3392
-
#2672 hali
van egy pioneer 112D irom,és frissitettem a 1.22 fw-re.
kérdés: az update fájlt hogyan leeht törölni,mert nem engedi,valami használja azt,de mi? -
#2671 Ezzel én is igy vagyok :) -
Inquisitor #2670 Ellenben Samut akkor se vennék ha 5 vagy 10 év gari lenne rá. -
Inquisitor #2669 Dobozos Pio-ra is 2 év van, csak a T. magyar forgalmazó az A07/107 óta nem hoz be dobozost. :( -
#2668 1év garancia - vitz
Samsung-ra 2év van -
#2667 lg h50l -el lájtscib-rltem 1-et
mire rájöttem hogy kell 2h volt
A legújabb lightscribe driver -
#2666 Pioneer az jó azzal nem nagyon lehet mellényúlni. -
#2665 "4081a volt nek és hawernak 4082b-ja van még most is azok jók mindent olvasnak lehet nagyon karcos is"
Olvasásra tényleg jók de az irási minősége ebből mindkettőnek elég ramaty :( -
virs lee #2664 Én egy 212-es piot vettem a napokban, eddig elégedett vagyok. És végre kidobtam az utolsó IDE kábelt is a gépezetből. ~~ -
#2663 4167 -esem volt az ugy irta a TDK dvd-t hogy nem lehetett vissza olvasni semmivel csak 1 részét
4081a volt nek és hawernak 4082b-ja van még most is azok jók mindent olvasnak lehet nagyon karcos is -
#2662 Mondom ez a LiteOn 20A1P a mostaniak közül a legjobb,pedig most éppen ezek vannak használatban nálam; Nec35550, Plextor 755A, PIoneer 111 és 112 és LG H42N. -
virs lee #2661 Nekem is volt egy notiíróm liteon, ppeter szerint nem rossz az. -
#2660 Az még a jobbik hir lenne, jelenleg a legjobb meghajtóm egy LiteOn 20A1P, pedig van itt körben egy pár :D -
Inquisitor #2659 Jó, de elég régen az a hír járja, hogy a drága jó Plextor az Asushoz hasonlóan áttér LiteOn bélésre ... :-/ -
virs lee #2658 Ezt mondom.
// Saját gyártású = Sanyo, mert hát Plextor gyár az nincsen. -
Inquisitor #2657 A 4081 és 4163 legendásan jó volt, de volt egy pár legendásan sz*r modelljük is. -
Inquisitor #2656 A Plextools csak a saját gyártású meghajtóikkal megy ha jól tévedek, olyan meg mostanában nem sok van/lesz ... -
#2655 ÉS ezáltal ugyanaz az egész mint egy NEc drive csak kétszer annyit kérnek érte. Persze ettől még meg lehet venni csak semmi értelme. -
virs lee #2654 Mellesleg az a NEC csip se szar, csak nem megy vele a PlexTools. -
virs lee #2653 Te lehet hogy nem sorolnád, de a Plextor igen. ^^ -
#2652 Na pont, hogy szvsz a régiek nem voltak jók, akkor menekült mindenki az LG iróktól. -
#2651 Hát barátom ezzel foglalkozgatok, amit irtam az mind saját első kezes tapasztalat nem mások által próbált beirkálások. Az általad linkelt H55N pl kb 1 hónapja volt nálam hoszabb ideig tesztelgettem, teljesen korrekt minőséget égetett 8x tempóban ennél többel irni meg bazinagy baromság, néhány percért nem éri meg feláldozni a minőséget. Előtte a H22Nt tesztelgettem ez meg mégjobb volt, de most éppen egy H42N ketyeg a gépemben az LG közül és ez is korrekt. Egyébként a prohardvernél nekem kissé mértékadóbb a www.cdfreaks.com itt nézz szét. És! Továbbra sem azt mondom, hogy az LG a legjobb iro (botorság is lenne ezt állitani) de a samsungnál azért jobb. És mégegyszer; a samsung legnagyobb baja hogy 10-ből 4-5dbot mindig visszahoznak hogy beszart. :( -
#2650 a régi az jó volt pl 4081a volt nekem régen -
#2649 hát barátom olvassgass utána
lg-vel sok ember nem elégedett én se nálam 2-volt az új szériából
van itt egy h50l le is tesztelem
de nem kell mert itt azt irják hogy igazam van:
20c LG DVD iró Drive teszt -
#2648 "Az új Plextorban is NEC chip van, a PlexTools azzal NEM működik!"
Jah azt mán nem is sorolnám plextorok közé. Az egy szégyen :( -
#2647 Én nem lennék nyugodt akkor sem ha csak 1db sárga pettyem lenne :o -
virs lee #2646 Az új Plextorban is NEC chip van, a PlexTools azzal NEM működik! -
#2645 hm,a kép valamiért szar let,kevesebb joval a sárga pötty.
bár az iro 3 éves köbö,lehet kénne valami uj csak azt nem tudom melyik. -
#2644 Nem a program szabja meg a teszt korrektségét hanem az eszköz amin fut. Jelen esetben a dvd író. Ez egyébként nem sikerült valami jól :D -
#2643 Ezekebn az uj neroban a tesztek mennyire korektetk?
pl erre értem -
#2642 Külső USBs LG. Tipusszám most nem jut eszembe de bárhol találhatsz. -
#2641 Namost ez igy azért nem egészen igaz. A NEC régebbi gépei nagyon jók voltak mióta a sonyval közösködnek (Optiarc) azóta nem vagyok tőle hasraesve. Pioneer 112 hozza a kötelezőt azzal nem lehet melléfogni, Plextor eléggé felejtős lett csak a tesztjei miatt érdemes használni irásra sokkal jobb írók is vannak. Az újabb LG írók (főleg a Panasonicosok) nagyon korrekten irnak és nagyon sokmindent tudnak, ráadásként nagyon jól olvasnak is, szal azért most az LG-t éppen nem húznám le. A Samsung ir-ir de még mindig szerintem átlag alatti a minősége és továbbra is nagyon sok döglik meg belőle. A LiteOn-nak vannak még nagyon jó írói, ezek beszerzésén is érdemes elgondolkodni! -
#2640 milyen külső dvd írót tudnátok ajánlani...vagy esteleg tablet pcbe - hp nc 4000 be valamilyet -
virs lee #2639 A pio pl. mindig is jobb volt, a pio 212-es és a plextor 810 meg ugyanazt a chipet kapta mint a nec 7173, szal... -
#2638 "Sziasztok. Az normális dolog, ha kinyitom a dvd író tálcáját, és belül halványan világít a lézer? Hogy becsúkva világít-e, azt nem tudom, de szerintem nem szabadna neki. Samsung SH-S182M-röl lenne szó. Egyik nap vettem észre, de ettöl függetlenül jól müködik. Köszönöm a választ előreis."
Samsungnál teljesen normális, mert ha nincs beszerelve a tetején ahol az információs matria van ott van 1 kis ablak és akkor világít ha a fej aktív (azt tanácsolom ne nagyon nézegesd mert lehet nem tesz jó a szemnek)
azért jó ez mert szétszedés nékül tudják megállapítani hogy beszart -e a fej vagy nem
mikor én is előszőr láttam én is meglepődtem -
#2637 NEC se rossz de többi az nem igazán jó csak átlagos az lg meg egyensen szar -
#2636 Hát azért maradjunk annyiban ha jó írót akarsz venni akkor nem samsungot ajánlunk... -
#2635 hát te nem sokat értesz hozzá az az 1 az biztos
de itt 1 link olvasni tudsz - okosodj
Samsung 182D Test -
#2634 Bár közvetlen nem olvastam a teszteket de 3 féle progival szokták nézni. Kprobe, Plextools és Nero Cdspeed. Sokkal fontosabb azonban hogy milyen driveal tesztelsz, mert egyrészt nem mindegyik tudja és ami tudja azok közül is van ami baromságokat irkál. -
virs lee #2633 3 előlapért már megéri... ^^ A samu írók nem épp az élvonalba tartoznak.