20
-
#20 Végül is ez igaz. ÉS ha megnézitek, miért van lekapcsolva a villany? Csak a kamera (fényképezőgép felől) jön a fény. -
babajaga #19 "Egy szellemfénykép"
Szellemfénykép az anyád kínja. Bárki előállíthatja ha nagy mennyiségű cigarettafüstöt egy elemlámpával megvilágít. A férfi háta mögött a konyhabútorokon látszik a fény.Az a köríves erős fény jellemző az elemlámpákra.Érteni kell a fotózáshoz nem feltételezgetni. -
Lanyaworks #18 az oké, hogy furcsa érzést vált ki, ha infrahangot "hallasz", nade az a szellem ott a képen hogyan alakult ki? egy megoldás már elhangzott (cigifüst), de azt pl. az infrahang hogyan csinálta oda? érdekes fizikai jelenség lehet (hanggal fényt állítani elő) -
SirBubu #16 és hol voltak a fények, vaddisznók és elefántok: a nyúl mögött? -
#12 na, ez egy értelmes hír, ezt nevezem! le a sok láma szellemkedővel:)))
Most már a sok hülyének nem kell fosnia a szellemektől:) -
poach #8 Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy elefánt..... -
#7 Bezzeg ha en fingok meg a szomszed is hallja. Nem igazsag. -
#6 a szellemjaras temakorben sok minden mas is jelen van, es ezek a hm... tudosok kiragadtak 1 jelensegcsoportot, amit meg tudnak magyarazni, csak eppen az infrahang nem magyarazza meg az elalvo gyertyakat (legfeljebb a gyertya furcsa lobogasat, de ha mar elalszik, akkor az infrahang nyomasa akkora, hogy betornek az ablakok osszedol a haz, es a szervezet is megsinyli...) a spontan telekinezist, poltergeist effekteket, es azt, hogy miert kotodik gyakran bizonyos szemelyekhez (talan tudobajos, es infrahangon horog:D) -
Aspyrin #5 Elbasztátok ! Az éjszakai elefánt volt ! :-D -
awender #2 Pedig nem, hanem egy elefánt. -
TheZsenyka #1 Most már értem, mitől tört ki a frász, amikor egy erdőben sétálva fényeket láttam a bokrok között és idegeneket láttam. Infrahang volt. Már azt hittem tényleg idegenek voltak.