Videóklipek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
a green daytõl a holiday cimû klipet nem lehet valahol letölteni?????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nemcsakfeel
lesném, de csiga.

*hihi ** *

találtal egy érdekes klipet yahoo klipsite-ján, angol ének, fekete-fehér kép, szétlõtt ház, tankok (eddig semmi érdekes)
aztán a házon egy kiírás "SZABAD EURÓPA RÁDIÓ" , mondom mi a fene? nem értettem az egészet, gondoltam beírom ide (nem a Szabad Európa Rádiót nem értem, hanem ezt a klipet, lehet elemezni)

Kasabian - Clubfoot itt a link

nemcsakfeel
gondolom ez is riaa vagy hasonló kibaszott szervezetnek köszönhetõ..

*hihi ** *

Vége a videoklipek ingyenes internetes sugárzásának <#rinya>

akkor mégis hogyan döntsem el melyik cd-t/dvd-t vegyem meg? remélem csak vaklárma a hír

Hello!
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan klippeket lehet leszedni?
köszi
JohnnySmith
neeem ezeket én is felismerem.Nem ennyire ismert.

A lényeg hogy a csajon mindig más-más stílusú ruha van és az adott stílushoz igazodva táncol.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

elsõre olyan Sophi-Ellis Bextoros, de pontosítani kellene: csaj öltözete, sminkje, mellbõsége (bocs, elkalandoztam)

Lehet még Kylie Minogue - Come into my world is, bár abban Kylie nem táncol, csak sétál az utcán, és néha elmegy önmaga mellett. Bár tényleg ennyi Kylie lenne...

JohnnySmith
Valaki segítsen ha tud plz 😊
Egy zenét keresek klipp alapján
Klipp nagyon egyszerû.
Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az ebmerek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sziasztok!

Csajomnak kéne egy klip, illetve maga a nóta. Sajna sem a szám címét, sem az elõadót nem tudom (bár gyanítom, hogy ez utóbbi egy bizonyos Damien Sargue nevezetû, idegesítõen jóképû, francia srác, vállig érõ göndör, barna hajjal). A lényeg, hogy ez az Adonisz egy kövér néger nõvel énekel a klipben, és közben táncosok is vannak vmi homokzsákokkal <#wow2>. A dal valami árvíz apropóján íródott, ezért a homokzsákok... És franciául énekelnek benne. Tudna valaki segíteni? A számcím és/vagy elõadó sokat jelentene! Ja, igen: nem vmi friss darabról van szó, de úgy fél éve állítólag rengeteget nyomták a különbözõ zenecsatornák.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Desiderata
van egy nagyon jó együttes Honeyball nézzétek meg a Boccaccio címû klipjüket

Scholes18
Klipp.
de már csak a "Hangerõmû" kéne mert azt az istenért se lehet leszednia DC-rõl.

Glory Glory Man United!!

Johnyy
Album? vagy vklipp??

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Scholes18
Ossian - Tûzkeresztség
Ossian - Hangerõmû
Megvan vkinek?

Glory Glory Man United!!

Jem - They.wmv
nyugtató zene, helyes benne a lány

Guano Apes videóklipek!!!!

Ezer köszönet az oldal üzemeltetõjének!!!

Placebo - Pure morning
leugrik a ház ablakából, majd a felénél megáll és lesétál
érdekes klip, nekem tetszik

jók a csajok benne, a szám is hallgatható <#vigyor2>
Atomic Kitten - If you come to me

KeKKSZike
Sziasztok!

Nekem ez a klipp kellene; Eric Prydz - Call on me (uncensored)
Elõre is köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Johnyy

akyyy
ok

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Johnyy
Emberke!!! Leszedtem neked dc-rõl Dvd minõségben!!! Minjár feltöltöm az egyik oldalamra! MaJD SZÓLOK,,, OK????

Johnyy
valami Late night version, dvd rip- van! kell, leszedjem???

akyyy
Nincs DC-je, mert suliból van vagy munkahelyen, vagy netterembõl, vagy bármi olyan helyen, ahol DC és egyéb fájlcserélõ progi nem mûködik. Nézd meg te neki, azért kéri szievsségedet...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Johnyy
erre si csak az tudom mondani! DC! 😞(((

Üdv!
Valaki segítsen légyszi, Eric prydz Call on me címû klippjét keresem már 3 órája, de mindenütt csak haloot linkek vannak...basszus.

Ha valaki tudna mondani egy müködõ linket azt nagyon megköszönném...
Johnyy
amúgy megkérsz valakit hogy msnen alkalmazásmegosztásal vezérelje a géped és beállítja a dolgokat! Te csak figyelsz,, amúgy rengeteg mniden van rajta,, nem is,, henem minden ami csak kell

Dani20
nem bonyolult az csak megkell kérni valakit mondjuk msnen vagy forumon vagy akárhol h segitsen beállitani. hidd el érdemes letölteni mer szinte bármit letölthetsz onnan.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Kata
Beállítottam mindent a leírás szerint, de üres marad a képernyõ, alul valami hibaüzenettel. Asszem ez túl bonyolult program nekem, azért kösz, hogy segítettetek...

[/cserf][/fülünyúl]

Johnyy
nemazért de sztem ez #151 müxik

Kata
Letöltöttem, el is indult, de nem tudom beállítani.

[/cserf][/fülünyúl]

megnéztem és dc-n fent van több verzióban is
még valami 80 megás is van ami valószínû hibás tömörítés eredménye, vagy DVD rip? nem hiszem
nem töltöttem le, nem tudom a minõsége milyen
jelenleg nem müxik a magyar dc oldal de itt kaphatsz segítséget a mûködésrõl
de ha nem tudod használni és nagyon kell átküldhetem mail-ben a videót

Johnyy
DC++ Amúgy ha zene kell itt 100 hogy minden van és nagyvalószínûséggel klipp is!

Kata
azt nem tudom micsoda...

[/cserf][/fülünyúl]

gondolom DC-n, ott minden van

Kata
Köszi, de nekem sem sikerült lementeni.
Ennél jobb minõségben nincs meg valahol?

[/cserf][/fülünyúl]

persze, itt a link: Majka - Tündi Bündi.wmv
nézni tudod, de winyóra még nem sikerült tölteni, ide várom az eredményeket

Kata
keresném Majka és Kicsi Tyson elõadásában a Tündi Bündi c. klipet. 😊 Megvan valakinek esetleg?

[/cserf][/fülünyúl]

bocs megint rossz a link
jó link

láttátok már a Chumbawamba - On eBay.wmv-t?
szerintem tök poén szám
esetleg ha valaki nem lenne képben az eBay egy internetes licitálós vásárlós oldal

nem sajna

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

hen-tes
htx 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Johnyy
ahha Azok 😞( nem tucc valami tök jó klippes torentoldalt????

1iksincs meg. Ezek is Ramsteinek?😊Csak ez az 1 van meg😊

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -