2471
Szal...
  • tukko
    Eladó egy chippelt Playstation 2, 2db utángyártott joy, 1db memoriakártya és pár írott játék! A gép csak a dvd-t viszi! Ha kell képet küldök (vagy videót)!
    Ár: 22.500
  • guardian hero
    Egy jó állapotú, eredetiy papírdoboz, karcmentes ICO minden kézikönyvével + kártyájával kinek mennyit érne meg? Privibe jöhetnek az ajánlatok :).
  • Blaziuska
    Hellosztok
    Eladó egy Resident Evil Outbreak file 2 játék.Karcmentes állapotban kézikönyvvel. azért adom el mert nekem nem jött be ez a stílusú játék.
    Mondjatok árat.Emailem: [email protected]
  • sanzik
    Eladó PS2! (scph-39004)
    1 gyári kontroller
    8 MB-os sony memóriakártya
    gyári kábel
    nincs chippelve!
    +5 db eredeti karcmentes játék (WRC,WRC II,GT3,Conflict Zone,The Sum of all Fears)

A gép kb. lehet vagy 2 éves ,de összesen talán 10-szer volt használva. Hibátlan,tökéletesen működik,kipróbálható.
    ár: 30K

• Naxos
    valakinek nincs olcsón eladó,eredeti, karcmentes Fight Night Round 3-ja ps2re???
  • JiBBeRiSH
    Vigyétek már el vazz! 4k a cucc a Gamepaddal együtt, vagy csere! Gran Turismo mániásoknak ez alap. Nehogy már platinummal égessétek magatokat!:]
  • deep
    Nem, másra nincs.
  • Crazy Mate
    Tudom hogy Xbox360-ra van,de másra nem?
  • deep
    Elég komoly erőfeszítésekkel és hihetetlen utánajárással tudható csak meg a platform:D
  • Crazy Mate
    És milyen platformra van Kameo?
  • CrucifX
    Eladó Kameo kerestetik, német borító nem hátrány, játék viszont angol kellene, hogy legyen!
  • Blaziuska
    Hellosztok
    Eladó egy Resident Evil Outbreak file 2 játék.Karcmentes állapotban kézikönyvvel. azért adom el mert nekem nem jött be ez a stílusú játék.
    Mondjatok valami jó árat.
  • turho
    Hehe, tudtam hogy arra lesz érdeklődő. nos, ezt bonusban adom az esetleges jó vevőnek. Két lapom volt és 2 Gamegear szettem, az egyiket is így vitték el, egyben, 23 k-ért, kapták a plexit, sőt kérték hogy én szereljem rá. Otthon csak lehúzták a fóliát, és mintha egy vadiúj GG vigyorgott volna rájuk :) sem karc, sem kopás, sem szösz és kosz.
    Szóval bocsi, ez egy kuriózum és így adom el.
  • deep
    Engem a plexi érdekelne:D
  • turho
    Game Gear érdekelne itt valakit. huszonezer pénz lenne, de komoly szett, bontatlan gammák is, illetve egy gyári vadiúj fóliás, még fel nem használt game Gear plexi, USA-ból cápázva. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, PÜ. Sonicok is vannak, 3 :)
  • JiBBeRiSH
    A lentebb említett Sunflex joy-al együtt 5k!
  • turho
    tegnap ment pü
  • Derapo
    Ja karocmentes,és full inglis.
  • Derapo
    X360 Fifa Road to WC:) elcserélendő.PÜ.
  • JiBBeRiSH
    PS2-re Gran Turismo 3 eladó. Nem platinum.

3.000Ft
  • stream man
    ELADÓ! GAMECUBE FEHÉR SZINŰ 1 JÁTÉKKAL 2 JOY-AL(egyyik nem gyári)MEMORIA KÁRTYA ÁR:15ezer forint

A VEVŐ LEHETŐLEG SOPRONHOZ KÖZEL
  • tukko
    Eladó egy vastag chippelt Ps2 (SCPH-30003 V5), egy eredeti PS2-es joy, egy eredeti PS1-es joy, egy eredeti 8MB-os Ps2-es memoria kártya,egy 1MB-os Ps1-es memoria kártya, egy pisztoly, RGB kábel, egy eredeti Max Payne játék és 8 db írott (ebből 3 pisztolyos). Esztétikailag és fizikailag kitűnő állapotban van. Képek küldök, ha érdekel!

40.000FT
  • turho
    pofátlan olcsón vennék megkímélt, nem karcos hagyományos Nintendo DS-t dobozában. Egyetlen plusz játék ami érdekelhet mellé olcsón: resident evil ds. Holnap kb. 10 és 2 közt leszek Bp, ha lenne valakinek eladó DS. Plíz PÜ.
  • sanyi150
    Eladó PSP játékok !

WRC (World rally Championship) 4 000 ft
    Pursiut Force 6200 ft

Tales Of Eternia használt, 8999 Ft
    Monster Hunter új, 8999 Ft

Syphon Filterre is cserélek!
  • God of War
    Tehát promociosak voltak:)
    Pics nekem kellet volna SOTC
  • God of War
    Nem szolhatunk bele.
    A warrior meg 4500újba de mind1:D:D
    Medal of honor még ami reális
  • Bullitt
    Van vkinek eladó chipes (lehetőleg slim) PS2, 30k környékén?
  • lacuska
    nah, ez már nem aktuális, van rá vevő, stornózva...
  • lacuska
    PS2 játékkészletem kiárusítom, mindegyik eredeti kéktokos kiadás, semmi platinum, teljesen új állapotú karcmentes lemezek (tok, kézikönyv is), kedvezményes áron:

- Tourist Trophy
    - Gran Turismo 4
    - Black
    - WRC Rally Evolved
    - Silent Hill 3
    - Silent Hill 4
    - Shadow of the Colossus (ez nem papírtokos, hanem szintén kékdobozos, de a lemez és a kézikönyv megegyezik a papírtokossal)

csak egyben 20.000 HUF, átvétel Déli pályaudvarnál megbeszélés szerinti időben

[email protected]
  • turho
    KHS-400 C Sony fej kompatibilis, esztétikailag tökéletes fejhibás nagy PS2-t vennék, illetve eladó egy vadonatúj fej 14 k-ért az említett típusokba. Ha eljössz beszerelem (Bár Szolnok mellett lakom). Plíz PÜ
  • Dajin
    a többi is drága, egy ezressel kéne csökkenteni a többit
  • God of War
    6500újba a MGS3:)
  • sanyi150
    Eladó PS2 játékok!

Medal of Honor - Rising Sun: 4000 ft
    Metal Gear Solid 3 - Snake Eater: 8000 ft
    Call of Duty - Finest hour: 4000 ft
    Special Forces - Fire for effect: 4000 ft
    "Full spectrum" Warrior: 6000 ft
    Pilot Down: 4000 ft
  • turho
    nemrég kerestek nálam ps2-t, most lehet jönni, ez kvázi új, nem 39004-es régi, árban meg ugyanaz.
  • God of War
    2000ért viszem:))
  • God of War
    Eladók a következő gamek PS2re:
    -Ssx On Tour 4000 tipp-topp állapotban van
    -Burnout Revenge 6000 tipp-topp állapotban van
  • turho
    75004-es pstwo, kb. féléves de alig használt, frissen chippelt (H2O), tartozékaival, dobozában, karcmentesen (kis fólia is rajta van a tetején), fekete: 35 k (6 hó gari a chippelésre)
    Gyári memkártyával: 39 k
    Utángyártott plusz rgb kábellel: 40 k.
    Szokott minőség, jó ha ment 15 órát a gép.
    Plíz PÜ.
    Illetve lentebb néhány konzolkiegészítő, kis mértékben alkuképesek.
  • Alblink
    Elado uj Ez4 micro tf flash card.17000ft akit erdekel priv.
  • kakó ági
    Dark Cloud 1 vagy 2-t vennék baráti áron.
    Plaes help!
  • Rey Mysterio
    Hali megvan valakinek a Wrestlemania 21?
    Adok érte a meglévők közül bármit