Vetel \\ Csere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Gameboy Color (lila színû) vadonatúj, de zacskós (így szereztem be raktárkészletrõl), gyakorlatilag is teljesen használatlan: 8k + posta
Gameboy alig használt gyûjtõi állapotú tökéletes: 4 k + posta
Használatlan fekete NDS Lite, Brando fóliával, gyûjteménybõl (flashelve supercard és társaihoz) hortokkal, dobozában ujjlenyomatmentesen, Resident Evil DS játékkal: 41 k + posta
Plíz privát (A ds-be 20 k-ig beszámolok kifogástalan állapotú szétszedetlen chippeletlen karcmentes pstwo-t)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Megkímélt, újszerû állapotban:
Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Tekken 4 (Platinum) - 4.000 Ft
Burnout 2: Point of Impact (Platinum) - 3.000 Ft
Egyéb:
Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
Action Replay Max fóliásan, vagyis telejsen új - 2.500
http://www.gyufo.hu
slim ps2-t vennék sürgõsen chipelve, memória kártyával, esetleg 2 irányítóval debrecenben ill. környékén
ár: max 40000
ha van ajánlatod, írj privátba
Keresek GC-re Zelda Wind Wakert.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Pár órát használt, karcmentes, Socom 2 (platinum) PS2es játékom elcserélném, esetleg eladnám. Ha valakit érdekel írja meg mit adna cserébe(persze csak ps2es játékra cserélem).
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
a ghost recont felraktam, multiztam egy kicsit, nekem nem jött be... ezért eladó
a másik viszont ki se lett bontva!!!
itt találtok róla képet is:
Ghost Recon
GTI RACING
EMAIL: [email protected]
Ami nagyon érdekel:
Gamecube: Baten Kaitos, Skies of Arcadia. Ezekre rá is fizetnék valamennyit. De jöhet egyéb ajánlat is.
PS2: (Nem Platinum!) RPG-k vagy God of War, GT Prologue, GT Concept, Tourist Trophy stb.
E-mail: [email protected]
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.
Van hozzá egy igényes hordtok is.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tekken 5 -3500Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Metal Gear Solid 2 Sons of liberty 2DVD-s -4500Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres
Broken Sword 3: Sleeping Dragon (PAL, angol doboz, angol nyelv)
Nem túl gyakori holló 😉
kontakt: [email protected]
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Szerintetek el lehet ezt adni szervíznek vagy valakinek, mert a kijelzõjén lévõ rossz sávon kívül minden tökéletes rajta?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Tud valaki elfogadható szervízt?
Mennyibe kerül egy kijelzõ csere?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
meg tudná nekem vki mondani, hogy hétvégenként a Petõfi csarnokban szokott-e még lenni konzolcucc árusítás? PS2-es dolgok érdekelnének fõleg.
Kéne nekem fénypisztoly, és ha sikerült szereznem, akkor eredeti Time Crisis 2,3, Crisis Zone illetve God of War.
elõre is köszi!
- FIFA 2003 - Nyomtatott borító, füzet nélkül. 750 Ft (lol..)
- Stuntman - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 2.000 Ft
- UEFA Champions League 2004-2005 - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot . 2.000 Ft
- The Matrix : Path Of Neo - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 3.000 Ft
- Tom Clancy's Rainbow Six : Lockdown - füzet nélkül, tökéletes állapot. 2.500 Ft
- 007 James Bond Everything Or Nothing - promo lemez, nyomtatott borító 1.000 Ft
- Devil May Cry (platinum) - füzet, tökéletes állapot. 2.500 Ft
Érdeklõdni : vagy pü-ben vagy [email protected]
Ha együtt elviszed 13.750 Ft helyett megkapod 10.000 Ft-ért ! MICSODA AKCIÓ ! :SADASDAS
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gamecube játék érdekel.