Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mért van 3000 ft különbség a két 3500-ös közt,és amit kinéztem vajon mért olcsóbb mint a 2510-es?
Na ezt nem értem 😊
Errõl kéne egy rövid vélemény=
"DVD-R / RW / +R / RW / +R9 NEC ND-3500A (2 ÉV)"
Annyiba kerûl mint a 2510-es,és ez nekem gyanús 😄
Olyan dél körül megyek venni,de még mindig nem tom' ,hogy melyik legyen 😛
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A válaszokat elõre is köszönöm !
Sztem ne vegyél lg-t tegyél méghozzá 1 kicsit válassz másik írót.
Pl: nekem egy Pio 108-as van dual layer király.
Bocsi de konkrétan nem ismerem a két írót. Ha mindenképp ezt veszed meg akkor valaki másnak kell segítenie
Holnap hoznak nekem DVD irot megvetelre...LG4120B vagy 4160B. A ket iro kozott arban alig van kulonbseg, de azert megis megkerdeznem, hogy a 4160B csak annyival tud tobbet, hogy 16X-ossan is tud irni DVD+R-t, mig az elobbi csak 12X-essen?
THX!
A DVD-RAM lemezt speciális filrendszerûnek lehet megformázni, és így nem igényel külön íróprogramot az írása. Tehát bedobod az LG DVD-be, és mint a winyod egy partíciójára úgy másolhatsz rá oda vissza.
UTF 1.5, 2.0, FAT32 stb lehet megformázni. UTF-nek formázva a RAM lemez kompatibilis a DVD-RW formátummal, tehát bármilyen DVD olvasó látni fogja a rajta lévõ adatokat.
És persze ugyanúgy 4.7GB-os az egyrétegû, mint a többi DVD lemez.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Steam: [HUN]Feriggno
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Mi az hogy csak a RAM-ot nem írja?
Sry,totál kezdõ vok a DVD írásban 😛
Meg a Primedisket(vagy mit) is emlegették,bár asszem az ugyanaz mint a Ritek 😛P
ismerös valami fortis lemezre is ez 100ft körül van, tesztelés végett elkértem 1-2 darabot visszaolvasási teszt szép egyenletes növekvõ görbét hozott ki. tehát igy elsõ nekifutásra jó, a többi fél év mulva kiderül 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sztem ezek elég jók
amugy passz, annyit tudok hogy a ritek lemezek egyre szarabbak. forumokon körbenézve azt olvasni, hogy a leggagyibb és a márkásabb ritek lemezek is ugyanazzal a szeriaszámmal jönnek ki, tehát az áron kivül semmi különbség (régen nem igy volt) szal ha 150ért velesz riteket pont azt a szart kapod mint a 90ft os.
Közben lenne mégegy kérdésem,illetve problémám 😛
Haver megkért,hogy tolmácsoljam kérdését =
A Toshiba SDM 1712-es olvasójával behúzza a lemezt,aztán az SDR 5112-esével írja ki.
Namost az a gáz,hogy a frissen megírt RITEK lemezt baszik visszaolvasni!
Tehát a lemezrõl-lemezre történõ másolás megoldhatatlan :/
Az asztali lejátszók gond nélkûl viszik a lemezeket....
Ötlet?
THX!
Egyébként miben jobb ez a 3500-ös?
Már el kéne döntenem,mit vegyek,mert ma vagy holnap esedékes (fizetés van!!😄)
Ja és Ritek lemezt szeretnék írni,nemtom ez számit-e?
Retteketet
Mi a különbség a=
NEC ND-2500A
NEC ND-2510A DVD-irók között?
Az árkülönbség cirka 3000 ft.
<#help>#help>
THX 😊
Retteketet
szerinted ennyi pénzért (10K alatt) lehet ezeknél jobbat kapni?
4X -esen kb menyi idõ megírni egy minuszos lemezt?
Amúgy a két szabvány közt mi a különbség?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Retteketet
Az egyikre több adat fér vagy mi?
Fejsd ki lécci, eddig nem sokat foglalkoztam a témával...
Terminál fórumon azt olvastam, Toshiba új firmware -el egész rendben van, és Ritek dvd vel jól boldogul...
Vagy ez már elavult fórum? Idõköben új szabvány (?) a +os DVD átveszi a - os helyet?
UI: 150ért van Ritek 4X es DVD-R...ezek jók?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!