Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresek par jatekot occcsoert: Space Channel 5 Part II, Shadow Hearts, ICO, REZ. Ha valakinek volna elado, privi please.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

8-9ezer

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

BONO
Két PC-s eredeti játékot POP: Sands of Time + POP: Warrior Withint cserélném ugyanezekre PS2-es változatban de további ajánlatokat elfogadok priviben!<#email>

BONO
Engem egy ilyen érdekelne használtan vagy ujonnan csere érdekében is vagy akár vásárlás is megoldható (mondjuk cserélném rá esetleg Final Fantasy X + Final Fantasy X-2 természetesen eredetiben gondolkodok mind két oldalról)!!!

deep
Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi😊 Esetleg eredeti Resident játékokra cserélném😄
De erre szinte semmi esély nincs😊Sebaj, próba szerencse.
deep
Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi😊 Esetleg eredeti Resident játékokra cserélném😄
De erre szinte semmi esély nincs😊Sebaj, próba szerencse.
Kaplan
9e-ért fóliásat stb. kapok azért köszönem az informálást 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JGTC
a GT4 hez a logitech driving force pro van

ez egy elég drága szerke berke

ez a sima log. driving force

én ezzel is beérném

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Az van hivatalosan a gt4-hez?Mert ha az akkor az nagyon durva.Már jácctam olyannal a gt4-et.

JGTC
mostmár jól fogok aludni <#bohoc>
nekem Logitech driving force kéne GT-hez, NFS U/MW-hez, B3-hoz stb....
olyan 10-12t szánok rá de lehet még sokat fogok várni<#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Húú az valamilyen Racing Wheel vagy vmi hasonló,de nem túl jó minõségû.
És el volt törve a pedálja.Ilyen piros-fekete.

JGTC
megveszem megveszem kellllllllll😊 mi féle fajta volt egyébként (csak hogy jól tudjak aludni, hogy nem szalasztottam el az évszázad üzletét <#alien2> )

Röhögni fogsz azt a multhéten neki adtam hugomnak😊
De komolyan😊

Priv ment.

JGTC
esetleg ps2 kormány??? sosem lehet tudni

Seth
<#buck>

PSN ID.: Beegabor

Sajnos már feleség lett belõle.De szivesebben megválnék tõle mint eme becses dolgaimtól.
Jujj áááuuu....itt állt mögöttem😊

Jó akkor dreamcast lefoglalva 😄
Mennyiért adod?

Seth
barátnõdrõl küldj egy képet, aztán azt is megbeszélhetjük, hamár minden eladó 😄

PSN ID.: Beegabor

Dreamcast szerintem jó de nem próbáltam még ki játékkal.Egy összerakva egy meg szétszedve hiányosan de mindkettõ bekapcsol.Van 3 irányító is.
Találtam a sarokban egy xbox kormányt is😄 Meg egy tv-t😊

Dreamcast kelL!!!!!!

Még pakolok hátha valami<#buck>

deep
Túrkálj még, hátha találsz egy X360-at is😄D
Meg Másfél Dreamcastot😊

De találtam a lemezek között egy GameGeart😊
Van hozzá 4 Game😊A gép szerikntem nemjó vagy nemtom ha bekapcsolom akkor fehér a kép😞

😞

Ezt lekésted😊

Egy 10-es ha viszed az Areplayt is.Ha nemviszed akkor 8k.😊

Egy 10-es ha viszed az Areplayt is.Ha nemviszed akkor 8k.

deep
Farkastörvények uralkodnak😄
Nekem kell, nekem több csillagom van 😛

Kaplan
Jajj de furfangos 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Én már lefoglaltam😊
snes már nincs meg? 😞

Kaplan
Értem. S mennyiért osztogatod? 😊

Ezt meg kellett néznem.Tehát már kibontottam😊
No amint látom,van benne 2 usb kábel,2db cd,meg egy eXport feliratú dobozizé.Egyik ujesbé a psbe,másik a pcbe a kettõ közé dobozizé.Egyik cd psbe,másik pcbe.Az van rája írva,hogy ultimate cheat code and game save izé.
Közremûködik az Areplay-el meg a memokártyával.Bírol rátölteni mentéseket a memokarira,és kódokat az Areplay-re.

Kaplan
Az az x-port érdekelne.
Bõvebben leírod nekem mire is jó? 😊
Mert nagyjából vágom csak érdeklõdök .

Gamecube,Snes kilõve😊

Üdv mindenkinek!
A minap összezördültem asszonnyal( nem, én nyalok<#beka3>)miszerint rakjam,vagy dobjam ki a "szarjaimat".
Ezért ,mivel neki mindig igaza van és már amúgy sem férek tõlük,jelképes összegért el kótya-vetyélném a következõ cuccokat:
-Ps2-höz action replay2 kari kicsit használtas a doboza.
-X-Port kártya asszem ezzel lehet mentéseket meg kódokat tölteni AReplayre.Ez még új szerintem még ki sem bontottam.
-20db. Ps1 game,EREDETIEK ilyenek mint MGS,Resi3,Granturismo,Discworld Noir...
-Gamecube 1 írányító,8MB memo,Resident1 game,ezek szinte újak,a gépen csak a residenteket toltam végig semmi mást,azóta áll a polcon.Még tán doboza is van.
-SNES! Dobozában tökéletes álapotban,5-6 játékkal azok is dobozosak.
-Van két db. Gameboy advance kazetta ( ezek honnan vannak?<#nemtudom> )1.Golden Sun the lost age 2.Battle Bots.Ezek is dobozosak még frissek.
ÉLrdekel érte píz vagy bármi értelmes vagy értelmetlen,dolog cserébe.
Ezek a nõk,ki érti õket?

kisgabo
hi all.

sony memory stick pro duo 1 gigás, hi speed!!!!, kb 2-3 hetes, garival eladó, privizz ha érdekel. thx.

Kaplan
Jah talán
egy 5e-ért december elején ha nem lenne gond.

torrente
Cheapboynál is ennyiért láttam a használt árát, ezért merészkedtem ennyiért meghirdetni. Egyébként érdekelne olcsóbban?

Kaplan
7e egy kicsit sok érte. Úgy gondolom , de Te tudod.

torrente
Eladó eredeti psp játékok:
Midnight Club 3 - 13e Ft
Untold Legends - 11e
Metal Gear Acid - 11e
Gretzky NHL - 10e
Burnout Legends - 10e

Használt ps2 játék:
Burnout 3: Takedown (+ The Getaway: Black monday demo disc) - 7e

CHEAPBOY
Nintendo DSRe ujdonsagok:

Trauma Center, Metroid DS. 😊 Ennyi.

[email protected]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

papabear
Sziasztok,
PS2-re keresem a Dark Cloud eredeti verzióját!
Ha vki megválna tõle, jelentkezzen.
Köszi
Ma vettem egy bonus Disces Zelda WWt a másik Zelda WWm mellé, ebbõl kifolyólag van egy eladó Zelda WWm, ha valakit esetelg érdekel 5eFt.

[email protected]
CHEAPBOY
Baten most nincs de 12-13 körül. Mario kart DSre emailben most is lehet jelentkezni (amcsira) a palos nem tudom pontosan mikor jon, de az dragabb is lesz.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Üdv Olcsi
Esetleg GC-re Tales of Symphonia, Baten Kaitos, Skies Of Arcadia mennyiért lenne, ha tudsz hozni?