Videóklipek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aztán a házon egy kiírás "SZABAD EURÓPA RÁDIÓ" , mondom mi a fene? nem értettem az egészet, gondoltam beírom ide (nem a Szabad Európa Rádiót nem értem, hanem ezt a klipet, lehet elemezni)
Kasabian - Clubfoot itt a link
akkor mégis hogyan döntsem el melyik cd-t/dvd-t vegyem meg? remélem csak vaklárma a hír
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan klippeket lehet leszedni?
köszi
A lényeg hogy a csajon mindig más-más stílusú ruha van és az adott stílushoz igazodva táncol.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Lehet még Kylie Minogue - Come into my world is, bár abban Kylie nem táncol, csak sétál az utcán, és néha elmegy önmaga mellett. Bár tényleg ennyi Kylie lenne...
Egy zenét keresek klipp alapján
Klipp nagyon egyszerû.
Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az ebmerek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Csajomnak kéne egy klip, illetve maga a nóta. Sajna sem a szám címét, sem az elõadót nem tudom (bár gyanítom, hogy ez utóbbi egy bizonyos Damien Sargue nevezetû, idegesítõen jóképû, francia srác, vállig érõ göndör, barna hajjal). A lényeg, hogy ez az Adonisz egy kövér néger nõvel énekel a klipben, és közben táncosok is vannak vmi homokzsákokkal <#wow2>#wow2>. A dal valami árvíz apropóján íródott, ezért a homokzsákok... És franciául énekelnek benne. Tudna valaki segíteni? A számcím és/vagy elõadó sokat jelentene! Ja, igen: nem vmi friss darabról van szó, de úgy fél éve állítólag rengeteget nyomták a különbözõ zenecsatornák.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
de már csak a "Hangerõmû" kéne mert azt az istenért se lehet leszednia DC-rõl.
Glory Glory Man United!!
érdekes klip 😊 <#law>#law>
leugrik a ház ablakából, majd a felénél megáll és lesétál
érdekes klip, nekem tetszik
Nekem ez a klipp kellene; Eric Prydz - Call on me (uncensored)
Elõre is köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Valaki segítsen légyszi, Eric prydz Call on me címû klippjét keresem már 3 órája, de mindenütt csak haloot linkek vannak...basszus.
Ha valaki tudna mondani egy müködõ linket azt nagyon megköszönném...
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
[/cserf][/fülünyúl]
még valami 80 megás is van ami valószínû hibás tömörítés eredménye, vagy DVD rip? nem hiszem
nem töltöttem le, nem tudom a minõsége milyen
jelenleg nem müxik a magyar dc oldal de itt kaphatsz segítséget a mûködésrõl
de ha nem tudod használni és nagyon kell átküldhetem mail-ben a videót

Ennél jobb minõségben nincs meg valahol?
[/cserf][/fülünyúl]
nézni tudod, de winyóra még nem sikerült tölteni, ide várom az eredményeket
[/cserf][/fülünyúl]
jó link
szerintem tök poén szám
esetleg ha valaki nem lenne képben az eBay egy internetes licitálós vásárlós oldal

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -