Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha rendben van a ds és kapok mellé legalább fél giga memóriát, meg mondjuk egy m3-at passkey-el, akkor szerintem 1:1

khumbula

kisgabo
arányok, pl 1:1, kérsz pénz v mi. erre gondoltam.

arányok? ezt hogy érted? az fw valami korábbi, majd megkérdem, most nem tudom hirtelen.

khumbula

kisgabo
milyen arányok mellett? psp fw-ja? thx.

Sziasztok,

öcsém elcserélné a kifogástalan állapotú PSP-jét, 3 eredeti játékkal egy jó állapotban lévõ NDS-re, kiegészítve a szükséges kártyákkal. Inkább lite kellene neki.

khumbula

sacano1
chipes game cubért cserébe adnák nokia 6170 es telot fügetlen. Baranya

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Meguntad régi konzolos játékodat és elcserélnéd ? Töltsd fel a KonzolKlub weboldalára és böngéssz a többiek játékai között !
Új weboldal indult, a Konzol Csereklub !!!
Töltsétek fel megunt játékaitokat és cserélgessetek !!!

http://konzolklub.fw.hu
adam first
Elérhetõség ha valakit érdekel [email protected] .

adam first
ELADÓ PLAY STATION 1(EREDETI PS RÉGI NAGY FAJTA GÉP,CHIPELVE)+eredeti 8 db play station 1 gamma,tokkal,kézi könyvel,kicsit karcos(de tökéletes állapotban)olvasható lemezekkel.Eredeti gammák: Gran Turismo 2
Driver 2
Disney's Aladdin in Nasira's Revenge
Disney'Hercules
Quake 2
Time Crisis: Project Titan
Mission: Impossible
Space Debris
Másolt gammák(csak tokban): WCW Nitro
Spyro 2: Ripto's Rage
Grand Theft Auto 2
Tony Hawk's Pro Skater 2
Metal Gear Solid
Extreme Games
Formula 1 98
Men in Black The game
A géphez és az irott/eredeti játékokhoz adok 2*1MB Memory Cardot+1 db eredeti Ps1-es sony joyt+AV kábel+Scart kábel,Scart csatlakozót.Irányár: 24e Ft.

Seth
Még mindíg eladó PS2-re
Onimusha 1 2k
MotoGP4 2,5k
Formula One 2004 2,5k

PSN ID.: Beegabor

Jah az emilem:[email protected]

Sziasztok
Vennék Eredeti PS gamékat olyat aminek meg van mindene és nem törött és nagyon karcos a tokja és a cd.Elsõsorban régi kedvenceim érdekelnének:Crash minden része,metal slug X,Tarzan, de írd meg mid van és beszélünk hogy kell-e.
Köszi:BB

kisgabo
ez flash 4 tf lite kari eladó NDS-hez
+512 kingston micro sd is akad.

akit érdekel, privizzen.

adam first
Eladó Ps2-es gammák: Getaway:Black Monday 4500Ft
Tekken 5 4500Ft vagy cserélhetõk más Ps2-es gammára(Onimusha3,Prince of persia2:Warrior Within,Dragon Ball bármelyik része,Metal Gear Solid 2: Sons of liberty)
A két játék együtt elvihetõ 8e Ft-ért,és ebben az esetben a pskt is én állom.A játékok gyáriak,zsír újak,alig használtak,PAL-osak,kézi könyvel adom õket.
Ha valakit érdekelnek a játékok akkor: [email protected] .

kisgabo
legyen 1 eredeti játékod....

harvest moon GBA-ra eladó.

3500 péz. privizz ha kõ.

eladó lila GC egy irányítóval, 12 ezer Ft-ért, valamint külön egy fekete 251 blokkos eredeti nintendo memkártya, (eredeti Japánban vett) 5,5 ezer Ft-ért

keresek supercard cf vagy sd-t max 15.000ft-m van rá!
Banyapapa
Ö is azt irta.
Eredeti RICOHal megbirkozik.

mb66
Az eredetivel csak megbirkózik....

www.hordamusic.hu

Helló mindenki!

x360-as játékok érdekelnének csak RICOH lemezes! Sajna mást nem eszik a gépem 😞
[email protected]
köszi.

A game karcmentes meg minden,full angolos.[/img]

Elcserélném a Fifa road to WC-t X360-ra,valamire.Backup is érdekel.

Kaplan
Eladó PS2 játék:

Tomb Raider Legends (minden eredeti, füzetecske hiányzik, 1szer volt gépben, karcmentes) 7k

Érd: privi vagy [email protected]

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

GAMECUBE kiegészítõ:
Utángyártott 8 megás memkártya: 4k
3 db joy-hosszabbító kábel: 1200/db (egyben 3 k)
2xRGB kábel Gamecube-hoz (csak PAL!!): 4 k/db
1 db Madcatz Microcon használt (nem sokat) Microcon kis joy: 3 k

Playstation 2 kiegészítõ:

2 db u.gy. RGB/AV kábel: 1800/db
1 db gyári Sony távirányító (alján minimális szépséghiba de nem látszik, SCPH 10150): 4 k
Plíz PÜ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Eladó kiegészítõk x360-ra:

1 db alighasznált memóriakártya: 8 k
3 dv Utángyártott minõségi VGA kábel (2 rca, optikai kim., tûs vga csati): 4200/db
Ugyanez gender changerrel (tûs/lyuk a fixkábeles monitorokhoz, alapban nem tartozék): 4900/db
2 db HD AV componen kábel (kapcsoló HD-hoz, optikai kimenet, 6xRCA dugó): 4400/db
Plíz PÜ, posta ok.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Slipknot
Cserelnem chipelt GameCube-mat (viper chip, 15 masolt, 3 eredeti jatek, 2 eredeti joy, 16 es egy 4 mb memoria kartya, 2 joy hoszabito, 2 GBA-GC kabel, termeszetesen a hozza tartozo kabelei, a gepnek semmi baja kivaloan olvas mindent nekem) snassz kivaloan mukodo ps2 re ami legyen viszont benne egy chip meg 2 joy meg memo kartya

Gran turismo 3+Sunflex utángyártott joy 4k-ért még mindig eladó!😊
God of War
1500ért viszem.
És azért ien ocsón mert 3998újba😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Használtan.

Vennék egy eredeti vagy másolt Project Altered Beast-et ps2-re.Nagyon kellene.

Eladó egy chippelt Playstation 2, 2db utángyártott joy, 1db memoriakártya és pár írott játék! A gép csak a dvd-t viszi! Ha kell képet küldök (vagy videót)!
Ár: 22.500

guardian hero
Egy jó állapotú, eredetiy papírdoboz, karcmentes ICO minden kézikönyvével + kártyájával kinek mennyit érne meg? Privibe jöhetnek az ajánlatok 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hellosztok
Eladó egy Resident Evil Outbreak file 2 játék.Karcmentes állapotban kézikönyvvel. azért adom el mert nekem nem jött be ez a stílusú játék.
Mondjatok árat.Emailem: [email protected]

sanzik
Eladó PS2! (scph-39004)
1 gyári kontroller
8 MB-os sony memóriakártya
gyári kábel
nincs chippelve!
+5 db eredeti karcmentes játék (WRC,WRC II,GT3,Conflict Zone,The Sum of all Fears)

A gép kb. lehet vagy 2 éves ,de összesen talán 10-szer volt használva. Hibátlan,tökéletesen mûködik,kipróbálható.
ár: 30K

Naxos
valakinek nincs olcsón eladó,eredeti, karcmentes Fight Night Round 3-ja ps2re???

Vigyétek már el vazz! 4k a cucc a Gamepaddal együtt, vagy csere! Gran Turismo mániásoknak ez alap. Nehogy már platinummal égessétek magatokat!:]
deep
Nem, másra nincs.
Tudom hogy Xbox360-ra van,de másra nem?

deep
Elég komoly erõfeszítésekkel és hihetetlen utánajárással tudható csak meg a platform😄
És milyen platformra van Kameo?

CrucifX
Eladó Kameo kerestetik, német borító nem hátrány, játék viszont angol kellene, hogy legyen!

Hellosztok
Eladó egy Resident Evil Outbreak file 2 játék.Karcmentes állapotban kézikönyvvel. azért adom el mert nekem nem jött be ez a stílusú játék.
Mondjatok valami jó árat.

Hehe, tudtam hogy arra lesz érdeklõdõ. nos, ezt bonusban adom az esetleges jó vevõnek. Két lapom volt és 2 Gamegear szettem, az egyiket is így vitték el, egyben, 23 k-ért, kapták a plexit, sõt kérték hogy én szereljem rá. Otthon csak lehúzták a fóliát, és mintha egy vadiúj GG vigyorgott volna rájuk 😊 sem karc, sem kopás, sem szösz és kosz.
Szóval bocsi, ez egy kuriózum és így adom el.

deep
Engem a plexi érdekelne😄
Game Gear érdekelne itt valakit. huszonezer pénz lenne, de komoly szett, bontatlan gammák is, illetve egy gyári vadiúj fóliás, még fel nem használt game Gear plexi, USA-ból cápázva. Ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését, PÜ. Sonicok is vannak, 3 😊

A lentebb említett Sunflex joy-al együtt 5k!
tegnap ment pü

Ja karocmentes,és full inglis.

X360 Fifa Road to WC😊 elcserélendõ.PÜ.

PS2-re Gran Turismo 3 eladó. Nem platinum.

3.000Ft