Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
CD-ket 700MB helyett 712MB megy rá
amúgy mindenkinek az új Samsung SH-S203P 2év 20x Lighscribe 7eFt írót javaslom
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ez most a legújabb Samsung író? Lehet, hogy veszek egyet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1xûbb ha Samdungot vestel .D
ajánlottam is ilyen hibáktól mentes Samsung SH-S203 ver.P írót ami Lightsribet is tud 2év gari és mindösszsen 7000Ft
Törölj le minden virtuális meghajtó készítõ progit, cserélj ide kábelt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az majd megirja
amúgy másik lemezel, fw frissitva? és nero ujjal is csinálja?
Használj Verbatimot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1. nem is tudod milyen íróm van, de fos. Birom a "minden szar csak ami nekem van az az isten" hozzáállást!
2. Számszerint 3 féle íróval próbáltuk, eredmény mindig ugyanaz, és kapaszkodj meg: a fos íróm, másik gépben TÖKÉLETESEN mûködik, ergo törli a szóban forgó lemezt!
TDK -Res DVD-t állandóan írási hibával kidobja a gép kb 50%nál. Mitõl lehet ez?
(satas dvd író, ha ez számít)
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
vegyél Samsung Sata 20x Lightsribe 2év 7eFt-ért
Segítség kellene:
ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sõt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
Ez mitõl lehet???
Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
Érdekes hogy neki mûködött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelõt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!
"Timeo Danaos et dona ferentes."
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nekem az a problémám az LG íróval, hogy csak az RW DVD-ket írja meg! A sima R-eseknél pedig kiirja h cd írás hiba. Amikor egy hozzáértõ ismerõsömnek felvetettem, õ azt mondta h az nem lehet mert ha az R-eset nem irja akkor az RW-t sem tudhatja! Márpedig így van! van valakinek ötlete? Máshol is olvastam ezt a problémát csak a választ nem! segítségeteket köszönöm
http://www.oaziscomputer.hu/?modul=product&page=list_user&action=start&main_id=16
Pio 212 es szériát érdemes venni?
állitólag a plextorban is ez a mechanika fut
a samsung satással vigyázatok mert most fött meg
1 éves volt irás közben halt meg
a többi optikai meghajtó nem kell
Manapság már csak írókat találsz az üzletekben!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
íróés olvaó ÍRÓ: Pioneer 212D. Olvasót még nem találtam sata cstolásút ha létezik 1 általán.
A pioneer írót megéri e venni satásba vagy sem???
Firmware ügyben a pontos típússzáma legyen mérvadó, Pl. ND-7173S vagy ND-79xx, stb.
Vkinek van ötlete, hogy az miért lehet, hogy vettem egy SATA-s DVD-írót, ami elvileg NEC, gyakorlatilag a gép vmi Opratic-nek látja és a Windows folyamatosan el akarja távolítani 😛
Ettõl függetlenül nincs semmi baj vele, csak gondoltam letöltök egy új firmware-t és így most nem tom, hogy melyiket szedjem..
Csocsesz!
Bocsánat, ha esetleg butaságokat kérdezek. Visszaolvastam 2-3 oldalt, de nekem igazából "alap" kérdésekre kellene válasz. Most akarok dvd-írót venni. Nem igazán a márka érdekel, hanem az, hogy "mit tudjon". Tehát mire kell figyelni vásárláskor. Aztán: olyanokkal sem vagyok tisztában, hogy mit jelent a pluszos meg mínuszos. Mindegy, milyen dvd-t rakok bele? Vagy mit jelent a kétrétegû? 2*4,7GB fér rá? Akkor ezek drágábbak is valószínûleg...
Vagy: nehéz beletenni a gépbe? Nem vagyok egy nagy zseni, de úgymond 'láttam már számítógépet belülrõl'...Beszereléskor mire kell figyelni?
Régebbi Nero-val mûködnek, vagy a legújabb szoftvereket kell "megvennem"?
Mondom, kezdõ vagyok még, de bármi, ami eszetekbe jut egy kezdõ számára,szívesen veszem.
Köszönöm a segítséget!