3392
-
#2872 Elpaszoltam a Pioneer 11DK íromat, csak gondolkozok rajta, hogy milyet vegyek, valószínű, hogy most nem maradok a PIONEER -nál.... -
#2871 Samsung-ot kellet volna venned -
#2870 Az általános igazság: A vindóz szar. -
#2869 Hali!
Most vettem egy Pioneer DVR-212D SATA dvd írót a gépembe, de valamiért nem akarja az XP felismerni.
Egy ABIT KV8 Pro alaplapon megy a rendszer 32 bites XP proffal. A bios felismeri de a wondows nem :(
Mi lehet a gond? -
#2868 ez nem a "Samsung dvd írók" topic, befejezheted a kampányolást... -
#2867 -
#2866 lge.com fw frissítés+nero legújabb regisztrálva
próbáld ki
dvdinfopro tesztprogi kiirja mit tud az íród -
5 éve ezt használom, egy-két ezer lemezt megírtam vele, lehet, hogy csak 800-at nem tudom, de valóban sokat.
Eddig semmi gondom nem volt vele, csak gondoltam mert régi, ezért nem írja a 8.5 gigás lemezeket, de utánna néztem
-
#2864 Nekem is ilyen vót, és én nem tudok vele duplát írni, asszem csak a 4163 és az felettiek tudnak. -
pedig nekem is már 2éve van Samsung íróm W162C
csak a tálcával volt gondom mert én ott szoktam belökni és 1x majdnem letörtem
ami most van azt nyáron vettem az is tökéletes csak nem tudsz Lightscribe-ot ezért lehet eladom és veszek Samsung S-183L-t
a ph tesztek is igazolnak a Samsung 2-3éve a legjobb író
megbízhatóság és kompatibilitás szempontjából is -
Inquisitor #2862 Ilyet, hogy jó lett mind, akkor szokás állítani, ha összes lemez le lett tesztelve (amit kétlek) és pl. 6 hónap után is olvasható az egész (a híres LG pl. itt bukott el sok olcsó lemezzel!), de az, hogy megírta még nem jelent semmit. ;) -
#2861 továbbra sem érzek késztetést, hogy Samsung írót vegyek... -
#2860 Samsung - javítva -
#2859 megvolt a teszt: a Sasmung író 300 Promociós DVD-t gyártott meg 3nap alatt és bírta, elméletileg az összes lemez jó lett -
#2858 annyiba kerül az új is -
#2857 Eladó Pioneer 111D 5000Ft garis -
#2856 a - -os lemez terjedt el jobban -
#2855 alkalmas
de ezt az írót kerüld el jó messzire -
Ha már itt tartunk, a külömbséget leirná valaki mi a + és - os lemezek között?
-
#2853 Pioneer szerintem az a tuti! -
#2852 LG gsa 4160b
Szerintetek alkalmas ez dupla rétegű, 8.5 gigás lemez írására?
Hogyan tudhatom meg, azon kívül, hogy kipróbálom?
Köszönöm a választ!
-
#2851 jővőhéti munkám a cégnél az lesz hogy 150 reklámvideót kiírjak
úgyhogy 1 tartós tesztnek nézünk elébe
a fönőknek én javasoltam ezt az írót, mert nekem is ez van
meglátjuk, hogy most mit is tud:-)
ha esetleg nem jelenkeznék akkor a fönők agyonvert:-)
Samsung SH-S183A
-
#2850 az megvan, de ezt kapom --> #2828 -
#2849 Letöltöd a hivatalos oldalról a firmware-t és elindítod. Pár perc alatt fel is rakja.
-
#2848 hogy kell? -
#2847 Igen, én.
Egy Pioneer 110-et. -
Inquisitor #2846 A vita a 6.6.0.x-ről szólt, azóta a hatosból volt még kismillió verzió szerintem. -
Inquisitor #2845 "Dzsunka gyártó gagyi lemezei meg nem érdekelnek, verbatim dvd-r 16xorost 80 Ft-ért tudom venni."
És ki a görcs beszélt gagyi lemezekről? Szerinted a márkás gyártóknál nem változik az alapanyag meg a médiaazonosító???
A régi szoftvert meg anno sokan megszívták, mert mindenki 6.3-as Nerot tudott "szerezni" aztán még a 8x-os írókat se kezelte jól, nemhogy az újabbakat. Ha neked megy jól, akkor érezd magad szerencsésnek ;) -
#2844 updateelt már vki pio írót? -
#2843 New and Improved Features in Nero 8 :
* Direct access to all features from the project launcher
* High Definition format support
* Xbox 360™ and PlayStation® 3 streaming features
* Blu-ray Disc and HD DVD burning support
* SecurDisc data protection support
* Copy a disc with just one click
* Graphics optimized for Windows Vista™
* Continual free updates
Ezek számomra elhanyagolható dolgok, hd-dvd, vagy blu-ray írót nem kapni minden sarkon és még nem vágják utánad 8k-ért.
aki meg sose frissít semmit, az szidja X gyártó lemezét, vagy Y gyártó meghajtóját, közben meg User Error van.
Elmondom, hogy az írom fiatallabb mint a 6.6.0.16 Nerom, mégis tudok vele DVDt írni. Dzsunka gyártó gagyi lemezei meg nem érdekelnek, verbatim dvd-r 16xorost 80 Ft-ért tudom venni. -
#2842 ? hiányzik az első mondatról. -
#2841 Nero 6al nem lehet DVDt írni DVD ramot, pluszost, minuszost. az iylen baomság mint LS, stb, meg nem kell. Nero 7 meg inkább visszafelé fejlődött mint előre. -
Inquisitor #2840 Ezze csak az az apró gond, hogy az író progi frisseségétől és a firmware-től is függ milyen médiát képes megírni jól a meghajtó, aki meg sose frissít semmit, az szidja X gyártó lemezét, vagy Y gyártó meghajtóját, közben meg User Error van. -
#2839 De azt sem mondanám, hogy firmware, mert a legfrisebb 1.29 van rajta, igaz az is réginek számít, de újabbat nem adtak ki
Megnézem ezt az IMGBurn, mondjuk ultra isoval nem probáltam...
De már 4 -et elk*rt -
#2838 Neronál már régóta a 6.6.0.16-nál megálltam, nem kellett nekem újabb mert mikor kipróbáltam a 7est az elég bugos volt, és elég lassan töltődött be. :) -
#2837 Hányszor kell leírni neked, hogy próbáld ki az ImgBurn-t?
Serpa: azok hackelt fw-k, nem hivatalosak -
#2836 nero 7+ alcohol 120% al
Samsung és Nec íróval
bár a sony-nec-et nem szeretem -
#2835 Valaki írt már DVD9 -et, milyen progival
Sima adatot is mivel sikerült -
#2834 megnézettem egy infotool-al az írót.
furcsa, h azt írja a legutóbbi verzió van rajta és nincs szükség updatera, másrészt pedig OEM termékként látja.
OEM verzióknál pedig 8.xx verziójú firmwareek vannak.
érdekes ... -
#2833 ahol előfordulhatna a leírás ott nincs, v csak "átnézek" felette.