2471
Szal...
-
tukko #990 Eladó egy chippelt Playstation 2, 2db utángyártott joy, 1db memoriakártya és pár írott játék! A gép csak a dvd-t viszi! Ha kell képet küldök (vagy videót)!
Ár: 22.500 -
#989 Egy jó állapotú, eredetiy papírdoboz, karcmentes ICO minden kézikönyvével + kártyájával kinek mennyit érne meg? Privibe jöhetnek az ajánlatok :). -
Blaziuska #988 Hellosztok
Eladó egy Resident Evil Outbreak file 2 játék.Karcmentes állapotban kézikönyvvel. azért adom el mert nekem nem jött be ez a stílusú játék.
Mondjatok árat.Emailem: [email protected] -
#987 Eladó PS2! (scph-39004)
1 gyári kontroller
8 MB-os sony memóriakártya
gyári kábel
nincs chippelve!
+5 db eredeti karcmentes játék (WRC,WRC II,GT3,Conflict Zone,The Sum of all Fears)
A gép kb. lehet vagy 2 éves ,de összesen talán 10-szer volt használva. Hibátlan,tökéletesen működik,kipróbálható.
ár: 30K
-
#986 valakinek nincs olcsón eladó,eredeti, karcmentes Fight Night Round 3-ja ps2re??? -
JiBBeRiSH #985 Vigyétek már el vazz! 4k a cucc a Gamepaddal együtt, vagy csere! Gran Turismo mániásoknak ez alap. Nehogy már platinummal égessétek magatokat!:] -
#984 Nem, másra nincs. -
Crazy Mate #983 Tudom hogy Xbox360-ra van,de másra nem? -
#982 Elég komoly erőfeszítésekkel és hihetetlen utánajárással tudható csak meg a platform:D -
Crazy Mate #981 És milyen platformra van Kameo? -
#980 Eladó Kameo kerestetik, német borító nem hátrány, játék viszont angol kellene, hogy legyen! -
Blaziuska #979 Hellosztok
Eladó egy Resident Evil Outbreak file 2 játék.Karcmentes állapotban kézikönyvvel. azért adom el mert nekem nem jött be ez a stílusú játék.
Mondjatok valami jó árat. -
turho #978 Hehe, tudtam hogy arra lesz érdeklődő. nos, ezt bonusban adom az esetleges jó vevőnek. Két lapom volt és 2 Gamegear szettem, az egyiket is így vitték el, egyben, 23 k-ért, kapták a plexit, sőt kérték hogy én szereljem rá. Otthon csak lehúzták a fóliát, és mintha egy vadiúj GG vigyorgott volna rájuk :) sem karc, sem kopás, sem szösz és kosz.
Szóval bocsi, ez egy kuriózum és így adom el. -
#977 Engem a plexi érdekelne:D -
turho #976 Game Gear érdekelne itt valakit. huszonezer pénz lenne, de komoly szett, bontatlan gammák is, illetve egy gyári vadiúj fóliás, még fel nem használt game Gear plexi, USA-ból cápázva. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, PÜ. Sonicok is vannak, 3 :) -
JiBBeRiSH #975 A lentebb említett Sunflex joy-al együtt 5k! -
turho #974 tegnap ment pü -
Derapo #973 Ja karocmentes,és full inglis. -
Derapo #972 X360 Fifa Road to WC:) elcserélendő.PÜ. -
JiBBeRiSH #971 PS2-re Gran Turismo 3 eladó. Nem platinum.
3.000Ft -
stream man #970 ELADÓ! GAMECUBE FEHÉR SZINŰ 1 JÁTÉKKAL 2 JOY-AL(egyyik nem gyári)MEMORIA KÁRTYA ÁR:15ezer forint
A VEVŐ LEHETŐLEG SOPRONHOZ KÖZEL -
tukko #969 Eladó egy vastag chippelt Ps2 (SCPH-30003 V5), egy eredeti PS2-es joy, egy eredeti PS1-es joy, egy eredeti 8MB-os Ps2-es memoria kártya,egy 1MB-os Ps1-es memoria kártya, egy pisztoly, RGB kábel, egy eredeti Max Payne játék és 8 db írott (ebből 3 pisztolyos). Esztétikailag és fizikailag kitűnő állapotban van. Képek küldök, ha érdekel!
40.000FT -
turho #968 pofátlan olcsón vennék megkímélt, nem karcos hagyományos Nintendo DS-t dobozában. Egyetlen plusz játék ami érdekelhet mellé olcsón: resident evil ds. Holnap kb. 10 és 2 közt leszek Bp, ha lenne valakinek eladó DS. Plíz PÜ. -
sanyi150 #967 Eladó PSP játékok !
WRC (World rally Championship) 4 000 ft
Pursiut Force 6200 ft
Tales Of Eternia használt, 8999 Ft
Monster Hunter új, 8999 Ft
Syphon Filterre is cserélek!
-
#966 Tehát promociosak voltak:)
Pics nekem kellet volna SOTC -
#965 Nem szolhatunk bele.
A warrior meg 4500újba de mind1:D:D
Medal of honor még ami reális -
Bullitt #964 Van vkinek eladó chipes (lehetőleg slim) PS2, 30k környékén? -
lacuska #963 nah, ez már nem aktuális, van rá vevő, stornózva... -
lacuska #962 PS2 játékkészletem kiárusítom, mindegyik eredeti kéktokos kiadás, semmi platinum, teljesen új állapotú karcmentes lemezek (tok, kézikönyv is), kedvezményes áron:
- Tourist Trophy
- Gran Turismo 4
- Black
- WRC Rally Evolved
- Silent Hill 3
- Silent Hill 4
- Shadow of the Colossus (ez nem papírtokos, hanem szintén kékdobozos, de a lemez és a kézikönyv megegyezik a papírtokossal)
csak egyben 20.000 HUF, átvétel Déli pályaudvarnál megbeszélés szerinti időben
[email protected] -
turho #961 KHS-400 C Sony fej kompatibilis, esztétikailag tökéletes fejhibás nagy PS2-t vennék, illetve eladó egy vadonatúj fej 14 k-ért az említett típusokba. Ha eljössz beszerelem (Bár Szolnok mellett lakom). Plíz PÜ -
Dajin #960 a többi is drága, egy ezressel kéne csökkenteni a többit -
#959 6500újba a MGS3:) -
sanyi150 #958 Eladó PS2 játékok!
Medal of Honor - Rising Sun: 4000 ft
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater: 8000 ft
Call of Duty - Finest hour: 4000 ft
Special Forces - Fire for effect: 4000 ft
"Full spectrum" Warrior: 6000 ft
Pilot Down: 4000 ft
-
turho #957 nemrég kerestek nálam ps2-t, most lehet jönni, ez kvázi új, nem 39004-es régi, árban meg ugyanaz. -
#956 2000ért viszem:)) -
#955 Eladók a következő gamek PS2re:
-Ssx On Tour 4000 tipp-topp állapotban van
-Burnout Revenge 6000 tipp-topp állapotban van
-
turho #954 75004-es pstwo, kb. féléves de alig használt, frissen chippelt (H2O), tartozékaival, dobozában, karcmentesen (kis fólia is rajta van a tetején), fekete: 35 k (6 hó gari a chippelésre)
Gyári memkártyával: 39 k
Utángyártott plusz rgb kábellel: 40 k.
Szokott minőség, jó ha ment 15 órát a gép.
Plíz PÜ.
Illetve lentebb néhány konzolkiegészítő, kis mértékben alkuképesek. -
Alblink #953 Elado uj Ez4 micro tf flash card.17000ft akit erdekel priv. -
kakó ági #952 Dark Cloud 1 vagy 2-t vennék baráti áron.
Plaes help! -
Rey Mysterio #951 Hali megvan valakinek a Wrestlemania 21?
Adok érte a meglévők közül bármit