3392
-
#3072 A Necek mennyire jók?
Satával jár együtt probléma? Az XP Service Packok nélkül ismeri e? -
#3071 ja akkor bocs
S202 az IDE-s és azt kapni 6200Ft- alatt -
#3070 "500ft-ot spóróltál grat :("
grat? ez mi? hagyjad már magad... egyébként sem az olcsósága miatt vettem ezt.
S203P-vel tényleg jól jártam volna, főleg, hogy nincsen SATA a gépemben.
-
#3069 a srác azért ajánlotta olcsóbban hogy vigye már el valaki
LG volt a régi 4081B az talán jó volt
4167B az 1 fos
a H10L-em meg még szarabb volt:(
szal ennyit az LG-ről
Samsung SH-S203P 2év sata +nero lightscribe 7eFt kellett volna venned
500ft-ot spóróltál grat :( -
#3068 Oké köszi a válaszokat. -
#3067 "És amúgy milyen pozitív hatása van a firmware-frissítésnek? Az írás sebessége lehet jobb, vagy kisebb az esélye a hibázásnak?"
Felismeri az újabb lemezeket/gyorsabban írja őket/jobb lesz az írás minősége. -
#3066 ebben a gépben már van egy lg dvd-rom, a másikban pedig egy cd-rom meg egy cd-rw/dvdrom kombó, és mind jól működik, illetve az eladó srác is ezt ajánlotta (neki meg azért hittem, mert az lg még olcsóbb is volt, mint a pio).
És amúgy milyen pozitív hatása van a firmware-frissítésnek? Az írás sebessége lehet jobb, vagy kisebb az esélye a hibázásnak? -
#3065 Miért pont LG-t vettél?
Sokkal jobb a Pioneer, Samsung.
Én mindig úgy csináltam a firmware frissítést, hogy ugyanazon ide kábelen volt az író és a vinyó. DVD nem volt benne. -
#3064 Sziasztok!
Most vettem egy LG H58N-t. Érdemes frissíteni a firmware-t? Letöltöttem, az exe file melletti readme olyan instrukciókat ír, hogy csatlakoztassam úgy, hogy más eszközt nem csatlakoztatok azon az ide kábelen, és masterre jumperoljam, úgy futtassam a firmware-t. Ez tényleg fontos (most a winchesterrel egy ide kábelen van)? Mi baj lehet, ha így elindítom az update-et?
-
#3063 -
#3062 "Én is MaSzKával értek egyet! Pioneer a legjobb író!"
MaSzKa szerint a Samsung a király. -
#3061 -
Impi #3060 Üdv :)
Én is MaSzKával értek egyet! Pioneer a legjobb író! kb. 2004 óta nyúzom a PIO 108-ast, egyszer volt rajta firmware csere 1.20-ra és se elötte, se utána nem volt gondom vele, pedig dual DVD-t is gyakran égetek. Öcsém és munkatársaim sem bánták meg. Persze köztük is akadt aki más márkát favorizált, NEC, Plextor, LG, Samsung. Így ebben a sorrendben, mert azóta kitudja hányadikat veszi :D
-
#3059 pedig valami szövetség van
esteleg Philips/BenQ Xbox360-be ez van -
virs lee #3058 Hát... a pio az etalon. Most hogy a plextor is lement gagyiba, mondhatjuk egyszerűen a legjobbnak is. -
#3057 Rosszul tudod. -
#3056 ismerősnek van Pio 109 meg 18x-es is volt
szerencsére csak volt, mert a TDK DVD-RW 6x és a 2,4x és a Verbatim DVD-RW 6x-et nem olvastba be és nem is írta meg a LG-vel 4167b egyetemben
a H10L LG-im is volt az meg a TDK DVD-RW 4x-el nem tudott mit kezdeni
az összes meghajtón a legújabb FW volt
amióta Samsung W162C és utána S183A-m van azóta nincs ilyen bajom
ismerősnek is a Pio helyett S183L lett véve amit azóta is maximális meg elégedéssel használ
igaz 3 hetet várt rá mire megjött -
#3055 BenQ Asus Pioneer az ha jól tudom 1besőt használ -
virs lee #3054 Pioval már össze se merik hasonlítani. ~~ -
#3053 Még jó hogy a fos márkákkal hasonlítják csak össze. Azoknak is a régebbi cuccaival. -
#3052 Samsung - SH-S202N 20x, 16xDL, LScribe, IDE, OEM
Erről tud vki vmit? 6500 huf -
#3051 Samsung 182D és ennek a különbőző típúsai
de 20x-eset is vehetst lightsribeost 2év garival 6500Ft -
#3050 Satám nincs úgy nézem (Abit nf7), szóval ata-ban milyet érdemes venni? -
#3049 everestben hol látom, hogy az alaplap milyen bemenetekkel rendelkezik? -
#3048 hihi -
#3047 asztaqrvaúristenwow
grat, mostmár férfi vagy
-
#3046 ja újabbat kaptam mint a képen van
2007-es verziót! -
#3045 most vettem Samsung SH-S203P Lighscribe Sata Fekete 2év 7eFt írót
és ezt is kaptam hozzá :D
-
#3044 -
#3043 Örüljneki, hogy nem azt vágta rá egyből, hogy vegyél Samsung írót... -
#3042 Nem. Nekem is volt vmi hasonló, a régi LG írómmal, és akkor sem a tápegység volt a gond, hanem az író halt meg kb 2 év után. -
balin01 #3041 szóval szerinted azért nem zárja le a lemezeket mert a tápegységem rossz???? biztos ez?
-
#3040 Szerintem topic zárható, törölhető. Elvesztette az értelmét. Maszka barátunk úgyis megmondja a tutit, és elég egy szó rá Samsung. -
Inquisitor #3039 Hát lehet én vagyok hülye, de az ellenfelei ilyen 1000 éves modellek ezen a diagrammon. -
#3038 egyre csak jobb a Samsung :D
http://www.hardware.info/nl-NL/productdb/ZGJnnmZnyZ1l/bGNka5iVmJXK/viewbenchmarks/bGNka5iVmJXK -
#3037 tápegység gagyi=codegen, mercury, jnc, vargáné és tsa, macron, acoerp, stb.
ezeket csak a kukába lehet dobni arra jók másra nem -
balin01 #3036 mi az hogy trafó gagyi??? -
#3035 trafó gagyi? -
balin01 #3034 Sziasztok!
VAn egy kis problámám a dvd írómmal...Mégpedig az hogy mióta ujratettem a windowst nem tudok dvdt írni... Elmegy a Burn4free programmal 99%-ig és szerintem az a baj h nem zárja le vagy nem tudom... aztán pedig ki sem lehet venni a dvd lemezt... frissítettem firmwaret is de nem csinált semmit vele... Lg gsa-h12n
Légyszi segítsetek!!!
Előre is köszi -
#3033 szétszeded a gépet megnézed van e benne Sata
ha van akkor Samsung SH-S203P vegyél 2év gari 6800Ft