Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
én úgy tudom
csak nem tudom a Pio firmware jó-e bele....
Az Asus írókban, pioneer belsõ van ugye?
Breki33
az én LG CD irom kb két lemezt rontott
abból egy a Nero egy meg miattam volt szval....
Mike at home
ugyanakkor a 10e Ft-os LG CD ironak meg semmi baja

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Az LG DVD-ROM egy nagy kalap sz*r, szal en nem vennek LG irot, foleg nem ennyiert

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az LG DVD írókban már Hitachi belsõ van, egyátalán nem ugyanaz, mint a CD-s cuccaik.
a gépem meg nem lassu szerintem.

csak mert eddig plextor cd irom volt, és nemogen bizok az LG termékekben. A plextor dvd iro meg drága...

NeoMaN
arról nem is beszélve, hgy szar vinyóval lassú géppel mi lesz, ha 8x-osan írsz..

Csak a +R lemezt tudja 8X írni, a többit ugyanúgy mint a 4040B. Magyarul nem éri meg.
Másrészt úgysincs még 8X lemez se.
mármint DVD-RW

és mi a különbség a DVD+RW és a DVD-RV között. és mi az, hogy DVD+-RW

DVD+-RW LG GSA-4081B 8X Író 37 400FT

ez vajon megéri? és milyen lehet?

Cheky
Ok, köszi.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Mike
ez mennyire szar?

Toshiba SD-R5112 (4X DVD-R, 16X CD-R)

mondjuk aaz asztali Pio-m elvileg csak a minuszos lemezeket ismeri, szal akár még jó is lehet

csak 17+fa

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Breki33
Asus írója nincs senkinek?
Állítólag azis PIO belsõ
NeoMaN
nekem az van.
most az új 1033-as firmel jó, eddig nagyonnagyon válogatós volt.
ha pénz számít akkor vegyed. de inkább pio106....

Cheky
Nekem is szimpi 😊
Toshibáról van vkinek tapasztalata?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

ZaJanga
nekem is nec 1300-asom van és megvaok elégedve vele.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

trunks666
LOL

Már a 100. lemezemet írtam a NEC ND-1300al amikor a Pioneer még sziklaszilárdan kizárólag a mínuszos formátumot támogatta.

Cheky
ha jól tudom Freecom.
A toshiba 20rugó, de csak minuszt tudd írni. A nec 28ezer, és +-. Többet nem igazán akarok áldozni rá.
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy melyik finnyásabb a lemezekre és mennyire megbizhatóak.

NeoMaN
Sztem pio106 a legjobb választás most. A nec1300-asban milyen belsõ vasn? Pio? Ha igen, akkor azt javaslom...

Cheky
Hello! Szerintetek érdemes megvenni a toshiba 5112 nevû égetõt? Vagy fektessek be 8rugóval többet a Nec 1300A-ba?
Esetleg akinek ilyen van mondhatna pár szót...

Neoman: Ez neked ment, csak ez a sux Opera rakoncátlankodik néha. :-(
Köszike, erre gondoltam én is.
NeoMaN
jah, tûzfal mögûl nem tudtam letölteni...

NeoMaN
Viszi azokat a lemezeket is, amiket eddig kiköpött wron disk üzenettel (fel sem ismerte õket)
Monnyuk én csak ritek g04-est használtam vele eddig, de azokból is volt amit nem szeretett, gyártója válogatta....
(mert ugye csak a licence ritek, nem õ gyártja mindet).
Az új firmware a 1033-as, karácsony körül csinálták a német toshiba sdd közremûködésével.
1033-as a Toshiba 5112-höz
Csak gyári firmware-re megy rá, tehát ha már régiókód mentesítettél monnyuk, akkor vissza kell tenni rá a gyári firmet, majd utána frissíteni evvel.

NeoMaN
RPC 1 - régiókód mentessé teszi a lejátszót
RPC 2 - értelemszerûen 2-es régiókódot kap (magyarországra is ez kell) amit 5x lehet megváltoztatni.

Ha már Firmware-nél tartunk. Mi a különbség az RPC-1, és RPC-2 között? Lehet, hogy láma kérdés, de nem igazán foglalkoztam még eddig a témával.
Wanted
Kösz.
Megnézem.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Punker
privi ment.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Wanted
Hmmm.
És mikorra érkezne meg?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Punker
gyakorlatilag semmi, az egyik dobozos a másik nem.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NeoMaN
igen, de mivel még mindig nincs szabvány, nem tudni ér-e majd valamit.és visszaolvassa-e egyátalán másik lejátszó.

Punker
ez már régi hír.....

[Jakuza]
Errol tudtok valamit?

A Pioneer standja igazi unikumot tartogatott az érdeklõdõk számára a múlt héten megrendezett Las Vegas-i Consumer Electronic Show rendezvényen, ahol a vállalat bemutatott egy különleges firmware-rel felszerelt DVR-A06-os típusjelzésû DVD-írót. A 4x-es sebességre képes, multiformátumú DVD-író jópár hónapja kapható már, azt azonban senki sem gondolta volna, hogy egy ilyen "öreg" modell is képes lehet a kétrétegû DVD-R lemezek kezelésére.
A módosított vezérlõprogramnak köszönhetõen a DVR-A06 képes lett a kétrétegû, körülbelül 8,5 GB-nyi adatot tároló DVD-R lemezek írására. A gyártó a firmware frissítésén kívül más változtatást nem eszközölt a készüléken.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
én elméletileg tudok neked rendelni, de ez Eger.....

Wanted
Hi!
Tudtok mondani egy olyan helyet, ahol lehet kapni Pioneer írót?
Debrecenben sehol sem lehet.
😞(

WiZZaRD
nekem eddig semmi bajom nem volt az olcso lemezekkel...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

NeoMaN
egymilliószor el lett mondva, hogy 300ft-os ganéj lemezekkel ez lesz a vége. Tssék Ritek-et használni.
Nem véletlen olcsó, ami olcsó...

Én lemezre tippelek. Nekem is ilyen van, igaz, crackelt Pioneer a06 firmware, de én akkor is lemezre gyanaxom. De mindjárt jönnek a "nagyok", és majd helyre teszik a dolgokat. :-))
WiZZaRD
Pls egy kis help kellene. TEAC DV-W50D ironal nem tapasztalt senki olyat, hogy megir egy lemezt (en spec noname -r) es a lemezen egy-ket konyvtar nem olvashato, ra lehet tallozni meg minden csak nem hajlando olvasni, a lemez tobbi resze meg jo es rendben olvashato. Ez most dvd lemez hibaja, vagy az iroe...? firmware 1.06 van benne. Ha valaki tapasztalt hasonlo jelenseget vagy barmi tippe van nagyon orulnek a helpnek, elore is koszi!

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Én ott próbálkoznék elõször. Más médiára irni.
Ha az sem, akkor másik gépben kipróbálni az írót.
Gép egyéb paraméterei?
alaplap, táp stb. Sok egyéb dologtól is lehet, de mondom, a legvalószínûbb hogy azt a fajta lemezt nem szeresse. SKCt még nem próbáltam én se.
Szar a lemez, amire irni próbálsz.
Én már irtam vagy 20 DVD-R lemezt, és egyikkel sem volt még ilyen gond.
Punker
olvass vissza...........

Balea
Van valakinek tapasztalata a NEC 2500 DVD íróval kapcsolatban?

Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...

BaLeeX
Csak érdeklõdtem. 😊
Akkor írnál 1x-esen ha lenne valami válogatós asztali lejátszód és a 2x-est nem enné meg.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Nem ez az ami nem tud 1x-en írni?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ZaJanga
Ja!

Akkó ok!

Háát remélem nekünk fog kedvezni ez a szabvány.Ha már egyszer bemutatták talán lessz is belõle v.mi.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját