3392
-
#1629 decemberben 10 samsung optikából 12 rossz volt, LG köztudottan tucat termék hosszútávra ne tervezz vele, ASUS-okkal nem nagyon volt baj, de inkább Pio, vagy Nec, vagy ha sok pénzed van Plextor. -
Lacika 79 #1628 ha elbaszódik, a garival szívsz egy fél évig :S -
#1627 Szerintetek melyik jobb DVD író? Melyiket vegyem?
LG
vagy
Asus
vagy
Samsung -
#1626 ha jót akarsz semmit nem veszel ott..... -
Tomyy #1625 Újságban láttam, ilyen TEsco újság. De ott nem volt semmi ráírva és melléírva sem. Csak annyi hogy 16x-s DVD irás és 48x-s Cd írás, ennyi. Ezért kérdem hátha vki már megnézte, vagy vett vagy ilyen -
#1624 hol nézted? mer, ha nincs kiírva vagy ráírva, az már eleve gyanús:))
én éppen most vagyok egy másik ügyben hadilábon velük (nemcsak velük) -
Tomyy #1623 Tudja vki hogy a Tescoban milyen NEC írót adnak 9990 Ft-ért Sulinetbe?? Mármint háynas számú? -
#1622 akkor "véletlenül" kap majd 15 volt-ot és probléma megoldva :) -
izb #1621 Lehet bár ha lesz ilyen PPeter úgyis kiírja.
De lehet hardveresen gyengusabak ezek az írók mint az alap. -
#1620 vagy firmware frissítés esetleg? -
#1619 akkor pár hetet ülök rajta amíg véletlenül tönkre megy és D nélkülire cserélem :) -
izb #1618 Pio -
#1617 DVR-110DBK júliusi gyártású, ez miért nem viszi a RAM-ot? mondjuk 1 fillért nem fizettem rá :) -
#1616 vevő fekete 109-est rendelt, viszont a nagykerből fekete 110-es jött, szal cserélem ki a sajátomra :) a kódot mindgyárt megnézem. -
izb #1615 Viszont jól nézd meg,hogy milyet veszel,mert nem mindegyik DVR-110-as ír DVD-ram lemezt.
Vannak D illetve DBK jelölésüek melyek nem írnak ramot.
-
#1614 mégis csak lesz fekete 110-esem :) -
#1613 annélkül, az LG helyett NEC vagy Pio -
uzsidoboz #1612 és a nélkül? -
#1611 hát a ram miatt vagy LG vagy a 110-es Pio -
uzsidoboz #1610 Itt olvasgatom a hozzászólásokat és nem nagyon tudok dönteni h milyen dvd írót is kéne vennem!
Ahogy látom mindenki szidja a samsungot ismerősöm kereskedő és azt mondta ha abból sem hoznak vissza többet mint asusbol vagy pl toshibából.....
Nekem egy cdírom van samsungból az tökéletesen működik....
Igazából nekem ezeknek a paramétereknek kell megfelelnie egy dvdírónak:
16x/8x/16x, 32x cdrw vagy 24x, dual layer, dvdram írás fekete szín és lehetőleg jó ár... :)(max 20e)
ha vki tud megoldást vagy egy jó ajánlata van please írjon! Kösszszz -
Lacika 79 #1609 8,2 körül, de mindjárt megnézem :) -
#1608 na mindegy a RAM lemezt úgyis csak az asztali íróhoz használom, el leszek én még a 109-essel egy darabig :) -
#1607 2 lemezen volt a film és aszem 8 giga körül volt egy lemez. -
izb #1606 Ha jól emlékszem egyszer kezemben volt,és egy lemezen volt maga a film,és volt még 3 extra is.
-
#1605 akkor dual-on van. vagy a 4! lemezes verzióról beszélünk? amikor a film és az extrák is 2-2 lemezen jelentek meg? -
izb #1604 Durván 8GB,asszem. -
#1603 le mertem volna fogadni, hogy ezt mondjátok majd:)) mekkora egész pontosan?? gyárilag dual layer-es lemezen van? -
izb #1602 Dvd Ram írás.
8x DVD-RW írás -
#1601 amúgy pontosan mivel tud többet a 110-es mint a 109-es? -
#1600 bővített gyűrűk ura részek :) -
#1599 tudnál kapásból olyan filmet mondani amelynek a mérete meghaladta a "normát", azaz a 4,5 GB-ot(4,6 +egy kicsit is enged a nero, asszem)? vagyis tömöríteni kellett? -
izb #1598 Megmondom az őszintét,még soha nem próbáltam,és valszeg ilyen magas ár mellett egy ideig még nem is fogom. -
#1597 a nagyobb filmeket próbáltad már dual layer-esre kiírni? mik a tapasztaltaid? őszintén szólva, ha nagggyon jó filmet kellene "butítani", mert ugye ezek az eljárások azzal járnak, ha jól tudom, akkor érdemes egy ilyenre kiírni vagy nem? ennyit azért már érdemes rá áldozni:)) -
izb #1596 írásra a nerot használom,és a Decryptert.
Utóbitt az isok kiírására.
Ha filmet viszek be,akkor a Shrinket használom,de csak ha tömöríteni akarok.Egyébként decryptert használom.
Ja ha nagyon gáz a film,mert nagy 6-7 giga akkor valami cinema craft encoderes okossággot használok,mint a dvd2dvdr.
Ja ja pio-van abból is a 108-as szeria.
-
#1595 aha, a jó párosítás is lényeg. neked pio-d van ugye? vagy rosszul emlékszem? mintha írtad volna valahol, csak nem itt.
Te melyik progit favorizálod? DVD2DVDR, DVDDecrypter, DVDSchrink vagy a CloneDVD? -
izb #1594 Verbatim,Tdk,Ridata 8x.
Utóbitt használom közel egy éve,és nagyon pöpec.
Ja és a lemez és író jó kombinációja sem árt.
Valszeg e miatt nekem soha nem volt olvasási,és egyéb problémám.
Ez nekem bevált,és ha lenne 10 vinyóm,akkor sem tárolnám rajtuk azokat a dolgokat,melyeket 24 órán belül egyébként is töröltem már:))
-
#1593 itt is melózol? :))
neked melyek a normális lemezek? -
izb #1592 Használj normális lemezt,és nincs gond.
-
Zenszkij #1591 attól, hogy a gyengébb DVDken pl Rivision el el tűnik az adat akár 1 évn belül. -
#1590 nekem a pana asztali RAM lemezt használ azzal kényelmesen átrakom gépre (sokkal gyorsabban, mintha kábelen másolgatnám) és utána már csak szerkesztgetni kell, persze legtöbbször úgyis csak megnézed és törlöd, ahogy a VHs-t is.