Vetel \\ Csere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
De erre szinte semmi esély nincs😊Sebaj, próba szerencse.
De erre szinte semmi esély nincs😊Sebaj, próba szerencse.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ez egy elég drága szerke berke
ez a sima log. driving force
én ezzel is beérném
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nekem Logitech driving force kéne GT-hez, NFS U/MW-hez, B3-hoz stb....
olyan 10-12t szánok rá de lehet még sokat fogok várni<#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
És el volt törve a pedálja.Ilyen piros-fekete.
De komolyan😊
Jujj áááuuu....itt állt mögöttem😊
Mennyiért adod?
PSN ID.: Beegabor
Találtam a sarokban egy xbox kormányt is😄 Meg egy tv-t😊
Van hozzá 4 Game😊A gép szerikntem nemjó vagy nemtom ha bekapcsolom akkor fehér a kép😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
No amint látom,van benne 2 usb kábel,2db cd,meg egy eXport feliratú dobozizé.Egyik ujesbé a psbe,másik a pcbe a kettõ közé dobozizé.Egyik cd psbe,másik pcbe.Az van rája írva,hogy ultimate cheat code and game save izé.
Közremûködik az Areplay-el meg a memokártyával.Bírol rátölteni mentéseket a memokarira,és kódokat az Areplay-re.
Bõvebben leírod nekem mire is jó? 😊
Mert nagyjából vágom csak érdeklõdök .
A minap összezördültem asszonnyal( nem, én nyalok<#beka3>#beka3>)miszerint rakjam,vagy dobjam ki a "szarjaimat".
Ezért ,mivel neki mindig igaza van és már amúgy sem férek tõlük,jelképes összegért el kótya-vetyélném a következõ cuccokat:
-Ps2-höz action replay2 kari kicsit használtas a doboza.
-X-Port kártya asszem ezzel lehet mentéseket meg kódokat tölteni AReplayre.Ez még új szerintem még ki sem bontottam.
-20db. Ps1 game,EREDETIEK ilyenek mint MGS,Resi3,Granturismo,Discworld Noir...
-Gamecube 1 írányító,8MB memo,Resident1 game,ezek szinte újak,a gépen csak a residenteket toltam végig semmi mást,azóta áll a polcon.Még tán doboza is van.
-SNES! Dobozában tökéletes álapotban,5-6 játékkal azok is dobozosak.
-Van két db. Gameboy advance kazetta ( ezek honnan vannak?<#nemtudom>#nemtudom> )1.Golden Sun the lost age 2.Battle Bots.Ezek is dobozosak még frissek.
ÉLrdekel érte píz vagy bármi értelmes vagy értelmetlen,dolog cserébe.
Ezek a nõk,ki érti õket?
sony memory stick pro duo 1 gigás, hi speed!!!!, kb 2-3 hetes, garival eladó, privizz ha érdekel. thx.
egy 5e-ért december elején ha nem lenne gond.
Midnight Club 3 - 13e Ft
Untold Legends - 11e
Metal Gear Acid - 11e
Gretzky NHL - 10e
Burnout Legends - 10e
Használt ps2 játék:
Burnout 3: Takedown (+ The Getaway: Black monday demo disc) - 7e
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
PS2-re keresem a Dark Cloud eredeti verzióját!
Ha vki megválna tõle, jelentkezzen.
Köszi
[email protected]
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Esetleg GC-re Tales of Symphonia, Baten Kaitos, Skies Of Arcadia mennyiért lenne, ha tudsz hozni?