3392
  • MaSzKa
    írható DVD lemez tapasztalatok:
    http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=436335&start=600#msg863
  • MaSzKa
    Samsung ott lesz a következő ph-tesztben :-)
  • MaSzKa
    A dobozos verzió nagy előnye, hogy picivel több pénzért nem csak egy színes kartont kapunk, hanem további két előlapot is. Olyat már többször is láttunk, hogy a szokásos, számítógépes bézs mellé odacsomagolják a fekete frontot, de az ezüstszürke még ritkaságszámba megy, annak ellenére, hogy egyre több ilyen színű ház jelenik meg a piacon. Persze, ahány ház, annyi szürke, szóval a Samsung nem fog minden termékkel tökéletesen harmonizálni
  • MaSzKa
    ajándék 3 előlappal - tök jó
  • MaSzKa
    vettél volna samsungot az halk

egyébként a samsung új 20x iroja csak közepesre sikerült
    Hússzoros Samsung DVD-író
  • Inquisitor
    Szerintem néz körül a HWSW és a PH optikai maghajtós részlegében, általában ilyen programokról van sok screenshot mind a meghajtokról, mind a lemezek minőségét taglaló topikokban. Én se emlékszem a nevére ...
  • grebber
    Lenne egy kérdésem.
    A prohardveren amik szoktak lenni dvd iró tesztek ott milyen programmal nézik hogy milyen hibák vannak a lemezen? Mi a program neve tudja valaki?
  • narumon
    "Hallottatok már az LG GSA-H55L nevű íróról? Mi a véleményetek róla?"

Azt mesélik róla elég korrekt iró a jó lemezeket nagyon jó minőségben irja. Egyébként ha tudsz angolul akkor azt hiszem a Cdfreaks.com on láttam ról egy reviewt.
  • grebber
    Elégedett vagyok vele persze. És nagy meglepetés számomra hogyha jól márnek az érzékelől hogy egy ilyen kvalitású procik ilyen hüvös csak.
    Engem már az is ámulatba ejtett amikor elöször beléptem biosba és ott már ott felismerte az usb-s vinyót akár arról is bootolhatnék ez nagy királyság! Most végre felhötlenül tudok game-elni azokkal a játékokkal amik eddig akadtak és csak kisebb felbontásba mentek.

pl cod 2 rébbi gépemen dx9 modba játszhatatlan volt mostmeg megse kottyan neki.

• Inquisitor
    Mondjuk lehet éppen pont attól hangos. Csak elég drága a meghajtókhoz való szilikon rezgéscsillapító.
    (Bár egyszer egy kedves ember elmondta, hogy ő erre a célra méretre vágott traktorgumi belsőt rendszeresített. :D )
  • Met
    meg vannak húzva a csavarok rendesen?
  • Inquisitor
    Jó kérdés, nekem amíg megy a 3500 addig nem cserélek, és az nem volt hangos, meg mástól se halottam.
    Viszont látom összeállt az új gép. Ezt leszámítva elégedett vagy vele?
  • TomBond
    Nekem nem tűnt fel hogy ennyire hangos lenne. Bár az igaz hogy nem halk, főleg a lemez felpörgetésekor.
  • grebber
    Na megvettem a Nec 7170S-et. Szomorú vagyok mert olyan hangos hogy az már szinte szánalmas :( Régebbi kb 2-2,5 éves vagytöbb pio 106-om sokkal csendesebb volt.

Necel valami cd vagy dvd ről filmet akar nézni az ember akkor előte burkolja le az egész gépét igen komoly hangszigetelővel mert akkor a film is hallható lesz :(
  • Met
    mivel többet használod többet is "kopik"
    de most ezért nem fog fél év alatt tönkremenni mert egy olvasó munkáját is ő végzi, használatra van kitalálva, használd :)
  • grebber
    Egy meghajtónak "kophat" az olvasó feje? Mármint ha pl nekem csak 1 irom van ugye akkor azzal irok és olvastatok be mindent ez nem okozhat gondot?
  • TomBond
    Nekem is 7170-es van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
  • Inquisitor
    Jó kérdés, én úgy tudtam a kettő közötti difi, hogy a 7173 tud csal labelflash-t, de most már nem is tudom. Mindkettő 18x-os író, mindkettő 8/6 sebességgel írja a kétrétegű +/- lemezeket, mindkettő 8x-osan írja az újraírhatót, és ha jól tudom 12x-esen kezeli a DVD-Ramot (bár néhol 5x-öst írnak valamiért) ...
  • grebber
    És a 7173 az mivel jobb mint a 7170S??
    Akkor felesleges az a labelflash mert nemtetszenek a vele készült lemezek.Nemhogy megcsinálnák úgy ezeket hogy rendesen nyomtasson rá mint a DVD nyomtató :D
  • Inquisitor
    Nincs vele baj, nem rossz író. De van a 7173-ból is SATA verzió.
    A Labelflash egy lézer gravirozós móka spéci és drága lemezekre. Filces firkánál jobb, de nyomtatható lemez olcsóbb és szebb.
    Samut én se ajánlgatnám senkinek ...
  • grebber
    Most szeretnék satás dvd irót venni kérném hogy ajáljatok valamit szerintetek melyik a jó márka?

Amit kinéztem az a NEC AD-7170S!

Micsoda az a LabelFlash?

Samsung irókat minden boltos lehuzta azt sehol nem ajálják.
  • MaSzKa
    nero burning rom 7.10 német
  • Blekk Síp
    Köszönöm!
  • Met
    mindegy mivel írod, feltéve ha a szoftver támogatja a DL-es lemezt
    DL-es DVD kiírása javalott ImgBurn-el, a rétegváltási pont miatt
  • Blekk Síp
    Nevezetesen sorozatot akarok rá írni, és mivel angol és magyar hang is van egy-egy .avi-n, így csak 2 rétegűre fér rá.
    Ezért kérdeztem.
  • Inquisitor
    Nem sok értelme van a kérdésednek. Ha sima fileokról van szó, akkor bármivel, csak véletlenül se legyen nagyobb a file 2GB-nál, ha pedig nem számítógépen akarod lejátszani, akkor 1GB-nál. De kétrétegűre már az ára miatt is inkább DVD filmet szokás írni ....
  • Blekk Síp
    Hali!
    Milyen progival tudok 2 rétegű dvd-re írni .avi fájlokat?
  • MaSzKa
    ird be google-ba és nézd meg az infot
  • MaSzKa
    trafó hiba is lehet
    kontakt hiba stb. meg kell vizsgálni
  • REALista
    Szasztok!
    A Pioneer DVD-RW DVR-108 -as tud duplarétegű dvd-t írni?Nagyon fontos lenne.Thx
  • remetetetem
    Visszaviszem most már mindenképpen. Az nem lehet hogy magával a géppel van valami gond? Mert már ez a 2. író benne, és ez sem jó. Bár valamivel jobb mint az első. Az első 45-50 percig írt meg egy dvd-t. Valszeg ott kell hagyjam a gépet pár hétre. Visszaküldik stb. Ez van. Megírom majd a fejleményeket. Háta más is járt így.
  • MaSzKa
    gariba vidd vissza
    vagy probáld ki másik gépbe
    1 jo samsung ilyet nem csinál énnekem a 2. iróm már és a 3. is samsung lesz az biztos tökéletes ps2 pc dvd audiocd. stb
    mindent ír és mindent olvas
  • remetetetem
    Próbaképpen kiírtam egy dvd-t menüvel. A filmet folyamatosan lejátszotta, de a menüvel küzdött 10-15 másodpercet. Hát nemt tudom... Lehet máshol van a gond. Talán érdemes lenne egy teljesen új, márkásabb írót vennem. Nincs tippem...
    Elnézést ha csetként használnám a fórumot, de ha lenne szerkesztés funkció, akkor igénybe venném.:)
  • remetetetem
    Végül sikerült, csak explorer-el kellett megnyitnom. A verziószám most is "SS03". Majd kiderül ért e valamit a dolog.:)
  • remetetetem
    Eddig jutottam a frissítéssel.
    firmware
    Létezik az hogy nincs újabb firmware? Mert a lemez ikonra kattintva nem történik semmi. Köszi előre is a segítséget!
  • remetetetem
    Köszi a tippet!;)
    Miből gondolod hogy a frissítés megoldja a problémám? Csak kíváncsiságból kérdem.:] Még sosem frissítettem meghajtó firmware-t, de ha ez megoldás, akkor legyen. TDK lemezzel próbáltam az írást. Amire írtam az egy 10 db-os 16 szorosan írható fajta, kék színű.
  • monor87
    Sziasztok
    Hallottatok már az LG GSA-H55L nevű íróról? Mi a véleményetek róla?
  • Met
    ne használd chat-nek a fórumot !!!
  • MaSzKa
    és vegyél tdk-lemezt de a jobbik fajtából
  • MaSzKa
    samsungodd.com firmware frissités kell