3392
-
#3392 Szép napot nekem is van Pioneer 110 dvd író be rakom a lemezt írásra elíndul az írás és lefagy az egész gép olvasásnál is ugyan ezt csínálja.Tud valaki segítení ? -
#3391 Szép napot.Tudja valaki hogy itt nálunk hol lehet PIONEER dvd írót venni újat 20x vagy 110,,112,118. -
Baelint #3390 Sziasztok! Van egy LG L42 íróm, amivel "mindössze" egy bajom van: nem olvas eredeti lemezt. Sem játékot, sem filmet. Újságmelléklet is kilőve, minden. Írni gyönyörűen ír és az írtat is olvassa, de az eredetit nem hajlandó. Ez mi a bánat? Warez-drive? :D Ja és nem most kezdte, pár éves a drága, újkorában sem volt rá hajlandó. -
senna75 #3389 Üdv.vettem egy Plextor 890Sa irot. Az lenne a bajom és kérdésem hogy nem tudok vele verbatim DL DVD-t 2.4X-en irni csak minimum 4X-es sebességgel engedi.Mi lehet a baj? Kaptam hozzá valami plextools szoftver lemezt,azzal kell valamit csinálni? Mi a megoldás? -
#3388 Sziasztok! Ide írom így hirtelen.
Van egy lemezem (dvd) amit nem olvas az írom, szeretném visszaállítani az adatokat. Milyen progit ajánlanátok erre? Fontos képeim vannak rajta.. :( -
Sanyi123 #3387 hát kidobni nem szeretném mert eddig tökéletesen működött, szerintem szét lesz szedve lehet hogy csak poros, azért köszi -
suba53 #3386 Kuka. De előtte még érdemes egy firmware-t frissíteni, hátha.
Ha nem félsz a kotorászástól, szedd szét és nézd meg, van-e a fejegységen állítható potenciométer, amivel a lézeres olvasóegység munkapontját lehet tologatni. jelöld be az alaphelyzetet, és tekerd el különböző irányokba kisebb lépésekben és figyeld, hogy javul-e.
Bár lehet, hogy a korszerűbb egységekben ezt már másként oldják meg. -
Sanyi123 #3385 Helló! a dvd íróm Pioneer dvd-rw dvr-112d nem olvassa a lemezeket újratelepítettem a gépet, frissítettem a meghajtót de semmi változás, segítene valaki? -
suba53 #3384 Sziasztok!
Az utóbbi fél évre vetítve már a negyedik NEC-Optiarc DVD író produkálja ugyanazt a hibajelenséget: A gyári eredeti DVD lemezeket nem ismeri fel.
Írott lemezt beolvas, ír rendesen, de a gyári DVD romokkal nem tud mit kezdeni.
Találkoztatok hasonló jelenséggel? Az egységek más-más gépekben mondták fel a szolgálatot, tehát nem lokális környezeti probléma van.
Talán szériahiba? -
#3383 Bocsi de nem Samsung véletlenül az az LG??????????? -
#3382 Szia!!Tudom hogy közhely de talán firmware frissités segíthet!!!! -
duke81 #3381 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy LG SH-S203P típusú DVD íróm. Nemrég vettem hozzá Philips DVD+RDL 8X-an írható lemezeket de teljesen meghülyíti az a hardveremet. Ha berakom, a Nero program kiírja a choose recorder mezőbe, hogy "D: ........." és írás elött kidobja a lemezt. Ezután csak a gép újrainditásásval áll vissza normálisra. A sima 4,7 G lemezekkel nincsen baja.
Ha valaki tud létszi segítsen. -
#3380 van valami öteletetek, hogy mit tudok tenni, ha a WIN 7 Ultimate CD meghajtónak ismeri fel a Plextor PX-L890SA -t Ezért nem is olvas és ír semmilyen DVD -t -
musichunter #3379 Nekem ilyen volt csak fekete.....hát 9 hónapot bírt ki pedig nem sokat írtam vele kb 150-200lemezt!most kicserélték NEC7242S-re
Remélem ez többet bír!
UI.az LG már7éve megy a régi gépemben (1000-1200lemezt írt eddig) -
tomi04 #3378 Sziasztok mi a véleményetek erről az íróról:
Samsung 22x oem SH-S223C/BEWE vagy BEBE
válaszotokat előre is köszönöm:D -
Justil #3377 neten néztem, és semmi. valahogy kétlem, hogy ha személyesen szétnézek, más eredményre jutok, de én ugye csak sony optiarc-ra, ill. nec-re kerestem, ezért is köszi Merlinnek a tippet! -
#3376 Nem nagyon van már, valóban. Alternatíva, ebben is NEC alkatrészek dolgoznak. -
lo9in #3375 nézz körül több boltban , kizárt hogy ne legyen patás nec , az nem létezik :D -
Justil #3374 bakker, ilyesmit már újonnan nem is kapni. patás van, nec is van, de ami patás és nec is egyben, az csak slim, 10+-ért ami gondolom notiba való. francba -
Justil #3373 értem, köszi a tippeket! -
lo9in #3372 szigorúan NEC , Sony Nec Optiarc teljes nevén , nem szabad mást csak az jó , sokféle márkával találkoztam volt amelyik egyszerűen csak átlagos volt és volt olyan ami totál életveszélyes , de a necre egyik se jellemző a nec az átlagon felüli csúcsminőség és még olcsó is -
#3371 Bármelyik NEC. Ennyi:) -
Justil #3370 nos, senki nem tud egy jó IDE-s írót ajánlani? :) -
Justil #3369 udv!
nekem most van egy AD-7243S-em, es maximalisan meg vagyok vele elegedve. eddig egy darab hibas lemezt nem produkalt, es olvasni is remekul olvas.
de most egy ismerosomnek kell segitenem, kellene neki vennem egy odd-t, csak hogy egy regebbi gepbe kell, igy IDE-s kene. fogalmam sincs, hogy melyik a jo, de valami hasonloan megbizhato cucc kene, mint a sajatom :)
koszi minden tanacsot elore is! udv! -
MiMeleg #3368 Helló!
Kinéztem ezt a típust:
SAMSUNG SH-S223L/RSMN Fekete+Ezüst (ipon.hu-n)
Ezzel kapcsolatban kérdéseim:
RSMN mit rövidít?
Mit jelent a SATA csatlakozás? (csak egy-két szóban :))
A Dual-layer DVD-ket ugyan úgy kell írni mint a simát, vagy van hozzá valami speckó program? (ehhez adnak Nero-t ezzel lehet írni dual-t?)
Asszem ennyi, kösz előre is a válaszokat! -
tgary #3367 ja és satás -
tgary #3366 Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy vettem egy LG dvd írót,szinte új.Öcsémnek szüksége volt rá ezért átraktuk az ő gépébe,ment is rendesen.Aztán visszaraktam az enyémbe és azóta se kép se hang.A kábelek rendesen rá lettek dúgva.mégse ismeri fel a gép.A bios se.Segítségeteket előre is köszönöm. -
#3365 nem csak, írtam neki, hogy tudja miért olcsó -
#3364 írta, hogy kell neki? -
#3363 LightScribe -ot nem tud -
#3362 Akkor ezt -
piamania #3361 www.cb2000.hu
Itt néztem meg.Rendelni más városból nem akarok.Csak ez az egy nagy üzlet van kecskeméten.
Amúgy van egy dobozos, de az már 7E forint. -
#3360 az gondolom a színe
dobozos esetleg nincs e? BOX
oem - azt jeleti egy zacskóban kapod meg
LS - LightScribe
a hivatalos samsung garancia papírt kérd el - ott vedd meg ahol adnak ilyet hozzá
-
piamania #3359 Értem,akkor erről lemondok.Meg csak egy ezressel drágább az L-es.
Mi a különbség az alábbi kettő közül?
Samsung 22x oem SH-S223L/BEBE fekete belső LS SATA 2év DVD+/-RW
Samsung 22x oem SH-S223L/BEWE belső LS SATA 2év DVD+/-RW
Vagyis inkább azt kérdezném,hogy a BEBE-st vagy a BEWE-st vegyem meg? -
#3358 miért vennél régit? -
piamania #3357 Egész pontosan amit én kinéztem az az F-es.MEgéri megvenni?Tudtok róla valamit?köszi -
#3356 az L az változat száma
az L típus a legújabb Sata típus
http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-peripherals/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SH-S223L/BEBE/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= -
#3355 Köszi a tippet, megnézem. Azért lehet még licitálni ám :) -
piamania #3354 Szia!
Én is egy ilyen Samsungot néztem ki, vagyis egészen pontosan az SH-S223-at. Csak 5E forint.Tudsz róla véleményt mondani vagy valaki más,hogy megérné-e? -
#3353 Samsung SH-S223L 2év hivatalos garanciával javaslom
Box - dobozban előlapokkal
+ingyenes Nero-val
6300Ft