Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ps2 Logitech Driving Force Pro kormány 1 éves nagyon keveset hazsnált eladó tökéletes állapotban kéréesre képeket is küldök.
20.000 az ára. fél postát állom. VAgy személyesen Debrecenben és környékén.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

torrente
Január 19-ig, péntekig nincs idõm játszani, de utána majd legyûröm az Xbox360-as Ghost Recont. Aztán jövõ héten szeretném elcserélni Vegasra, Gears of Warra, Lost Planetre, Splinter Cell 4-re vagy valami ezekhez hasonlóra. A csere lehet végleges is, vagy csak pár napos. Ha valakit érdekel a csere, akkor írjon!

baggins
Rengeteg konzolos újság és gamer újság (egészen a COV néhány számától az 576KByte-on át, szinte az össze 576 KONZOL, Play!, PS guru, külföldi lapok, stb.) eladók egyben. Ha valakit érdekel, privátban jelezze, 10ezer forintot kérek az egész gyûjteményért, mert útban vannak. Ha valakit komolyan érdekel, pontosan megírom, mibõl mennyi van.

torrente
Még megvannak.

JGTC
persze 1 az, a másik meg h múlthéten még kellett volna neki egy két dolog, nemem mind1 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

GYUFo
PlayStation 2-re

Megkímélt, újszerû állapotban:

Killzone - 3.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft

Új, fóliás játékok:

Canis Canem Edit (Bully) - 12.000 Ft
The Godfather - 6.000 Ft
Burnout: Revenge (Platinum) - 5.000 Ft

http://www.gyufo.hu

origi god of war érdekelne továbbra is!
fénypisztoly érdekelne PS2-re.
NeoMaN
Jó, az írásából megítélheted hány éves.
😊)))

Amse
van vkinek eladó chipelt ps2 slimje?

merre laksz?

aki elolvassa fasz

JGTC
múlthéten mintha még máshogy gondoltad volna ezt... <#kerdes> fura

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

adam first
Eladó eredeti Ps2 gammák,a játékok PAL-osak,kézi könyv+minden jó ami hozzá jár.
Getaway:Black Monday -3000Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Ha valakit érdekel [email protected] .

torrente
2 eredeti ps2 játék egyben 3500Ft-ért: A rettegés arénája (lövöldözõs) és LMA Manager 2003 (focimanager). Mindkettõ tokjában, kézikönyvével; nem Platinum verziók.

Psp-re van egy bontatlan, fóliázott Gretzky NHL 06 hokis játékom 5500Ft-ért.

Várom a jelentkezõket!

a másoltjátéknak semmi értelem,mert tönkretrszi a fejt....
Borgi
még mindig érdekel egy m3 perfect mini sd, vagy valami ilyesmi ^^

porki fagyok fállalon

Hy😊Én pont most szeretnék egy ilyen kormányt venni😊A tied garis még?😊
Colin Mcrae 3 PS2-re eredeti, dobozzal eladó!
Ha érdekel irj priviben az árban megegyezünk!

Seth
MotoGp 4 eladó, 2500 pénz

PSN ID.: Beegabor

Logitech driving force pro kormány nagyon szép makulátlan állapot 20.000
Illetve ps2 hordáska szép állapot nagyon praktikus. 5000

CHEAPBOY
taps taps😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Okami Amaterasu
de akedvedé nyitok egy"eladom a szutykaim"topikot..a kedvedért😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
loserkedni itt kamu cuccokkalmikor már 3k-é lehet ÚJ!!gemeket venni akár a tescoba is..ennyi..

guardian hero
Természetesen errõl a topikról volt szó, hogy más topikokat hogy kúrnak szét a warezolók, az nem ide tartozik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

JGTC
LOL Ez azért elég meredek volt nem gondolod?

CHEAPBOY
Senki, csak ha meg egy ilyen hirdetes itt lemegy, ban.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

jaszy
Keresek hibás Ps1 et vagy Ps2 õt. Több darab is érdekel. Alkatrésznek szánnám , vagy javításra. Ajánlatokat privátba kérném...

Borgi
ide is-e
valami gba-khoz való, hatékony flash cardot keresek, m3 mini sd perfectre gondoltam hirtelenjében, de privi ha van valakinek vmiije 😮

porki fagyok fállalon

NA jó szerintem ne ragozzuk a dolgot tovább... Értelmetlen, ugysem jutunk közös nevezõre. Grat a hozzászólásokhoz mindenkinek aki ebben a témában érintett!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

guardian hero
Lehet széllel szembe is pisilni, csak nem érdemes. Ez nem warezfórum, ide nem járnak olyan lúzerek, akik másolt játékért pénzt adnak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Miért hoznék szégyent???
Azéret mert feltettem ide dolgokat amikre már nincs szükségem és valaki nekem esik??? Ugyanmár ne vicceljetek...

Szégyeld magad,hogy a márkára szégyent hozol!!

Húúú micsoda természetvédõk vannak itt. Szerintem mindenki azt ad el amit szeretne nem? Akkor meg mit kell ugatni?

Kaplan
Röfipofi, fogd vissza magad 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Ez a fórum tényleg nem az illegális, veszélyes hulladéknak minõsülõ írott DVD-k elsózására lett kitalálva, de mondjuk úgy 100.000Ft-ért tudok lerakóhelyet biztosítani a szemetednek.

téged ki kérdezett? okoska?

Okami Amaterasu
ne itt reklámozd a kamuid..bárki leszedhetö öket filléreké a netröl<#buck>

Sziasztok!

Kéne nekem egy chippelt ps1, játékok nem kellenek hozzá, Csak legyen egy joy, meg max. egy memkari, de atz nem olyan fontos. 8-10k körül szánnék rá.
Sziasztok!

Van PS2re sok eladó játékom, nem eredetiek...
Rengeteg cím írjatok kinek mi kell és küldöm. Akár priviben is jöhetnek az üzenetek...

dinomano
Bocsi, a lenti hirdetesemhez hozzacsatolando: elfejeltettem leirni, mindkettõ PS1 (a hibas+ a mûködõ is) chippelt...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ps1 , 13 játékkal, joyyjal, memókártyával, chipes eladó! 12e ft ... [email protected]

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Szasztok! Eladó egy Syphon Filter: Dark Mirror PSP-re. Ajánlatokat: [email protected]
Ismét feldobom:
Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyûjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat 😞 )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép, nem használtam egyáltalán!. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék. Legyen Resi játékkal 38 k irányára.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.
Van hozzá egy igényes hordtok is.

Ugyanitt használatlan, vadonatúj zacsis, lila Gameboy Color, gyûjtõknek is ideális: 8 k

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

dinomano
Elhatarozasra jutottam, megválnék kifogastalan allapotu fehér PSone-omtól; kabelekkel, 2 joyyal(2 szürke joy, mindkettõ mûködöképes - bár picit kopott, de jól üzemel); 3 memo kartyaval, sok jatekkal (50-70 körül a szamuk; FF-ek, pár jRPG, akciogame-ek, verekedös+autos game-ek a listaban) - a gép egyben eladó, ár megegyezés szerint - ajanlassz egy árat, és rábolintok ha ok... :-P
Eladó ugyanitt egy régi típusu, szürke - feltehetöleg fejhibas PS1! (3-4e ft körül?)
Priviben kérek üzeneteket...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

nem tudja vki hogy a Tony Hawk's Project 8 at psp re hol lehet venni?
Üdv!

GC-re keresek Eternal Darknesst és MetroidPrime-ot. Aki megválna ezektõl a játékoktól az privizzen.
Kösz!
Logitech driving force pro kormány nagyon szép makulátlan állapot 22.000
Illetve ps2 hordáska szép állapot nagyon praktikus. 6000

Okami Amaterasu
szivesen vásárolnék Prince of Persia:Warrior Withint..ha van vki eladó..irjon!

Nem kötekedni akarok de a Tekken4-et soha az életben adod el 4000-ért, mikor a boltban a Tekken5 5000FT és ezerszer jobb mint a 4. rész

szopjátok ki a cerkám

Yeltzin
hali

ha érdekel valakit

Final Fantasy X-2 platinum
Goldeneye Rogue Agent
F1 2002
Offroad Extreme!

csere, írjon privit!

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller