3392
  • mademan
    everest
  • Aquli
    idióta kérdésem: dvd-írót akarok venni, hogyan nézzem meg, hogy sata vagy eide kell?
  • MaSzKa
    http://www.sg.hu/cikkek/58393/22_szeres_dvd_irot_keszitett_a_samsung
  • MaSzKa
    A Samsung megkezdte a világ leggyorsabb DVD írójának tömeges kiszállítását. A WriteMaster SH-S223 egy olyan túlírási lehetőséget kínál, amely a lassabban írható korongokon is lehetővé teszi a többszörös írási sebességet. A gyártó közleménye szerint az OverSpeed technológia segítségével a felhasználók 16x-osan írható lemezeket akár 22x-esen is megírhatnak vagy a 8x-osan írható lemezeket 12-szeres sebességen. Kiemelik, hogy az alacsonyabb sebességű nyersanyag sokkal olcsóbb, mint gyorsabb társaik, ezáltal a felhasználók pénzt takaríthatnak meg, miközben gyorsabban írják a lemezeiket.
  • MaSzKa
    FSP-t vettél vagy milyet?

minek cseréltél?
  • Tozoka
    Sziasztok!
    Aprobléma a következő:
    Múlt héten kicseréltem a tápot 400w-osról 450 w-osra .
    Azóta ha dvd-t akarok írni (neroval)1%-ig ir uána kiírja , hogy reset történt.miért van ez?
    Réka SOS
    kérlek válaszoljatok
  • DarkSector
    Cső
    Nem ide illik, de nem találtam vinyos topic-ot.
    Szóval az a gondom, hogy egy p5k se alaplapom van és egy ide-s vinyón volt eddig a windows azon volt, és mellette egy 80-as sata vinyo.
    de most kiszedtem az ide-t és egy másik 400-as sata-t tettem a 80-as mellé és most a 80-as-t nem látja a gép.
    csak a feladatkezelőben.
    És nem tudom, hogy hogyan állítsam vissza.
    Át kell jump-erelni?????
  • MaSzKa
    és miért nem?
  • Met
    Te csináltad? Mert nekem nem jön be :)
  • MaSzKa
    hihi

a banner jó lett?
  • Met
    Na most térdelj a sarokba de rögtön, az isten Samsung nem, az Indonéziában
  • Met
    ezekkel nem csodálom, kivéve a Verbatim-et.
    Ezeket próbáld ki
  • virs lee
    Minden ott készül.
  • DaEMoN007
    csak az a baj,h kb. 10 fajta lemezzel ezt csinalja,pl fortis,benq,verbatim,imation,traxdata,ridisc stb..
  • Met
    nem szereti azt a lemezfajtát
  • DaEMoN007
    csá.nemtudja vki megmondani,h miert csinalja azt a dvd irom,h 4xen vagy nagyobb sebessegen az iras elejen kidob egy power calibration errorral,vagy ha netalán elkezdené irni akkor meg elrontsa a dvdt,2xen meg gond nélkul felirja az osszes dvdt?a legujabb firmware van rajta.tipusa Optiarc AD7173
  • MaSzKa
    plextor se a régi

régen a legjobbak között vlt most meg beleszürkült a középmezőnybe
  • Met
    és?
  • MaSzKa
    Plextor alján szokás szerint a márkanevet birtokló, japán Shinano Kenshi Co., Ltd. cégnevet találtuk, a termék pedig Kínában készült

ph
  • Met
    a Plextorra is 2 év gari van...
  • MaSzKa
    garancia és a jótálás sem ugyanazt jelenti
  • MaSzKa
    megnézném a 2 író közül melyik ír meg több lemezt

samsung-nál az oem-re is 2év gari van

és ha veszel samsung terméket kötelesek adni hozzá samsung külön garancia levelet

nec, asus, stb.-hez ilyen nem jár csak még az LG-hez van ez
  • Sanyix
    Nemnagy dolog, az optiarcos nec egy szar és mindig az volt, mert a sony belenyúlt :)
  • Met
    az a baj, hogy neked csak a Samsung létezik, bárkit (!) megkérdezek mit ajánl legalább 2 típust mond, a szememben Te nem vagy hiteles információ forrás, nem csak az írók terén, semmiben, elvakult fanatista módon csak 1 dolgot vagy képes elfogadni és bármi más szar
    ne vedd sértésnek, ez van
  • Inquisitor
    Ne vedd csesztetésnek kedves MaSzKa, csak tényszerűen szeretném pl. ÉN tudni, hogy TE szerinted miért érdemesebb ezt venni, mint egy NEC 7193, 7200, 7203, vagy Pioneer 112/212, 115/215 meghajtót?
  • Inquisitor
    Nem tudom mitől tesztgyőztes, az általad sokszor linkelt teszt alapján tök közepes volt.
    Olyan meg nincs, hogy Toshiba, olyan van, hogy Toshiba-Samsung.

Bár tény, hogy nehéz átlátni a helyzetet, olyan neves gyártók tünnek el, mint a BenQ, az Asus áttért Lite-On bélésre, a Plextor meg LG írót árul a neve alatt ...

"2év egybőli cseregari is a legjobb"
    Elvileg értelmes helyeken mindegyikre ennyi ha dobozos.

"és nem is drága mx 7eft"
    Mint összes többi.
  • Solten
  • Mardel
    Nem baj, ha objektívan közelíted meg a dolgot és nem rádumálod.

Tehát pl. leírod mi a választék a megbízható írókból leírod melyik miben jobb, és hagyod, hogy akinek segítesz az eldöntse melyiket veszi meg és nem rábeszéled.
  • benkoszabi
    nálam a samsung ne mfavorit..félreneértse senki..semmivel sem szeretnék jobban samsungot, mint nec-et vagy asus-t. csupán szubjektiv tapasztalatokra támaszkodom....ha ez vkit vigasztal
  • MaSzKa
    akkor a Toshibát ajánlom

az miért baj ha leírom, hogy melyiket érdemes venni?

szerintem sok embernek segítek evvel
  • benkoszabi
  • Mardel
    Most reklámozz kicsit másik gyártót. Mert unalmas oldalakon keresztűl a te samsung fanboykodásodat látni, főleg egymás után 10 hozzászólásban. Nemtudom fórum helyett miért nem chatelsz inkább? Vagy csak felejtsd el az sgt.
  • benkoszabi
    az engem nem nagyon vigasztal :S - azért ha minden hónapban az üzletbe jkell visszafutkároznom, az nagyon nem jó
  • MaSzKa
    de kérem ott a 2év gari

visszaviszed azt cserélik
  • benkoszabi
    hát nálam fontos..hisz ha az bekrepál..nyekk az egésznek..a jelenlegi pio 110-em 2 éves, csak a gombbal nyitom, csukom, és eddig kifogástalan...na de a samsungról nem tudom hogy az is igy műküdne 2 év után
  • MaSzKa
    a tálca az nem lényeg 1 irónál nálam

az meg hogy hangos..........

akkor még nem hallotad a konkurenciát!
    és megnézhetted volna 1-2 fos másik márkának még sz@ralbb táljcája van
  • benkoszabi
    nekem a vinyóm is samsung..és megvagyok vele elégedve..csak tudod nekem az első optikai meghajtóm SAMSUNG volt. és azzal nagyon nem voltak pozitiv tapasztalataim...hangos volt, és lifegett a tálcája...nagyon mozgott fel le..és annyira szarrá ment, hogy gombnyomásra nem reagált...mondjuk ez kb. 5-6 éve volt...és látom, hogy a samsung külsőre semmit sem változott 5 év alatt..az enyém is ugyanigy néz ki mint a maiak...ugyanaz a pici kis gomb az elején...szal aggódom, hogy nem csak a külső, hanem sajnos a belső is maradt az silány minőség...mind 5 éve nálam volt speciel...
  • MaSzKa
    Samsung SH-S203P
    ilyet már 3-at vettem

ezt vedd nagyon jó
    és PH teszgyőztes

2év egybőli cseregari is a legjobb

és nem is drága mx 7eft
  • benkoszabi
    üdv. szeretnék tanácsot kérni. a következők közül melyiket ajánljátok...
    Samsung SH-S203P
    NEC AD-7203S
    Asus 2014 L1T

az összes tud gravirozni...igazából eddig nec-felé huztam...de nem sokat tudok a másik kettőről. azok is jók..minőségben?

• MaSzKa
    "OK-OK hívőkkel és ellenhívőkkel nem vitázok, azt szeretsz és veszel és rühelsz és nem veszel, amit csak akarsz. Viszont! Az már egy ideje nem igaz, hogy a Samsung optikai meghajtói gyengébbek mondjuk az Optiarc (NEC) cuccainál"

rudi ph