Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Másrészt úgysincs még 8X lemez se.
ez vajon megéri? és milyen lehet?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Toshiba SD-R5112 (4X DVD-R, 16X CD-R)
mondjuk aaz asztali Pio-m elvileg csak a minuszos lemezeket ismeri, szal akár még jó is lehet
csak 17+fa
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
most az új 1033-as firmel jó, eddig nagyonnagyon válogatós volt.
ha pénz számít akkor vegyed. de inkább pio106....
Toshibáról van vkinek tapasztalata?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Már a 100. lemezemet írtam a NEC ND-1300al amikor a Pioneer még sziklaszilárdan kizárólag a mínuszos formátumot támogatta.
A toshiba 20rugó, de csak minuszt tudd írni. A nec 28ezer, és +-. Többet nem igazán akarok áldozni rá.
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy melyik finnyásabb a lemezekre és mennyire megbizhatóak.
Esetleg akinek ilyen van mondhatna pár szót...
Monnyuk én csak ritek g04-est használtam vele eddig, de azokból is volt amit nem szeretett, gyártója válogatta....
(mert ugye csak a licence ritek, nem õ gyártja mindet).
Az új firmware a 1033-as, karácsony körül csinálták a német toshiba sdd közremûködésével.
1033-as a Toshiba 5112-höz
Csak gyári firmware-re megy rá, tehát ha már régiókód mentesítettél monnyuk, akkor vissza kell tenni rá a gyári firmet, majd utána frissíteni evvel.
RPC 2 - értelemszerûen 2-es régiókódot kap (magyarországra is ez kell) amit 5x lehet megváltoztatni.
Megnézem.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És mikorra érkezne meg?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Pioneer standja igazi unikumot tartogatott az érdeklõdõk számára a múlt héten megrendezett Las Vegas-i Consumer Electronic Show rendezvényen, ahol a vállalat bemutatott egy különleges firmware-rel felszerelt DVR-A06-os típusjelzésû DVD-írót. A 4x-es sebességre képes, multiformátumú DVD-író jópár hónapja kapható már, azt azonban senki sem gondolta volna, hogy egy ilyen "öreg" modell is képes lehet a kétrétegû DVD-R lemezek kezelésére.
A módosított vezérlõprogramnak köszönhetõen a DVR-A06 képes lett a kétrétegû, körülbelül 8,5 GB-nyi adatot tároló DVD-R lemezek írására. A gyártó a firmware frissítésén kívül más változtatást nem eszközölt a készüléken.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tudtok mondani egy olyan helyet, ahol lehet kapni Pioneer írót?
Debrecenben sehol sem lehet.
😞(
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Nem véletlen olcsó, ami olcsó...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Ha az sem, akkor másik gépben kipróbálni az írót.
alaplap, táp stb. Sok egyéb dologtól is lehet, de mondom, a legvalószínûbb hogy azt a fajta lemezt nem szeresse. SKCt még nem próbáltam én se.
Én már irtam vagy 20 DVD-R lemezt, és egyikkel sem volt még ilyen gond.
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
Akkor írnál 1x-esen ha lenne valami válogatós asztali lejátszód és a 2x-est nem enné meg.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Akkó ok!
Háát remélem nekünk fog kedvezni ez a szabvány.Ha már egyszer bemutatták talán lessz is belõle v.mi.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját