2471
Szal...
  • CHEAPBOY
    annó annyi vót kérem, hát minek kapkodni?:)
  • JGTC
    Használt Driving Forceod ócsóé nincs tök véletlenül ?? :)
    Én viszont cserélnék x-box-ot PSP-re! Értékegyeztetéssel! Valaki?
  • kisgabo
    akkor jól átvágtál anno a 61k val.
  • CHEAPBOY
    hógyne, az a szutyok nem kell, meg aztán olyan olcson szerzem hogy maximum egy használtra 35ös árat tudnék mondani.
  • kisgabo
    csere PSP-re?
  • CHEAPBOY
    csak 1 db van?
  • CHEAPBOY
    Sima DS kék, újonnan 1 év az a gari, 28é válákíí?:)
  • tomworf
    Sziasztok!
    Akit érdekel egy eladó PS1 az olvassa tovább.
    Két kontrollerrel(egy gyári és egy utángyártott nem rezgő)2 memókártya,12 játék,a gép chippelve.Ára:10000 FT.Dobjatok mailt:[email protected].
    A tárgyhoz írjátok be:ps
  • Foxhound1980
    PSP-re zsir állapotú Grand Theft Auto: Liberty City Stories eladó.Ár 10k.
    Érd emil.
  • orkenyid
    Hát ezt így a helyedbe nem írtam volna ki ide!
  • Super Mario
    Szívemhez kedves szavak
  • turho
    Gamecube backup-hirdetés erős idegzetűeknek. :)
    Durván 200 darab GC bizt. másolat eladó, illetve játékkonzol-szettre cserélhető. Rengeteg munka van benne, a stuffok egy része már nem elérhető nagyon sehol. Egyben, nem bontom sehányfele.
    Ha érdekel valakit, [email protected] ill. pü.
    (a lemezekről megfelelő íróval másolatot kell készíteni mert nem gc-barát íróval készült a legtöbb, dre előfordulhat)

• CHEAPBOY
    Pontosaaan!:)
    Engem érdekelne a psp-d x-boxra csrélve, írtam privátba!
  • torrente
    A Psp-re nem írtam sem értelmest, sem értelmetlent, csak a cseretárgyhoz értelmeset.
  • Super Mario
    A PSP értelmetlen műszaki cikk?
  • torrente
    Használt PSP-met adnám el vagy végső esetben cserélnék el pl. egy XBOXra vagy valami értelmes műszaki cikkre.
  • turho
    lenne egy nagy irányítóm xboxhoz, még fóliás használatlan. A krumpli. Nem az S joy.Ajánlatokat várok, pü-ben is
  • zsolt2800
    Hello!
    Nem tudja valaki hol tudnám megvásárolni, ha lehet eredetiben a Final Fantasy VII,VIII,XIX és a Chrono Cross-t. Köszi
  • CHEAPBOY
    mit vesztek, mit cseréltek gyerekeeeeeekkk?:)
  • turho
    Ok köszi :)
  • aldus
    Aloha !
    Eredeti PS2-s FIFA06, megkímélt állapotban keresi új gazdáját. Irányár: 7500 Ft.
    Főleg Pesten vagyok elérhető, de néhány vidéki város is szóbajöhet + a megbízható (?) magyar királyi posta is :P.
    Érdeklődj: privátban / emailen (: [email protected])

Aldus
  • Alucard
    Turho haveromnak van bar nem tom eladja-e amolyan ami mar megvan az nem.... féle srác.:)
    Azért megkérdem neked!
  • turho
    Gameboy-t keresek (igen a régi fekete-fehéret) pár kazival, szép állapotút xaré-húgyé :) (szal nincs rá sok.)
    plíz pü ha neked már nem kell.
  • gee21
    helloka ! NES vagy SNES játékokat keresek ? nem tud valaki ? vagy nincs valakinek játéka?? köszi
  • mudkip
    na kő valakinek egy n64 pokemon stadiummal??-2kar+átalakító(gb kazi) jó állapotban a vevők lehetőleg sopron közeléből ára:10000Forint
  • baggu
    Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,(Dredd birós)Pisztoly,(MAD CATS)Kormány uj ára volt 24 000 Ft,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.Irj árban megegyezünk!
    [email protected]
    Irány Ár: 26000 Ft
  • deep
    Mario64 DS és WarioWare Touched for sale:D
    7000 darabja.
  • Olcsi2
    Keresem PS2re a Sly Racoon barmelyik reszet barati aron... ;)
  • kisgabo
    keresek gba sp-t gba beszamitassal... :)
  • JGTC
    megnézem kössz a tippet
  • gp32
    mintha olyna kormányt láttam volna aproneten..
  • JGTC
    Keresek: Twisted Metal 2 játékot(Ps1)
    Twisted Metal Black/Online (Ps2) játékokat
    Esetleg ha valakinek van az üzenjen. Minden formátumú érdekel.
    Logitech Driving Force kormány is érdekelne.
  • turho
    Biztosan kikapcsolható, de a Myth (is) kikapcsol magától bootolás után, mint a modenebb autoboot chipek.
  • Alucard
    Az total nem gond nem is akarok! Már volt PS2-m még anno ezt most csak a PS3-om megjeloenéséig vettem szal ha addig birja az elég.
  • sigmavirus1
    Hja ez már csak azért szar mert akkor online sem tudsz jáccani ha nemtod kikapcsolni....:)
  • Alucard
    A konzolstudioban csinaltak a csipelést "myth csip van benne" és eddig megy vagányul.Nem kell nyomvatartani egyik tipusu játéknál sem a gombot bekapcsolasnal stb...szal eddig meg vagyok vele elégedve
  • Ersiman
    A gyári garanciát elveszted miközben nem rendeltetésszerűen használod a PS2-t, ez már önmagában nagy kockázat, de ráadásul bele is nyúlnak ugye, úgyhogy azt sem tudod mit kapsz. A csip mellett esetleg egy-két "felújított" alkatrészt is.
  • DanielT
    Előre is bocs a Caps-lockért.

!!!HA VALAKINEK KELL A LEGOLCSÓBBAN ERRŐL AZ OLDALRÓL VALAMI BÁRMILYEN KÉZI - VAGY MÁS KONZOLHOZ!!!

Az szóljon, mert rendelés alatt állok :) 52 dolcsi szállítási költség eddig már 2 felé oszlik, minél többen vagyunk annál olcsóbb!

Egy példa: Ha valamelyik fajta Supercard kell, akkor mindennel együtt(kártya+posta) csak 11,000 Ft lenne és a többi ár is verhetetlen.