Vetel \\ Csere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20.000 az ára. fél postát állom. VAgy személyesen Debrecenben és környékén.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Megkímélt, újszerû állapotban:
Killzone - 3.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Új, fóliás játékok:
Canis Canem Edit (Bully) - 12.000 Ft
The Godfather - 6.000 Ft
Burnout: Revenge (Platinum) - 5.000 Ft
http://www.gyufo.hu
aki elolvassa fasz
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Getaway:Black Monday -3000Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Ha valakit érdekel [email protected] .
Psp-re van egy bontatlan, fóliázott Gretzky NHL 06 hokis játékom 5500Ft-ért.
Várom a jelentkezõket!
Ha érdekel irj priviben az árban megegyezünk!
Illetve ps2 hordáska szép állapot nagyon praktikus. 5000
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
valami gba-khoz való, hatékony flash cardot keresek, m3 mini sd perfectre gondoltam hirtelenjében, de privi ha van valakinek vmiije 😮
porki fagyok fállalon
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Azéret mert feltettem ide dolgokat amikre már nincs szükségem és valaki nekem esik??? Ugyanmár ne vicceljetek...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kéne nekem egy chippelt ps1, játékok nem kellenek hozzá, Csak legyen egy joy, meg max. egy memkari, de atz nem olyan fontos. 8-10k körül szánnék rá.
Van PS2re sok eladó játékom, nem eredetiek...
Rengeteg cím írjatok kinek mi kell és küldöm. Akár priviben is jöhetnek az üzenetek...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyûjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat 😞 )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép, nem használtam egyáltalán!. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék. Legyen Resi játékkal 38 k irányára.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.
Van hozzá egy igényes hordtok is.
Ugyanitt használatlan, vadonatúj zacsis, lila Gameboy Color, gyûjtõknek is ideális: 8 k
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Eladó ugyanitt egy régi típusu, szürke - feltehetöleg fejhibas PS1! (3-4e ft körül?)
Priviben kérek üzeneteket...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
GC-re keresek Eternal Darknesst és MetroidPrime-ot. Aki megválna ezektõl a játékoktól az privizzen.
Kösz!
Illetve ps2 hordáska szép állapot nagyon praktikus. 6000
szopjátok ki a cerkám