2471
Szal...
  • AlfaRomeo
    Miért hoznék szégyent???
    Azéret mert feltettem ide dolgokat amikre már nincs szükségem és valaki nekem esik??? Ugyanmár ne vicceljetek...
  • FoToS
    Szégyeld magad,hogy a márkára szégyent hozol!!
  • AlfaRomeo
    Húúú micsoda természetvédők vannak itt. Szerintem mindenki azt ad el amit szeretne nem? Akkor meg mit kell ugatni?
  • Kaplan
    Röfipofi, fogd vissza magad :)
  • guardian hero
    Ez a fórum tényleg nem az illegális, veszélyes hulladéknak minősülő írott DVD-k elsózására lett kitalálva, de mondjuk úgy 100.000Ft-ért tudok lerakóhelyet biztosítani a szemetednek.
  • AlfaRomeo
    téged ki kérdezett? okoska?
  • Okami Amaterasu
    ne itt reklámozd a kamuid..bárki leszedhetö öket filléreké a netröl
  • ett
    Sziasztok!

Kéne nekem egy chippelt ps1, játékok nem kellenek hozzá, Csak legyen egy joy, meg max. egy memkari, de atz nem olyan fontos. 8-10k körül szánnék rá.
  • AlfaRomeo
    Sziasztok!

Van PS2re sok eladó játékom, nem eredetiek...
    Rengeteg cím írjatok kinek mi kell és küldöm. Akár priviben is jöhetnek az üzenetek...
  • dinomano
    Bocsi, a lenti hirdetesemhez hozzacsatolando: elfejeltettem leirni, mindkettő PS1 (a hibas+ a működő is) chippelt...
  • Szabyka
    Ps1 , 13 játékkal, joyyjal, memókártyával, chipes eladó! 12e ft ... [email protected]
  • rabies
    Szasztok! Eladó egy Syphon Filter: Dark Mirror PSP-re. Ajánlatokat: [email protected]
  • turho
    Ismét feldobom:
    Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyűjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat :( )
    A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, működik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védőfóliát mindkét képernyője. Természetesen makulátlan szűz ujjlenyomatmentes a gép, nem használtam egyáltalán!. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék. Legyen Resi játékkal 38 k irányára.
    Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetőleg szüzet, de inkább kp.
    Van hozzá egy igényes hordtok is.

Ugyanitt használatlan, vadonatúj zacsis, lila Gameboy Color, gyűjtőknek is ideális: 8 k

• dinomano
    Elhatarozasra jutottam, megválnék kifogastalan allapotu fehér PSone-omtól; kabelekkel, 2 joyyal(2 szürke joy, mindkettő működöképes - bár picit kopott, de jól üzemel); 3 memo kartyaval, sok jatekkal (50-70 körül a szamuk; FF-ek, pár jRPG, akciogame-ek, verekedös+autos game-ek a listaban) - a gép egyben eladó, ár megegyezés szerint - ajanlassz egy árat, és rábolintok ha ok... :-P
    Eladó ugyanitt egy régi típusu, szürke - feltehetöleg fejhibas PS1! (3-4e ft körül?)
    Priviben kérek üzeneteket...
  • rodney132
    nem tudja vki hogy a Tony Hawk's Project 8 at psp re hol lehet venni?
  • Tomek83
    Üdv!

GC-re keresek Eternal Darknesst és MetroidPrime-ot. Aki megválna ezektől a játékoktól az privizzen.
    Kösz!
  • FoToS
    Logitech driving force pro kormány nagyon szép makulátlan állapot 22.000
    Illetve ps2 hordáska szép állapot nagyon praktikus. 6000
  • Okami Amaterasu
    szivesen vásárolnék Prince of Persia:Warrior Withint..ha van vki eladó..irjon!
  • yajirobe
    Nem kötekedni akarok de a Tekken4-et soha az életben adod el 4000-ért, mikor a boltban a Tekken5 5000FT és ezerszer jobb mint a 4. rész
  • Yeltzin
    hali

ha érdekel valakit

Final Fantasy X-2 platinum
    Goldeneye Rogue Agent
    F1 2002
    Offroad Extreme!

csere, írjon privit!
  • CrucifX
    ePSXe simán viszi.
  • GYUFo
    Hátha elindítja a pc is. :P
  • CHEAPBOY
    ha nincs PSed, megis miaráknak, s mégis mire átmásolni?
  • turho
    Retro gyűjtemény kiárusíítás:

Gameboy Color (lila színű) vadonatúj, de zacskós (így szereztem be raktárkészletről), gyakorlatilag is teljesen használatlan: 8k + posta
    Gameboy alig használt gyűjtői állapotú tökéletes: 4 k + posta

Használatlan fekete NDS Lite, Brando fóliával, gyűjteményből (flashelve supercard és társaihoz) hortokkal, dobozában ujjlenyomatmentesen, Resident Evil DS játékkal: 41 k + posta

Plíz privát (A ds-be 20 k-ig beszámolok kifogástalan állapotú szétszedetlen chippeletlen karcmentes pstwo-t)
  • GYUFo
    PlayStation 2-re

Megkímélt, újszerű állapotban:

Killzone - 3.500 Ft
    Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
    Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
    Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
    NBA 2K5 - 2.000 Ft
    Tekken 4 (Platinum) - 4.000 Ft
    Burnout 2: Point of Impact (Platinum) - 3.000 Ft

Egyéb:

Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
    Action Replay Max fóliásan, vagyis telejsen új - 2.500
  • Kst
    Hali.

slim ps2-t vennék sürgősen chipelve, memória kártyával, esetleg 2 irányítóval debrecenben ill. környékén

ár: max 40000
    ha van ajánlatod, írj privátba
  • gergo58
    Engem érdekelne a motogp4,csak az a baj hogy nincs ps-m.Ha azt át lehet cd-re másolni akkor jó lenne de nem hinném hogy lehet.e-mailom:[email protected]
  • szabzol
    Hali!
    Keresek GC-re Zelda Wind Wakert.
  • orkester
    Sziasztok!
    Pár órát használt, karcmentes, Socom 2 (platinum) PS2es játékom elcserélném, esetleg eladnám. Ha valakit érdekel írja meg mit adna cserébe(persze csak ps2es játékra cserélem).
  • CHEAPBOY
    Nem hiszem de cimet tudok ahova el lehet vinni a gépet. javitasra.
    vadi új, egyszer sem volt gépben, de ki lett bontva. 4k-ba viheted, ha megfelel, ha elutalod a lóvét állom a postát. vagy Bp-en tudunk találkozni, ha kell.
  • JiBBeRiSH
    A bontatlan vadi új 4k-ba kerül posta nélkül, szóval vhol alatta.:)
    nem tudom menyik, de ha kell otthon megnézem, mert most melóban vagyok. Mit érne meg neked?
  • JiBBeRiSH
    A Freeloader melyik verzió? És mennyiért adnád külön?:)
    Eladnám megfelelő ajánlatért Gamecube gépemet az összes tartozékával. Maga a gép és minden tartozéka tökéletes műszaki, újszerű, karcmentes állapotban van. Resident Evil 4 limited edition gép, gyári resi4 joy-jal, +1 wavebird, 251-es gyári nintendo memo, eredeti nintendo RGB kábellel. A gép és a rgb doboza megvan szintén tökéletes állapotban. Amik vannak hozzá játékok: Resident Evil 4; Marioparty4; Super Mario Sunshine; Spongebob: Bikini Botton, NBA Courtside 2002, +Freeloader. Mindegyik játék pal-os, egyik sem player's choice. Van még hozzá, egy GBA Sp tribal edition, gyári gc-gba összekötő kábel. Esetleg X-360-ra ráfizetnék.
  • imuthesz
    mondjuk 6 ezerért már oda!!!
  • imuthesz
    ha valakinek mind a 2 kell akkor olcsón ada odaom megegyezés szerint...
  • imuthesz
    ladó EREDETI Ghost Rescon Advanced Warfighter és egy gti racing (bontatlan) dvd játékok!!!

a ghost recont felraktam, multiztam egy kicsit, nekem nem jött be... ezért eladó
    a másik viszont ki se lett bontva!!!

itt találtok róla képet is:

Ghost Recon
    GTI RACING

EMAIL: [email protected]
  • JiBBeRiSH
    X360-as bontatlan Burnout Revenge eladó 8k-ért, vagy elcserélném nem platinum PS2/Gamecube játékokra.

Ami nagyon érdekel:
    Gamecube: Baten Kaitos, Skies of Arcadia. Ezekre rá is fizetnék valamennyit. De jöhet egyéb ajánlat is.
    PS2: (Nem Platinum!) RPG-k vagy God of War, GT Prologue, GT Concept, Tourist Trophy stb.
  • adam first
    Van eladó Burnout Revengem Ps2-re PAL-os,kiváló állapotú ha valakit érdekel [email protected] .