Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GBA Micro immáron 3-ik hetes, eladó, ajánlatokat PÜ-ben pls. Nem használtam 3-4 órát. Ezüst. Csere most kizárólag chippeletlen xbox vagy PStwo konzolra, de inkább kp.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igyekszem poénosra venni a hszed....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Jó duma! <#hehe>
Megszorultam némileg, 30 k memóriakártyával alkalmi áron. 1 hónap gari. Posta ok, nekem nincs vele gondom.

sp00n
Hello! Beirom ide is 😊
Elado egy TimeSplitter:Future Perfect PS2-re eredeti csomagolasban (bontatlan) nem platina (mondjuk nem is tudom hogy ebbol adtak-e ki)6000hufert.
Privit akit erdekel 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

God of War

valakinek ps2-re Pro Evolution Soccer 3(2000ft,karc mentes)
bár nem hiszem hogy valakit érdekelne de ha még is akkor PÜ.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Nem mondtam hogy nekem lesz 😊 keres egy ismerõs, hagyományosat, óccsó legyen.

Minek neked annyi GBA SP?😊
Nagy PS2 fekete, eladó vadonatúj KHS400 C fejjel, Titan sx félautomata chippel. 33 k. Szokásos minõség, mostmár mondhatom.
Beszámítok: GBA SP-t szép állapotban, esetleg NDS-t amivel kínálod.
Részletekért PÜ.

God of War
vagy cserélni is lehet hogyha kell valakinek

God of War
valakinek cucc

rainbow six3=3000ft újonnan 6000ft
mortal kombat:deception=5000gt újonnan 7220ft
the getaway2:black monday 4000ft újonnan 6000ft
újonnan a három 19220ft
nálam együtt 10000ft
irjatok pü-be.

csak poén vót 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kaplan
#756...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

azé' mondom! <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kaplan
PS1es memokártya is jó Ps2 gépbe, de csak Ps1 játékok mentéseit tudod rárakni...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

doubleW
talán vmi 15ezres átalakítóval😄

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

yep, ok szori 😄

God of War
ná ná hogy jobele nem kell??

JGTC
jó volna, de nem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ps1es memo card sztem jó ps2be is 😊

doubleW
tudod mi lehet a gond?az, hogy egyszerre 3 platformos cuccot adsz. ps1-ps2-pc.sztem nemsok emberkének van mind3, de legalábbis valszeg nincs ps1 és ps2.😊

doubleW
és vkinek egy world tour soccer pspre?csak pár ezerért vagy cserélni, mert csak itt porosodik...

God of War
nem kell senkinek egy 5-ös ért

God of War
Nem kell senkinek ps2-re rainbow six3,pc-re kill.switch és egy ps1-es memo card
mind össze 6000ft-ért<#sir>

PS2-re Medal of honor: rising sun (sajna kiskönyve nincs meg), és Batman: Vengeance, illetõleg This is football 2003 játékaim eladóak. Kinek mit ér? A TIF2003 nyilván Platinum, mert ezüst a tokja. A Batman nem, a MoH sem latinum (gondolom rá lenne írva).
576.hu árak: Batman: 3990, MoH: 14.990, TIF2003: 2999 ft.
Tájékoztató árak, de jóval olcsóbban adom, egyben ha lehet. Mind jó szép állapotú, nincsenek agyonkarcolva. Plíz PÜ.
Csere GBA SP-re.

szexicsoki
mi vót az a korrekt "kiszolgálás" ?<#vigyor1>

PS1es játékokat keresek nagymamámnak, nem gond, ha a CDk-re te írtad a játék nevét ;D.

pü. vagy [email protected]

God of War
Valakinek PS1-es memoria kártya?
Vagy PC-re Kill.switch(eredeti,a kettöt együt 2000ft-ért)

<#worship> Tényleg nincs mit, jó szórakozást.

UltimateGamR
Turho-val megtörtént a PS2 vásárlás!
Korrekt kiszolgálást kaptam , megfelelõ tájékoztatással!
Turho-t MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

doubleW
sõt, jobbat mondok.
egy 10esért megszabadítalak tõle😄😄

Legyen 14.990! <#pardon1>
God of War
Eredeti Sony PS2-es játék:Tom Clancy's Rainbow Six 3.
Karc mentes szinte még új(3000+pk)

szexicsoki
királyosság ár...

HÚSVÉTI AKCIÓ!!!
VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihetõ!!! Made in Japan!
2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! 1 HÓNAP CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
Mindössze 19.990 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!
NÁLAM NEM KELL VÁRNOD TÖBB HETET, SOKSZOR HIÁBA, AZONNAL ÁTVEHETED MÁR A VÁSÁRLÁS NAPJÁN!

0670-237-82-75
Elcserélném, vagy eladnám U-Move: Supersports és Marc Ecko's: Getting Up PS2 játékaimat más PS2 játékra. Mindkettõ játék sajtói változat, rá is van írva, hogy "not for resale", de ezért olcsóbban is adnám.
Szintén megválnék egy Socom-os USB-s headsettõl és egy infrás távirányítótól.
Ajánlatokat kérnék, term. válaszolni fogok. Budapest.

Ami érdekelne még: Hozzáértõ chip beszerelés garanciával.

PSone
VENNÉK használt Chipelt PS2-t !! ajánlatokat privbe kérném!

továbbra is eladó: eredeti karcmentes, Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut, csere érdekel! (2500 + pk)

doubleW
World Tour Soccer és Unthold Legends még mindig új gazdát keres csere ellenében...
elsõsorban prince érdekelne.

Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,(Dredd birós)Pisztoly,(MAD CATS)kormány,15-20 Cd kb +3-4 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!De külön is megoldható.Irj, árban megegyezünk!
[email protected]

Alucard
Banyapapa mennyibe postáznád nekem el a másolatot?

Banyapapa
épphogy megnéztem az elejét,meg felraktam vinyora me odaadom a gazdijának.
De a zene jo benne😛

Kaplan
Na így már érthetõ. Banyapapa tetszik a Primal amit elõlem vittél el?? :S😄

JGTC
alufólia <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Banyapapa
nem platina,a boritoja olyan ezüstös, csillogo "papir".

JGTC
gondolom az lehet, mast nem tudok elkepzelni... en sem hallottam még

Kaplan
Limitált Platina Primal? Ezt se hallottam még.

JGTC
platina

Kaplan
Mit értesz azalatt, hogy ezüst? Milyen van még?

limitalt Primal 4500 (az ezust)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu