Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.

JGTC
mintha a piacon lennék 😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kaplan
Örülök neki. Amilyen szerencsém van, az is elviszi elõlem a cuccot. S végül semmit nem tudok venni...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Persze holnap viszem.

Ok, akkor énis buktam😊 de a többit holnap akkor viszed? 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

De megvan pc-re is az nem promo😊
A sony joy-al kapcsolatban meg már van valaki aki jelentkezett rá, meg várom mik a szándékai.Holnapig nem jelentkezik akkor a tiéd.

Kaplan
Jah Promo? Hát úgy nem is kéne... Akkor adok 3eret azért a Sony joyért! Az kéne!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

No a resi2-õt megtartanám magamnak,mivel ez egy promo( megjelenés elõtti) kiadás vékony tokban van és nem nyomottak a lemezek hanem csak sima feketék.
De ne csüggedjetek majd lesz valahol😊

Kaplan, meg ne haragudj....nekem csak a Resi2 kell, de más üzletünk is van, ahhoz csapatom hozzá 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kaplan
Ok, csá.

Hát, lekéstél 😊 legalábbis remélem, mert én is keresem. Viszont a ps2 memo magában is minimum ennyit megér használtan...

Kaplan
Kösz....

mind a három 3-ért?????? adok négyet😊
Kaplan
Ha 3,000ért elviszem a Re2t,PS1 és PS2 memot az neked jó? Mert a Te áraid szerint az 3,500 lenne , de nekem most csak 3e - rem van. 😊

Küldj privit, hogy jó-e?

Kaplan
Neee légyszíves! A Resi2re nekem nagyon szükségem van! Kérlek! 😊
Egy éve keresgélem a RE2 PS1 verzióját!

10-15:30 közt ha lennél szíves, úgy melózik Atti.

Dérapó, mehet 😊 Még a Resi2-t szívesen hozzácsapnám....

Van itt valakinek eladó sony joy?Megvásárolnám.
Persze,hogy sony mindkettõ.
3-ért viheted db-ját. Kormányom az nics még most sem de szerintem nem is lesz.
Nem vagyok kereskedõ,csak ügyeskedõ😊

Turho,akkor holnap mehet a szállítmány? 😊

JGTC
Konzol Studio-ban a múlthéten láttam, árára nem emléxem.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
esetleg a ps2 controller (sony?), vagy a memo kárty külön mennyibe fájna??
Kormányod még mindíg nincs??

Crystal burkolat nem eladó külön? 😄
Viccen kívül, kicsi pénzért hol tudnék szerválni egy átlátszó burkolatot X-hez? Színezett se lenne baj....

Ezek vannak jelenleg:
*Street fighter ex+alpha,*Diskworld noir,*Actua Tennis,
*Porsche Callenge,*Blade,*Monkey Hero,*All star boxing,*Largo Winch,*Kickbox K.o.,*Yetisport,*Army Men:team assault,*NBA live 2003,*Fifa 2002,*Harry Potter1,*Matt Hoffman bmx,*Tiger Woods pgatour,
Ja és van egy Resident2.

leslieboy
Engem egy Network Acces disc érdekelne!A dolog sürgõs!Ha valaki tud,keressen privin!Thx!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

mien ps1-esek?
Sziasztok! Ismét eladósorba került néhány cuccom:kristály xbox,120GB- os vincsivel, evox, mediacenter, emulátorokkal a vincsin játékokkal, zenékkel, filmekkel, egy irányítóval, kormánnyal, mikrofoncsatival, olyan 40 dvd- vel. Cserebere is érdekel, fõként x360- as játékok, vagy vincsi. De mindenre nyitott vagyok. Irány ár: 60. 000 Ft.
Találtam még ps1-es játékokat 16db.500Ft/db.egyben 7500( EREDETIEK )1 ps1-es memo😊az ingyé csak vidd, Ps2 8MB memcard,PS2 G-con izé pisztoly ujesbés nemtommijen,Ezüst joy PS2-höz.Ha ezt a sok kakit elviszed akkor mindent megkapsz 15ért,vagy 14-ért,vagy alkudj😊Csere-bere érdekel.<#buck>

Tud valaki olcsón Sony KHS400B fejet a rossz 30004-es ps2-mbe?

Köszönöm, közben ha igaz ma veszek egyet.

Nekem asszem van egy, de az a regi tipusu - nem lapos - gepekhez jo csak.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

OFF: Dérapó, ment este privi, pls válasz 😊
ON

Szükségem volna egy H2O vagy egyéb v14 chipre is. Van valakinek eladósba? 😊

Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.

Üdv!
Ha lenne valakinek eladó PS2-es Action Replay-ja olcsón, 4 k-ig érdekelne. Új áron az újfajta 7500 pénz, ezért találtam ki 4 k-ra. Köszi.

na lehet én bénáztam el, de not found a torrent!!! 😄
a "BAJAR AHORA (2.44 G😎" klikkelvén kapom az üzenetet.
neked is köszi azért a segítséget.

Banyapapa
igen arra kéne. torrenten már mindenhol bekerestem a gamét. két olyat találtam, ami VALÓBAN shadow hearts 1 lenne, és nem az sh2 csak félre címezve, de azok SEHOGY sem akarnak jönni. seed az 0 ofkorsz, peer is legjobb esetben csak 1 van.

én naív egyszer be is raktam letölteni hátha többiek is becsatlakoznának idõ közben ...hát ...IGEN JÖTTEK IS =D nah félre téve a humort, sajna erre ráfaragtam, 2.5%-ig elment, azutántól szevasz, úgy megállt hogy annak a rendje. :-(

köszönöm a tippet azért :-)

ps2-re kéne a játék (shadow hearts)?
mert ha igen, itt nézd meg: www.torrentreactor.net
leslieboy
Keresem a következõ játékot eredetiben,megvételre: James Bond:Agent Under Fire
4000ftot adok érte!Ha van valaki,aki eladná,az írjon a [email protected] ra!
Ja és még ebben az évben kell mindenképpen!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

WOW
Eladó csippelt X-boxot keresek.Tud valaki?ha igen mennyiért?

hõh!

én is, de nem nagyon találok. olcsi2, szerintem nekünk össze kéne fogni. :-/ mert ez a gammo neten (ill. boltokban) olyan ritka példány, hogy az szörnyû...

hõh!! =)

nekem is nagyon fontos lenne egy shadow hearts 1 nevezetû gammo. az az igazság már mindenhol kerestem neten, sikertelenül. gondolok itt a torrentes dolgoktól egészen mindenig. ha valaki sh1-el kapcsolatban netán valamit hozzá tudna szólni a témához, megköszönném.

üdvözlettel:

ph03nxd0wn

utóirat: esetleg megadok egy címet, hátha valaki megszánna pár sorral: [email protected]

Jah meg ha valakit érdekel Ps 1 Kátékok az irjon meg a Ps em is eladó,memokártyák,joystickok,Pisztoly...

Szerintetek a PS hez amit még régen vettem kormányt azt át lehet alakitani a dugóját usb re vagy más fajtára ?

Super Mario
35 forint lenne a baráti ár, de így is megteszi <#mf1>

https://supermario4ever.wordpress.com

Eladó egy használt Nintendo DS, nagyon jó állapotban, gyári csomagolásban, tokkal, Metroid Demo-val 25,000 Forintért. Játékkal (Ridge Racer) 30,000 FT.

Akit GBA SP érdekel, 20,000 FT, játékokkal 25,000 FT.
kisgabo
keresek gameboy advance játékokat.

ár, név privibe jöhet. <#worship>

Alucard
Szia Sigmavirus1!

Elég régen írtad már ezt a hozzászolást a PlayStation játékokról de hátha megvannak még neked mert akkor érdekelne egy pár game ha lehet eladásról vagy cserérõl szó akkor szívesen érdekelne egy pár stuff ha beszélni akarsz akkor vegyél fel MSN-re: [email protected] mert nekem ezek közül a játékok közül lenne egy pár nagyon fontos ami kellene.

INFO,EMAIL : [email protected]
Nah emberek lehet jönni !
Eladó Nintendo DS !
Dobozában,összes tartozékával+ Garancia júniusig.
Kijelzõjén Brando Fólia.
Játékok : Metroid Demo+Super Mario 64 DS+ GBA Golden Sun
Cakkumpakk 35.000FT Nagyon baráti ár.
Képet tudok küldeni kérésre. Postai utánvét megoldható.

Csere érdekel amennyiben megoldható Miskolcon -> Gamecube vagy PS2.
Kaplan
Olcsi , s neked van valami jó játékod occcsoért? 😊