2471
Szal...
-
Olcsi2 #590 Nalam is lehet kapni PSP-t 12ezerert, PS2-t vadiujan Gran Turismoval 15ezerert, csak most eppen nincs belole. ;) -
#589 Köszi a tippet de saja az amit a konzolstúdióban árulnak egy kicsit drága mert ugyanazt egy másik helyen lehet kapni fele áron csak sajna nekik nincs, olyan 2-3e forintra gondoltam.
kösz. -
#588 Ha lenne vkinek eredeti symphony of the night akkor legyen szives adja el nekem jo pénzért. -
Ersiman #587 Üdv!
Itt elvileg van (PlayStation 2 >> Irányítópadok - Madrics Dance Mat), és ahogy látom van csomagküldő szolgáltatás is náluk.
Remélem sikerül venned a kislányodnak. -
tomworf #586 !segítség!!
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.nagyon szeretném megkaparinta a Primal című
játékot PS2-re,Igaz megrendeltem a játékklub.hu weboldalán,ahol újonnan 4000 forint,de
várni kell rá.Én meg nem szeretek várni.Úgyhogy ha valakinek megvan és nem kell
neki,szívesen megvenném.Dobjatok mailt:[email protected]őere is köszi! -
JiBBeRiSH #585 Eladó Sony PSP-re: Hot Shots Golf, Lumines játékok. 7000/db. -
#584 Még mindíg keresek táncszőnyeget ha vki tud segítsen plz.
köszönöm -
#583 Keresek eredeti Castlevania - Symphony of the Night-ot. -
#582 te dolgod. -
orkenyid #581 Kajamaradékos, mélybarázdás, retkes, légypiszkos műanyagszürke DS-t keresnék INGYEN :D -
#580 keresek SP vagy DS masinát.
megkímélten, kajamaradékos, mélybarázdás nem kéne.
-
#579 Sziasztok! Keresek eladó Yu Yu Hakusho: Dark Tournament című játékot ps2-re eredetiben! Ajánlatokat privibe vagy ide:
e-mail\msn: [email protected]
-
#578 Eladó egy vadi új F1 Grand Prix psp-játék 8000Ft-ért.
Ps2-re pedig egy GTA Double Pack (GTA 3 és Vice city) 9000Ft-ért. Külön is eladó a GTA 3 és a Vice city 4500ft/db áron. -
turho #577 Van valakinek NEM chippelt, karcmentes, neadjisten crystal xbox-a eladó? Chip lehet benne, de mivel nem kell, nem akarok ráfizetni. Olcsón kellene. Plíz PÜ -
zs0ltee17 #576 Hello! Szerintem innen tudsz rendelni táncszőnyeget!
http://xbox.maximax.hu/ps2.php
Remélem tudtam segíteni! -
turho #575 Nem tud valaki olcsón egy legegyszerűbb utángyártott vagy eredeti (VMU) DC memóriakarit? -
Ersiman #574 Ha arrajárok megmézem a Westend MM-ban egyáltalán van-e még belőle. -
turho #573 Én tuti segítenék, csak vidékibb avgyok lehet nálad is :)
Segítsetek már Johnnynak pls! -
#572 Akkor kérem a fórumtársakat ha vki megtenné azt az nagyonnagy szívességet hogy megveszi majd lepostázza nekem vagy vmimhasonló akkor 10000x hálás lennék.
egyébként azért ilyen sürgős mert a lányomnak lenne ajándék.
Köszönöm. -
turho #571 Kérd meg a fórumtársakat segítsenek... (nem mintha nekem soxor összejönne, de hátha). Vidékiség rulez. -
#570 Kösz de sajna ez nekem nem jó mert vidéki vagyok és nálunk nincs Media-Markt. -
#569 Westend Mediamarktban multkor 2000ft-ért volt! -
#568 Táncszőnyeget keresek ps2-höz, ha van vkinek eladó írjon vagy ha vki tud helyet ahol kapni lehet.
köszi. -
#567 -
#566 Hát ha valaki a smile hiánya miatt nem cserél veled... -
SlickAdam #565 De ha lelombozol itt mindenkit a flegma megjegyzéseddel, akkor nem is fognak érte adni. Smilin' baby smilin'! :D -
#564 Senki. -
SlickAdam #563 Na ki ad XBOX360-at a PSP szettemért???:) -
#562 Esetleg vagy ez:
Eladó Super Nintendo hibátlan joy- al.
Hely: Budapest Feladás: 2006-02-16
Feladó: [email protected]
Lejárat: 2006-02-26
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Nintendo
Ar: 5000
De aproneten több hirdetés is van, csak azok elmebeteg áron vannak, sok játékkal:D -
#561 Még mindig érdekelne egy jó állapotban lévő SNES! -
#560 gameboy advance eladó ( fehér, dobozos, fitt ) nem SP. -
#559 és ha swap magic-es? -
Olcsi2 #558 Hogy a francban van ra gari, ha "modifikalt"??? -
#557 Aproneten láttam ennyiért. De csak egy hirdetőnél. Érdemes naponta egyszer ránézni az apróhirdetésekre, mert néha ki lehet fogni jót. -
#556 Eladó Egy 2 hónapos PSTwo (slim,vékony) gyáriállapotban (10hónap garival),
- 1 joy, kábelek, adapter, 8MB Sony Memcard.
Modifikált! (ej be szípen mondottam) 10-12 db játékkal.
42K. (psp érdekel) -
SlickAdam #555 Hát én az XBOX360-at (premium) 1-2 játékkal gondoltam. :)
Amúgy hol kerül 96-ba a premium?
-
#554 De az xbox360 core csak 72 ezer Ft! A premium meg 96e! Nem értem, miért nem adod inkább külön-külön, minthogy még az előirányzott 120 ezerből is bukjál. -
SlickAdam #553 PSP(2.5)egy 1 és egy 2 gigás kártyával, 5 játékkal, 2 UMD filmmel, minden tartozékkal, védőtokkal eladó, vagy XBOX360-ra cserélhető!
Részenként nem adom el a PSP-t, csak egyben!
Játékok: Ridge Racer, Prince of Persia Revelations, Burnout Legends, Metal Gear Acid, GTA: LCS
Filmek: Spider Man 2, Randiguru
[email protected] -
#552 Hiába olcsó, ha nem kompatíbilis az én pénztárcámmal -
#551 Vannak újak 15 körül, holnap mondom mia típusa, mert kiadott vmi ujat a logitech ps2re.