Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ment privi, helyileg melyik kerület? 😊 (postásom lenne, én Szolnok megye)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

deep
Már lecsaptam rá, ha valaki próbálkozni akar😊
ja, és a mailcímemre üzenjen, ha érdekel valakit: [email protected]

PS2-re karcmentes új állapotú lemezek:
- ColinMcRaeRally 2005 (eredeti kéktokos)
- ColimMcRaeRally 04 (eredeti kéktokos)
- Gran Turismo 3 (szürke platinum)
- Tombraier: Angel of darkness (ereeti kéktokos)

- Logitech Driving Force (force feedback, alíg használt, új állapotban, leírás)

8000 forint a játékok és a kormány egyben, átvétel Camponánál (nem akarom nagyon cipelni azt a dobozt a sérvemmel)... csak a játékok 6000 HUF, ez máshol is átvehetõ...

király nem tudjátok hol és mennyiért és mire jó az action replay kártya ??????
Szaküzletben mûszerrel beállítják neked!
Pde sztem csak akkor add el a géped ha már nem játszol vele vagy nem kell már.
Amúgy nem mindegy hogy milyen a fejhiba.
Nekem például 3 éve megvan a masinám és egy fél éve kb a chippem elállította a fejem meg nagyon koszos is lett.
Azt mondták elsõre hogy leégett a fej-- 18e hogy megcsinálják de aztán kiderült hogy csak mocskos volt kitisztították meg beállították afekjet így került 8e Ft-ba
csak elállítodott afejed elõferdül az ilyen sajna
délelött még ment utána délután bekapcsoltam már nem olvasott semmit lézerfény az van
NeoMaN
Hibátlan Sega Dreamcast, 2 gyári kontroller, rezgõ, dupla memókártya, kb. 100 játék egyben: 25ezerért eladó.
/Resident Evil, Sonic, Soul Blade, DOA stb./
Mélben: [email protected] vagy privátban.

Fejhibával kb:5-6k-ért lehet eladni...

Fejhibásan alig ér valamit...amúgy mik a tünetek?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ps2 50004-es gépem chippelve a chip magic v50k-s fejhibásan elado alig használt
irj privibe

CHEAPBOY
engem érdekelne a donkey 3.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

eladó gba játékok 4250/db dragonball,donkey 3, super army war

kisgabo
pécs kicsit messze van nekem, de kössz.

Valaki irta, hogy a pecsi mediamarktban most 3900ert veheted a Zeldakat, Sword of Mana-t es meg par jobb cuccot. Nekem van egy Iridion 2-m 2800ert.. 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

keresek sneshez régiókonvertert!
[email protected]
dinomano
valakinek megvan ps1-re a jarret and labonte stock car racing? Ha igen, irjon privit!<#vigyor3>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

kisgabo
keresek gameboy advance játékokat.

ár, játéknév privibe jöhet.

Eladó Gamecube-hoz Logitech Forcefeedback Kormány egyszer volt a géphez csatlakoztatva,doboz+papírok.
Ár:7000FT
Ha valakit érdekel akkor írjon egy mailt vagy dobjon egy privit.
[email protected]
eladó PS2-höz egy alíg használt pár hónapos (talán 2) Logitech Driving Force kormány (hibátlan és új állapotú, blokk van hozzá, tehát garanciális még kb. 10 hónapíg, erõl van szó: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/EN,CRID=2250,CONTENTID=5028) 6000 forintért, illetve 3 db PS2 játék egyben 6000 forintért (CMRally 2005, CMRally 04, Richard Burns Rally - mindegyik eredeti kékdobozos kiadás és teljesen új állapotban van)...

Ha érte jön valaki és viszi a kormányt és a játékokat is, odaadom egyben 10 000 forintért, átvétel jó lenne a Camponánál, ez elõny az érdeklõdöknek 😊

Ha érdekel valakit, dobjon mailt a [email protected] -ra...

üdv

deep
Ha bárkinek van N64 cartridge-a eladó, szóljon😄
Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,(Dredd birós)Pisztoly,(MAD CATS)Kormány uj ára volt 24 000 Ft,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.Irj árban megegyezünk!
[email protected]

sp00n
Hello!

Van valakinek elado Metal Gear Solid 1 resze? Ha valakinek van es eladna az dobjon egy privit.

x360 gamertag: v1ctor777hun

csabush
hali! Burnout 3 érdekelne olcsón, nagyon olcsón😊

Playstation one Eladó,chipelve,40cd-vel,2memoriakártya,1joy,alig használt,teljesen jo állpotu,dobozzal,gyári csomagban

Irányár:33ezer ft
Doboz nincs már meg csak a kormányé!
Jó állapotu szerintem már jo 1,5 csak áll.

deep
Mennyi idõs? Doboz megvan?
Jó állapot?
Érdekelne akinek van átalakito kábel Ps rol pc re .Akinek van irjon

Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.
Irányár:40 000

Way of the samurai 1-2 bármilyen formában érdekel!

Tudom nagyon jól hogy 6 ezer egy premium, csak valóban félreérthetõ volt.
Szóval akkor:
Eladó 3 darab PS2-es játék EGYBEEE!
Fifa Football 2003
Splinter Cell 1
Gran Turismo 3
Ár: 6 ezer forint (EGYBEEE)
[email protected]
<#vigyor2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Super Mario
<#nevetes1>

https://supermario4ever.wordpress.com

ja egybeee, ugymeg nagyon megéri😊 félre érthetõen írtad,de ebben az esetben bocsánatot kérek
A 3 darabot együtt 6 ezerért? Hol?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ezeket ennyiért kapod meg boltban foliásan, 5990-ért😊)
Eladó 3 darab PS2-es játék!
Fifa Football 2003
Splinter Cell 1
Gran Turismo 3
Ár: 6 ezer forint
[email protected]

emule? Nekem is onnan van 1-2 dolog. Persze van ami 10 nap alatt ér le, de leér és mûködik is 😊

Sziasztok!
Nagyon kéne a Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi game. Légyszi irjatok ha vki tudja honnan szerezhetném be. [email protected] , vagy irj ide a forumba, megpróbálok néha ránézni.

köszi
Eladó Sony PSP Value Pack 1. 50- es szoftverrel, amelyen futnak a tört játékok! Gyönyörû karcmentes kijelzõvel, kifogástalan állapotban! + 1Gb- os memory stick + 40 db válogatott játékkal dvd lemezeken. Full dobozos! (töltõ, stereo távirányítós fülhallgató, védõ tok, csuklópánt, törlõkendõ, leírások, demo UMD lemez)
Ára: 79900Ft
Érd.:0670 385 30 61
kisgabo
keresek gameboy advance játékokat.

ár, név privibe jöhet.

Marcell
Elado (PAL-os, eredeti, angol) XBOX jatekok:
Brother in Arms: Earned in Blood - 4.999Ft (game.neten 13.000Ft)
Star Wars III: Revenge of the Sith - 2.999Ft (game.neten 7.400Ft)
Pro Evolution Soccer 4 - 2.999Ft (game.neten 5500Ft)
Collin McRae Rally 4 - 2.500Ft (game.neten 5500Ft)
Midnight Club II - 2.500Ft (game.neten 3700Ft)

Erdeklodni: marcellvipmail.hu cimen.

---

Esetleg X-box gepemtol is megvalnek, ha elkel:
1db X-box, eredeti, nem flashelt es nem chippelt (sose volt szetszetve), LIVE-ra alkalmas gep
1db MS kontroller (hasznalhato headsetem is van hozza, de az csoppet el van torve 😊
1db MS DVD taviranyito
1db F1 Williams kormany pedalokkal

Igy egyutt 40.000 forintot szeretnek kapni erte.

Kaplan
Kösz. Pápá.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Keresek X360 HDD-t.
Privi,vagy [email protected]

Sajnos "szerencséd" van ma elvittek mindent😞

deep
Keresem a következõ konzolokat, csak dobozos érdekel, korrekt állapotban tartozékokkal, ésszerû áron😊
Ha valakinek van és eladó, szóljon😊

NES(Nintendo Entertainment System)
Sega Master System
Sega Dreamcast
Sony Playstation (a régebbi kiadás)
Nintendo64
JGTC
kormányról bõvebben pls??

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kellene egy irányár, kormány-pisztoly nélkül is, ill. egyben. Állapota, verziószáma? Lehet tudnék rá valakit ha jó olcsó 😊