Van a fankadelinek honlapja?Ha igen akkor lécci megadjátok az URL-t

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

VeNoN
már megoldódoot

VeNoN
ha le akarom tölteni az oladlról akkor beakad a hang és kilép a netbõl!Az én gépem szar vagy nem lehet letölteni?

VeNoN
naon köszi!

Deniz-panelok között
õ is NC tag www.deniznet.hu

VeNoN
http://www.youtube.com/watch?v=ciFGBGui5Lo nézzétek meg naon nagy!Amúgy valaki írja már le hogy mi a háttérzenéjének a címe mert nem tom😊de szerintem fankadeli

YakooZa
megyek is,Ogli G amekkora lol annyira jobb is Fankánál, mert Fanka nál azért nem nehéz jobb lenni... de LL Juniort nem hallgatnák mert inkább RnB..mint Rap..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Prison akkor menny azt hallgass Kugli G-t vagy LL Juniort (bocs ha valakit megbántok) Fanka a legjobb!!!rendes zenét nyomat! Fanka4eva
YakooZa
miért Fanka freestyle tudása jobb??? MEGA LOL
amugy a Fanka maxi gáz..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

nem tudjátok hogy mit jelent az, hogy FankaDeli ? vagy ez mibõl jött ?

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Pheaper
huu mostanába csak fankadelit hallgatok peddig teljesen más mûfajt szerettem eddig :-)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Tojesz
Egyetértek<#eljen>

fankadeli nagyon jó😊
Csabesz6
hááát gyerekek ezaz ember nagyon tud....<#worship><#wow2>

VRSDM
nevetséges aki oltogatja, közbe meg még csaja sincs csak kockul mert a gép az mindig ott van neki
és tetszik nem tetszik FankaFeri emelte fel a magyarUGhiphop-ot
számomra Õ jelenti a hiphop fogalmát. sokkal értékesebb mint valami agyonhype-olt fiftycent aki a freestyle-ba csak néz, és nevet minden második sorba, mert SETÉT .... !!! aki nem hiszi nézze meg, 10 sor után elakad... 😄😄

" ezt most... - mindig volt - normláis " a legjobb számai

u dont have to listen anybody else but me

ScarY MAN
Isten hozott... ...ördög vihet

naon jo album...
mondjuk en csak most talaltam meg ezt a forumot szal ez sem mai album... am magyar ug rap jo... es sztem nem kene leoltani a fankat... aki nem erti hogy mit akar az albumjaival mondani akkor nc ...

...

Maco13
Az utolsó fasírt megvan valakinek rajtam kívül? Egész jó kis EP lett...
LittleL
Veletek vagyunk :

- veletek voltunk s veletek vagyunk veletek élünk s veletek halunk
jaaaah, kezeket a magasba..<#worship><#worship>

a legjobb a klipje.
amikor a lefûrészelt tetejû Wartburgban ülnek.

Tényleg jó klip, még a Vivá-ról vettem fel valamikor videóra. <#wow1><#nyes>

MÉg több ilyen jó szám kellene...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

a zenéje nem rossz, bírom a gyereket is a salatamagazain óta, csak volt egy-két baklövése ami ugy eléggé lehervasztott vele kapcsolatba és mindig ha meghallom a Fanka nevet akkor egy kicsit elgondolkozom....

mind1- egy a lényeg a Nagyszámok törvényét nagyon eltalálták...

amugy a zenéjét sztem MO. legjobb Dj-i csinájják ugyhogy szvsz nem lehet rosssz 😛

Maco13
a zenéjét nem szeretes vagy õt magát?
sztem nem sok értelem volt ennek a topic nyitásnak, ezt nyugodtan meg lehetett volna tárgyalni a HIP-HOP/RAP topicban is, mind1 hamár itt van akkor: én nem nagyon szeretem Fankát ennek több oka van, haggyuk... viszont van egy száma ami iszonyúan tetszik ez a Nagyszámok Törvénye címû szám - eszméletlen jó <#eljen>beszt

báttyó02
szövegei kurvajók,csak a zene nem annyira bejövõs

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maco13
Hello!

Él még ez a topik? Én is nagyon szeretem Fankát, fõleg az új albumot, de a régi számai is nagyon adják. Amúgy idén 21 éves. ha kell valakinek zene tõle szóljon megvan minden
KeKKSZike
Én se szeretem Fankát... Ugyanmár, mit akar ez? 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

FankaDeli - Éjszaka /maxi/

letölthetõ a következõ helyekrõl:

http://www.hiphop.hu/mp3albumok/fankadeli_ejszaka/

http://www.rapnet.hu/fankadeli/ejszaka.htm
Fankáék új albumáról le lehet tölteni egy kis demó anyagot. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe. www.fankadeli.hu/mp3/rapnekeddemo.mp3
csumpi
Ez, hogy veletek voltunk - veletek vagyunk pattogás? Nem tudom. Eleve a kifejezés nem valami jó szerintem amit használtál de azt is meg merem kockáztatni, hogy foggalmad sincs mirõl szól az a szám, bár arra is tippelnék, hogy nem is érdekel 😊 Nincs nagy arca amúgy abszolút fõleg ahhoz képest amit elért. Gondolom azért útálod mert te is Kecskeméti vagy aztán ez valami pszihológiai dolog lehet. Hallottám pár kecskemétit aki útálja de, hogy miért arra egyik sem tudott normál választ adni. Amúgy 20 éves.
nem szeretem azt a nagy arcát. ott pattog hogy "veletek voltunk, veletek vagyunk" közbe meg alig múlt el 18...

-the invisible-

Tele van jófej emberekkel ez a fórum..
emegyajokurvaannyábaazakispöcs!

Nem azért kell szeretni vagy nem szeretni mert hova való hanem azért amit csinál.
Miért utálod?
böfff. nekem szeretni kéne a gyereket mert kecskeméti vagyok de nagyon utááálom 😊)

-the invisible-

Ez egy jó kis magyar rap. Illetve az egész album elég szupááá.
Shaman
ez mi?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Friss letöltés:
FankaDeli - Ne remélj!? /Minden kincsem LP/
http://www.fankadeli.hu/mp3/fankadelineremelj.mp3
← ElőzőOldal 4 / 4