2471
Szal...
-
#1070 hellotok!!aki tud elado vagy vmi ujjonan magyarosrszágról rendelhető SwapMagic v3.6-ot az szóljon THX -
tukko #1069 Eladó 2 db vezeték nélküli Logitech joy ps2-höz (rezgős)! Az egyik bontatlan originál csomagolásban, a másik ki lett bontva, de csak kiprobálva lett! Plusz még egy bontatlan logitech egér (Logitech Click)! Kérésre képet küldök!
Ajánlatokat priviben várom!
9000,- FT -
#1068 Elado PSP GigaPack 2. 80- as FWvel, makulatlan allapot, dobozzal leirassal egyutt, 1 gigas MemoStick- kel, fullhallgato, tok stb. . . . + Logitech kepernyovedovel. Az ara 45000. Plussz elado 3 jatek : Coded Arms - 4000huf, Outrun c2c 2006 - 7000huf, LocoRoco - 8500huf. Egyben az egesz viheto 57000huf- ert. GARANCIAVAL! ! ! PU -
Dosia #1067 http://www.tv.com/supernatural/show/30144/summary.html -
Derapo #1066 Ja 95K. -
Derapo #1065 Sziasztok!Eladó Xbox360 Premium pack Samsung drive-os,átalakítva minden tartozékával.A vincsijén az összes elérhető demo rajta van. +2db. eredeti gaméval( PGR3,FIFA rtwc )+ 8db. backup-al(Oblivion,Godfather,Call of Duty2,Tomb Raider legend,Kameo,Enchanted arms,Nfs most wanted,Just Cause) Xboxot beszámítok.Minden megoldásra nyitott vagyok. PÜ. -
Sund #1064 Félig OFF, dee talán konzol őrülteknek jól jöhet:
ELADÓ JVC 32H4 100HZ, 82 cm-s, 16: 9-es TV.
Egy éves, tökéletes állapotban van, igény esetén odaadom a gyári állványt is mellé, INGYEN!
Itt egy kép róla:
JVC 32H4
Árat nem írok, mert nem igazán tudtam belőni, de nem fogunk összeveszni rajta. Írjon privátot akit érdekel. Köszi. -
turho #1063 Viszi az eredetit is.... -
#1062 Nagykár, hogy csipes a GC :( -
turho #1061 Jövő hét elején 2 db chippelt 75004-s pstwo várható, memokártyával, karcmentes kvázi újak, szinte nullkilométer, frissen megműtve, lehet érdeklődni priviben, de egy darab az biztosan lesz.
Chipelt gyöngyházfehér Gamecube memkártyával, akcióban 27 k (xenogc chip, 3 választott ajándék játék, memkártya.) A gép karcmentes kvázi új, doboz is okés.
RGB kábellel 29 k.
Nem dobozos, hanem zacskós, de nullkilométeres Gameboy Color eladó gyűjtőnek, kis em próbáltam, 12 k.
x360-kompatibilis pót laser pickup 2 db, 8 k/db (ha nagyon gyengén olvas a géped minden márkát).
Légyszi PÜ-zzetek ha érdekel valami.
-
rabies #1060 Szeretnék elcserélni egy psp-s Burnout Legends játékot, lehetőleg valamilyen focis játékra (FIFA, Pro Evo), vagy Syphon Filterre ráfizetéssel. -
#1059 Vennék Logitech Driving Force kormányt. -
#1058 Eladó Ps2-es gammák: - Devil may cry 3 4000Ft
- Getaway: Black monday 4000Ft
- Tekken 5 4000Ft
- Gran Turismo 4 4000Ft
A játékok,eredetiek,PAL-osak,nagyon jó állapotban vannak kézi könyvel,tokkal,boritóval mindennel együtt adom őket.A pskt a vevő állja.Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .
olcsi ma 17:43 -
#1057 PS2:
Metal Gear Solid 3 4500
MSNen várom az érdeklödöket nem kérek privit:
[email protected] -
#1056 Ilyet már nem kapni gyári bontatlant. Én tavaly tavasszal vettem egyet a KS-ban az volt az utolsó japán import. Ez a legutolsó vastag széria SCPH50004.
Akkor volt 50rongy asszem.
-
#1055 az milyen?? -
#1054 Megrendelhetőek az oldalkáról:)
Twilight Princess
Nintendo Wii -
#1053 Eladó egy PS2(SCPH-75004)6hónap Garanciával.
2joy (egyik Logitech rádiós) + 1memo + 8eredeti járék + Maxdrive.30000Ft
érdeklődni.:
e-mail:[email protected]
msn:[email protected] -
huntofa #1052 ELADÓ!
1 fekete PS2 (scph 30004), újszerű állapotban,vadonatúj KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et tudó H2O blue chipes gép eladó. 2 karral 1 memória kártyával! Több mint 170 DVD játékkal! Minegyik kipróválba , tesztelve
Ajánlatokat privát üzenetben kérném. -
#1051 Eladó!
DS :
Viewtuful Joe : Double Trouble 5,5k
PS2 :
The Silent Hill Collection 9k
Tomb Raider : Legend 5,5k (mert nincs füzete)
Az árak tájékoztató jellegűek, alkdni lehet.
Érd. Itt, privátban, vagy mailben. -
syabica #1050 írtam pü-t ! -
#1049 Logitech Driving Formula force kormanyt nemtud vki eladot?? -
JiBBeRiSH #1048 Jah igen, mivel Online RPG, ezért havidíjas. Amúgy Tartalmazza a pakk a Rise of the Zilart nevű küldetés lemezt is! Valamint a Tetra Master nevű online kártyajátékot is, ami a Final Fantasy IX-ből lehet ismerős. -
sanyi150 #1047 Syphon Filter PSP-re 8500 ft -
sanyi150 #1046 1 GB Sony Memorystick Pro Duo eladó, High Speed; 7500 ft -
JiBBeRiSH #1045 Eladó, vagy elcserélném PS2-re NTSC-s fóliás FINAL FANTASY XI játékomat.
A játék csak HDD-vel működik és csak Online játszható. -
#1044 Eladók a köv gamek PS2re:
-Monster Hunter{1hónapos}3000
-FIFA 2003{karcos de mükszik} 2000
-24 the game{1,5 hónapos} 5000
aki többet visz kedvezmény PÜ -
bobe66 #1043 Sziasztok!
6db használt PSP játékom lenne eladó:Lord Of The Rings, NFS Underground Rivals, Star Wars II Battlefront, Sims2, Spider-Man2, MediEvil. 4000Ft/db, több db megvétele esetén 3000 Ft/db.
Akit érdekel privizzen!
Bye -
tukko #1042 Eladó egy eredeti PS2-es HD loader dvd!
Ha érdekel irj Privát üzit! -
#1041 Rendben Dr.Ottó. -
#1040 Nem akarok kötekedni Ádámka.
csak megkérdeztem:PP -
#1039 Köszi Ottó,de egybe akartam felrakni az egészet nem 5 részletbe.Ha kötekedni akarsz gyere fel MSN-re.:DD -
#1038 Te Ádám, most komolyan minek kell 20x meghirdetni???
5 hszel ezelött hirdetted utoljára.
Észre veszik nem kell fosni -
#1037 Vannak eladó zsír,szinte majdnem hogy új gyári pc-s játékaim,nem hiszem hogy valakit érdekelnek de hát ha.Gta:San andreas:limited edition,Driv3r,Half-life2,Hulk.Ha valakit érdekelnek esetleg ezek a játékok akkor [email protected] .Árat dirket nem írtam,ár megegyezés alapján e-mailben.
ELADÓ PLAY STATION 1(EREDETI PS RÉGI NAGY FAJTA GÉP,CHIPELVE)+írott 8 db play station 1-es gamma( Spyro 2: Ripto's Rage,Grand Theft Auto 2,Tony Hawk's Pro Skater 2,Metal Gear Solid,Extreme Games,Formula 1 98,Men in Black The game, WCW Nitro).Legelső szériás gép, zsír állapotban,csak írott játékokat tudok hozzá adni,de ha valaki nagyon akarja akkor szerzek hozzá eredeti játékot is kiprobálás céljából.A gépnek semm baja sincs lejátsza az eredet Ps1-es gammákat,az írott Ps1-es gammákat és az eredeti/írott audio cd-ket.A géphez+adok scart kábetl+AV kábelt+1 db eredeti joy+2db 1MB Memory Card.Ár megegyezés alapján.E-mailben: [email protected] .
Eladó Ps2-es gammák: Getaway:Black Monday 4000Ft
Tekken 5 4000Ft
Eladó X-box játék: Roadkill 4000Ft.
A játékok gyáriak,zsír újak,alig használtak,PAL-osak,kézi könyvel adom őket.
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor: [email protected] . -
rivasz #1036 Sajnálatos módon meg kell válnom hófehér DS Lite-omtól, mert nekiindult a zenekarunk és kell minden cash (ez jóhír:) Ha valakit érdekel itt, írjon nyugodtan;
-2006.06.23-án átvett gép, 12 hónap garancia, dobozok
-abszolút karcmentes, szemem fénye volt
-backup futtatási lehetőség :P (passcard 3; ez4lite; kingmax 256mb microsd)
-minden elérhető rom dvd-ken (NDS + GBA is) + eredeti Mario Kart (NDS) és Super Street Fighter Revival II (GBA)
-plusz én is eladó vagyok, "kiverjük egymásnak, de semmi buzulás!" :D (Torrente, a törvény kétbalkeze)
60k körül gondoltam, remélem reális ár. peace. -
#1035 Sziasztok! Akinek van felesleges memo kártyája ps2-be való, kérem keressen meg! -
Blaziuska #1034 SZiasztok Vennék ps2-es pisztolyt és hozzá eredeti játékot pl time crisis3.
Valami jó minőségő pisztly kéne.
[email protected] -
#1033 A géphez+adok scart kábetl+AV kábelt+1 db eredeti joy+2db 1MB Memory Card.>Ps1-hez. -
#1032 "eredeti 8 db",írott 8db játék. -
#1031 A pc-s játékokhoz direkt nem írok árat megegyezés céljából.A ps1+a játékokkal: 18000Ft.