Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

testerlnx
Persze elötte azért próbáld ki...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Addig vegyél micro-t, nekem nagyon bejött 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

szexicsoki
már nem keresek SP-t, úgy döntöttem nem veszem meg senkinek a levedlett vackát, megvárom a DS Lite-ot. <#worship>

Valaki vigye már el ezeket a cuccokat tõlem:

Sony PSP játék:
Lumines
Hot Shots Golf

7k/db. Együtt 13k+ajándék Martin Fields képernyõvédõ fólia+Airform PSP tok.

Esetleg Gamecube játékokra csere is szóbajöhet.
szexicsoki
<#nezze><#finom>

Anubys
Hát, azért még mindig nem az igazi...

576-ban új 007-Nigthfire: 3990, 007-Agent Under Fire: 3990 (www.576.hu)

Soul Calibur 2-t pedig másfél éve fóliásan vett egy haver 7500-ért... Kb. 5e reális érte, ha NAGYON JÓ állapotban van és mázlid van, mert valakinek nagyon kell, akkor 6e.

A Resident 4, Splinter Cell, Metal Gear Solid reális, a többinek járj utána te... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Super Mario
A GBA játékokat megvenném külön is.

https://supermario4ever.wordpress.com

Eladó:

Nintendo DS dobozában tartozékaival
+ M3 Adapter
+ PassKey
+ 512 MB CF Elite Pro
+ 2 eredeti játék+ 1 demo: Another Code, Super Mario 64 DS + Metroid Prime Hunters Demo
+ Az eddig megjelent játékok DVD -n
+ 2 GameBoy Advance játék: Nes Classics - Super Mario Bross, Yoshi's Island - Super Mario Advance 3
+ Traxdata 11 in 1 kártyaolvasó/író

irányár: 65k
Így sokkal reálisabbak!
Várom a jelentkezõket!

Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!

Öööö...mivel többenjelztétek, hogy egy kicsit elszálltam az árakkal, itt az újabb lista, 100% eredeti, kitûnõ állapotban lévõ, PAL GC játékokra:

Resident Evil 4 - 8000Ft
Soul Calibur 2 - 8000Ft
Metal Gear Solid: The Twin Snakes - 8000Ft
Timesplitters 2 - 6000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 7000Ft
Splinter Cell - 6000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 8000Ft
Super Smash Bros. Melee - 7000Ft
Tales of Symphonia - 7000Ft
Rainbow Six 3 - 7000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 7000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
007: Agent Under Fire - 5000Ft
007: Nightfire - 6000FT
007: Everything or Nothing - 7000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 5000Ft
Medal of Honor: Frontline - 5000Ft
True Crime - 6000Ft
Conflict: Desert Storm - 6000Ft
Luigi's Mansion - 6000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 6000Ft

Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.

szexicsoki
eladtam, mert eszrétikailag nekem nem volt megfelelõ.

Super Mario
És mi lett azzal a vaterás GBA SPvel? Végülis attól, hogy nem kopott, attól még mûködik, nem?

testerlnx
Nincs gbatemp-hez hasonló irc a psp-hez?

szexicsoki
gameboy sp vagy ds gépet vennék

csak jó állapotban!

killer123
Keresem PSP-re a mercury nevûjátékot.
Kp vagy csere.
Nekem van toca2-m.

Irj email-t a [email protected].

Jó konfig.

Hi!PSP játék eladó!RIDGE RACER!Ár:6000ft [email protected] 70 941-4195
mb66
Írtam privátot!

www.hordamusic.hu

Van egy PSP-re való tökéletes állapotú Prince of Persia Revelations játékom, és elcserélném az alábbi PS2-es eredeti karcmentes játékok egyikére!
-Shadow Of The Colossus
-Fight Night Round 3
-Black
-Resident Evil 4
Ha ezek közül megvan valamelyik és érdekelne a csere, kérlek privizz rám, vagy üzenj a [email protected] címre!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ott nem vesznek be, az nek konzolsufni, hanem üzlet. De ne ezen lovagoljunk már, ok? Árulom, felét már elvitte 2 ember. Ez a csapat még akciósabb.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Super Mario
Szolnokon ott az InterSpar

Szolnokon és környékén nincs egy deka üzlet sem ahol egyáltalán konzollal érdemben foglalkoznak. Amúgy meg kp-re van szükségem, illetve GB, GBC kártyákra.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Ezt nem értem, ha bemész szinte bármelyik üzletbe, annél többért beszámítják szerintem ezeket a jatékokat (fõként ha jó állapotban vannak)... Ha szeretném a gikszbokszot meg is venném.

Eredeti tökéletes állapotú, karcmentes XBOX játékok eladók
Outrun 2
Dead or alive 3
X-men legends
Tom Clancy's rainbow six 3: black arrow
Kung Fu chaos
Beyond good and evil
Spider-man 2
Midway arcade treasures 2.
Burnout 3: Takedown
Tak 2: the staff of dreams
Egyben 14 k.!!

Illetve eladó még egy MS dvd-kit és egy MS live headset, szinte nem használt, 5 és 2 k. Egyben 6 k.

Csere érdekel: GB Color platform ügyességi és ûrhajós game, de akkor te is úgy árazz mint én 😊

Sziasztok!
Vennék 40e körül PSP-t, van egy motorola mpx 200-asom, szeretném ráfizetéssel becserélni rá.
szexicsoki
gameboy SP-t veszek.

Luiprima
Lehet de a 625-re illik.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Super Mario
Az a pesszimisták közmondása!

Luiprima
Tudod van egy közmondás "Bátor ember nincs csak hülye" <#rinya>

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Hi!Eladó egy GTA LCS és egy RIDGE RACER!Ár:15.000ft [email protected] 70 941-4195
petyka2
Nem hülye,inkább BÁTOR... <#nyes><#nyes><#nyes>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Eladó Gamecube játékaim:

Resident Evil 4 - 9000Ft
Resident Evil 0 - 8000Ft
Soul Calibur 2 - 9000Ft
Metal Gear Solid: The Twin Snakes - 9000Ft
Timesplitters 2 - 8000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 9000Ft
Splinter Cell - 7000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 9000Ft
Super Smash Bros. Melee - 8000Ft
Tales of Symphonia - 9000Ft
Rainbow Six 3 - 8000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 8000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 7000Ft
007: Agent Under Fire - 6000Ft
007: Nightfire - 7000FT
007: Everything or Nothing - 8000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 7000Ft
Medal of Honor: Frontline - 6000Ft
True Crime - 7000Ft
Conflict: Desert Storm - 7000Ft
Luigi's Mansion - 6000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 7000Ft

Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.

Eladó psp giga pack (1 giga memoria)+2 eredeti gém-> gta,nfsu rivals ár 60 000 privátba lehet érdeklödni+ minden tartozék +2 pixelhiba 😊
PSP,eladó,2.00!Dobozával,összes gyári tartozékával!Adok hozzá egy 256mb memori sticket+USB adatkábelt!45.000ft
Hali!
Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]

PSP-re TOCA Race Driver 2 és Need For Speed Most Wanted 5-1-0 eladó.
A gémek ára 8000 huf/db.
Cserébe érdekel Pursuit Force ,Prince Of Persia, Gripshift.
A gémeket 1:1-ben cserélném. Érd emil!

Eladnám psp giga pack 2 hónapos +2 eredeti gém: nfsu rivals,gta liberty city s. ár: 60 ezer privi ha valakit érdekell

kisgabo
és? ha hozzád most kimennek, csak a windózodért ülsz 5 évet. <#nevetes1>

torrente
IP cím alapján úgy is percek alatt kinyomozzák, honnan, melyik géprõl ír. Tök mindegy, hogy freemail, vagy chello.

kisgabo
irigy vagy, mert elõbb jutott eszébe... <#taps><#banplz>

Kaplan
Ja, miért ne.. A minõség is számít BSA! 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Te normális vagy egyébként?
Chellos címmel ilyet nyilvánosan hirdetni?!

mb66
Reméljük is, oké, elfogadom, hogy valaki warezol (én nem) de hogy valaki a lopott áruval kereskedjen, az már genyóság...

www.hordamusic.hu

Törölt felhasználó
Indigó Gamecube-omat cserélném GC játékokra!
Minden tartozéka megvan, és tökéletesen mûködik, dodoza nincs!
Ezeket bárki beszerzi netrõl ingyé.Volt anno próbálkozás psp játékot akart elsózni vki 150/db. de az sem kellett a kutyunak se.Ez se fog.

HI!
PSP,PS2,PSX játékok Eladóak.
500ft/db psp-nél hozott kártyára, vagy posta utánvétellel dvd-re (és te másolod rá a játékokat)
500ft/db PS2,PSX játékok hozott cd-re vagy dvd-re, vagy postai utánvétellel, és mi biztosítjuk a CD-t, DVD-t vagy te küldöd.
hatalmas kínálat, ami meg nincs meg azt is beszerezzük egy héten belül.

e-mail:
[email protected]

LordVenom
Aha,értem. Érdekes,köszi. <#vigyor0>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

torrente
Idegen szavak szótárából idemásolom:
kilo- : gör szóösszetételek elõtagjaként az utótagnak tett mértékegység ezerszeresét jelöli; ezer-

dinomano
kiló-ezer... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

LordVenom
Valaki árulja már el mit jelent a "k" a számok után. Azt tudom,hogy ezer,de nem jöttem még rá,hogy miért...<#fejvakaras>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...