Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
ePSXe simán viszi.

GYUFo
Hátha elindítja a pc is. 😛

http://www.gyufo.hu

CHEAPBOY
ha nincs PSed, megis miaráknak, s mégis mire átmásolni?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Retro gyûjtemény kiárusíítás:

Gameboy Color (lila színû) vadonatúj, de zacskós (így szereztem be raktárkészletrõl), gyakorlatilag is teljesen használatlan: 8k + posta
Gameboy alig használt gyûjtõi állapotú tökéletes: 4 k + posta

Használatlan fekete NDS Lite, Brando fóliával, gyûjteménybõl (flashelve supercard és társaihoz) hortokkal, dobozában ujjlenyomatmentesen, Resident Evil DS játékkal: 41 k + posta

Plíz privát (A ds-be 20 k-ig beszámolok kifogástalan állapotú szétszedetlen chippeletlen karcmentes pstwo-t)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

GYUFo
PlayStation 2-re

Megkímélt, újszerû állapotban:

Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Tekken 4 (Platinum) - 4.000 Ft
Burnout 2: Point of Impact (Platinum) - 3.000 Ft

Egyéb:

Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
Action Replay Max fóliásan, vagyis telejsen új - 2.500

http://www.gyufo.hu

Hali.

slim ps2-t vennék sürgõsen chipelve, memória kártyával, esetleg 2 irányítóval debrecenben ill. környékén

ár: max 40000
ha van ajánlatod, írj privátba
Engem érdekelne a motogp4,csak az a baj hogy nincs ps-m.Ha azt át lehet cd-re másolni akkor jó lenne de nem hinném hogy lehet.e-mailom:[email protected]
Hali!
Keresek GC-re Zelda Wind Wakert.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Sziasztok!
Pár órát használt, karcmentes, Socom 2 (platinum) PS2es játékom elcserélném, esetleg eladnám. Ha valakit érdekel írja meg mit adna cserébe(persze csak ps2es játékra cserélem).

CHEAPBOY
Nem hiszem de cimet tudok ahova el lehet vinni a gépet. javitasra.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Törölt felhasználó
vadi új, egyszer sem volt gépben, de ki lett bontva. 4k-ba viheted, ha megfelel, ha elutalod a lóvét állom a postát. vagy Bp-en tudunk találkozni, ha kell.
A bontatlan vadi új 4k-ba kerül posta nélkül, szóval vhol alatta.😊
Törölt felhasználó
nem tudom menyik, de ha kell otthon megnézem, mert most melóban vagyok. Mit érne meg neked?
A Freeloader melyik verzió? És mennyiért adnád külön?😊
Törölt felhasználó
Eladnám megfelelõ ajánlatért Gamecube gépemet az összes tartozékával. Maga a gép és minden tartozéka tökéletes mûszaki, újszerû, karcmentes állapotban van. Resident Evil 4 limited edition gép, gyári resi4 joy-jal, +1 wavebird, 251-es gyári nintendo memo, eredeti nintendo RGB kábellel. A gép és a rgb doboza megvan szintén tökéletes állapotban. Amik vannak hozzá játékok: Resident Evil 4; Marioparty4; Super Mario Sunshine; Spongebob: Bikini Botton, NBA Courtside 2002, +Freeloader. Mindegyik játék pal-os, egyik sem player's choice. Van még hozzá, egy GBA Sp tribal edition, gyári gc-gba összekötõ kábel. Esetleg X-360-ra ráfizetnék.
mondjuk 6 ezerért már oda!!!

ha valakinek mind a 2 kell akkor olcsón ada odaom megegyezés szerint...

ladó EREDETI Ghost Rescon Advanced Warfighter és egy gti racing (bontatlan) dvd játékok!!!

a ghost recont felraktam, multiztam egy kicsit, nekem nem jött be... ezért eladó
a másik viszont ki se lett bontva!!!

itt találtok róla képet is:

Ghost Recon
GTI RACING

EMAIL: [email protected]

X360-as bontatlan Burnout Revenge eladó 8k-ért, vagy elcserélném nem platinum PS2/Gamecube játékokra.

Ami nagyon érdekel:
Gamecube: Baten Kaitos, Skies of Arcadia. Ezekre rá is fizetnék valamennyit. De jöhet egyéb ajánlat is.
PS2: (Nem Platinum!) RPG-k vagy God of War, GT Prologue, GT Concept, Tourist Trophy stb.
adam first
Van eladó Burnout Revengem Ps2-re PAL-os,kiváló állapotú ha valakit érdekel [email protected] .

2 hete vett egyszerhaznált gran turismo 4-emet (van hozzá közikönyve,tokeredeti lemez, nincs a lemezen karc) GTA:San Andreas vagy NFS:Carbon-ra vagy And1 streetball-ra cseréném!!!!akit érdekel dobjon meg egy e-maillal,vagy privizzen!!
E-mail: [email protected]
Ismét feldobom: Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyûjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat 😞 )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.
Van hozzá egy igényes hordtok is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

kösz, de így nem kell.
adam first
Nincs idõm a személyes találkára postán elküldöm 3k-ért+psk ha érdekel.

Engem sajnos csak az angol kiadás hoz lázba...küzdöttem egy darabig a német FFVIII-al, de nem volt akkora élmény...

ha pesti vagy akkor a tekken5 érdekel. 3k-ért... <#nyes>
Nem Platinum, hanem sima, tokkal, kézikönyvvel, hibátlanul. 5000 (egy kicsit lehet alkudni😊

adam first
Eladó Ps2-es gammák mindegyik játék PAL-os eredeti kiváló állapotban van,kézi könyv,tok.
Tekken 5 -3500Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Metal Gear Solid 2 Sons of liberty 2DVD-s -4500Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .

DaniX14
Érdekelne hol tudok Egerben beszerezni USB Ventilátor-t vagy Külsõ Hûtõ-t PS2 Slim-hez?És még RGB kábelt hol tudok beszerezni?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

jaszy
Vennék fejhibás (vagy máshibás) Ps1 et vagy ps2 õt... [email protected]

Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres

Eladó PS2-re:

Broken Sword 3: Sleeping Dragon (PAL, angol doboz, angol nyelv)

Nem túl gyakori holló 😉

kontakt: [email protected]

Engem lehet, hogy erdekelne... Mennyiert es milyen allapotban (sima v platina)?

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

atlagember
Köszi az infót.
Szerintetek el lehet ezt adni szervíznek vagy valakinek, mert a kijelzõjén lévõ rossz sávon kívül minden tökéletes rajta?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

FF VII német érdekel?

Nincs valakinek eladó PS-es Final Fantasy-ja? Fõleg 1-tõl hétig érdekelne...

Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.

JGTC
igen

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CrucifX
Szerintem olcsóbban jársz ha veszel egy újat, fõleg, ha még a régi modellrõl beszélünk és nem a sokadik frissítésen átment SP-rõl. De egy DS-el jobban járna, viszi a GBA cuccokat is.

atlagember
A fiamnak leesett a gameboya (advance).
Tud valaki elfogadható szervízt?
Mennyibe kerül egy kijelzõ csere?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

szombaton és vasárnap is? kb. délig-egyig szoktak kintlenni?
vakondo
van

hali!
meg tudná nekem vki mondani, hogy hétvégenként a Petõfi csarnokban szokott-e még lenni konzolcucc árusítás? PS2-es dolgok érdekelnének fõleg.
Kéne nekem fénypisztoly, és ha sikerült szereznem, akkor eredeti Time Crisis 2,3, Crisis Zone illetve God of War.
elõre is köszi!
biziclop
Eredeti Turok Evolution és Splinter Cell-Chaos Theory eladó Gc-re.Érd. priviben.

Kaplan
Eladó PS2 játékok:

- FIFA 2003 - Nyomtatott borító, füzet nélkül. 750 Ft (lol..)

- Stuntman - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 2.000 Ft

- UEFA Champions League 2004-2005 - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot . 2.000 Ft

- The Matrix : Path Of Neo - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 3.000 Ft

- Tom Clancy's Rainbow Six : Lockdown - füzet nélkül, tökéletes állapot. 2.500 Ft

- 007 James Bond Everything Or Nothing - promo lemez, nyomtatott borító 1.000 Ft

- Devil May Cry (platinum) - füzet, tökéletes állapot. 2.500 Ft

Érdeklõdni : vagy pü-ben vagy [email protected]

Ha együtt elviszed 13.750 Ft helyett megkapod 10.000 Ft-ért ! MICSODA AKCIÓ ! :SADASDAS

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hali HD LOADERT IS VENNÉK!!!
Hali van két játékom:Castleween és Tony hawk 4.Ezek a játékok tökéletes állapotúak.cserélném mindkét játékot egy eredeti sony kontroler re! de más is érdekel .üdv pspguru
Bontatlan X360-as Burnout Revenge eladó vagy csere Gamecube vagy PS2 játékokra. Esetleg ha más cuccod van, akkor írd meg és megbeszéljük. jibberish kukac freemail
NeoMaN
Bontatlan Tekken 4 PS2 játékot cserélnék Gamecube játékra. Van még cserealapnak szintén bontatlan magyar F-Secure Internet Security 2006 és F-Secure Anti-Virus 2006 is.
Gamecube játék érdekel.

JGTC
Bár a Fifa Street 2 nem tudom hová lett, még telefonon megvolt...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun