Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Másik, sokkal gyorsabban olvassa a lemezeimet fel, pioneer max 10x olvasott, ez a samsung SH 202J 16x viszi fel az adatot a wincsire, és nem szarakodik a lemezekkel, hogy néha 4x tuja csak írni a TDK -t és a verbatimot, mert a pioneerokkal mindig ez volt a bajom minden típusnál...
várok egy olyasmi hszt, hogy " NEC íróm van, éppen írtam és áram szünet lett, elrontotta lemezt" MaSzKa válasza: miért nem vettél Samsungot
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Ezen a marketing rizsán borultam egy jót. Ezer éve nincs nem Dual Layeres író, aki meg 20x-osan ír egyrétegû lemezt vagy 12x-esen kétrétegût"
magamnak 4x-ba irok
Ezen a marketing rizsán borultam egy jót. Ezer éve nincs nem Dual Layeres író, aki meg 20x-osan ír egyrétegû lemezt vagy 12x-esen kétrétegût, az meg is érdemli a végeredményt :D
MaSzKa, én nem állítom, hogy ne lenne jó a Samu, de még az általad linkelt teszt se azt mutatta, hogy annyira jó lenne amennyire te személyesen hypolod. ;)
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Nekem pioneerem volt mindigis és nem untam meg mivel nemis látom sose :FD...
Ház...
Eddig PIONEER -em volt mindig, már 3 éve, meguntam...
NEC AD-7173S
Pioneer DVR-212DBK
szerintetek melyik a jobb? különbség kb annyi,h a NEC tud labelflash-t, ami mondjuk nem nagyon érdekel, de mind2 7k.
vagy van esetleg más javaslatotok?
a mínuszos DVD-R terjedt el jobban :-)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most vettem egy Pioneer DVR-212D SATA dvd írót a gépembe, de valamiért nem akarja az XP felismerni.
Egy ABIT KV8 Pro alaplapon megy a rendszer 32 bites XP proffal. A bios felismeri de a wondows nem :(
Mi lehet a gond?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
próbáld ki
dvdinfopro tesztprogi kiirja mit tud az íród
5 éve ezt használom, egy-két ezer lemezt megírtam vele, lehet, hogy csak 800-at nem tudom, de valóban sokat.
Eddig semmi gondom nem volt vele, csak gondoltam mert régi, ezért nem írja a 8.5 gigás lemezeket, de utánna néztem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pedig nekem is már 2éve van Samsung íróm W162C
csak a tálcával volt gondom mert én ott szoktam belökni és 1x majdnem letörtem
ami most van azt nyáron vettem az is tökéletes csak nem tudsz Lightscribe-ot ezért lehet eladom és veszek Samsung S-183L-t
a ph tesztek is igazolnak a Samsung 2-3éve a legjobb író
megbízhatóság és kompatibilitás szempontjából is
de ezt az írót kerüld el jó messzire
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szerintetek alkalmas ez dupla rétegû, 8.5 gigás lemez írására?
Hogyan tudhatom meg, azon kívül, hogy kipróbálom?
Köszönöm a választ!
úgyhogy 1 tartós tesztnek nézünk elébe
a fönõknek én javasoltam ezt az írót, mert nekem is ez van
meglátjuk, hogy most mit is tud:-)
ha esetleg nem jelenkeznék akkor a fönõk agyonvert:-)
Samsung SH-S183A

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy Pioneer 110-et.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És ki a görcs beszélt gagyi lemezekrõl? Szerinted a márkás gyártóknál nem változik az alapanyag meg a médiaazonosító???
A régi szoftvert meg anno sokan megszívták, mert mindenki 6.3-as Nerot tudott "szerezni" aztán még a 8x-os írókat se kezelte jól, nemhogy az újabbakat. Ha neked megy jól, akkor érezd magad szerencsésnek ;)
* Direct access to all features from the project launcher
* High Definition format support
* Xbox 360™ and PlayStation® 3 streaming features
* Blu-ray Disc and HD DVD burning support
* SecurDisc data protection support
* Copy a disc with just one click
* Graphics optimized for Windows Vista™
* Continual free updates
Ezek számomra elhanyagolható dolgok, hd-dvd, vagy blu-ray írót nem kapni minden sarkon és még nem vágják utánad 8k-ért.
aki meg sose frissít semmit, az szidja X gyártó lemezét, vagy Y gyártó meghajtóját, közben meg User Error van.
Elmondom, hogy az írom fiatallabb mint a 6.6.0.16 Nerom, mégis tudok vele DVDt írni. Dzsunka gyártó gagyi lemezei meg nem érdekelnek, verbatim dvd-r 16xorost 80 Ft-ért tudom venni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."