Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Eladó:

Indigó színû hibátlan állapotú Gamecube , dobozával minden tartozékával. (Memória kártya nélkül)

Ár : 15k.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

torrente
F1 Grand prix és Tony Lakatos..öö..Tony Hawks psp-játékok eladóak 7500Ft/db áron. Vadonat újak!

Kaplan
Nem érdekel valakit egy killer7 (Ps2) - 5k-ért? (Az elõzetes árral szemben 2k-val olcsóbban)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vágj már be egy linket kérlek, mert érdekelne a dolog.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

szexicsoki
kizárt, újonnan 12600+fa. nekem. de neked is, ha szépen kérsz... 😊

duc
ott a pont 😊))
deep
MIért kell bejelenteni, hogy írtál privátot? Észre fogja venni😊
NO OFFENSE
duc
Ment priv.
Megveszed? 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kaplan
Nekem megvan. Csak füzet nélkül.
Mennyiért lenne neked jó?

kisgabo
😄 ocsó.

duc
Sziasztok, keresek Enthusia Prof. Racinget, ha van vkinek használtban szóljon. Thx!
15

kisgabo
1 gigás hogyé?

Jó lenne.😊

deep
360 lesz?😄
- PSP gép (2 hónapos, 2.6 firmware) tartozékaival (védõtok, fülhallgató,...)
- 1 gigás Sony mem. kártya
- 2 gigás Sony mem. kártya High Speed Pro Duo
- 2 UMD film (Pókember 2, Randiguru)
- GTA: Liberty City Stories
- Metal Gear Acid
- Prince of Persia Revelations
- Ridge Racer
- Burnout Legends

Eladó egyben, részenként, kombinálva ...
Reális árajánlatokat várom itt privátban, vagy a [email protected] e-mail címen!

PSP-re keresek ésszerû áron GTA LCS-t, Lumines-t, RR-t.

Ha esetleg eladod, kérlek jelezz nekem a [email protected] címre.

Köszi!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hi!Eladó egy PSP.2.00!Dobozával,minden gyári tartozékával!Van hozzá 2db játék,az egyik a GTA LCS a másik RIDGE RACER!+256mb memori stick+USB adatkábel!Ár:65.000ft. [email protected]
Kaplan
Eladó :

PS2:

killer7 - 7k-ért.

Hibátlan állapot minden megvan hozzá. (gépkönyv)

Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,(Dredd birós)Pisztoly,(MAD CATS)Kormány uj ára volt 24 000 Ft,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.Irj árban megegyezünk!
[email protected]
Árba megegyezünk.

kisgabo
25, és nincs vele gondod.

Én azért vevõ lettem volna egy új PS2-re 15-ért 😊
schoma
X-BOXra eladó egy eredeti, egyszer "használt" FIFA 2005 játék...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Kaplan
Aha, aha, aha. 😊

PS2:

UEFA Champions League 2004-2005
kill.switch
Haunting Ground

Árat megbeszéljük 😉

Aszittemmár 😊 Mondjuk nem mintha nagyon érdekelne annyiért se 😛

Nem hagytam le a szmajlit remelem.. 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

PSP 12k?! <#wow1>

guardian hero
Azért szólsz, ha érkezik a PSP-bõl új szállítmány? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Irtam mailt, nekem van egy Primal limited edition 4500ert (ezust doboz, soundtrack CD, VIP kartya).

Nalam is lehet kapni PSP-t 12ezerert, PS2-t vadiujan Gran Turismoval 15ezerert, csak most eppen nincs belole. 😉

johnny quest
Köszi a tippet de saja az amit a konzolstúdióban árulnak egy kicsit drága mert ugyanazt egy másik helyen lehet kapni fele áron csak sajna nekik nincs, olyan 2-3e forintra gondoltam.
kösz.

Alucard
Ha lenne vkinek eredeti symphony of the night akkor legyen szives adja el nekem jo pénzért.

Üdv!
Itt elvileg van (PlayStation 2 >> Irányítópadok - Madrics Dance Mat), és ahogy látom van csomagküldõ szolgáltatás is náluk.
Remélem sikerül venned a kislányodnak.
!segítség!!
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.nagyon szeretném megkaparinta a Primal címû

játékot PS2-re,Igaz megrendeltem a játékklub.hu weboldalán,ahol újonnan 4000 forint,de
várni kell rá.Én meg nem szeretek várni.Úgyhogy ha valakinek megvan és nem kell

neki,szívesen megvenném.Dobjatok mailt:[email protected]õere is köszi!

Eladó Sony PSP-re: Hot Shots Golf, Lumines játékok. 7000/db.
johnny quest
Még mindíg keresek táncszõnyeget ha vki tud segítsen plz.
köszönöm

Alucard
Keresek eredeti Castlevania - Symphony of the Night-ot.

kisgabo
te dolgod. <#vigyor1><#beka3>

Kajamaradékos, mélybarázdás, retkes, légypiszkos mûanyagszürke DS-t keresnék INGYEN 😄

kisgabo
keresek SP vagy DS masinát.

megkímélten, kajamaradékos, mélybarázdás nem kéne. <#vigyor1><#worship>

Balyy
Sziasztok! Keresek eladó Yu Yu Hakusho: Dark Tournament címû játékot ps2-re eredetiben! Ajánlatokat privibe vagy ide:
e-mail\msn: [email protected]

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

torrente
Eladó egy vadi új F1 Grand Prix psp-játék 8000Ft-ért.
Ps2-re pedig egy GTA Double Pack (GTA 3 és Vice city) 9000Ft-ért. Külön is eladó a GTA 3 és a Vice city 4500ft/db áron.

Van valakinek NEM chippelt, karcmentes, neadjisten crystal xbox-a eladó? Chip lehet benne, de mivel nem kell, nem akarok ráfizetni. Olcsón kellene. Plíz PÜ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hello! Szerintem innen tudsz rendelni táncszõnyeget!

http://xbox.maximax.hu/ps2.php

Remélem tudtam segíteni!
Nem tud valaki olcsón egy legegyszerûbb utángyártott vagy eredeti (VMU) DC memóriakarit?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ha arrajárok megmézem a Westend MM-ban egyáltalán van-e még belõle.
Én tuti segítenék, csak vidékibb avgyok lehet nálad is 😊
Segítsetek már Johnnynak pls!

johnny quest
Akkor kérem a fórumtársakat ha vki megtenné azt az nagyonnagy szívességet hogy megveszi majd lepostázza nekem vagy vmimhasonló akkor 10000x hálás lennék.
egyébként azért ilyen sürgõs mert a lányomnak lenne ajándék.
Köszönöm.

Kérd meg a fórumtársakat segítsenek... (nem mintha nekem soxor összejönne, de hátha). Vidékiség rulez.