2471
Szal...
-
bencelol #1350 2 hete vett egyszerhaznált gran turismo 4-emet (van hozzá közikönyve,tokeredeti lemez, nincs a lemezen karc) GTA:San Andreas vagy NFS:Carbon-ra vagy And1 streetball-ra cseréném!!!!akit érdekel dobjon meg egy e-maillal,vagy privizzen!!
E-mail: [email protected] -
turho #1349 Ismét feldobom: Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyűjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat :( )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, működik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védőfóliát mindkét képernyője. Természetesen makulátlan szűz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetőleg szüzet, de inkább kp.
Van hozzá egy igényes hordtok is.
-
somati #1348 kösz, de így nem kell. -
#1347 Nincs időm a személyes találkára postán elküldöm 3k-ért+psk ha érdekel. -
Poet #1346 Engem sajnos csak az angol kiadás hoz lázba...küzdöttem egy darabig a német FFVIII-al, de nem volt akkora élmény... -
somati #1345 ha pesti vagy akkor a tekken5 érdekel. 3k-ért... -
szabzol #1344 Nem Platinum, hanem sima, tokkal, kézikönyvvel, hibátlanul. 5000 (egy kicsit lehet alkudni:) -
#1343 Eladó Ps2-es gammák mindegyik játék PAL-os eredeti kiváló állapotban van,kézi könyv,tok.
Tekken 5 -3500Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Metal Gear Solid 2 Sons of liberty 2DVD-s -4500Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] . -
#1342 Érdekelne hol tudok Egerben beszerezni USB Ventilátor-t vagy Külsõ Hûtõ-t PS2 Slim-hez?És még RGB kábelt hol tudok beszerezni? -
#1341 Vennék fejhibás (vagy máshibás) Ps1 et vagy ps2 őt... [email protected] -
Blaziuska #1340 Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres
-
Ryu #1339 Eladó PS2-re:
Broken Sword 3: Sleeping Dragon (PAL, angol doboz, angol nyelv)
Nem túl gyakori holló ;)
kontakt: [email protected] -
Olcsi2 #1338 Engem lehet, hogy erdekelne... Mennyiert es milyen allapotban (sima v platina)? -
#1337 Köszi az infót.
Szerintetek el lehet ezt adni szervíznek vagy valakinek, mert a kijelzőjén lévő rossz sávon kívül minden tökéletes rajta? -
szabzol #1336 FF VII német érdekel? -
Poet #1335 Nincs valakinek eladó PS-es Final Fantasy-ja? Főleg 1-től hétig érdekelne... -
Blaziuska #1334 Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres. -
#1333 igen -
#1332 Szerintem olcsóbban jársz ha veszel egy újat, főleg, ha még a régi modellről beszélünk és nem a sokadik frissítésen átment SP-ről. De egy DS-el jobban járna, viszi a GBA cuccokat is. -
#1331 A fiamnak leesett a gameboya (advance).
Tud valaki elfogadható szervízt?
Mennyibe kerül egy kijelző csere? -
somati #1330 szombaton és vasárnap is? kb. délig-egyig szoktak kintlenni? -
#1329 van
-
somati #1328 hali!
meg tudná nekem vki mondani, hogy hétvégenként a Petőfi csarnokban szokott-e még lenni konzolcucc árusítás? PS2-es dolgok érdekelnének főleg.
Kéne nekem fénypisztoly, és ha sikerült szereznem, akkor eredeti Time Crisis 2,3, Crisis Zone illetve God of War.
előre is köszi!
-
#1327 Eredeti Turok Evolution és Splinter Cell-Chaos Theory eladó Gc-re.Érd. priviben. -
#1326 Eladó PS2 játékok:
- FIFA 2003 - Nyomtatott borító, füzet nélkül. 750 Ft (lol..)
- Stuntman - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 2.000 Ft
- UEFA Champions League 2004-2005 - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot . 2.000 Ft
- The Matrix : Path Of Neo - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 3.000 Ft
- Tom Clancy's Rainbow Six : Lockdown - füzet nélkül, tökéletes állapot. 2.500 Ft
- 007 James Bond Everything Or Nothing - promo lemez, nyomtatott borító 1.000 Ft
- Devil May Cry (platinum) - füzet, tökéletes állapot. 2.500 Ft
Érdeklődni : vagy pü-ben vagy [email protected]
Ha együtt elviszed 13.750 Ft helyett megkapod 10.000 Ft-ért ! MICSODA AKCIÓ ! :SADASDAS
-
pspguru #1325 Hali HD LOADERT IS VENNÉK!!! -
pspguru #1324 Hali van két játékom:Castleween és Tony hawk 4.Ezek a játékok tökéletes állapotúak.cserélném mindkét játékot egy eredeti sony kontroler re! de más is érdekel .üdv pspguru -
JiBBeRiSH #1323 Bontatlan X360-as Burnout Revenge eladó vagy csere Gamecube vagy PS2 játékokra. Esetleg ha más cuccod van, akkor írd meg és megbeszéljük. jibberish kukac freemail -
#1322 Bontatlan Tekken 4 PS2 játékot cserélnék Gamecube játékra. Van még cserealapnak szintén bontatlan magyar F-Secure Internet Security 2006 és F-Secure Anti-Virus 2006 is.
Gamecube játék érdekel. -
#1321 Bár a Fifa Street 2 nem tudom hová lett, még telefonon megvolt... -
#1320 Senki többet harmadszor! Elkelt 35ért játékokkal kártyával két controllerrel! -
#1319 van egy Fifa 07 XBOX-360 ra elcserélném vagy eladnám
-
#1318 cserélnék eredeti (PS2) FIFA 2003, F1 2002, Goldeneye Rogue Agent, Offroad Extreme játékokat RPG-re vagy komolyabb autós játékokra, akár kettőt is adok egyért
csak eredeti érdekel, aki szívesen cserélne, írjon privit! thx -
Blaziuska #1317 Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
A játékkal együtt 4k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres. -
#1316 hali...
Keresem xbox-ra a fifa07-et, ha valakinek meg van,vagy tud mondani egy boltot ahonnan be lehet szerezni, kérem jelezze... -
stream man #1315 Valakinek kell psp 25ezer egy jatekkal ha kell privátban és lehetöleg sopron környékén -
#1314 Akármennyi *írott* játékot adhatsz hozzá, akkor sem viszi el senki aki ért hozzá 35-nél többért. -
#1313 30ért megveszem MOST játékok nélkül, és akkor még rendes voltam! :) -
#1312 Mint írtam csak írányár, lehet alkudni!!! Ahol vettem a gépet, ott 1 év garanciát vállalnak a gépre, ha chip-elt, akkor is, ezért vettem ott! És most már 22db játékot adok hozzá!!! -
bencelol #1311 Vennék ps2-re játékot.Irott is jó!