3392
-
#2912 Az a baj vele, hogy nem Samsung. :)
Nekem is Pioneer van és ír mindent. -
#2911 Miért mi baj a Pioval? Nekem ugyanez az író van és elégedett vagyok vele. -
#2910 -
#2909 Tényleg jó a Samsung SH-S 202 SuperWritemaster, nem bántam meg, hogy nem vettem megint Pioneer 212DK -t -
#2908 ilyen íróval még nem találkoztam pedig volt már nálam 3-4 féle
ezt program tudja? -
balazs255 #2907 >> "a PO/PI hibák kiadását" ez mi akar lenni
javítását?
Az olyan hibákról is ad jelentést a drive, amik még nem okoznak adat hibát, mert még a hiba javító algoritmusok képesek javítani. De ez figyelmeztetés, hogy nemsokára valószínűleg nem tudom visszaolvasni az adataimat helyesen. -
#2906 Samsungot vegyél mert az mindent ír és olvas is
"a PO/PI hibák kiadását" ez mi akar lenni
javítását?
-
balazs255 #2905 Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy melyik DVD írót vegyem, de nem tudom, hogy melyik támogatja a PO/PI hibák kiadását. Azt nagyon valószínűnek tartom, hogy a Pioneer-ek támogatják, mert egy régi listán fel vannak sorolva. De például a Samsung írók támogatják? Köszi,
Balázs -
#2904 azért vagy láma mert nem próbáltad ki szervízbe hogy tényleg jó e
ha nem jó akkor csesszék meg
fellépés kérdése a dolog
oda kell verni 1et az asztalra hátha észhez térnek -
#2903 Ez vicc.
Láma vagyok mert beviszem szervízbe ők meg leszarják, ha elindul rajta valami akkor visszadják? Ha totálisan nem megy semmi rajta akkor nyögdécselik, hogy adnak egy újat, nemtudják mi lett vele, de ,,letesztelték" és tényleg nem megy.
Szóval aki láma az a szervízben lévő "tesztelők", nem azért adtam ki pénzt egy eszközre, hogy kapjak 2 év kamu garanciát, mert ez az. Már ott tartok, hogy árammal szétégetem a vga chipjét, hogy a monitor meg se jelenítsen semmit, és visszaviszem szervízbe. -
#2902 erre azt kell mondjam láma vagy
ha ezt produkálja valami ott valami szar
vidd vissza cseréljék ki verd őket fejbe vele és törd szét rajtuk
ha nem cserélik ki jelentsd fel őket a megfelelő helyen
de lehet ta raktál valamit rósszul össze és azért fingott ki
pl. nem elég kikapcsolni a gépet szereléskor hanem ki is kell húzni a konnektorból biztos ami biztos
-
#2901 Kép címét másolni, (majd böngészőbe beilleszteni) nem rákattintani, SG le van tiltva imageshacken. -
#2900 Ma már ezt a garancia dolgot sem kell kézpénznek venni.
Pl van egy tft monitorom, (3év garancia minden monitorra) 2 éve kaptam. Középen van benne két függőleges csík, mintha ,,beleégett" volna annak a játéknak a képe amivel sűrűn játszom, és néha ablakban.
Kb 1 hónapja felhívtam a központi szervízt, elmondtam mia gondom vele, másnap jött a ups futár és elvitte a kozponti szervízbe, ami nem Magyarországon van. 2 hét után megkaptam ugyanazt a monitort amit elküldtem, tesztelénél ez állt: ,,We tested, OK".
Bekapcsoltam, de még mindig ott volt a két csík, persze megfelelő szín és színátmenetnél lehet észrevenni.
Június végén vettem egy videókártyát, agp-set (prohardver oldalán különösen ajánlott kategória... ), mert komplett konfig váltásra kicsivel több pénz kell. A kártya a megvásárlás utáni 4. naptól kezdve ilyeneket produkál:
Kép1
Kép2
Ha leteszem a játékot tálcára majd vissza, akkor pedig ilyen lesz .
Kártyát persze elvittem szervízbe, lefolyása ugyanaz mint a monitor esetén. Semmit nem javítottak rajta, ki sem cserélték, visszakaptam a rossz kártyát úgy hogy semmi baja.
Amit néztem ahiba lehetséges okaira:
-driver hiba: 5 féle nvidia drivert kipróbáltam 4 eredetit és egy módosítottat, mindegyiknél jelentkezett.
-vga memória: levettem a vga memóriájának alap órejeléből 50 MHz-et, a hiba úgyis előjött.
-túlmelegedés: Volt hogy játék közben néztem a hőfokot, 55-66 C° között volt. Fórumon olvastam hogy valakinek 72-75 fokos ugyanaz a kártyája, és semmi gondja vele, meg írták neki, hogy az még tűrhető.
-alaplap: régi nf2es lap, de egy régebbi kártya 4 évig ment vele gond nélkül.
U.I.: Tudom amit írtam annak a nagyrésze nem ide tartozik, de nem vagyok jó véleménnyel a szervízekről. -
#2899 mondjuk eddig még nem ment tönkre magától Samsung termékem
1 monitor fingott ki amit eleve úgy vettem le volt ejtve és széttört benne a nyák panel -
#2898 ha elszáll akkor sincs bajom mert 2ÉV GYÁRI SAMSUNG garancia van rá nem úgy mint a pioneer nec asus stb. -
#2897 Már várom mikor száll el az a samsung. Egyébként nem értem minek ennyire befojásolni a másikat, ha érdekli a dolog elolvas pár ,,friss" tesztet, majd eldönti melyik. Ha nem ért hozzá, úgyis névalapján dönt, pl váhá Samsung, otthon ilyen TVnk van, biztos jó lesz, vagy váá LG ilyen asztali DVD lejátszóm van, biztos nem lesz gond vele. -
#2896 nekem samsung-om van is a 2év alatt nem találkoztam olyannal amit nem írt volna meg
samsungodd.com itt van a legújabb fw
neroból 7.10 regisztrált vagy újabb javasolt
Samsung-ból a 183A és a 183L (lightscribe) a legjobb -
Veno #2895 Köszi. Tényleg érdekes problémád van. -
#2894 Én LG-vel úgyanígy vagyok, de nekem csak a DVD-R-t nem képes megírni egy ideje, viszont haverom gépében mindent megír.
Vettem Samsung-got én is, és jó az a LS ha van, és nem drágább egy mezei DL-esnél....
(viszont DVD-R-t ez sem írja, úgyhogy nem az íróval van baj, sem rendszerrel, mert friss win sem írja a DVD-R-t nálam)
Én alaplap, vagy valami kábeles dologra tippelek, ami végett nem írkál meg bizonyos típúsokat.
Bár érdekesnek találom, hogy más egyébb lemezt megír...
Kb.: 7500FT
LS-es lemezek meg -+ ban egyaránt 300-350ft kzött vannak. -
Veno #2893 Hali!
Két kérdésem is lenne hozzátok:
1. LG 4163B dvd íróm már csak a sima+-r-res lemezeket hajlandó megírni, az rw-t, ram-ot fel sem ismeri. Meghalóban lehet? Firmware frissítést érdemes megpróbálni? (bár ehhez a típushoz a legfrissebb is 2éves)
2. Ha cserélni kell akkor egy Samsung SHS-203B-t néztem ki, egyáltalán érdemes lightscribeset venni? -
#2892 ha Samsungot vettél volna tutti nem lett volna áramszünet -
#2891 javítás: 8x max írás DVD5 -
#2890 Én pedig mindig pioneer párti voltam... -
#2889 Most nem értem, azért mert kiírtam az adatait, az nem azt jelenti, hogya annyival is írok okoska, /X soha nem írok jobban sima DVD5 -öt, és miért ne lenne Dual layeres író, hisz az van a dobozán ráíra Dual layer-kétrétegű, DVD9...
Másik, sokkal gyorsabban olvassa a lemezeimet fel, pioneer max 10x olvasott, ez a samsung SH 202J 16x viszi fel az adatot a wincsire, és nem szarakodik a lemezekkel, hogy néha 4x tuja csak írni a TDK -t és a verbatimot, mert a pioneerokkal mindig ez volt a bajom minden típusnál... -
#2888 felesleges neki mondani, fanatikus
várok egy olyasmi hszt, hogy " NEC íróm van, éppen írtam és áram szünet lett, elrontotta lemezt" MaSzKa válasza: miért nem vettél Samsungot -
#2887 ez a kisker marketingje nem a Samsung-é
"Ezen a marketing rizsán borultam egy jót. Ezer éve nincs nem Dual Layeres író, aki meg 20x-osan ír egyrétegű lemezt vagy 12x-esen kétrétegűt" -
#2886 12x-esnél gyorsabban írni nem érdemes
magamnak 4x-ba irok -
Inquisitor #2885 Na meg nem mellékesen LiteOn belsős 20x-os író is elöbb volt, most meg már van NEC és Pioneer is 20x-os. Csak minek??? -
Inquisitor #2884 "a leggyorsabb technológia 20x DVD+-R; DVD dual Layer 9GB 12x stb..."
Ezen a marketing rizsán borultam egy jót. Ezer éve nincs nem Dual Layeres író, aki meg 20x-osan ír egyrétegű lemezt vagy 12x-esen kétrétegűt, az meg is érdemli a végeredményt :D
MaSzKa, én nem állítom, hogy ne lenne jó a Samu, de még az általad linkelt teszt se azt mutatta, hogy annyira jó lenne amennyire te személyesen hypolod. ;) -
shrike7973 #2883
-
#2882 -
#2881 visszaolvas, író vissza visz és csere 1 sasmung-ra -
#2880 Samsung -
dzsozefo #2879 Pioneer DVR-212D dvd-iróm van, és nem akarja megirni a dvd-ket irás hiba és leáll kb 1% után ugy h nem is irt semmit a dvd-re, valakinek valami ötlet? -
shrike7973 #2878 Lol...
Nekem pioneerem volt mindigis és nem untam meg mivel nemis látom sose :FD...
Ház... -
#2877 Én eladtam most a PIONEER 111DK -at és ma vettem egy SAMSUNG SHS 202J writemaster -t, 3 ajándék elölap készlettel, fehér, ezüst, fekete, és a leggyorsabb technológia 20x DVD+-R; DVD dual Layer 9GB 12x stb...
Eddig PIONEER -em volt mindig, már 3 éve, meguntam... -
grims #2876 hello
NEC AD-7173S
Pioneer DVR-212DBK
szerintetek melyik a jobb? különbség kb annyi,h a NEC tud labelflash-t, ami mondjuk nem nagyon érdekel, de mind2 7k.
vagy van esetleg más javaslatotok? -
a mínuszos DVD-R terjedt el jobban :-) -
#2874 Hmmm, ez aztán a különbség.
:DDDDDDDD -
#2873 pfffff