389
Videóklipek!
-
blackgamer #229 nem feltétlen lopás, a klip promóciós eszköz, sok helyen ingyen tölthető zenekar/kiadó oldaláról
írj nekik hátha azt mondják hogy feldobják a lapjukra
próba szerencse
de mivel már van pár klipjük, lehet dvd kiadásra várnak, akkor pedig nem hiszem hogy jó minőségbe letölthetővé tennék, mint pl Tankcsapda se -
#228 csak gondoltam hogy tudtok valami jó óldalt ahonan lehet tölteni Videoklippeket de ha nem akkor mindegy ! -
#227 jah gondolom hogy örülnének hogy el akkarom lopni a klippjüket !
akkor marad a dc++ + persze a több órás töltögetés ! -
blackgamer #226 akkor írj Náksiéknak, biztos örülni fognak neked -
#225 hi nem tudja valaki honan lehet letölteni a Náksi vs Bruner 2005 perádé videoklippet ?
amugy bár milyen más video kéippek is érdekelnek ugyhogy ha vanak linkeitej nyugodtan adhatok !
UI: dc++-nem töltök mert nagyon lassú ! -
blackgamer #224 ez a klip is tetszik:
[URL=http://video.download.com/3800-11167_53-7731.html?tag=vdl_cntnt_col1_rslt_name]Depeche Mode: "Precious"[/URL]
-
blackgamer #223 könnyen emészthető punkpop szám:
[URL=http://video.download.com/3800-11167_53-1103.html?tag=vdl_cntnt_col1_es_name]Promise Ring: "Emergency! Emergency!"[/URL]
-
Viola90s #222 sziasztok!
Ha esetleg '90es évek klipeket szeretnétek gyüjtögetni gyertek a 90es évek topicba! Info szintén ott. -
blackgamer #221 Sylver - Make It nagyon bejön, szerintem eltalált szám+klip, van valami feeling-je
weblap -
blackgamer #220 Kozmix új klipje milyen gyengus , kár volt a helikopternek felszállni -
blackgamer #219 ok, alternative-el nem ment, de eredeti Quicktime viszi
amúgy érdemes netes klipnéző portálokat böngészni, én már hónapok óta nem nézek zenetévét, max Hazai pályát, minden klip megtalálható legálisan nézhetően (kivéve magyarok sajna :( ) -
blackgamer #218 sok helyen fent van a klip, klipnéző portálokon nézhető/tölthető
nekem sikerült elvileg letöltenem Wellget segítségével a lenti linkről, csak a letöltött mov fájl-t nem akarja valami miatt lejátszani, lehet stream mov volt? és csak trükkel tölthető/lejátszható? -
#216 letöltés link esetleg?
vagy nem tudsz normális letöltő oldalt ? torrenteken is csak full nigás klipek vannak :C
-
blackgamer #213 Prodigy - Voodoo People Remix klipjét láttátok? szerintem tök poén
annyi a story, hogy bekötött szemmel futnak -
#212 Sajnos a magyar videoklipek 90%-ának képminősége kritikán aluli. -
és információs oldal -
blackgamer #210 valaki próbált letölteni a musicbrigade.com-ról, leírás alapján?
nekem 500 hibakód meg runtime error-t ír ki, lehet már foltozták a bugot? -
nyikasz #209 All is full of Love -
#208 -
#207 help kéne Björk-nek van 1 olyan klippje amiben két fehér robot csaj csókólózik(és aszem közbe szétszerelik őket) annak a klippnek mi a címe?ebben kéne help,előre is köszi -
blackgamer #206 egy aranyos klip
Weezer - Island In The Sun.avi (41 MB) -
blackgamer #205 újabb videó, állítólag külföldön nagy keletje van, remélem hozzánk nem fog betörni, utoljára a gerappa tűnt ilyennek
-
blackgamer #204 ez a klip nagyon -
blackgamer #203 ez +18-as videoklip
hátha felpörög a topic -
blackgamer #202 ez aranyos klip: Brendan Benson - Cold Hands Warm Heart
rajzfilm figurák és emberek is vannak a klipben -
blackgamer #201 a mai naptól látható az Eleven Hold új klipje Ha így állunk, arra
hát mit mondjak... "video kill the radio star"
de Zsófi nagyon helyes
szóval nézzétek meg ti is a klipet, a szám viszont nem túl ütős -
#200 ték -
#199 hi -
#198 Köszönöm szépen, próbálkozom. -
blackgamer #197 egy mód a sok közül: SmartRipper -> VOB
Virtualdubmod -> Streams -> Stream list -> Save Wav -
#196 Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy dvd-ém amin videó klipek vannak. Szét lehet e szedni a klipet, hogy a zenét audió cd-re ki tudjam írni??
A segítséget köszönöm.
-
#195 Nem szoktam ide járni, de ezt ki kell adnom magamból.
Nemrég láttam a VIVA-n véletlenül a SPY THE GHOST - Éjjel érkezem c. MEGAPRODUKCIÓT!!!!!!!
Azt hiszem ennél szarabb, szánalmasabb, gagyibb magyar klippet még nem láttam. Ahogy a zene is a house zene legalját képviseli. Valami szánalom, szívesen elbeszélgetnék a készítőkkel... -
blackgamer #194 ajánlom mindenkinek ezt a progit: onlineTV 2
millió csatorna, és rég elfeledett klipek is vannak, lehet nosztalgiázni -
#193 milyen ütős poén... :P
http://www.greendayvideos.com/ -
#192 megvan amit mondál, megyek megnézem.. -
#191 hát, mindne greendayas klip kéne!!! -
#190 azyo?, akor éyszakára meglesz!!! -
#189 de!!! -
#188 a green daytől a holiday cimű klipet nem lehet valahol letölteni????? -
#187 lesném, de csiga.