3392
-
#1549 #5002 -
#1548 Hi!
DVD-írót fogok venni:) de milyet? :))
Nekem többen is azt mondták, hogy a Pioneer 109-es széria elég jó vásár ár/teljesítmény (már ha itt is van ilyen) figyelembe véve.
Vélemények: itt Ti jöttök.... -
szaharin #1547 szerintetek az miert lehet, hogy csak 2szeresen olvassa a dvdket a nero szerint?..kicsit furcsa...NEC 3540.
neronal van olyan hogy nero dvd speed -
#1546 Annak Pio a belseje -
#1545 Nekem egy Nec-3520 döglött be 3 hónap után. Csrélték 3540-re. -
#1544 És az ASUS? -
#1543 Pio, NEC, Benq, Plextor
Másban ne gondolkodj szerintem -
rriicchhiiee #1542 Valakinek van taapsztalata erről az íróról?
Samsung TS-H552
-
MacrosTheBlack #1541 Örülök is, azért vettem. -
#1540 Örülj neki... -
#1539 na akkor no para :D -
MacrosTheBlack #1538 Nekem van egy 106-os, meg egy fekete 109-es, és egyik se szart be. :) -
#1537 Már kezdek biztosabb lenni benne, hogy nem én qrtam el az írót.
Megy vissza gariba, oszt majd megklátjuk, hogy mi lesz... -
#1536 Nem kell megijedned, mindehol van gyarihibas termek ez alol nincs kivetel. -
#1535 ennek a hirnek most nagggyon orulok :D -
#1534 hehe.
Nekem pont egy fekete 109-es szart be :ÐÐ -
MacrosTheBlack #1533 A fekete azon kívül hogy dizájnosabb, állítólag azért jobb mert jobban elvezeti a hőt, így kevésbéfog deformálódni a lemez írás közben, ezért jobb lesz az írás minősége. Állítólag. -
Lacika 79 #1532 loáál, humorgyárosok :DD -
#1531 Hát hogyne volna különbség! A színe :)))) -
#1530 egy biztos van. a fekete jobban megy a gephazamhoz :D -
Lacika 79 #1529 egy láma kérdés így kora hajnalban :P
van különbség a fekete és a fehér 109-es között? mert vamai dereng régről, persze lehet, hogy keverem a dolgokat valami más cuccal -
#1528 rendben, koszi szepen minden segitseget :) -
#1527 Azert az elso dolog legyen az hogy a Firmwaret megnezed, hogy mikori es a legujabbat felteszed ra.
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=2017
Az uj frissitesek altalaban a jobb lemezkezelesert felelosek. -
#1526 kb mi is ennyiért adjuk.
nekem még a106-os van 2,5 év alatt nem volt még okom kicserélni. -
#1525 a helyi kozertben ennyiert szorjak:
Pioneer 109D (16x DVD-R/-RW/+R DoubleLayer/+RW/ & CD-R/RW/IDE/OEM) (brutto) 12.785HUF
fain? :D
ja es koszi a helpet :) -
#1524 109-es Pio-t vegyél. -
#1523 es melyik NEC -et? mert ketto is szerepel
2. NEC ND 3540A
3. NEC ND 3520A -
#1522 jah igen ezt a cikket pont most nyalaztam vegig :) koszi -
#1521 Ennek ennyi az ára. Bár én inkább a NEC-et választanám... -
#1520 Mindegyik DVD iro olcso.
Olvashatsz itt a miertrol is.
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=29321&count5=1 -
#1519 Pioneer DVR-109 OEM fekete DVD-író +/- (13.090 Ft (AFA -val)
nem occso ez egy kicsit? -
#1518 ez nem jott be, tesztek menu nem elerheto, prohardware oldalon meg nem jon be a lap :D -
#1517 Igen az a neve.
Teszteket esetleg talalhatsz a http://www.cdgrab.hu/ oldalon, bar atalakult kisse. -
#1516 oh koszi segitseged :D
esetleg egy tesztet leirast Pioneer -rol merre talalok?
ez a pontos neve? Pioneer DVR-109 ? csak mert riktig ennek nem jon be a tesztelese :D -
#1515 1. Pioneer 109
2. NEC ND 3540A
3. NEC ND 3520A -
#1514 helloka!
na szoval, valaki(k) segitsenek nekem egy piciket. Mivel eddig meg nem vettem es most szeretnek egy DVD irot venni mondhatnatok nekem valami jot. Szoval valami olyan kene ami ar/teljesitmeny szempontjabol kedvezo es birja a gyurodest meg akkor is ha kicsit tobbet van hasznalva. Ja es jo lenne ha nem nagyon valogatna a lemezek kozott. Szoval ne csak kifejezettek TDK vagy Sony hanem akarmilyen. Mert nem biztos hogy mindig tudok pont olyat venni ami kell neki. Mivel alltalaban pont az nem szokott a bltba lenni ami kell :D
PeeTeR -
#1513 Ja.
De nem csak az optika.
Emlékszem még anno a Delta-s belsejű Sony CD-ROM-okra...
Arra a bizonyos "lemez-szétrobbantó" típusra...
Megjegyzés: Mondjuk a legelső CD-ROM-om egy 10x-es Delta volt (5 évvel ezelőtt) - habár az nem robbantott szét lemezeket, de azért "biztos, ami biztos", két hét után lecseréltem egy Asus-ra. -
#1512 Eloszor is kezdenem fejtisztitassal. Ha ez nem jarna eredmennyel, akkor egy OP. rendszer ujratelepitessel, esetleg masik gepbe betetelevel az ironak.
Ha ezek utan sem olvas kezdhetsz remegni, mert bizony a PCs optikai eszkozok kozul a leggagyibb termekeket a Sony szokta gyartani.
Legtobbszor alig tud megbirkozni a lemezek tobbsegevel is ha az nem gyari lemez. -
#1511 Beírod a Google-ba az íród nevét, meg azt h "firmware".
Letöltöd, és frissíted a firmware-t!
Ha ezek után se megy, akkor gar csere.
De az is lehet, h a lemez a rossz! -
luudo #1510 Hello mindenkinek. NAgyon nagy a baj am...van egy dvdirom. A kis szentem a Sony DW-U10A nevre hallgat. Egsezen idaig, tegnapig minden meseszep volt vele. JAtszott, hebe hoba irt is (ritkan szoktam..). Tegnap neroval (ami mar dvd iro is) probaltam megirni egy DVD +R formatumu dvdt. De mar kezdesre bibi volt. Ugyanis nem ismeri fel a lejatszo a lemezt.
Ilyenkor mit szokas tenni???? elvileg olvasna a sony ezt a dvdformatumot, ugy olvastam a neten.
NAGYON NAGYON KENE A SEGITSEG, ELETBEVAGO...
KOSZONOM MINDEN KEDVES HOZZASZLONAK ELORE IS A SEGISEGET,
Tamas