2471
Szal...
-
#510 Az a hátránya hogy a gép garanciája megszűnik a chippre szoktak adni 3-6 hónap garit. A chippen nem szabad spórolni a 10 az szvsz gyanúsan olcsó inkább legyen 15-17 de jó. -
#509 Itt mien hátrányokra gondolsz ugyanis én is igy akrom venni? -
#508 én újonan vettem 45-ért matrix csippel:) és nem is mostanság vettem:)
1 joy-volt hozza
memcard nem:O -
#507 Ha nem lenne meg rácsapnék egyből, de megvan.
Sajnálom :( -
#506 valakinek super mario 64 ds-re eredetibe tok nélkül? :O -
Ersiman #505 Használtan, csippelve még nagyobb a kockázat viszont valóban olcsóbb. Kinek mi éri meg, döntse el maga :) -
#504 Ja, újonnan... :)
Használtan chipelve, mem kártyával megvan 40-ből. -
Ersiman #503 Alapgép (36-40 ezer attól függ hol veszed), csippelés én 10-15 ezerről hallottam +memókártya kb. 6-8 ezer. Esetleg lehet olcsóbb ha ott veszed a gépet ahol rögtön csippelik is, vállalva ennek az összes lehetséges hátrányát.
-
#502 egy chippelt ps2 alapgép gémek nelkül kb. mennyit kostal mostansag? 1 memo+kar max.? -
chx #501 neoman -nak mail ment, esetleg megvan még a dreamcast?
Az előbb az 500-ik hozzászólás csak a 499-ik volt, most nem kapok bónuszt? :):):)
Üdv:
chx
-
baggu #500 Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.
Irányár:40 000
-
#499 sziasztok!
Khmm...keresek egy PS2-es gémekkel operalo arcot; akinek vannak uj+régi gémjei is+listaja; dobjatok meg privivel; oszt beszelünk... -
turho #498 Szép állapotúGamecube játékokra várnék lehetőleg egyben ajánlatot:
-Mario Kart DD (2 darab van, lehet megtartom az egyiket)
-1080 Avalanche
-NBA Street vol. 2.
-James Bond 007: Nightfire
-Fifa 2004
Jó ajánlat esetén felküldöm holnap Bpestre, ott lehetne értemenni. -
#497 Keresek jó állapotban lévő SNES-t! -
turho #496 Mid van milyen áron ha újra szánnám el magam? Semmi flincflanc, no játék. Csak alapgép.
Amúgy elhiszem neked ha nincs lehajtva a lila. Nincs sok lém rá perpillanat. A külseje az viszont fontos. -
#495 hát gyujteménybe csak ujat tudok ajánlani, kérlek. -
turho #494 Jaja, továbbá a karcmentes az karcmentes nálam. Gyűjteménybe lesz kvázi. :) -
#493 Amúgy szerintem az érkekli őt, hogy mióta van meg neked a gép. -
#492 akkor a decemberi fehér GCmre miert van 2001 irva az ajján?:D -
#491 téélleg?:D -
turho #490 Ha szép a külseje valószínű elviszem, csak még nemtom hogy oldom meg. most nem menni Pest...
Ismered Sid-et ax x365, xboxklub-ról?
Ő segíthetne elhozni Szolnok alá.
(segítsetek má a Gamecube rovatban még mindig ott vagyok resi zero-val ahol a part szakad, viszont meghülyülök lassan :( ) -
orkenyid #489 Az aljára rá van írva hogy mikori :) -
#488 nem tudom, hiába kérdeztem rola, mennyi idosvagy kicsike?:)
állapota megfelelő, nem volt még belenyulva. Nem is foglalkozom kockabutitással. -
turho #487 Az állapota, kora tudható? Illetve ugye nem volt még belenyúlva? Doboz kellett volna, de meggondolom ígyis. -
#486 kocka no doboz 1 joy, lila, 1 év gari, vihető 12beee. -
turho #485 Részleteket pls :) -
#484 dehonnem:D
[email protected] -
#483 Nálam van, egy ... esetleg lila:) -
turho #482 Még mindig keresek 12 k-ig GC-t szép karcmentes, működő állapotút. Nem lilát, esetleg lilát :) -
zsolt2800 #481 Hello! Nem tudjátok Honnan lehet régi os1-es eredeti játékot venni, pl.:Chrono cross, Final fantasy. köszi -
#480 -
#479 www.sony.com
ott klikk a "contact sony"-ra, küldd el nekik a listát, hogy mit szeretnél, küldik a linkeket... -
tomijee #478 keresek PS2-re Battlefield 2 : Modern Combat-ot eredetit , nem tud valaki ? -
#477 -
#476 a polcról a boltban -
#475 Kifelé!!! -
#474 Hát fiú most nagyon vicces voltál. Pápá. -
#473 -
Herczi #472 Tudom hogy nem ide tartozik de honnan lehet letölteni "teljesen legálisan" ps2 játékot ???????????????? -
#471 keresek gameboy advance játékokat.
ár, játéknév privibe jöhet.