3392
  • MaSzKa
    ph addikt véleménye is hasonló az enyémhez :D
  • MaSzKa
    kár hogy semmit :-(
  • MaSzKa
    "Az 552B bevallottan szériahibás volt a pickup miatt. Ez a termék lassan 3 éve nincs már forgalomban. Ha csak most cserélte a 7173-ra, akkor megérdemli, mert időközben simán kicseréltethette volna egy 16 vagy 18x Samsungra (W162C vagy S182D tipusokra). Ezek (főleg az utóbbi) rengeteg elismerést kapott a minősége miatt itthon és külföldön is..."
  • Met
    mennyit fizet neked a Samsung?
  • MaSzKa
    "Ekkor jöttek a nagy csalódások. Először is a Plextor nem ismerte fel a Ricoh alapanyagú Philips DVD+R 8x lemezt, majd a négyszereset is csak 2,4-szeresen volt hajlandó megírni. Visszaolvasni már nem tudta. Ugyanez volt a helyzet a DVD-RW-vel, amit már a teszteléshez használt PX-716A is kiköpött, és ugyanúgy nemet mondtak a több mint 45 perc alatt elkészült, drága kétrétegű DVD-re is. Szomorú, hogy még a Philips újraírható CD-t sem sikerült tisztességesen elkészíteni, és a sima CD-n is rengeteg hiba volt."
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • CSOCSO
    nincs
  • MaSzKa
    DVD-ket nem igen lehettúl írni
    CD-ket 700MB helyett 712MB megy rá

amúgy mindenkinek az új Samsung SH-S203P 2év 20x Lighscribe 7eFt írót javaslom
  • Met
    Szerintem a Samsung többet is tud rá írni
  • Inquisitor
    Újraírhatóból a DVD+RW talán kiforottab, hsizen bő egy évvel elöbb jött ki, sok asztali felvevő azt támogatta alapból újraírhatóból, viszont kemény 35Kb-al kevesebb fér rá. :)
  • Inquisitor
    215-ös nincs még? :)
  • CSOCSO
    en is probalnek donteni Pionner 212 vagy 115 kozott ( sata vs ide)

any input?
  • MaSzKa
    http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=samsung+203p&min=&max=&image1.x=0&image1.y=0
  • 22Barna22
    akk viszont ez az amit rendelni kell? :D:D
  • 22Barna22
    és ezzz? mondjuk ha azt mondjátok h jó az a samsung akk csak megéri azt a 8-8,5e ft-ot
  • MaSzKa
    2 hónapja jelent meg:D
  • davidka003
    Normális DL lemezre kell írni és akkor nincs ilyen gond. (Verbatim, Ricoh)
    Ez most a legújabb Samsung író? Lehet, hogy veszek egyet.
  • MaSzKa
    erről 1 regény lehet irni
    1xűbb ha Samdungot vestel .D
  • 22Barna22
    éss mi a külömbség a pluszos és a minuszos lemezek között? :S pl DVD+RW - DVD-RW
  • MaSzKa
    ez a pio 6500ft ezt se ingyen szállítják
  • 22Barna22
    plusz posta? :S
  • MaSzKa
    egyik srác panaskodott a bizonyos DL lemezeket nem ír meg
    ajánlottam is ilyen hibáktól mentes Samsung SH-S203 ver.P írót ami Lightsribet is tud 2év gari és mindösszsen 7000Ft
  • 22Barna22
    Hi all. Ez kb mennyire éri meg? :D
  • Higany
    Több gépbe is kipróbáltam az írót és mindegyikbe ezt csinálja. Lehet tényleg el kéne adjam valami baleknak. Amúgy meg a Crysis-t szerettem volna épp kiírni, meg régebben más új játékokat, de eddig 4 duálost baszott el.
  • Met
    Mit írtál volna? Ha filmet akkor ImgBurn-t használj. 2,4x-es sebességgel.
    Törölj le minden virtuális meghajtó készítő progit, cserélj ide kábelt.
  • MaSzKa
    add el
  • Higany
    A 8-as Nero van fent és a legújabb filmware. Vennék én új írót, ha lenne rá pénzem, de nincs. És próbáltam Verbatime, Philips és Memorex duálos dvd-vel is, de egyiket se hajlandó kiírni. Viszont a sima cd-ket és dvd-ket frankón írja! És a poén, hogy a garija 10 napja járt le!
  • MaSzKa
    vegyél Samsung SH-S203 ver. P Sata 20x Lightsribe 2év 6700Ft
    az majd megirja

amúgy másik lemezel, fw frissitva? és nero ujjal is csinálja?
  • Higany
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek miért nem ír meg egyetlen duálos lemezt sem a Pioneer 111-es íróm? Kiírja, hogy lézer beállítási hiba és ennyi. :( Köszi!
  • davidka003
    Sokan panaszkodnak a TDK lemezekre.
    Használj Verbatimot.
  • Scrat
    Ez értelmes megközelítés, köszi.
    1. nem is tudod milyen íróm van, de fos. Birom a "minden szar csak ami nekem van az az isten" hozzáállást!
    2. Számszerint 3 féle íróval próbáltuk, eredmény mindig ugyanaz, és kapaszkodj meg: a fos íróm, másik gépben TÖKÉLETESEN működik, ergo törli a szóban forgó lemezt!
  • Ikarus
    Sziasztok.

TDK -Res DVD-t állandóan írási hibával kidobja a gép kb 50%nál. Mitől lehet ez?
    (satas dvd író, ha ez számít)
  • MaSzKa
    az íród 1 fos

vegyél Samsung Sata 20x Lightsribe 2év 7eFt-ért
  • Scrat
    Sziasztok!
    Segítség kellene:
    ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sőt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
    Ez mitől lehet???
    Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
    Érdekes hogy neki működött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelőt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
    Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!
  • Mardel
    Próbáld frissítine a firmwaret vagy újraflashelni azzal ami rajta van. (CD, DVD addig ne legyen az íróban! )
  • DaEMoN007
    csá.az mi a frásztol lehet,h mikor akaro dvdt írni neron mindig azt irja ki,h lézer beállítási hiba,utana ujrainditom a gepet,felirja de rosszul.kb 1 honapos nec dvd irom van.vki help
  • virs lee
    Mivel a dvd író árak eléggé a hugyfos kategóriába tartoznak, már nem érdemes szenvedni a gagyikkal. Pio 212D / NEC 7191 mind megvehető 7k alatt, a többit el lehet felejteni.
  • Mardel
    Dobd ki a régit, vegyél újat.
  • kovacsgeri
    Hello!
    Nekem az a problémám az LG íróval, hogy csak az RW DVD-ket írja meg! A sima R-eseknél pedig kiirja h cd írás hiba. Amikor egy hozzáértő ismerősömnek felvetettem, ő azt mondta h az nem lehet mert ha az R-eset nem irja akkor az RW-t sem tudhatja! Márpedig így van! van valakinek ötlete? Máshol is olvastam ezt a problémát csak a választ nem! segítségeteket köszönöm