Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

johnny quest
Kösz de sajna ez nekem nem jó mert vidéki vagyok és nálunk nincs Media-Markt.

Törölt felhasználó
Westend Mediamarktban multkor 2000ft-ért volt!
johnny quest
Táncszõnyeget keresek ps2-höz, ha van vkinek eladó írjon vagy ha vki tud helyet ahol kapni lehet.
köszi.

kisgabo
<#wilting><#nezze>

torrente
Hát ha valaki a smile hiánya miatt nem cserél veled...

De ha lelombozol itt mindenkit a flegma megjegyzéseddel, akkor nem is fognak érte adni. Smilin' baby smilin'! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

torrente
Senki.

Na ki ad XBOX360-at a PSP szettemért???😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

deep
Esetleg vagy ez:

Eladó Super Nintendo hibátlan joy- al.

Hely: Budapest Feladás: 2006-02-16
Feladó: [email protected]
Lejárat: 2006-02-26
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Nintendo

Ar: 5000

De aproneten több hirdetés is van, csak azok elmebeteg áron vannak, sok játékkal😄
Alucard
Még mindig érdekelne egy jó állapotban lévõ SNES!

kisgabo
gameboy advance eladó ( fehér, dobozos, fitt ) nem SP.

Banyapapa
és ha swap magic-es?

Hogy a francban van ra gari, ha "modifikalt"???

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

torrente
Aproneten láttam ennyiért. De csak egy hirdetõnél. Érdemes naponta egyszer ránézni az apróhirdetésekre, mert néha ki lehet fogni jót.

Moyko
Eladó Egy 2 hónapos PSTwo (slim,vékony) gyáriállapotban (10hónap garival),
- 1 joy, kábelek, adapter, 8MB Sony Memcard.
Modifikált! (ej be szípen mondottam) 10-12 db játékkal.
42K. (psp érdekel)

There is only one Boss!

Hát én az XBOX360-at (premium) 1-2 játékkal gondoltam. 😊
Amúgy hol kerül 96-ba a premium?

torrente
De az xbox360 core csak 72 ezer Ft! A premium meg 96e! Nem értem, miért nem adod inkább külön-külön, minthogy még az elõirányzott 120 ezerbõl is bukjál.

PSP(2.5)egy 1 és egy 2 gigás kártyával, 5 játékkal, 2 UMD filmmel, minden tartozékkal, védõtokkal eladó, vagy XBOX360-ra cserélhetõ!
Részenként nem adom el a PSP-t, csak egyben!
Játékok: Ridge Racer, Prince of Persia Revelations, Burnout Legends, Metal Gear Acid, GTA: LCS
Filmek: Spider Man 2, Randiguru
[email protected]

Super Mario
Hiába olcsó, ha nem kompatíbilis az én pénztárcámmal <#rinya>

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
Vannak újak 15 körül, holnap mondom mia típusa, mert kiadott vmi ujat a logitech ps2re.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
annó annyi vót kérem, hát minek kapkodni?😊

JGTC
Használt Driving Forceod ócsóé nincs tök véletlenül ?? 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Törölt felhasználó
Én viszont cserélnék x-box-ot PSP-re! Értékegyeztetéssel! Valaki?
kisgabo
akkor jól átvágtál anno a 61k val. <#beka3>

CHEAPBOY
hógyne, az a szutyok nem kell, meg aztán olyan olcson szerzem hogy maximum egy használtra 35ös árat tudnék mondani.

kisgabo
csere PSP-re? <#vigyor1>

CHEAPBOY
csak 1 db van?

CHEAPBOY
Sima DS kék, újonnan 1 év az a gari, 28é válákíí?😊

Sziasztok!
Akit érdekel egy eladó PS1 az olvassa tovább.
Két kontrollerrel(egy gyári és egy utángyártott nem rezgõ)2 memókártya,12 játék,a gép chippelve.Ára:10000 FT.Dobjatok mailt:[email protected].
A tárgyhoz írjátok be:ps

PSP-re zsir állapotú Grand Theft Auto: Liberty City Stories eladó.Ár 10k.
Érd emil.

Hát ezt így a helyedbe nem írtam volna ki ide!

Super Mario
Szívemhez kedves szavak <#hehe>

Gamecube backup-hirdetés erõs idegzetûeknek. 😊
Durván 200 darab GC bizt. másolat eladó, illetve játékkonzol-szettre cserélhetõ. Rengeteg munka van benne, a stuffok egy része már nem elérhetõ nagyon sehol. Egyben, nem bontom sehányfele.
Ha érdekel valakit, [email protected] ill. pü.
(a lemezekrõl megfelelõ íróval másolatot kell készíteni mert nem gc-barát íróval készült a legtöbb, dre elõfordulhat)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

CHEAPBOY
Pontosaaan!😊

Törölt felhasználó
Engem érdekelne a psp-d x-boxra csrélve, írtam privátba!
torrente
A Psp-re nem írtam sem értelmest, sem értelmetlent, csak a cseretárgyhoz értelmeset.

Super Mario
A PSP értelmetlen mûszaki cikk? <#vigyor3>

torrente
Használt PSP-met adnám el vagy végsõ esetben cserélnék el pl. egy XBOXra vagy valami értelmes mûszaki cikkre.

lenne egy nagy irányítóm xboxhoz, még fóliás használatlan. A krumpli. Nem az S joy.Ajánlatokat várok, pü-ben is

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hello!
Nem tudja valaki hol tudnám megvásárolni, ha lehet eredetiben a Final Fantasy VII,VIII,XIX és a Chrono Cross-t. Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

CHEAPBOY
mit vesztek, mit cseréltek gyerekeeeeeekkk?😊

Ok köszi 😊

Aloha !
Eredeti PS2-s FIFA06, megkímélt állapotban keresi új gazdáját. Irányár: 7500 Ft.
Fõleg Pesten vagyok elérhetõ, de néhány vidéki város is szóbajöhet + a megbízható (?) magyar királyi posta is 😛.
Érdeklõdj: privátban / emailen (: [email protected])

Aldus
Alucard
Turho haveromnak van bar nem tom eladja-e amolyan ami mar megvan az nem.... féle srác.😊
Azért megkérdem neked!

Gameboy-t keresek (igen a régi fekete-fehéret) pár kazival, szép állapotút xaré-húgyé 😊 (szal nincs rá sok.)
plíz pü ha neked már nem kell.

gee21
helloka ! NES vagy SNES játékokat keresek ? nem tud valaki ? vagy nincs valakinek játéka?? köszi

na kõ valakinek egy n64 pokemon stadiummal??-2kar+átalakító(gb kazi) jó állapotban a vevõk lehetõleg sopron közelébõl ára:10000Forint

Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,(Dredd birós)Pisztoly,(MAD CATS)Kormány uj ára volt 24 000 Ft,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.Irj árban megegyezünk!
[email protected]
Irány Ár: 26000 Ft

deep
Mario64 DS és WarioWare Touched for sale😄
7000 darabja.
Keresem PS2re a Sly Racoon barmelyik reszet barati aron... 😉

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu