Vetel \\ Csere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Ajánlatokat priviben várom!
9000,- FT
x360 gamertag: v1ctor777hun
ELADÓ JVC 32H4 100HZ, 82 cm-s, 16: 9-es TV.
Egy éves, tökéletes állapotban van, igény esetén odaadom a gyári állványt is mellé, INGYEN!
Itt egy kép róla:
JVC 32H4
Árat nem írok, mert nem igazán tudtam belõni, de nem fogunk összeveszni rajta. Írjon privátot akit érdekel. Köszi.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Chipelt gyöngyházfehér Gamecube memkártyával, akcióban 27 k (xenogc chip, 3 választott ajándék játék, memkártya.) A gép karcmentes kvázi új, doboz is okés.
RGB kábellel 29 k.
Nem dobozos, hanem zacskós, de nullkilométeres Gameboy Color eladó gyûjtõnek, kis em próbáltam, 12 k.
x360-kompatibilis pót laser pickup 2 db, 8 k/db (ha nagyon gyengén olvas a géped minden márkát).
Légyszi PÜ-zzetek ha érdekel valami.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
- Getaway: Black monday 4000Ft
- Tekken 5 4000Ft
- Gran Turismo 4 4000Ft
A játékok,eredetiek,PAL-osak,nagyon jó állapotban vannak kézi könyvel,tokkal,boritóval mindennel együtt adom õket.A pskt a vevõ állja.Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .
olcsi ma 17:43
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Akkor volt 50rongy asszem.
<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#wave>#wave><#hawaii>#hawaii>
A smooth sea never made a skillfull sailor
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
2joy (egyik Logitech rádiós) + 1memo + 8eredeti járék + Maxdrive.30000Ft
érdeklõdni.:
e-mail:[email protected]
msn:[email protected]
Grallmoore - human warrior@BS
1 fekete PS2 (scph 30004), újszerû állapotban,vadonatúj KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et tudó H2O blue chipes gép eladó. 2 karral 1 memória kártyával! Több mint 170 DVD játékkal! Minegyik kipróválba , tesztelve
Ajánlatokat privát üzenetben kérném.
DS :
Viewtuful Joe : Double Trouble 5,5k
PS2 :
The Silent Hill Collection 9k
Tomb Raider : Legend 5,5k (mert nincs füzete)
Az árak tájékoztató jellegûek, alkdni lehet.
Érd. Itt, privátban, vagy mailben.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
A játék csak HDD-vel mûködik és csak Online játszható.
-Monster Hunter{1hónapos}3000
-FIFA 2003{karcos de mükszik} 2000
-24 the game{1,5 hónapos} 5000
aki többet visz kedvezmény PÜ
6db használt PSP játékom lenne eladó:Lord Of The Rings, NFS Underground Rivals, Star Wars II Battlefront, Sims2, Spider-Man2, MediEvil. 4000Ft/db, több db megvétele esetén 3000 Ft/db.
Akit érdekel privizzen!
Bye
Ha érdekel irj Privát üzit!
5 hszel ezelött hirdetted utoljára.
Észre veszik nem kell fosni
ELADÓ PLAY STATION 1(EREDETI PS RÉGI NAGY FAJTA GÉP,CHIPELVE)+írott 8 db play station 1-es gamma( Spyro 2: Ripto's Rage,Grand Theft Auto 2,Tony Hawk's Pro Skater 2,Metal Gear Solid,Extreme Games,Formula 1 98,Men in Black The game, WCW Nitro).Legelsõ szériás gép, zsír állapotban,csak írott játékokat tudok hozzá adni,de ha valaki nagyon akarja akkor szerzek hozzá eredeti játékot is kiprobálás céljából.A gépnek semm baja sincs lejátsza az eredet Ps1-es gammákat,az írott Ps1-es gammákat és az eredeti/írott audio cd-ket.A géphez+adok scart kábetl+AV kábelt+1 db eredeti joy+2db 1MB Memory Card.Ár megegyezés alapján.E-mailben: [email protected] .
Eladó Ps2-es gammák: Getaway:Black Monday 4000Ft
Tekken 5 4000Ft
Eladó X-box játék: Roadkill 4000Ft.
A játékok gyáriak,zsír újak,alig használtak,PAL-osak,kézi könyvel adom õket.
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor: [email protected] .
-2006.06.23-án átvett gép, 12 hónap garancia, dobozok
-abszolút karcmentes, szemem fénye volt
-backup futtatási lehetõség 😛 (passcard 3; ez4lite; kingmax 256mb microsd)
-minden elérhetõ rom dvd-ken (NDS + GBA is) + eredeti Mario Kart (NDS) és Super Street Fighter Revival II (GBA)
-plusz én is eladó vagyok, "kiverjük egymásnak, de semmi buzulás!" 😄 (Torrente, a törvény kétbalkeze)
60k körül gondoltam, remélem reális ár. peace.
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Valami jó minõségõ pisztly kéne.
[email protected]
ELADÓ PLAY STATION 1(EREDETI PS RÉGI NAGY FAJTA GÉP,CHIPELVE)+eredeti 8 db play station 1-es gamma( Spyro 2: Ripto's Rage,Grand Theft Auto 2,Tony Hawk's Pro Skater 2,Metal Gear Solid,Extreme Games,Formula 1 98,Men in Black The game, WCW Nitro).Legelsõ szériás zsír állapotban,csak írott játékokat tudok hozzá adni,de ha nagyon akarja valaki akkor szerzek hozzá eredeti játékot is kiprobálás céljából.A gépnek semm baja sincs lejátsza az eredet Ps1-es gammákat,az írott Ps1-es gammákat és az eredeti/írott audio cd-ket.
Eladó Ps2-es gammák: Getaway:Black Monday 4000Ft
Tekken 5 4000Ft
Devil may cry 3 4000Ft vagy cserélhetõk más Ps2-es gammára.
A játékok gyáriak,zsír újak,alig használtak,PAL-osak,kézi könyvel adom õket.
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor: [email protected] .
576-nál 5798 Ft-ba kerül, elsõsorban csere érdekelne, de csak eredeti játék érdekel... lehet PS2-es játék, PC-s játék, NDS vagy GBA játék is!
Írj p.ü.-ben címeket és biztosra veszem, hogy megegyezünk :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valami jó minõségõ pisztly kéne.
[email protected]
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
szopjátok ki a cerkám
Memory Card 251 --- 5e
Wavebird Platinum --- 11e (EUban nem forgalamzott szín)
RGB kábel --- 6e
Narancs színû controller --- 7e (EUban nem forgalamzott szín)
Komponens kábel --- 13e
VGA kábel --- 15e (progresszív scan-es játékokhoz)