Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
keresek gba sp-t gba beszamitassal... 😊

JGTC
megnézem kössz a tippet

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gp32
mintha olyna kormányt láttam volna aproneten..

JGTC
Keresek: Twisted Metal 2 játékot(Ps1)
Twisted Metal Black/Online (Ps2) játékokat
Esetleg ha valakinek van az üzenjen. Minden formátumú érdekel.
Logitech Driving Force kormány is érdekelne.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Biztosan kikapcsolható, de a Myth (is) kikapcsol magától bootolás után, mint a modenebb autoboot chipek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Alucard
Az total nem gond nem is akarok! Már volt PS2-m még anno ezt most csak a PS3-om megjeloenéséig vettem szal ha addig birja az elég.

sigmavirus1
Hja ez már csak azért szar mert akkor online sem tudsz jáccani ha nemtod kikapcsolni....😊

Viva La Virus1!!!

Alucard
A konzolstudioban csinaltak a csipelést "myth csip van benne" és eddig megy vagányul.Nem kell nyomvatartani egyik tipusu játéknál sem a gombot bekapcsolasnal stb...szal eddig meg vagyok vele elégedve

A gyári garanciát elveszted miközben nem rendeltetésszerûen használod a PS2-t, ez már önmagában nagy kockázat, de ráadásul bele is nyúlnak ugye, úgyhogy azt sem tudod mit kapsz. A csip mellett esetleg egy-két "felújított" alkatrészt is.
DanielT
Elõre is bocs a Caps-lockért.

!!!HA VALAKINEK KELL A LEGOLCSÓBBAN ERRÕL AZ OLDALRÓL VALAMI BÁRMILYEN KÉZI - VAGY MÁS KONZOLHOZ!!!

Az szóljon, mert rendelés alatt állok 😊 52 dolcsi szállítási költség eddig már 2 felé oszlik, minél többen vagyunk annál olcsóbb!

Egy példa: Ha valamelyik fajta Supercard kell, akkor mindennel együtt(kártya+posta) csak 11,000 Ft lenne és a többi ár is verhetetlen.
Luiprima
Az a hátránya hogy a gép garanciája megszûnik a chippre szoktak adni 3-6 hónap garit. A chippen nem szabad spórolni a 10 az szvsz gyanúsan olcsó inkább legyen 15-17 de jó.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Alucard
Itt mien hátrányokra gondolsz ugyanis én is igy akrom venni?

mila69en
én újonan vettem 45-ért matrix csippel😊 és nem is mostanság vettem😊
1 joy-volt hozza
memcard nem😮

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Kaplan
Ha nem lenne meg rácsapnék egybõl, de megvan.
Sajnálom 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Borgi
valakinek super mario 64 ds-re eredetibe tok nélkül? 😮

porki fagyok fállalon

Használtan, csippelve még nagyobb a kockázat viszont valóban olcsóbb. Kinek mi éri meg, döntse el maga 😊
Anubys
Ja, újonnan... 😊
Használtan chipelve, mem kártyával megvan 40-bõl.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Alapgép (36-40 ezer attól függ hol veszed), csippelés én 10-15 ezerrõl hallottam +memókártya kb. 6-8 ezer. Esetleg lehet olcsóbb ha ott veszed a gépet ahol rögtön csippelik is, vállalva ennek az összes lehetséges hátrányát.
dinomano
egy chippelt ps2 alapgép gémek nelkül kb. mennyit kostal mostansag? 1 memo+kar max.?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

neoman -nak mail ment, esetleg megvan még a dreamcast?
Az elõbb az 500-ik hozzászólás csak a 499-ik volt, most nem kapok bónuszt? 😊😊😊

Üdv:
chx
Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.
Irányár:40 000

dinomano
sziasztok!
Khmm...keresek egy PS2-es gémekkel operalo arcot; akinek vannak uj+régi gémjei is+listaja; dobjatok meg privivel; oszt beszelünk...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szép állapotúGamecube játékokra várnék lehetõleg egyben ajánlatot:

-Mario Kart DD (2 darab van, lehet megtartom az egyiket)
-1080 Avalanche
-NBA Street vol. 2.
-James Bond 007: Nightfire
-Fifa 2004

Jó ajánlat esetén felküldöm holnap Bpestre, ott lehetne értemenni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Alucard
Keresek jó állapotban lévõ SNES-t!

Mid van milyen áron ha újra szánnám el magam? Semmi flincflanc, no játék. Csak alapgép.
Amúgy elhiszem neked ha nincs lehajtva a lila. Nincs sok lém rá perpillanat. A külseje az viszont fontos.

CHEAPBOY
hát gyujteménybe csak ujat tudok ajánlani, kérlek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Jaja, továbbá a karcmentes az karcmentes nálam. Gyûjteménybe lesz kvázi. 😊

Super Mario
Amúgy szerintem az érkekli õt, hogy mióta van meg neked a gép.

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
akkor a decemberi fehér GCmre miert van 2001 irva az ajján?😄

CHEAPBOY
téélleg?😄

Ha szép a külseje valószínû elviszem, csak még nemtom hogy oldom meg. most nem menni Pest...
Ismered Sid-et ax x365, xboxklub-ról?
Õ segíthetne elhozni Szolnok alá.
(segítsetek má a Gamecube rovatban még mindig ott vagyok resi zero-val ahol a part szakad, viszont meghülyülök lassan 😞 )

Az aljára rá van írva hogy mikori 😊

CHEAPBOY
nem tudom, hiába kérdeztem rola, mennyi idosvagy kicsike?😊

állapota megfelelõ, nem volt még belenyulva. Nem is foglalkozom kockabutitással.

Az állapota, kora tudható? Illetve ugye nem volt még belenyúlva? Doboz kellett volna, de meggondolom ígyis.

CHEAPBOY
kocka no doboz 1 joy, lila, 1 év gari, vihetõ 12beee.

Részleteket pls 😊

CHEAPBOY
dehonnem😄

[email protected]

CHEAPBOY
Nálam van, egy ... esetleg lila😊

Még mindig keresek 12 k-ig GC-t szép karcmentes, mûködõ állapotút. Nem lilát, esetleg lilát 😊

Hello! Nem tudjátok Honnan lehet régi os1-es eredeti játékot venni, pl.:Chrono cross, Final fantasy. köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

kisgabo
<#nevetes1><#taps>

Anubys
www.sony.com

ott klikk a "contact sony"-ra, küldd el nekik a listát, hogy mit szeretnél, küldik a linkeket...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

keresek PS2-re Battlefield 2 : Modern Combat-ot eredetit , nem tud valaki ?
Super Mario
<#eljen>

JGTC
a polcról a boltban

Super Mario
Kifelé!!!

Kaplan
Hát fiú most nagyon vicces voltál. Pápá.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

torrente
<#wilting>

Tudom hogy nem ide tartozik de honnan lehet letölteni <#mf1>"teljesen legálisan"<#mf1> ps2 játékot ????????????????

kisgabo
keresek gameboy advance játékokat.

ár, játéknév privibe jöhet.