Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
BURN.HU / CDGRAB.HU
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem, ha írót akarsz venni, csak a Pioneer jöhet szóba.
púúúúú
LG GSA H22L
Akarok venni aegy lightscrib-es dvd írót. kinéztem egy LG GSA HL22L modell-t.
Mi a véleményetek?
Tuti, hogy nem a lemez illetve a meghajtó a rossz, mivel egy másik vinyón lévõ windows esetében ezt a hibát nem produkálja. Van valami ötlet, hogy hol és mit kellene beállítani/átírni, hogy újraírhatónak lássa a lemezeimet?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ha lehet, mivel, hogyan?
Az író NEC ND 3551
elõre is köszönöm..
Akkor sztem NEC író + Verbatim lemez lesz a választás:).
Üdv.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
1.) A Nero 7-nél más is tapasztalt olyat, hogy a telepítõnél egyéni telepítéskor az egyes modulok (pl Showtime ... ) méretére olyan elképesztõ nagyokat ír, hogy az már hihetetlen. Eleinte a nagyobbakra pl képszerkesztõ, videó konvertáló 4-5 Mb, de legutóbb az egyikre kapásból rávágta az 1600MB-ot a telepítõ. Miközben jelenleg nero mappa 312 MB-os.
Ezek a mappák vannak benne:
Adobe\
Core\
Nero\
Nero BackItUp\
Nero CoverDesigner\
Nero Fast CD-DVD Burning Plug-in\
Nero ImageDrive\
Nero Mobile\
Nero Recode\
Nero ShowTime\
Nero StartSmart\
Nero Toolkit\
Nero Vision\
Nero WaveEditor\
Szóval nem raktam fel mindent. Mielõtt vennék egy új írót felrakom mindenképp a Nero 6. Ultrát, ami régen is fenn volt.
2.) Milyen lightscribe-os DVD írót tudtok ajánlani?
Én az LS mellett szavazok jelenleg. Szerintem elég negatívum az, ha csillog, nem minden szögbõl látható a lemez és még negatív hideg érzést is kelt az LF. Nem mondom, hogy az LF rossz, de egy hangyabokányival jobban kedvelem az LS-t.
Az LG-t mellõzném, bár, amit kinéztem annak alapja meg az LG 4166 írója. Ez a HP 840i író lenne. Találtam egy helyet, ahol 9800 Ft-ért tudnám beszerezni. Legalábbis ennyi volt múltkor most levették az árlistáról. Megkérdeztem van-e még. Ma mondták még 1 utolsó van. Ha nem találok jobbat azt veszem.
3.) A Samsung íróknál ezt a furcsaságot találtam:
"Firmware Live Update
Az újabb médiák folyamatos támogatása és automatikus frissítése az Interneten keresztül a legújabb firmware verzióval."
Ez marha rossz szerintem. Gondoljunk bele. pont akkor frissítené az illesztõ programot mikor épp áramszünet van és szinte biztos, hogy tönkre is megy akkor az író. Most biztos mondaná valaki, hogy akkor is lehet áramszünet, mikor én manuálisan frissítem. Ez igaz, de mondjuk honnan tudja a gép, hogy épp odakint vihar tombol és összeérhet 2 villanyvezeték vagy akármi =áramszünet.
Tudna valaki mindháromra válaszolni?
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
az más kérdés hogy jól írja e ki...:D de bízok benne még.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(nero és alcoholla próbálkoztam:( )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A LS és LF lényegében ugyan az, a PH-n olvashatsz errõl (is)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
DVD írót szeretnék venni s ebben kérném a segítségeteket :).
Szal kinéztem egy Pioneer DVR-111D OEM +R/+RW/DL 16x/8x/8x, -R/-RW/DL 16x/6x/8x -t.
De ahogy olvastam a NEC-ek is jók, csak ott van olyan hogy Labelflash + LightScribe, csak nemtum hogy ezek mit jelölnek :S, szal ebben kérném a segítségeket.
Elõre is köszönöm
Üdv
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Teszt.
Nekem is gondom van az LG GSA-4164B dvd írómmal, nem ír és nem olvas dvd-lemezt, csak cd-t, de azt hibátlanul, tud valaki erre valami jó megoldást?
1.01-es firmware van rajta.
Elõre is köszi.
Az LG 4163B dvd íróm képtelen lezárni a Philips DVD+ 16X-os lemezeket, sajnos utólag se tudom lezárni õket csak olvassa a végtelenségig õket.
Gondolom A firmware(A102-es) még nincs felkészítve ezekre a lemezekre.
Melyik verzió firmware-t ajánlátok biztosan?
Kösz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
És is nemrég jártam hasonló módon. Nekem ez a dolog, megoldotta a problémát.
LG GSA-4082B dvd íróm van.Pár hete nem olvas be se cd-t, se dvd-t.Írni sem tudok vele. Már frissítettem a legújabb firmwarrel (A209) , de semmi.
Van ötlete valakinek, hogy mit lehetne még megpróbálni?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Minõségteszthez meg érdemes a legújabb Nero CD-DVD Speedet használni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ne erõltesd nincs értelme.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
* George Benson : White Rabbit *
teszt itt
beleolvasva a nec meg hangos :) igaz sokat ugyse írok szal addig hadd zörögjön :)