2471
Szal...
-
AlfaRomeo #1390 Miért hoznék szégyent???
Azéret mert feltettem ide dolgokat amikre már nincs szükségem és valaki nekem esik??? Ugyanmár ne vicceljetek... -
FoToS #1389 Szégyeld magad,hogy a márkára szégyent hozol!! -
AlfaRomeo #1388 Húúú micsoda természetvédők vannak itt. Szerintem mindenki azt ad el amit szeretne nem? Akkor meg mit kell ugatni? -
#1387 Röfipofi, fogd vissza magad :) -
#1386 Ez a fórum tényleg nem az illegális, veszélyes hulladéknak minősülő írott DVD-k elsózására lett kitalálva, de mondjuk úgy 100.000Ft-ért tudok lerakóhelyet biztosítani a szemetednek. -
AlfaRomeo #1385 téged ki kérdezett? okoska? -
#1384 ne itt reklámozd a kamuid..bárki leszedhetö öket filléreké a netröl -
ett #1383 Sziasztok!
Kéne nekem egy chippelt ps1, játékok nem kellenek hozzá, Csak legyen egy joy, meg max. egy memkari, de atz nem olyan fontos. 8-10k körül szánnék rá. -
AlfaRomeo #1382 Sziasztok!
Van PS2re sok eladó játékom, nem eredetiek...
Rengeteg cím írjatok kinek mi kell és küldöm. Akár priviben is jöhetnek az üzenetek...
-
#1381 Bocsi, a lenti hirdetesemhez hozzacsatolando: elfejeltettem leirni, mindkettő PS1 (a hibas+ a működő is) chippelt... -
Szabyka #1380 Ps1 , 13 játékkal, joyyjal, memókártyával, chipes eladó! 12e ft ... [email protected] -
rabies #1379 Szasztok! Eladó egy Syphon Filter: Dark Mirror PSP-re. Ajánlatokat: [email protected] -
turho #1378 Ismét feldobom:
Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyűjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat :( )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, működik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védőfóliát mindkét képernyője. Természetesen makulátlan szűz ujjlenyomatmentes a gép, nem használtam egyáltalán!. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék. Legyen Resi játékkal 38 k irányára.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetőleg szüzet, de inkább kp.
Van hozzá egy igényes hordtok is.
Ugyanitt használatlan, vadonatúj zacsis, lila Gameboy Color, gyűjtőknek is ideális: 8 k
-
#1377 Elhatarozasra jutottam, megválnék kifogastalan allapotu fehér PSone-omtól; kabelekkel, 2 joyyal(2 szürke joy, mindkettő működöképes - bár picit kopott, de jól üzemel); 3 memo kartyaval, sok jatekkal (50-70 körül a szamuk; FF-ek, pár jRPG, akciogame-ek, verekedös+autos game-ek a listaban) - a gép egyben eladó, ár megegyezés szerint - ajanlassz egy árat, és rábolintok ha ok... :-P
Eladó ugyanitt egy régi típusu, szürke - feltehetöleg fejhibas PS1! (3-4e ft körül?)
Priviben kérek üzeneteket... -
rodney132 #1376 nem tudja vki hogy a Tony Hawk's Project 8 at psp re hol lehet venni? -
Tomek83 #1375 Üdv!
GC-re keresek Eternal Darknesst és MetroidPrime-ot. Aki megválna ezektől a játékoktól az privizzen.
Kösz! -
FoToS #1374 Logitech driving force pro kormány nagyon szép makulátlan állapot 22.000
Illetve ps2 hordáska szép állapot nagyon praktikus. 6000 -
#1373 szivesen vásárolnék Prince of Persia:Warrior Withint..ha van vki eladó..irjon! -
yajirobe #1372 Nem kötekedni akarok de a Tekken4-et soha az életben adod el 4000-ért, mikor a boltban a Tekken5 5000FT és ezerszer jobb mint a 4. rész -
#1371 hali
ha érdekel valakit
Final Fantasy X-2 platinum
Goldeneye Rogue Agent
F1 2002
Offroad Extreme!
csere, írjon privit! -
#1370 ePSXe simán viszi. -
#1369 Hátha elindítja a pc is. :P -
#1368 ha nincs PSed, megis miaráknak, s mégis mire átmásolni?
-
turho #1367 Retro gyűjtemény kiárusíítás:
Gameboy Color (lila színű) vadonatúj, de zacskós (így szereztem be raktárkészletről), gyakorlatilag is teljesen használatlan: 8k + posta
Gameboy alig használt gyűjtői állapotú tökéletes: 4 k + posta
Használatlan fekete NDS Lite, Brando fóliával, gyűjteményből (flashelve supercard és társaihoz) hortokkal, dobozában ujjlenyomatmentesen, Resident Evil DS játékkal: 41 k + posta
Plíz privát (A ds-be 20 k-ig beszámolok kifogástalan állapotú szétszedetlen chippeletlen karcmentes pstwo-t) -
#1366 PlayStation 2-re
Megkímélt, újszerű állapotban:
Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Tekken 4 (Platinum) - 4.000 Ft
Burnout 2: Point of Impact (Platinum) - 3.000 Ft
Egyéb:
Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
Action Replay Max fóliásan, vagyis telejsen új - 2.500 -
Kst #1365 Hali.
slim ps2-t vennék sürgősen chipelve, memória kártyával, esetleg 2 irányítóval debrecenben ill. környékén
ár: max 40000
ha van ajánlatod, írj privátba -
gergo58 #1364 Engem érdekelne a motogp4,csak az a baj hogy nincs ps-m.Ha azt át lehet cd-re másolni akkor jó lenne de nem hinném hogy lehet.e-mailom:[email protected] -
szabzol #1363 Hali!
Keresek GC-re Zelda Wind Wakert. -
orkester #1362 Sziasztok!
Pár órát használt, karcmentes, Socom 2 (platinum) PS2es játékom elcserélném, esetleg eladnám. Ha valakit érdekel írja meg mit adna cserébe(persze csak ps2es játékra cserélem). -
#1361 Nem hiszem de cimet tudok ahova el lehet vinni a gépet. javitasra. -
#1360 vadi új, egyszer sem volt gépben, de ki lett bontva. 4k-ba viheted, ha megfelel, ha elutalod a lóvét állom a postát. vagy Bp-en tudunk találkozni, ha kell. -
JiBBeRiSH #1359 A bontatlan vadi új 4k-ba kerül posta nélkül, szóval vhol alatta.:) -
#1358 nem tudom menyik, de ha kell otthon megnézem, mert most melóban vagyok. Mit érne meg neked? -
JiBBeRiSH #1357 A Freeloader melyik verzió? És mennyiért adnád külön?:) -
#1356 Eladnám megfelelő ajánlatért Gamecube gépemet az összes tartozékával. Maga a gép és minden tartozéka tökéletes műszaki, újszerű, karcmentes állapotban van. Resident Evil 4 limited edition gép, gyári resi4 joy-jal, +1 wavebird, 251-es gyári nintendo memo, eredeti nintendo RGB kábellel. A gép és a rgb doboza megvan szintén tökéletes állapotban. Amik vannak hozzá játékok: Resident Evil 4; Marioparty4; Super Mario Sunshine; Spongebob: Bikini Botton, NBA Courtside 2002, +Freeloader. Mindegyik játék pal-os, egyik sem player's choice. Van még hozzá, egy GBA Sp tribal edition, gyári gc-gba összekötő kábel. Esetleg X-360-ra ráfizetnék. -
imuthesz #1355 mondjuk 6 ezerért már oda!!! -
imuthesz #1354 ha valakinek mind a 2 kell akkor olcsón ada odaom megegyezés szerint... -
imuthesz #1353 ladó EREDETI Ghost Rescon Advanced Warfighter és egy gti racing (bontatlan) dvd játékok!!!
a ghost recont felraktam, multiztam egy kicsit, nekem nem jött be... ezért eladó
a másik viszont ki se lett bontva!!!
itt találtok róla képet is:
Ghost Recon
GTI RACING
EMAIL: [email protected] -
JiBBeRiSH #1352 X360-as bontatlan Burnout Revenge eladó 8k-ért, vagy elcserélném nem platinum PS2/Gamecube játékokra.
Ami nagyon érdekel:
Gamecube: Baten Kaitos, Skies of Arcadia. Ezekre rá is fizetnék valamennyit. De jöhet egyéb ajánlat is.
PS2: (Nem Platinum!) RPG-k vagy God of War, GT Prologue, GT Concept, Tourist Trophy stb.
-
#1351 Van eladó Burnout Revengem Ps2-re PAL-os,kiváló állapotú ha valakit érdekel [email protected] .