3392
-
#3352 Sziasztok!
DVD író vásárlás előtt állok, és szeretnék tippeket kérni :) Visszaolvastam kicsit, de okosabb nem lettem, kinek ez, kinek az jön be. Max. 10k pénzt szánok rá, pio-t akartam először, de boltokban nem lehet valamiért kapni, ezért hajlok másfelé is akár. Szóval ez van :)
Köszönöm előre is! -
hol9672 #3351 Vegyetek LG-t, most vettem, mindent olvas frankón, amit a neccel írtam régebben. -
#3350 adatkábel vagy tápegység vagy kontakt hibás szerintem
vagy hibás a bekötés -
LD supermulti DVD-RAM
Pontosan nem tudom a nevét, mert most nem ismeri fel a gép...
A gépem az már 2-3 éves, új videókártyával (NVidia GF 9800), AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,02 GHz, 3 GB RAM, XP SP3 - a winchesterem WesternDigital 160GB. -
#3348 milyen gép, milyen író stb. -
Hello.
Vagy 2 napja mikor bekapcsoltam a gépet nem jelentette meg a Sajátgépen a lejátszót, aztán mikor újra bekapcsoltam már volt.
Sőt, már 2 DVD-t is rosszul írt meg, a rajta lévő film néha beszaggatott.
Ma pedig mielőtt elment volna, betettem egy filmet, azt írta ki, hogy audio, erre kékhalál és restart.
Bejön a gép, megírok egy DVD-t, éppen hogy befejezi lefagy minden, kékhalál és restart - most megint nincs íróm.
Ez most egyértelműen íróhibának tűnik (viszont nemrég vettem, szinte új), de ha íróhiba, akkor miért van kékhalál?
Ez nem jelentheti a winyó meghibásodását? -
Pisszty #3346 Mindenképp Pioneer írót vegyél és Verba dvd-re csináld a dolgot..! saját tapasztalat h a phililps, tdk dvd-k nem mindig olvasható az xbox360ok számára! -
smooh #3345 Hali! Milyen írót ajánlatok 10e alatt az xbox360-as játékaim biztonsági másolataihoz? -
dienesistvan #3344 mé nem mind1, segyítséget kértem, nem azt hogy kiváncsoskodj hogy hányat kel csinálni, 100.000ret ha érdekel. -
#3343 nem, nem mindegy, de ha ilyen kurva okos vagy akkor keress magadnak -
dienesistvan #3342 nem mind1 hogy mennyit akarok írni, és hogy 1 fájlból, most nem ez volt a kérdés, hanem hogy mi a neve, és hol lehet kapni vagy valami link.
-
#3341 Mi az a nagy mennyiség? Ez a nagy mennyiség 1 fajtából lenne?
Létezik ilyen cucc de szerintem baromi drága. -
dienesistvan #3340 Hy All!
Olyan dolgot keresek, cd, dvd robotkart, ami automatikusan cseréli a lemezt az íróban, nem kell a gép előtt ülni, ha nagy mennyiségben akarok írni, valaki tudja hogy hol lehet ilyet kapni vagy mi a neve?
köszi előre is. -
#3339 -
#3338 A járt útról egyszer letévedtem és vettem egy fos Samsung 223-ast de azóta megtisztult lelkem ismét ragyog mert Pioneer DVR-215D dübörög a vasban.Mindig is Pioneerem volt csak egyszer olvastam egy cikket és így Samsung úgy Samsung aztán...biztos le volt fizetve a cikk írója.
Pioneer Forever!Nekem ez vált be!Ír,olvas,újra ír, újra olvas stb. -
#3337 a lightscribe-ot érdemes ráírni 2x azt olvastam
nekem olyan halványféle lett LG-vel a kép, szerintem sokat nem ér -
#3336 persze
ma vettem új Fujifilm és Verbatim RWket
mindet hibátlanul és gyorsan írja
Vettem pár lightscribe DVDt is.Kíváncsi vagyok mit rajzol rá... -
#3335 frissítsd a meghajtó FW-jét
ezt megtetted? -
#3334 minimum 50x voltak már írva
volt rájuk vigyázva de azért használódtak
SH-S203P-nek nem okozott gondot az írása -
#3333 gondolom agyon van tapogatva vagy karcolva a lemez -
#3332 TDK 12x-esen újraírhatókon jelentkezett csak
Minden mással működik.
9.4.13-as Nero még a TDKt is megírja csak ellenőrzéskor van pár hiba
off
nem is értem minek szenvedek újraírható cdkkel kocsiban
rég pendriveról vagy kis memory cardról kellene zenét hallgatni autóban... -
#3331 szerintem 9.2 vagy újabb néro kellene
frissítsd a meghajtó FW-jét
Samsung-nál van egy program ami automatice letölti a legújabbat és bele is flesseli
milyen lemezről van szó?
másik lemezzel jó?
ha nem oldódik meg akkor ott a 2év gari
-
#3330 DVDt hibátlanul ír
lehet nem szereti a régi RW CDimet... -
#3329 üdv
Van egy új SAMSUNG SH-S223L DVD íróm és nem írja meg az újraírható cdimet.
végigmegy az írási folyamat akár Neroval(8.3.2.1) akár Win 7-el írom de mintha nem tudná az írást befejezni.
Mit tudok ezzel kezdeni?
Előző SAMSUNG SH-S203P -asom hibátlanul írt mindent... -
#3328 Samsung SH-S223L 2év garival 5800Ft -
#3327 Én Pio, Nec (Maszka Samsung de ez nem újdonság) -
#3326 á ez már nagyon sok éves :D és milyet ajánlotok ma ami nem túl drága de jó? -
#3325 szerintem elromlott, az én Piom is így kezdte, egyre több lemezt rontott. Ha garis vidd vissza, ha nem akkor csere -
#3324 Sziasztok
Pioneer DVD-RW dvr-108 ata típusú dvd íróm van már elég régóta. Mostanába nem tudok vele már dvd-t írni és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mi lehet a gond?
Lemezeket tudok vele olvasni, próbáltam többféle író programot de mindegyik hibát ír. -
Tes Parker #3323 Köszi a választ! -
#3322 Nekem is NEC van. Megveheted -
Tes Parker #3321 Előre is köszi a választ! -
Tes Parker #3320 Cső Srácok! Mi a véleményetek az alábbi a dvd íróról?
http://www.ipon.hu/webshop/product/nec_ad_7240s_fekete/117023 -
#3319 Hm, azon tipródom, lecseréljem-e az NEC ND2510A-mat
nem egy mai darab és klifogástalanul működik
csak kérdés, hogy a mai új lemezeket mennyire tudja optimálisan megírni
mert nekem csak egy a fontos: a felírt adatok 10 év múlva is visszanyerhetőek legyenek -
50cent911 #3318 Helo mindenkinek tudom ez a dvd fóruma,de lenne pár kérdésem,szeretnék venni egy külső Blu ray írót,valaki eltudná magyarázni ez hogy működik?USB-vel kell a géphez kötni vagy mi?Ja és még melyik most a legjobb cd író program? -
#3317 Azaz -
#3316 princo? -
#3315 Az en Samum is csak valami noname fosch-ra nem irt (vagyis nemelyiket sikerult neki), nevere mar nem emlekszem, feher volt az egesz dvd. Termeszetesen nem adtam ki azert a hulladekert penzt, ugy adtak. A Memorex meg nem fosch, az Imation tulajdonaban van. -
#3314 nekem ilyen problémán nincs a samuval
nem kérdez csak csinálja :D -
#3313 az író jó, a Memorex elég szar lemez