Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prohardver.hu-n olvasgassatok fõleg az új tesztekbe
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
én 1 asusaba gondolkodok
úgy tudom nem a legjobbak
ti mit tudtok róla
a TTH02 azzal meg voltam elégedve
[img]http://ipon.hu/_userfiles/Image/Svindler/USB_writer/Samo_front.jpg
"Mai három DVD-írónkról is kiderült egy s más. A Samsung SH-S203B a nyári kánikulában és egy régebbi firmware-rel sokkal gyengébben teljesített, mint most, a hûs õszben kicsit továbbcsiszolt vezérlõszoftverrel. Igaz, hogy a 20-szorosan írt Verbatim DVD+R-rel gondjai voltak, de a másik három Verbatim korongot sokkal jobban írta meg, mint korábban. A mínuszosakon mutatott káprázatos minõség miatt most különösen ajánlott címkével díjazzuk. Bár nem volt annyira szuper, mint a Samsung, az Optiarc AD-7170A is jól dolgozott, hozta azt a szintet, amit korábbi tesztünkben SATA-s testvérmodellje, az AD-7170S, így ajánlott minõsítést érdemel. Kár, hogy nem tudtuk rá feltenni a legújabb firmware-t. Nyári, kánikulás eredményéhez képest javított az LG GSA-H55N is, különösen a nagy sebességû írásnál. Többnyire tartotta a lépést az Optiarckal, így szintén ajánlott címet kap. Összességében a modern DVD-írókról elmondható, hogy nemcsak gyorsak, de nagyon jó minõséggel írnak. Ha tehetjük, ne nagy forróságban fogjunk neki fontos adataink archiválásának!"
Verbatim DVD-R 16x
Samsung SH-S203B
Ajánlom ezt az oldalt. Nekem ez a firmware van Dee's AD-7173A 1.M1 modified firmware. Azthiszem az rpc1, d emár régen frissítettem.
Lényeg, hogy ne legyen CD/DVD a meghajtóba mikor flasheled. Flashelés után restart, ha nem érted a bitsetting beállításokat, akkor hagyd alapon, ha zavar, hogyx alapon van, akkor olvass utána és állítsd be ahogy te jónaklátod.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
1. "és ?eres a kábel" - ez mi?
2. "frissitst firmware" - azt hogy kell mi a lényege (sry de dvd író ügybe nem vok vmi pro:P)
3. vettem már vagy 10et nem az a baj
masteren van e
és ?eres a kábel
frissitst firmware
vegyél másik lemezt
Köv. lenne a problémám: vettem egy Optiarc AD-7173A típusú írót, de ha beteszek egy üres dvd-t akkor azt írja ki hogy incorrect function (a cdket és azokat a dvdket amelyiken van adat simán olvassa...)mi lehet a baj?HELP!!
javaslom ha 1x lesz rá lehetõséged hasonlítsd össze a konkurenciával is
nekem volt Lg 8x 16x 18x és lightscribe verzió is egyedûl a régi 8x-esel voltam megelégedve
volt nálan nec és pioneer is de mikor megvettem a samsung sh-w162c-t azóta csak samsungot veszek most 182A-van és én is 183L-re akarom kicserélni,m ert mikor még vettem nem tudott lightscribe-t
az új 20x-osok se rosszak ha azt vesszünk 6500ft brutto az áruk és 2év garancia jár hozzá
Vettem egy Pioneer 212D írót.
Miért nem engedi sem az Alcohol sem a Nero 2x-esen megírni azokat a lemezeket amit a régi Nec-el meg engedett?
Ugyanarra a Verbatím fajtára akartam írni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
meg a sata kábel vékonyabb így több helymarad a levegõnek az áramlására
esetleg firmwarefrissités segít annyit hogy 1-2 lemezt megtudsz vele irni nekem a tdk-t azt megírta de az újraírhatót nem
vegyél samsung 18x-os-t azok közül az összes bagyonjó esetleg 20x-os de azok már nem annyira jók de olcsóbbak
ezek mindenféle lemezt írnak és olvasnak is és 2év gari van rá
Légyszi akinek volt ilyen "hibája", vagy tudja, hogy javítható ki, írjon
Kösz, antirex.
Samsung-ra lehet mondani mindenevõ - eddig mindent belvasott nekem persze a flexkorongot<#finom>#finom> azt nem
A segítségeteket szeretném kérni. Ezekközúl az írók közûl szeretnék vásárolni de nem tudom melyik a legjobb.
NEC AD-7170A
NEC AD-7173A
Pioneer DVR-112D
Pioneer DVR-212D
Most egy NEC ND-2500A íróm van 3 éve a mai napig hibátlan mindenevõ mindeníró, ehez hasonlót vagy akár jobbat szeretnék, a szívem inkább a NEC felé húz, de úgy hallottam miután egyesült a SONY val gyengébbek lettek az írók, ki tudja mi az igazság. Aki tud segítsen.
Ssajnos teszteket nemnagyon találtam.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
a lényeg az, hogy rendeltem amazonon asszonypajtásnak egy dvd-t, amit nem tud lejátszani, mert más a régiókód. gondolom usa és kanada kód van rajta, ami nem túl szerencsés így európában. meg lehet ezt valahogy kerülni, vagy mehet a kukába a dvd?
Tehát vagy kamu eredményeket írt (remélem) vagy übersz*r a driver, azt meg kétlem, ezért kamura tippelek.(3.3 meg 4/5? Lol)
Ha felébe kerülne én is ilyet vennék, BD lejátszónál viszont tényleg sokkal olcsóbb, és ugye DVD/CDt is tud írni. Már csak arra kell vigyázni, hogy ha gyári BD lemezt le akarsz játszani, hogy a VGA és a megjelenítõd HDCP-s legyen.
Nem kis befektetés, ezért akinek van ilyen, kérem írja le a tapasztalatait...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
de vegyél inkább SH-183L
az tud Libescribe-t és csak 300ft-al drágább
2év garival vedd
Pioneer 212D 8.800,-
NEC AD7173S 8500,-
Hát irás módon sokat nem lehet trükközni, de akkor megint elõjön, hogy miért használ valaki (ezekszerint szar) philips lemezt amikor ugyanannyi (vagy olcsóbb) a verbatim.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ezen hawer is meglepödött"
Attól hogy ez igy volt attól még nincs mindenevõ dvd iró. És ezt arra irtam, hogy mindegyik dvd iro mást és mást ir jobb minõségben. Csodákra egyik sem képes. Szarból nem lehet várat épiteni és még sorolhatnám.
A TDK NEM gyárt dvd lemezeket mégegyszer mondom. Kb 1 éve kiszállt. A gyártósorokat átállitották BR lemezek gyártására.
ezen hawer is meglepödött
tdk dvd-rw nem tudta megirni ahogy a pioneer az se pedig az 1. a firmware frissités nálam