3392
-
#2992 ph addikt véleménye is hasonló az enyémhez :D -
#2991 kár hogy semmit :-( -
#2990 "Az 552B bevallottan szériahibás volt a pickup miatt. Ez a termék lassan 3 éve nincs már forgalomban. Ha csak most cserélte a 7173-ra, akkor megérdemli, mert időközben simán kicseréltethette volna egy 16 vagy 18x Samsungra (W162C vagy S182D tipusokra). Ezek (főleg az utóbbi) rengeteg elismerést kapott a minősége miatt itthon és külföldön is..." -
#2989 mennyit fizet neked a Samsung? -
#2988 "Ekkor jöttek a nagy csalódások. Először is a Plextor nem ismerte fel a Ricoh alapanyagú Philips DVD+R 8x lemezt, majd a négyszereset is csak 2,4-szeresen volt hajlandó megírni. Visszaolvasni már nem tudta. Ugyanez volt a helyzet a DVD-RW-vel, amit már a teszteléshez használt PX-716A is kiköpött, és ugyanúgy nemet mondtak a több mint 45 perc alatt elkészült, drága kétrétegű DVD-re is. Szomorú, hogy még a Philips újraírható CD-t sem sikerült tisztességesen elkészíteni, és a sima CD-n is rengeteg hiba volt." -
#2987 -
#2986 -
#2985 nincs -
#2984 DVD-ket nem igen lehettúl írni
CD-ket 700MB helyett 712MB megy rá
amúgy mindenkinek az új Samsung SH-S203P 2év 20x Lighscribe 7eFt írót javaslom -
#2983 Szerintem a Samsung többet is tud rá írni -
Inquisitor #2982 Újraírhatóból a DVD+RW talán kiforottab, hsizen bő egy évvel elöbb jött ki, sok asztali felvevő azt támogatta alapból újraírhatóból, viszont kemény 35Kb-al kevesebb fér rá. :) -
Inquisitor #2981 215-ös nincs még? :) -
#2980 en is probalnek donteni Pionner 212 vagy 115 kozott ( sata vs ide)
any input? -
#2979 http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=samsung+203p&min=&max=&image1.x=0&image1.y=0 -
#2978 akk viszont ez az amit rendelni kell? :D:D -
#2977 és ezzz? mondjuk ha azt mondjátok h jó az a samsung akk csak megéri azt a 8-8,5e ft-ot -
#2976 2 hónapja jelent meg:D -
#2975 Normális DL lemezre kell írni és akkor nincs ilyen gond. (Verbatim, Ricoh)
Ez most a legújabb Samsung író? Lehet, hogy veszek egyet. -
#2974 erről 1 regény lehet irni
1xűbb ha Samdungot vestel .D -
#2973 éss mi a külömbség a pluszos és a minuszos lemezek között? :S pl DVD+RW - DVD-RW -
#2972 ez a pio 6500ft ezt se ingyen szállítják -
#2971 plusz posta? :S -
#2970 egyik srác panaskodott a bizonyos DL lemezeket nem ír meg
ajánlottam is ilyen hibáktól mentes Samsung SH-S203 ver.P írót ami Lightsribet is tud 2év gari és mindösszsen 7000Ft -
#2969 Hi all. Ez kb mennyire éri meg? :D -
#2968 Több gépbe is kipróbáltam az írót és mindegyikbe ezt csinálja. Lehet tényleg el kéne adjam valami baleknak. Amúgy meg a Crysis-t szerettem volna épp kiírni, meg régebben más új játékokat, de eddig 4 duálost baszott el. -
#2967 Mit írtál volna? Ha filmet akkor ImgBurn-t használj. 2,4x-es sebességgel.
Törölj le minden virtuális meghajtó készítő progit, cserélj ide kábelt. -
#2966 add el -
#2965 A 8-as Nero van fent és a legújabb filmware. Vennék én új írót, ha lenne rá pénzem, de nincs. És próbáltam Verbatime, Philips és Memorex duálos dvd-vel is, de egyiket se hajlandó kiírni. Viszont a sima cd-ket és dvd-ket frankón írja! És a poén, hogy a garija 10 napja járt le! -
#2964 vegyél Samsung SH-S203 ver. P Sata 20x Lightsribe 2év 6700Ft
az majd megirja
amúgy másik lemezel, fw frissitva? és nero ujjal is csinálja? -
#2963 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek miért nem ír meg egyetlen duálos lemezt sem a Pioneer 111-es íróm? Kiírja, hogy lézer beállítási hiba és ennyi. :( Köszi! -
#2962 Sokan panaszkodnak a TDK lemezekre.
Használj Verbatimot. -
#2961 Ez értelmes megközelítés, köszi.
1. nem is tudod milyen íróm van, de fos. Birom a "minden szar csak ami nekem van az az isten" hozzáállást!
2. Számszerint 3 féle íróval próbáltuk, eredmény mindig ugyanaz, és kapaszkodj meg: a fos íróm, másik gépben TÖKÉLETESEN működik, ergo törli a szóban forgó lemezt! -
#2960 Sziasztok.
TDK -Res DVD-t állandóan írási hibával kidobja a gép kb 50%nál. Mitől lehet ez?
(satas dvd író, ha ez számít) -
#2959 az íród 1 fos
vegyél Samsung Sata 20x Lightsribe 2év 7eFt-ért -
#2958 Sziasztok!
Segítség kellene:
ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sőt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
Ez mitől lehet???
Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
Érdekes hogy neki működött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelőt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!
-
#2957 Próbáld frissítine a firmwaret vagy újraflashelni azzal ami rajta van. (CD, DVD addig ne legyen az íróban! ) -
DaEMoN007 #2956 csá.az mi a frásztol lehet,h mikor akaro dvdt írni neron mindig azt irja ki,h lézer beállítási hiba,utana ujrainditom a gepet,felirja de rosszul.kb 1 honapos nec dvd irom van.vki help -
virs lee #2955 Mivel a dvd író árak eléggé a hugyfos kategóriába tartoznak, már nem érdemes szenvedni a gagyikkal. Pio 212D / NEC 7191 mind megvehető 7k alatt, a többit el lehet felejteni. -
#2954 Dobd ki a régit, vegyél újat. -
#2953 Hello!
Nekem az a problémám az LG íróval, hogy csak az RW DVD-ket írja meg! A sima R-eseknél pedig kiirja h cd írás hiba. Amikor egy hozzáértő ismerősömnek felvetettem, ő azt mondta h az nem lehet mert ha az R-eset nem irja akkor az RW-t sem tudhatja! Márpedig így van! van valakinek ötlete? Máshol is olvastam ezt a problémát csak a választ nem! segítségeteket köszönöm